RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
چكامه جان
سلام
امروز شنبه است. چي شد؟! قضيه كيش و مي گم.
مديرعامل موافقت خودشو اعلام كرد؟!
اي كاش به ما هم خبري بدي
توي اين يكماه چقدر زندگيت نسبت به يكسال گذشته بهتر شده
اگر خدا بخواد تا چند ماه آينده همه چيز رو به راه مي شه
خدا تلاشهاتو بي جواب نذاره
الهی
آرامش درونم را سپاسراحتی ذهنم را سپاسآسودگی جسمم را سپاسهماهنگی و اعتدالم را سپاسشادی درونم را سپاسشامانی و سرورم را سپاس.این همه نشاط و سر زندگی ام را سپاسسلامتی ام را سپاستندرستی ام را سپاسانرژی فراوانم را سپاسانسان بودنم را سپاسآگاهی روز افزونم را سپاسنیت پاکم را سپاسروشنی ذهنم را سپاسخلاء و پاکی درونم را سپاس مهربانیم را سپاسگذشت وبخششم را سپاسصمیمیت و عشقم را سپاسبارش فراوانم را سپاسامیدواری به خدای مهربانم را سپاسرضایت درونم را سپاس اینهمه شایستگی را سپاسرزق و روزی فراوانم را سپاستوانگری الهی ام را سپاسوالدین خوبم را سپاس،دوستان خوبم را سپاستحول امروزم را سپاسمیل به تحولم را سپاساین شوق درونی ام را سپاستولد جدیدم را سپاستوفیق سپاسگزاری خدای عاشقم را سپاس
----------------------------
من برای همه آرامش الهی می طلبم.
من برای همه سلامتی و تندرستی می طلبم.
من برای همه از صمیم قلب دلی شاد می طلبم.
من برای همه عشق و محبت الهی می طلبم.
من برای همه رزق و روزی فراوان می طلبم.
من برای همه لطف و هدایت الهی می طلبم.
هم اکنون به لطف همه چیز و همه کس توانگرم می سازد.
هم اکنون توانگری الهی ار راههای بسیار رضایت بخش و هماهنگ در زندگی ام تجلی می یابد.
امروز اداره عالی همه امورم را به اراده قدرتمند الهی می سپارم.
امروز گشایش و آسانی همه امورم را به لطف بی پایان الهی می سپارم.
آمین
بچه ها فعلا قضيه کيش منتفي شده.مثل اينکه خيلي متقاضي داره.به اين راحتي ها نيست.براي چابهار يا قشم راحت انتقالي ميدن ولي براي کيش نه.خيلي دوندگي داره.نميدونم.خيلي ناراحتم.دلم ميخواست که ميشد بريم.حس ميکنم واقعا برامون لازم بود.ديگه از سکوت خونه خسته شدم.شايد اينطوري يه تحولي توي زندگيمون بوجود ميومد و نيما کوتاه ميومد.
سلام چكامه جان خوبي؟ خيلي خوشحالم كه مي بينم زندگيت بهتر شده. خداكنه كه روز به روز بهتر و بهتر بشه و ديگه غم تو زندگيت جايي نداشته باشه. اميدوارم هر آنچه صلاح جفتتان است براتون پيش بياد. ما رو بي خبر نذار عزيزم.
بهش بگو دلت مي خواد بري مسافرت. يا قبول مي كنه باهات بياد كه اين فرصت خيلي خوبيه به قول خودت يا اينكه مي گه خودت برو. اگر گفت خودت برو اين كار رو بكن.
چکامه جان امیدوارم هر چی به صلاحته پیش بیاد
مسافرت هم نمیتونید با هم برید؟
چکامه عزیز به نظر من هم خوبه که پیشنهاد یه مسافرت بدی، یه مسافرت دو نفره، فکر کنم خیلی موثر باشه...
:72:
سلام چكامه جان. چه خبر؟ موضوع كيش چي شد؟ نظر شاد هم خيلي براتون خوبه.
سلام نمی دونم چی بگم ... ولی کاملاً درکت می کنم..
فقط باهات همدردی می کنم.... و می گم مواظب خودت باش بالاخره تو هم خدایی داری ... مطمئن باش اگه به ناحق طلاقت بده پاشو می خوره اینو مطمئن باش
منظورم از کيش رفتن مسافرت چندروزه نبود.قبلا هم توي يکي از پستهام نوشته بودم که شايد براي زندگي دوسه سالي بريم کيش.نيما دنبال کاراي انتقاليشه.ميدوني اونجا که بريم از نظر مالي وضعيتمون خيلي بهتر ميشه.يه تحولي هم توي زندگيمونه.شايد نيما بخاطر اين جابجايي کوتاه بياد.البته الان خدارو شکر خيلي خيلي بهتره.البته همچنان جاي خوابش جداست و در سکوته.ولي کم و بيش حرف ميزنه.ولي سروسنگينه.
ديروز مديرعاملمون از اين دوستش(که معاون رئيس کل سازمان مناطق آزاد کشور بود)براي نيما وقت ملاقات گرفت.نيما هم رفته بود پيشش و اون آقا بهش گفته بود که تورو توي اولويت ميذارم و به محض اينکه بخشنامه جديد اومد ميفرستمت.حالا ديگه نميدونم کي کارمون درست بشه.منم استعفامو پس گرفتم.چون به قول نيما ما اگه براي خريد وسايل آرايشگاه و ....خرج کنيم ممکنه کارمون درست بشه و در اونصورت خرج بيخود کرديم.براي همين فعلا تا رفتنمون همينجا کارمو ادامه ميدم.بچه ها توروخدا دعا کنيد کارمون درست بشه.