نیلوفر خانم دوست خوبم به سوالات پاسخ دادند تشکر و قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم اقای نقاب می باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
نیلوفر خانم دوست خوبم به سوالات پاسخ دادند تشکر و قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم اقای نقاب می باشد
نقاب عزيز
آيا ازدواج کردي؟ اگه جواب مثبته چقدر از محتواي مقالاتي که تو تالار گذاشتي استفاده مي کني؟
نظرت "تاتواني دلي بدست آور" در مغايرت با "نشون دادن راه درست به يه فرد حتي اگه دلش بشکنه" ؟
از تعريف وتمجيد خوشت مياد؟
بيشتر اهل گريه اي يا خنده؟ :72:
سلام بر دوست عزیزم baby.
نه ازدواج نکردم هنوز زوده نوزده سال دارم. اما همیشه به چیزی که توی تالار می نویسم اعتقاد دارم و بهش عمل می کنم.
راستش چون من فردی رکی هستم می تونم بگم وقتی حرفیر به کسی می زنم مورد اول رو زیاد رعایت نمی کنم(تا توانی دلی بدست آور) اما در مورد دوم که خیلی هم بهش اعتقاد دارم همیشه سعی کردم حرفمو بدون هیچ تمایزی و راحت بیان کنم حتی اگه دل کسی را بشکنم.
از تعریف و تمجید خوشم می یاد به شرطی که از ته دل باشه....
می تونم بگم نه اهل گریه ام و نه اهل خنده .... اخه بستگی به موقعیت داره بعضی اوقات حتی ماه ها ممکنه فقط کارم خنده باشه بعضی اوقات هم که..... میشه گفت توی زندگیم بیشترش خنده کردم تا گریه..... بیشتر اهل تنهایی هستم..
ممنون دوست عزیزم. موفق باشی
سلام دوست خوبم اقای نقاب عزیز
1-چه خواننده موسیقی دوست دارید
2_چه غذایی دوست دارید
3_ چه رشته ورزشی دوست دارید
4-بهترین دوستتون توی تالار کیه
5_یک جمله درباره مدیر همدردی بگوید
6_بهترین اعضا تالار بگوید
7_بهترین مدیر تالاربگوید
8_دوست داشتی اگر در ایران زندگی نکنی کدام شهر انتخاب می کردید
9_یک جمله درباره ما در پدربگوید
10_کدام خیا بان تهران دوست دارید
11_پیشنهاد درباره تالار بگوید
12_روز تولد چه روزی است
13_رانندگی بلد هستی
14_دوست داری چه ماشینی بخری
15 الان چه ماشینی دارید
16_یک جمله بگوید ایران همدردی رنج الوچه نقاب مدیر همدردی محمد ابراهیمی
17_یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید
18-نظر درباره صندلی داغ چه است
امیدوارم همیشه سلامت موفق باشید
اي بابا نمي خواين تكليف ما رو روشن كنين حالا واقعا نوبت كيه آقاي ابراهيمي ببين همه چيز ريخته بهم بابا بيا بگو نوبت كيه ما منتظريم ولي نوبت هر كسي كه هست بهتره نظرش را درباره امروز كه روز عشق و دوستي بگه ؟
نقاب عزيز سلام
ببخشيد من چون اينترنتم مشكل داشت متوجه نشده بودم كه نوبت شما شده و الان ديدم با توجه به سني كه داريد خودتون فكر مي كنيد چقدر تونستيد تجربه كسب كنيد و آيا سعي مي كنيد از تجربيات ديگران هم استفاده كنيد يا سعي مي كنيد در هر موردي خودتون امتحان كنيد و به نتيجه برسيد و كاري به تجربه هايي كه در اختيارتون گذاشته مي شه نداريد ؟
سلام بر دوست عزیز و گرامی آقای محمد ابراهیمی خسته نباشید...
1:سیاوش قمیشی..پاپ
2:ماکارونی
3:بسکتبال...شطرنج
4:همه دوست هم هستند همه ما مثل خواهر و برادریم..اما بیشتر با "لرد حامد و پارمیس راحتم
5:فقط می تونم بگم ""مدیر همدرد""
6:بخدا اگه بگم همه خوبن اغراق نکردم همه خوبن..
7:لرد حامد
8:ترکیه....برام خیلی جالبه
9:درباره مادر و پدر می تونم بگم"چقدر زود ..دیر میشه" وقتی قدرشونو می فهمیم که دیر شده
10:البته من اهل تهران نیستم ولی چند باری به تهران آمده ام"طرف های تجریش"
11:تالار بنظر بنده همان حل وهوای قبلی را ندارد چون مطالب کلیشه ای زیاد شده است امیدوارم کمتر شود.
12:در شناسنامه:26 شهریور اما متولد یک مهر هستم.
13:بله.. گواهینامه دارم
14:بیشتر علاقمند ماشین های جمع و جور و کوچیک هستم.
15:خودم پراید و خانواده سمند
16:در سر تاسر ایران آلوچه های خوبی وجود دارد که با رنج مدیر همدردی و تلاش محمد ابراهیمی در یک جا جمع شده ایم تا نقاب از صورت خود برداشته و آماده همدردی باشیم.
17:تلگرافی اما همراه با سخنان بسیار زیبا
18:هر کی این صندلی رو راه انداخت دستش درد نکنه و دست آقای ابراهیمی که این بخش را دوباره زنده کرد را می بوسم.
با تشکر.
سلام بر دوست عزیزم "sayehhaye. انشا الله که خوب هستید..
پاسخ شما دوست گرامی:
بله سن من کم است و در این مدتی که در تالار خوب همدردی و در خدمت شما دوستان عزیز بودم تجربیات زیادی کسب کردم و از سخنان دوستان بهره ی زیادی بردم......
نه من هیچ وقت سعی نمی کنم همه چیز را خودم تجربه کنم و به نتیجه برسم بخصوص از وقتی که در این تالار وارد شدم تجربیات زیادی کسب کرده ام و امیدوارم همه دوستان این تالار نیز از تجربیات دوستان دیگر استفاده کنند.
با تشکر از توجه شما. موفق باشید
سری جدید صندلی داغ از امروز محمد ابراهیمی با خانم مثل من همکاری می کند
سلام نقلب عزیز!
من میخواستم هم از سوالای خوبی که ازم پرسیدی تشکر کنم و هم میخواهم به چند تا سوالم جواب بدی!
1/ بالاخره تکلیف اون دختری که عاشقش بودی چی شد؟
2/ از خدا وخودت و خاواده ای که توش هستی چه انتظاری داری؟
3/ اگه اسمتو نقاب نمی گذاشتی چی میگذاشتی /تو زندگی واقعیتم دوست نداری کسی تو رو بشناسه!
ممنون و موفق باشی!