RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
داغونِ داغون بودم ها
از سردرد و افت فشار و سرما و خستگیِ اون همه کاری که روی سر آدم آوار میشه ،
من نمی دونم این بانک ها ، کارمند ها رو برای 8 ساعت کاری در روز استخدام می کنند و یا برای 24 ساعت کاری ؟
آخه وقتی هم می گی جناب ، قربان ، آلو ، شفتالو ، این که شما از یه کارمند انتظار داری در آنِ واحد هم عملکرد پرداخت 60 تا شعبه رو آنالیز کنه هم درصد ریسکشون رو بسنجه و اونهایی که توی رنج نیستند رو مکاتبه کنه ، بعدش هم ارباب رجوع نور چشمی رو مثل جناب حضرت عزرائیل بالای سرت وایساده و داره حرف زور میگه که: بانک مرکزی گفته تا 10 میلیون تومن وام ضامن نمی خواد چرا بانک شما واسه یه وام ازدواجی سه میلیون تومنی ضامن می گیره؟ این جوری من اصلا وام نمی خوام مگه چقدر دارید می دهید؟
همون لحظه کارش رو با لبخند انجام بده با خنده و خوشحالی هرچقدر زور میگه و توهین میکنه رو با متانت آروم کن ، انجام بده و بخشنامه زمان مامان بزرگ کوروش رو از موزه بانک براتون استعلام بگیره که "است" درسته یا "هست" ، کارِ حضرت فیل هست ، نه این بالهای صداقت مچاله شده !!!!!!!!!
اون وقت جواب هم می شنوی خانوم نمی رسی صبح تا ظهر انجام بدی برو ناهارت رو بخور بیا تا ساعت 10.30 شب میتونی واسه اضافه کار بمونی
آخه یکی نیست به اینها بگه اضافه کار بخوره تو سرتون ... اضافه کار نمی خوام ، می خوام برم خونمون تا به زندگیم برسم ... من کار می کنم واسه زندگیم ... همین قدر هم خدا رو شکر ....
ای خداااااااا ... ناشکری نمی کنم ها .... ولی یه خرده خسته شدم دیگه .... دلم خواست بیام حرف بزنم یه خرده سبک بشم دیگه ....
داملا جونم؟ چي شده گلم! :46: نبينم غصه بخوري!!! فداي دل نازكت برم من!
بالهاي صداقت عزيزم! بابا ما يا آواتار عوض كرديم گفتيم همتون الان مياييد به به و چه چه مي كنيد هر كي اومد از يه چيز ناليد :(
تو هم غصه نخور گلم...خدارو شكر كن كه كار داري...داري روزي حلال درمياري :46:
آني جان! بغل لازم! تعداد داره زياد ميشه! :43:
دیدی سرافراز آخرش اشکمودراوردی!
من جنبه دلداری رو ندارم:302:
فقط بایک جمله اشکم سرازیرشد.
خدایااااااااا باورم نمیشه!!!!!!!!!!!:302:
این هم به افتخار سرافرازخانوم گل واسه آواتارش :104: :72: :104:
------------------
ای کاش امروز عصر این آقای شوهر یه کوچولو می گرفت، من اوضاع روحیم بی ریخته ها ....
آخه به نظر شما به من چه ربطی داره که سکه رو دارن کمتر از قیمت بازار توی بانکها می فروشن؟
آخه جوابگوی این هم من باید باشم؟
-------------------------
ای خدا شکرت ... خدا جون ببین من همش دارم شکرت می کنم ها :46:
داملا تو چی شدی؟
پست کیوان رو همه نمی تونند ببینند و یا فقط من نمی تونم ببینم ؟ آخه بقیه زیرش امضا زدند؟ :325:
من اومدم یه پست اینجا بزنم یهو داملا و بی دل و محمد ابراهیمی زودتر از من پست زدند ، یعنی اینقدر حال من وخیم هست که پستم یه ساعت طول میکشه تا نوشته بشه ؟
من برم ببینم توی آلاچیق کل کل میشه پست زد یه کم حالم جا بیاد؟
داملا، آنی، سرافراز ، محمد ابراهیمی ، بی دل بچه ها موافقید؟
----
من چقدر گیجم ؟ :311:
کیوان یه شعر نوشته
خدایا ما رو دریاب :58:
کلی خندیدم ، اگه صدا پخش می شد الان همتون از صدای خنده من می خندیدید
به این میگن تغییر روحیه خفن
بچه های گل حاضر در پیج 27 به صف صف .......به ترتیب قد پشت سر هم
بی دل : بدو بیا خواهر توی بغلم که خیلی عزیزی خانم . استوره . مقاوم. بی نظیر :43:
بدو بیا یک فشار محبتی بدهم جای ناسور فحش های این چند روز اخیر مرمت بشه اما مواظب جا زخم های من باش آبجی . که مال ما هم ناسور نشد ه لامصب ! هاهاهاها:311:
داملا : ننه بدو بیا بغلم دختر گلم . دل نازک . یکی یکدانه . مهربون . مسئول . خوشگلم . نبینم دختر گلم چشمهای خوشگلش اشکی شده باشه . :46:
نبینم دخترم برا ی کسی در پپسی اضافه باز کنه که بعد بخوره تو برجکش !خوب عزیزم مواظب برج نگهبانی همیشه باش .
