RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
سلام به اعضای خوب تالار
خانم داملا به همه بچه های خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی سلام رساند:72::72::72:
همه اعضای خوب تالار چند وقت مخفی به تالار امدند از اول فروردین تا 17 فروردین همه اعضای خوب تالار مخفی به تالار می اید باید از این تاریخ همه باید در تالار انلاین باشد ممنون
دوستای عزیزم خواستم پیشا پیش عید رو بهتون تبریک بگم.و التماس دعای مخصوص
بهار شادی عزیز خواستم ازت حلالیت بطلبم که خیلی اذیتت کردم و تشکر دوباره بابت کمک به من
گلنوش جان من ازت یه درس گرفتم اینکه همیشه باید از حال دوستامون با خبر باشیم البته هنوز اول راهم
بهار 66 و نازنین نمی دونم چرا گاهی شما دوتا رو اشتباه می گرفتم اوایل.
ان شاالله مشکل بهار 66 حل بشه.
آقای جرجیس ازین که شما رم اذیت کردم معذرت می خوام
حامد 65 امیدوارم همسری که واقعا لیاقتت رو داشته باشه نصیبت بشه
فرشته مهربان هنوزم باورم نمی شه مجرد باشی.ممنون بابت زحمتهات
دختر مهربون امیدوارم سال جدید رابطت با خانوادت بهتر بشه.
خارپشت و فرهنگ هم هر چه زودتر از تنهائی در بیان.
آنی جون امیدوارم همیشه اینطور پر انرژی باشی
آقای ابراهیمی همیشه همین طور بی آلایش بمونید.
سارا بانو ممنون بابات راهنمائی های اخیرت
جناب دانشمند امیدوارم جامعه قدر آدمهائی مثل شما رو بدونه
آقای مهاجر بینشان خیلی خوشحالم که از قشر روحانی تو جمع اعضای همدردی هم هست
آقا کیوان مقاله هاتون حرف نداره.
چشمک جان امیدوارم همیشه تو زندگیت بدرخشی.من و تو گلنوش پای ثابت همدردی نصف شبی بودیم.:311:و ان شاالله خواهیم بود.
ویدای عزیز از قدر شناسیت درس گرفتم
بلو اسکای امیدوارم مشکلاتت با همسرت حل بشه.
مریم123 و پائیزان و شوکا ازین که افتخار نداشتم زیاد باهاتون آشنا بشم حسرت می خورم.
ماهی عزیز حقا که واقعا پشتکار خوبی داری تو ترک اعتیاد به نت:311:
جناب مدیر دمتون گرم با این سایت با حالتون
اگه کسی رو از قلم انداختم به بزرگی خودش ببخشه
حلالم کنید.
ما فردا عازمیم.:310:امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید.خیلی دوستون دارم
سفر به سلامت..تا میتونی خوش بگذرون و غصه هیچ چیو نخور
سلام بچه ها منم فردا قراره برم مسافرت به همراه خانواده و دیگه به اینترنت دسترسی ندارم برای همین اجازه بدین الان عیدو تبریک بگم ان شاءالله سال خوبی برای همه باشد.
http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...1f12f275e3.gif ××××××××××××××××http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...1f12f275e3.gif
خواستم دوباره دعا کنم تا همه آمین بگن پشیمون شدم چه فایده؟
والا پارسال کردیم مگه چی شد؟ http://www.hamdardi.net/post-141441.html خیلی دلم میخواست شوهر سبکتکین برگرده سر خونه زندگیش که متاسفانه طلاق گرفت!
دعا کردم شیدا و شیداحاتمی و تسوکه و آشنای دیروز تو آزمون موفق شن.
شیدا که کلا گم شد! اصلا مفقودالاثر شد! شیداحاتمی هم که همیشه شاگرداول میشد بنده خدا تا من دعاش کردم کنکورش بد شد و قبول نشد!
تسوکه هم که دکترا قبول نشد هیچ، از فکرشم اومد بیرون فکر کنم!
آشنای دیروز هم که گفت من اصلا آزمون نداده بودم شوخی کردم!!
(آخه استجابت دعا تا این حد؟؟!!!! )
فقط آریکس و خانم میناچ رو یادم رفت دعا کنم که شانس آوردن حتما خدا خیلی دوستشون داشته زد و این دوتا قبول شدن!!
تاپیک خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم رو دعا کردم که بسته شه :163: بسته نشد که هیچ تازه به ورژن 2 هم رسید!!! :302:
دعا کردم کسی نیاد تو همدردی (یعنی کسی مشکل نداشته باشه) رکورد اعضای آنلاین شکسته شد و حالا هم که یه مشت بیکار (:D) تصمیم گرفتن دوباره رکورد بزنن!!
خلاصه که دعای ما چپکی شد!http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...7b9b110b66.gif ای داد بیداد
پس بذارین امسال چپکی دعا کنم ! بهتره!
خداجونم ای خدای مهربون ازت خواهش میکنم تالار همدردی اینقدر بترکه از جمعیت که مدیر همدردی مجبورشن هی تالارو ارتقا بدن هی سرور ارتقا بدن! هی ارتقا بدن!
