سلام خانم شیدا حاتمی محترم سو ا ل از شما
سلام آقای ابراهیمی.در خدمتم.
1ـ اگر این قدرت را داشتید که برای یک رو ز به یک دوره ا ز زندگیتان بروید کدام دو ره را انتخاب می کردید
به زمانی که کودکستان میرفتم.خاطرات خیلی شیرینی از اون زمان تو ذهنمه...
2ـ کدام گل رو دوست داری
یاس رو بیشتر از هر گلی دوست دارم.
3ـ چه نام کاربری هایی در تالار برای شما جلب توجه می کند
بالهای صداقت،سایه های ماه،شاد،مهاجر،این کاربر هم بود اسم خودش رو گذاشته بود مدیر همدردی.خیلی خندیدم وقتی دیدمش.
4ـ نقش احسا سات مثبت یا منفی را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید ایا شما فردی احساس محو ر هستید یا منطق محو ر
خب همیشه به احساساتم اجازه دادم بروز کنن،هیچ وقت سرکوبشون نکردم،هر جا لازم بوده عصبانی بشم شدم،یا ناراحت،یا خوشحال ولی در همه موارد سعی کردم تعادل رو حفظ کنم و موقعیتی که داخل اش هستم رو هم در نظر بگیرم.اما در کل از بچگی منطق محور بودم
5ـ یک تاپیک که بیشترین تاثیر را روی شما داشته معرفی کنید
تاپیک احساسات زجر اور و همونجور که قبلا گفتم تاپیک زمان خوشبختی،یه تاپیک از بلوم عزیز بود که پست های آنی خیلی روی من تاثیر گذاشت.(لازم به ذکره که هنوز وقت نکردم تاپیک های بالهای صداقت و چکامه رو بخونم)
6ـ اخرین کنسرتی که رفته اید
یه کنسرت موسیقی سنتی بود که رفتم.اسم گروه یادم نیست!
7ـ غذای مو رد علاقه شما
هر چی فکر میکنم میبینم غذایی نیست که دوست نداشته باشم.تا حالا برای غذا غر نزدم هر چی بوده خوردم.ولی خب باقالی پلو با ماهیچه و کباب ترکی رو خیلی دوست دارم.
8ـ خانم شیدا حاتمی هدف در زندگی چیست
اصلی ترین هدف هام دو تاست:اول اینکه انسان باشم.دوم اینکه شاد باشم.بقیه هدف هام در راستای این دو تا پیش میره.
9ـ نقش مذهب در زندگی شما چیست
میترسم یه چیزی بگم بی بی خان با گرز سوالاتش پیداش بشه!!
10ـ را ز موفقیت در دید خانم شیدا حاتمی چیست
باید مسائل رو آسون گرفت.باید از شکست نترسید.باید مقاوم بود و ایستادگی کرد.باید امید داشت. خیلی وقتها باید سنگینی روی شونه هات رو بسپاری به خدا...خودش کمکت میکنه.باید تا آخرین توانی داری پیش بری،کم کاری نکنی و خودت رو گول نزنی.
11ـ چه کسی تو تالار در شما حس احترام را بر می انگیزد
همه اعضا...برای همه احترام قائلم....دقیقا همه...حالا هستند کسانی که ناخود آگاه بیشتر دوستشون دارم.بدون اینکه بدونن.
12ـ چه کسی خیلی تو زندگیت تا ثیر مثبت داشته مهمترین تا ثیر ش چی بوده
حضرت محمد یکیشون بودن.معلم دینی کلاس سوم دبیرستانم.استاد فلسفه کلاس کنکورم.استاد ادبیات کلاس کنکورم و چند تا از اساتید دانشگاهم..و یه پیر مرد نازنین که فقط یه بار دیدمش...
13ـ یک انتقاد از محمد ابراهیمی بکنید
به نظرم کمی زود رنجین!البته خودم در برخورد با شما این رو ندیدم از لا به لای پست های قدیمی فهمیدم.بالاخره من یه روزی میفهمم چرا شما فعالیتتون رو محدود به چند تا تاپیک کردین!!
14ـ کدوم بیشتر دوست دارین کوه جنگل دریا اسمون
15ـ محبوب ترین هنرپیشه مو رد علاقه شما کیست
رضا کیانیان،پرویز پرستویی،بهزاد فراهانی.عزت الله انتطامی و علی نصیریان.از جوون ها شهاب حسینی،محمد رضا فروتن وووووحامد بهداد متفاوت.
خانم ها:عاشق بازیه گوهر خیر اندیش و ثریا قاسمی هستم.خدا حفظشون کنه که مثل اینا دیگه نداریم.
16ـ یک نصیحت یا جمله امو زنده
من اهل نصیحت کردن نیستم.عفو بفرمایید.
17ـ هم اکنون یک ارزویی دنیایی بکنید
آروزی دنیایی؟!!میدونم ایده الانه است اما آرزوم اینه که صلح در دنیا بر قرار بشه...
18ـ چگونه با تالار همدردی اشنا شدید
یکی بهم معرفی اش کرد.بخاطر این کارش بهش مدیونم...
19ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...!
20ـ یک ضرب المثل بگوید
خودم چیزی نیستم،پسر خاله رشیدی دارم!!
21ـ کدامیک از این اشکا ل رو انتخاب می کنید دایره مربع مثلث
مثلث.همیشه بدون اینکه بدونم چرا مثلث نقاشی میکنم.
22ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را ا ز فضای تالار کسب کرده ای
خیلی.دارم استفاده میکنم.احساس میکنم توی روابطم الان بهتر عمل میکنم ولی هنوز باید کار کنم و یاد بگیرم.
23ـ اگر قرار باشد طوفان بیاد کدوم رو انتخاب می کنید یک اسب یا یک خانه
اگه خونهه بتونه در مقابل طوفان مقاومت کنه ترجیح یدم خونه رو انتخاب کنم.در هر صورت من جونمو دوست دارم اگر خونه قابل اعتماد نباشه با اسب پا میذارم به فرار.
بابت همه زحمت هایی که میکشین از شما صمیمانه ممنونم آقای ابراهیمی عزیز.