ننه جون خوب طرف آدمه دیگه چه می دونسته تو توی ذهنت این همه امتیاز بهش دادی که بدبخت روحش هم از این همه امتیاز و مدال خبر نداشته . ............
حالا بی خیال دوربین به سمت خود !
بدو مااااااااااچ . بوس . بغل .
عیب نداره برات تجربه میشه که دیگه پپسی اضافه و کوبیده و گوجه اضافی برای کسی نگذاری .
کیوان : مخلص داش کیون ناظم السفرا اعظم خیلی عزیزی . :72:
برادر گلم مستر ناظم السفرا اعظم صورتی قشنگ بی زحمت برادر از لای خانم ها برو کنار مشکل منکراتی داره . ( حالا نگاه کنا این برادر همیشه حضورش نامحسوسه امروز آمده در جمع خانم ها اظهار دلتنگیش گرفته!
برادر امروز روز فرد است تاپیک زنونه است شما برو روزهای زوج بیا که تاپیک مردونه است هاهاهاها)
داش کیون من همیشه یک نفره جای یک هنگ به یادتم روز زوج و فرد هم بر نمیداره .:311:
بالهای صداقت : خسته نباشی گلم بیا شونه های خسته ات را بمالم عزیزک خسته.خانم . مهربون . خندون . :46:
حالا قربون دستت می تونی یک وام بالای چند میلیارد افسانه ای برام تا صبح جور کنی از خجالتت خودم در میام همچین که بی خیال کار و اضافه حقوق بشی . البته اگر ناز نمی کنی!:311:
سرافراز احوال خانم . بدو بیا بغل خودم جیگر خانم . خوشگل . با کمالات :46:
تو اهل دیار لابراتوار و شیمی و کیمیاگری هستی با تو نمیشه شوخی کرد الان احوالاتت عاشقونه است یک پارچ اسید عوضی می ریزی روی ما!قربونت هر چی دم دست توست بذار زمین و فقط خودت بپر بیا بغلم . ماااااااااااااااچ .
بعدی ؟!
نبود ؟!
برم ؟!
رفتم .
بای بای :311:
آنی پایه ای ؟ آخ که چقدر به موقع سیگنال هات ، امواج رو می گیرن
جورش کنم تمیز .....
همیشه بچه بودم از این فیلم ها که بانک رو میزدن اونقدر خوشم میومد
همش خودم رو جای قهرمان اون داستان می گذاشتم و از هیجانش کیف می کردم
تا دیر نشده بجنب بریم
یه تریلی ، کمپرسی چیزی جور کنیم این چندهزار میلیارد رو بار بزنیم
جوری که آب از آب توی دلمون تکون نخوره ،با خیال راحت میریم یه کم آب خنک هم می خوریم :311:
حالا چه جوری خرجش کنیم؟ هان؟
RE: <<< باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
با آش دوغ میونه تون چه جوری هست؟
من که خیلی دوست دارم
زود هم آماده میشه
توی این سرما می چسبه ها بیایید دور هم آتیش درست کنیم و آش بخوریم
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...42aa297246.jpg
اگه سیب زمینی هم دارید بیارید بریزیم توی آتیش، تنوری بشه بخوریم .. اون جوری که دستامون هم موقع پوست کردنش سیاه میشه ها
وای چه حالی میده سیب زمینی کبابی
یه جمله ی باحال هم امروز شنیدم
گشتم بود... ولی مال من نبود.
بگرد هست... شاید مال تو باشد.
وااااای خدا چقدر خندیدم! :311:
آنی جان خیلی باحالی بخداااا! دل مارو شاد کردی...:310:
بچه ها؟ شما آواتار جدیده رو دوست ندارین؟ :302: شایانا که پیغام داد گفت منو با اون قبلیه می شناسه احساس غریبی کرد! :302:
تازشم! نمی دونین من سر این عکسه چه فیلمی پیاده کردم! عمرا بگردید توی اینترنت پیداش کنید...خود صاحبشم نمی شناسدش...اینکه لبخند نداشت...خیلی جدی وایستاده بود نازی میومد که نگو...عصبانی بود شدید!... بردمش آرایشگاه فتوشاپ هی با فیلتر میلتر و اینا(فیلتر شکن نه هاا)، مجبورش کردم لبخند بزنه!
هر کی موافق قبلی هست مراتب رو اعلام کنه...
اصلا چطوره یه نظرسنجی راه بندازم؟ خوبه نه؟ :R
RE: <<< باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
:302:
شیب ژمینی ژغالی با آش دوغ می خوااام.....
من مامانمو می خوام...
من بشتنی می خوام...
من گل قرمژ شرخ می خوام...
من....
:302:
بالهای صداقت! قرار نشد کلک بزنی! راستشو بگو اون کاپشن نارنجیه(سمت راست) تو نیستی؟؟
می بینم که جمعتون جمعه! خودم می دونم گلتون کم بود که دیگه الان تشریف فرما شد :D :P
سرافراز جان!
این شایانا کجاست که صداش میاد ولی تصویر نداره؟:311:
سرافرازمون نمی کنه؟
سرافراز جان! عزیز دلم! چقده قشنگه اینکه کشیدی. بیا اینم یه بیست گنده واسه شما :
20
نه! ولی خدایشش الان که دقت کردم دیدم قشنگه! خوشم اومد. :104: