RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
من هم سلام عرض می کنم خدمت همه ی شما هم تالاری های عزیز و دوستان بسیار بسیار خوب و همراهم. امیدوارم هرجایی که هستید و هر اتفاقی که براتون می افته پر از خیر و برکت و خوبی باشه.:43:
راستش من هم خوبم؛ این روزها باید یه تصمیم بزرگ و مهم رو بگیرم اما نمی دونم شاید یه ذره می ترسم؛ شاید هم یه ذره باید خودم رو محکمتر کنم؛ شاید هم یه ذره باید واقع بین تر باشم تا بتونم درست تصمیم بگیرم.به هر حال همه ی توکلم رو به اونی که همیشه بالای سرم بوده و نگهبان و نگرانم کردم تا ان شاءا... یه تصمیم درست بتونم بگیرم.:323:
از همه ی شما عزیزان هم می خوام که برام دعا کنید.
با سلام
با توجه به شناختي كه ازتون هست،حتما با آگاهي و مشورت بهترين تصميم گيري را خواهيد داشت.
:72:
سلام بر همگی
خوبید خوشید دوستان گل و نازنین
نمی دونید چقدر وجود شما عزیزان به آدم انرژی میده برای شروعی دوباره .
سارا بانوی عزیزم ، ممنون از یادآوری آغاز سال علم و تحصیل .
امیدوارم همه دانش آموزان کشور عزیزمون از همه بعدی مایه افتخار خود ، خانواده ها ، و میهن عزیز باشند .
همینجا جا داره که از دوستان جدیدالعضو تالار که هر روزه شاهد فعالیت بی شائبه و راهنمائیهای خوبشون به مراجعین هستم خدا قوتی غلیظ و از ته دل بگم
[size=medium]دوستان عزیزمون :[/size]
blue sky
فرهنگ 27
siavash.x
morteza-m
سرافراز
اگر کسی از قلم افتاده همینجا عذر مرا بپذیرد
امیدوارم دوستان غائب تالار هم در کمال صحت و سلامتی باشند و از مشغله های خوب و شیرین زندگی باشه که به تالار سر نمی زنند .
و خشنودیم از حضور دوستانی هم که میان و سری میزنند هر چند بدون ارسال ، اما اینگونه ما دیدمون به جمال ناپیدایشان روشن می شود .
برای همه از صمیم قلب بهروزی را از درگاه ایزد منان خواهانم
خوش و خرم و سرفراز باشید
من هم تشکر ویژه می کنم از فرشته مهربون عزیز و هم از همه مدیران و دوستان عزیز تالار همدردی
:72: از صمیم قلب می گم که یه دنیا همتون رو دوست دارم. :72:
اول مهر هم بر همه دانش آموزان و دانشجویان و معلمین و اساتید عزیز مبارک باد.
سلام
من یه سوال داشتم؛
آقای BABY چرا قهوه ای شدند؟
:question::question::question:
سلام بر آسمان آبی
جواب سوالتون اینجاست .
http://www.hamdardi.net/thread-13151-post-119642.html#pid119642
بالهای صداقت عزیزم این روزها آهسته میای و بی صدا میری خوب بیا از حال و احوالت ما رو با خبر کن .:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
اعضايي كه دسترسي به انجمن آزاد پيدا مي كنند. و گروهشان ارتقاء مي يابد، نام كاربري آنها به اين رنگ نشان داده مي شود.
سلام
آهـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــای اهالـــــــــــــــــــــ ــــــــــی همـــــــــــــــــــدردی
بیایـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد که این سارا خانم گل و بلبل یک خبــــــــــــــــــــــر خوش داره از یک یار قدیمی تالار:43:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...1acded420e.gif
زود باشیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد
آهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــایhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a78744ff69.gif
کســـــــــــــــــــــــ ـــــــی اینــــــــــــــــــــــ ـــــجا نیســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــت