RE: رفتار مدیرمون با من عوض شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
اين موضوع را من هم در مورد خيلي از اعضاي تالار ديده ام. دقيقا سر بزنگاه تاپيك را قفل مي كنند. چرا؟
پاسخ :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
این تاپیک به دلیل طولانی شدن ( خارج از استناندارد ) قفل می شود
لیلای عزیز
ضمن ابراز خوشحالی از موفقیت هایت در به کار گیری راهنمایی ها و توصیه به ادامه توجه به راهکارهای تا کنون داده شده از سوی دوستان و به کار بستن آن . لازم است بگویم که بیان جزییات خاطره وار مسائل زندگی و راهنمایی خواستن در تک تک موارد ، جنبه مشاوره ای ندارد . و وابسته ساز است که مخل استقلال و خلاقیت و حتی اراده شما در مدیریت خود و رابطه و زندگیتون هست لذا تأکید می شود که از این روش و روند بپرهیزید و سعی کنید خلاقانه ، تأمل نموده و در موارد جزئی خود راهکار مناسب را بیابید و جز در موارد بحرانی در پی کمک گرفتن از غیر نباشید .
پاورقی :
=====
لازم به ذکر است که تاپیکهای اینگونه ای به خاطر آفت زا بودنش از نظر مشاوره ای و آسیب رسانیش به مراجع ( ایجاد وابستگی به راهنمایی دیگران ، اختلال در استقلال ، مدیریت زندگی و مخل خلاقیت بودنش ، و رشد ریز بینی نا بجا و پرداختن به حاشیه ها در زندگی ) مشمول قفل شدن هستند
با تشکر
این تاپیک شما با176 پست قفل شد . یعنی چند برابر ظرفیت ؟
خود شما به این تاپیک سر بزنید و تعداد پستهای اسپم ( چت و ... ) را بشمارید و ببینید چقدر فضا اشغال کرده . دقیقاً هربار هم شما بلافاصله تاپیک جدیدی ایجاد می کردید و به سرعت پیش می رفت با پستهای غیر مشاوره ای و ....
تاپیک بعدی شما با پست توضیحی با 101 پست قفل شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
این تاپیک به علت طولانی شدن ، قفل می شود
ليلا موفق عزیز
بهتره مدتی روی راهکارهای ارائه شده در این تاپیک متمرکز شده و به کار بگیرید . و خلاقیت خود را در حل جزییات ، کنترل هیجانات و به کار گیری ابزارهایی چون مطالعه بیشتر و جستجوی شخصی برای رفع ابهامات و سئوالات و ..... رشد دهید و وابسته به درد دل کردن ، ذکر جزییات خاطره وار ، بیان برای ابراز عصبانیت ها و برای هر چیزی راهنمایی خواستن و ...... نباشید . از این رو از باز کردن تاپیک جدید خود داری کنید و روی راهکارهای ارائه شده دوستان و تغییر خود متمرکز شده و عملگرا باشید .
موفق باشید
.
اینم دوبرابر ظرفیت مجاز و .....
نکته :
1 - بستن تاپیکها علاوه بر استاندارد ظرفیت ( اعلام شده ) گاه دقیقاً دلیل مشاوره ای دارد که در توضیحات پستهای اعلام قفل گاهی اشاره می شود .
2 - وقتی ما نسبت به زیاد شدن پستهای تاپیکی به دلیل مشغله ها غافل می شویم . گزارشهایی از دیگر اعضاء می آید و اعلام می کنند که تعداد پستهای فلان تاپیک از حد گذشته و معترض می شوند چرا تبعیض ؟
پس لیلا جان از نظر بعضی از دوستانی که لطف می کنند و ما را در مدیریت تالار با گزارشهای به موقع یاری می رسانند گاه ممکنه به خاطر همین 176 و 101 پست دو تاپیک شما در مظان اتهام تبعیض واقع شویم .
مدیریت است و از هر دو سر کتک خوردن :311:
.
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران واعضا همدردی
برای پرداخت حق عضویت از طریق لینک پرداخت اینترنتی اقدام کردم ولی چندین بار علیرغم اینکه با دقت زیاد اطلاعات
خواسته شده را وارد می کنم سیستم پیام خطا می دهد.ممکن است به خاطر مشکل فنی خود سیستم باشد؟پیام
های خطا معمولا به چه علت اند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران واعضا همدردی
برای پرداخت حق عضویت از طریق لینک پرداخت اینترنتی اقدام کردم ولی چندین بار علیرغم اینکه با دقت زیاد اطلاعات
خواسته شده را وارد می کنم سیستم پیام خطا می دهد.ممکن است به خاطر مشکل فنی خود سیستم باشد؟پیام
های خطا معمولا به چه علت اند؟
تلاش همیشه جواب میده.اینقدر امتحان کردم که فهمیدم مشکل از کجا بوده::D
مشکل حل شد:227:
راستی یه سوال دیگه.آخرش حق شارژ انجمن آزاد هم شامل تخفیف ویژه عید شد؟
آقای مدیر عزیز سلام
خسته نباشید
دیشب وقتی مبلغ 160000ریال برای شارژ یک ساله(با تخفیف عید) پرداخت کردم تعداد روزهای باقی مانده 14 بود که
با اضافه کردن 365 روز عدد 379 بدست می آید ولی الان که نگاه کردم تعداد روزهای باقیمانده 293 بود.چرا؟
اعضاء محترم لطفا" هر گونه سوال در مورد حق عضویت را در تاپیک مستقل آن پیگیر نمائید
پیگیری حق عضویت اعضاء(فقط در این تاپیک)
میخواستم بدونم علامت http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...1c98b12056.gif کنار بعضی تاپیکا چیه؟
تاپیک رفتار جراتمندانه که مشاوره ای نبود ظرفیتش 50 تا باشه چرا قفل شد؟
سوال اول:هنگام ایجاد تاپیک جدید کاربر میتواند یک شکلک برای آن انتخاب کند.
سوال دوم: هر چه حجم ارسال های یک تاپیک بالا برود،مطالعه کل پستها توسط مراجعین مورد استقبال قرار نمیگیرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
با سلام
سوال داشتم در مورد انجمن آزاد
در موردش یه توضیحی بدید که در چه مورادی بحث میشه و چه جور میشه عضوش شد
ممنون
در خصوص انجمن آزاد http://www.hamdardi.net/thread-13151.html
زیر مجموعه های این انجمن
اجتماعي و جامعه شناختي
داستان و تجارب فردي
تاپيك هاي بحث بر انگيز انتقالي
ساير موارد نقد و بررسي
سلام
یه سوال داشتم؛
در پروفایل اعضا، قسمت تعداد روزهای باقیمانده از شارژ برای بعضی از اعضا بصورت (2x) و برای برخی (15x) است.
x نمایشگر تعداد روزها
فرق عدد 2 با 15 چیست؟