RE: از قصد داره اذيت ميكنه
طراوت جان بهت توصیه میکنم تاپیک چکامه رو مرور کن برات مفیده من از دیروز از فکر این دختر بیرون نرفتم خیلی دوست دارو ببینمش . عزیزم به هیچ عنوان سر به سرش نذار باهاش بحث نکن حتی اگر اومد و شروع به بحث کرد سکوت کن در مورد این گلد کوئیست عجیبه همسرت که مرد قانون چطور گول خورده عیب نداره هیچی نگو چون مطمئنا ضرر میکنه اونوقت میفهمه گاهی اوقات این ضررهای مالی برای زندگی لازمه عزیزم تورو خدا آروم باش زیاد بهش گیر نده و به دست و پاش نپیچ در مورد دادگاه هم به هیچ عنوان زیر بار نرو و کلا سعی کن سکوت کنی تو هم بی تقصیر نبودب خیلی بهش گیر میدی مواظب باش خستش نکنی هر جی دلت گرفته به ما بگو ما صبورانه میشنویم ولی بل شوهرت آروم برخوردکن خانواده ها رو درگیر نکن
عزیزم اون یه کم آشفته است . زیاد پیگیر موضوع نشو و سعی کن بی تفاوت باشی و موضوع رو برای خودت بزرگتر نکن . بذار یه کم شایان تو خودش باشه و بهش فرصت بده تا فکر کنه . در ضمن تو پیشقدم برای طلاق نباش . به نظرم اون میخواد تو روتنبیه کنه . به مرور درست میشه .
طراوت جان برات پيغام خصوصي گذاشتم.
عزيز دلم باز هم ميگم توروخدا اگه زندگيتو دوست داري گير نده.طراوت روزهايي که من تحمل کردم در مقابل روزهايي که تو الان داري تحمل ميکني هيچه عزيزم.هنوز نيما جاي خوابش ازم جداست.اشکالي نداره.يه شبه که همه چيز درست نميشه.آروم آروم يواش يواش.
طراوت جان به هيچ عنوان زيربار طلاق نرو.باور کن به اين کلمه آلرژي پيدا کردم.اسمش هم تنمو ميلرزونه.صبر کن .صبر.
و اينکه بايد از درون متحول بشي.بايد تغيير کني.وقتي تغيير کني شرايط اطرافت هم درست ميشه گلم.باور کن من اينو تجربه کردم.اگه خواستي بهم زنگ بزن.باهات حرف ميزنم.عزيزدلم ميفهمم چي ميگي.باور کن کاملا درکت ميکنم.هرکاري از دستم بربياد انجام ميدم.
دوست دارم عزيزم.
طراوت عزيزم ، اينبار ديگه تيشه برداشتي و داري ريشه زندگيتودستي دستي قطع ميکني !!!!!!!
چرا خواهر گلم ؟ چرا ؟
من واقعا نگرانتم عزيزم ، والله من موندم چي بگم ، ميگم طراوت جون بهتر نبود يه چند وقت از هم دور بودين ؛ تا فرصت بيشتري برايه يه تصميم بهتر پيدا مي کرديد !!! ميدوني من تو اين مدت يکسال عقدم خيلي چيزارو فهميدم ، اين که اگه زياد به همسرت گير بدي ، اون از خودت دلزده کردي طوري که دنبال اينه که هر سوراخ سمبه اي رو پيدا ميکنه از غرولندهايه زنش خلاص شه و به اونجا پناه ببره ، همسر تو دقيقآ همين حالته !!!! هر دوتون به استراحت نياز داريد هر دوتون ،
در مورد طلاق هم چيزي نميگم ، چون مطمئنآ فقط خواسته بترسوندت !!! اهميت دادن به اين موضوع فقط رفته رفته مغزتو خسته ميکنه يه کم آروم باش عزيزم و به مغزت استراحت بده !!!
بازم منتظر حضور گرمتم
سلام طروات جان خانومی خوبی ؟؟ آروم تر شدی؟؟ مارو بی خبر نزار عزیزم
طراوت جان کجایی خانم چه خبر؟
سلام خوبی امروز نبودی و من خیلی نگران تو هستم امیدوارم از روی احساسات تصمیم نگیری .راهنمایی هایی که دوستان کردن خیلی خوب و مفیده حداقل در باره ی اونا خوب فکر کن من مطمئن هستم که امروز همسرت از کار دیروز پشیمون شده و عذر خواهی کرده خیلی از ما ها این روز ها رو تجربه کردیم. وقتی که خشم عقل ادمو کور می کنه . امیدوارم خبرای خوبی ازت بشنوم بای
سلام دوستان همين الان اومدم از چكامه و عطيه((zibaalizade)) و بقيه دوستان ممنونم.
من نميخواستم دادگاه برم اما به زور........
ديشب هم 11 شب اومد خونه حتي زنگ هم نزد كه من نگران نشم با اين حال من يه بار به كلانتري زنگ زدم و گفتند كه ساعت 7 رفته به همراهش هم يه بار زنگ زدم كه جواب نداد.وقتي اومد پرسيدم شام ميخوري بهم گفت با تو فقط حرص ميخورم.با اينحال غذا رو براش آماده كردم و خودم رفتم و خودمو به خواب زدم ، كه ديدم شامش رو خورد.
صبح هم منو بيدار كرد كه پاشو بريم دادگته اما جالب ابنكه كه باهام اومد اما منو ميندازه جلو براي اقدام.
به خانوداش هم گفته انتقالي گرفته و ميخواد از تهران بره نميدونم داره چيكار ميكنه اما خدا به آخر عاقبتش رحم كنه.دو روزه كه داره منو ديونه ميكنه خدا هم زد تو سرش و تصادف كرد ماشين يه كم خرج برداشت.مرتب هم دوستش زنگ ميزنه كه برن كلاس گلدكويست!!! تا الان رحمان بود حالا مصطفي...
برام دعا كنيد با اينكه خيلي خيلي بچه گانه رفتار ميكنه اما دوستش دارم.معذرت ميخوام اگه نتونستم درست بنويسم حالم بده و دارم ميرم فقط به خاطر شما اومدم شركت.
؟سلام طراوت جان خانومی یعنی به زور رفتی دادگاه دادخواست طلاق دادی