خدا جونم این تاپیک زیبا و دلنشین :D خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم خیلی عالیه! ان شاالله روز به روز پربارتر از اینی که هست بشه وهرماه یکبار آقای تسوکه مجبورشه ورژن جدیدشو افتتاح کنه!!! (ما هم که واقعا بدون کوچکترین حسادتی لذت میبریم از این همه پرستوی عاشق http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...227955aa51.gif)
خداجون! ما کلا با تنهایی و مجردی حال میکنیم! هر موجود نامرد بی ادبی که فکر شریرانه ازدواج با ما از کنار ذهنش عبور کرد قلع و قمع بفرما!!!
خدایا همدردی به این خوبی چه کاریه من و بقیه که کنکور دادیم قبول شیم؟ درس دار میشیم همدردیو ول میکنیم؟! خدایا خواهش میشه که همدردی رو از نعمت ماکنکوریا و ... محروم نفرما! :227:
خدایا هرکس هر حاجتی داره (مادی و معنوی دنیوی و اخروی) برآورده کن! (دیگه دلم نیومد این یکیو چپکی بگم )
ولی بچه ها جدای از شوخی خواهش میکنم هممون به هم قول بدیم که همدیگه رو لحظه ی تحویل سال دعا کنیم (اگه دلتون خواست من ناچیز و حقیر رو هم دعا کنید :46:)
عید به همه خوش بگذره
رایحه عشق عزیزم سلام صبحت بخیر
برات سفر خوب و خاطره انگیز آرزومندم امیدوارم بهت خیلی خوش بگذره سوغاتی هم یادت نره:311:
راستی جات اینجا خالی هست منتظرتیم با خبر و خاطره های خوب
یاسای عزیز سفر شما هم بی خطر امیدوارم سال جدید سال خوبی برای همه دوستان تالار باشه:46:
ما فردا می ریم بندر چند روزی از دستم راحتید.عید م به همتون تبریک می گم.سالی به از سال قبل داشته باشید.
اونایی که می خوان مزدوج بشن،مزدوج بشن.اونایی که می خوان داتشگاه قبول بشن،قبول بشن.اونایی که می خوان برن
سرکار،برن سرکار.اونایی که می خوان بچه دار بشن،بچه دار بشن.اونایی که می خوان اونا به خواسته هاشون نرسن،
به خواسته هاشون نرسن.
آهــــــــای ایرانی های خارج از کشور!
همون هایی که از خانواده ها به دور هستید!
همون هایی که مشکل ازدواج دارید!
همون هایی که تو غربتید!
اینها عید گرفتند! نوروز دارند! :311:
ما چی؟
3 شنبه باید بریم سر کار و درس و هر چی هست!
کریسمس که میشه، اینجا جشنه... ولی جشن ما نیست...
نوروز که میشه، جشن ما هست، ولی اینجا جشنی نیست! :)
عجبـــــا!
ما اعتراض داریم! :)
مگه اینجا همدردی نیست؟! بیاید با ما همدردی کنید و شما هم مسافرت نرید و بشینید تو خونه! :311:
تمام کسانی که دونه دونه دارید خداحافظی می کنید و میرید مسافرت! بروید! خیالتون راحت باشه!
من کل عید رو اینجا سنگربانی می کنم! :311:
حالا جدا از شوخی. برای همه کسانی که به مسافرت می روند آرزوی روزهای خوشی رو دارم.
به همه تون خوش بگذره.
عید نوروز و سال نو پیشاپیش مبارک همه باشه! :72::72:
سلام به همه :72:
به به چقدر اینجا حال و هوای عید و مسافرت و خبرای خوبه .
اونایی که که می رن مسافرت ایشالا سفرشون خوب و خوش و بی خطر باشه. اگرم با ماشین می رین احتیاط کنین توی جاده تند نرین.:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
آهــــــــای ایرانی های خارج از کشور!
همون هایی که از خانواده ها به دور هستید!
همون هایی که مشکل ازدواج دارید!
همون هایی که تو غربتید!
اینها عید گرفتند! نوروز دارند! :311:
ما چی؟
3 شنبه باید بریم سر کار و درس و هر چی هست!
کریسمس که میشه، اینجا جشنه... ولی جشن ما نیست...
نوروز که میشه، جشن ما هست، ولی اینجا جشنی نیست! :)
آقا حامد دیگه اشک آدمو در نیار دم عیدی.:) البته درست می گی یکی از وقتایی که آدم یادش میفته توی غربته, دم عیده. ولی خب ما هم واسه خودمون عید می گیریم. من کلی راه رفتم سوپر ایرانی سین های سفره هفت سین خریدم. از صبح هم خونه تکونی کردم. خونه تکونی یک روزه! خونه دانشجوییه کوچولو اصلا به نظر نمی یومد ولی کلی کار بود. به عمرم توی یک روز اینقدر کار نکرده بودم. http://www.pic4ever.com/images/4u2ap3b.gif خلاصه جای همه خالی بود که بیان کمک.:)
عید وقتی آدم از خانواده اش و دوستاش و فامیلاش دوره دلش می گیره ولی قراره اگه بشه موقع سال تحویل بصورت آنلاین با مامان و بابا باشیم. بازم خداروشکر که می تونیم ببینیمشون حتی اگه شده از پشت صفحه کامپیوتر. خیلی ها حسرت همینو دارن.
می گم حالا دوری از خانواده و غم غربت و این حرفا به کنار, کسی نیست به آدم عیدی بده! :311:
سلام دوستان گل من...
من هم عيد رو پيشاپيش به همه شما تبريك ميگم.
خودم كه لحظه سال تحويل تنهام اما اميدوارم شما از بودن در كنار عزيزانتون لذت ببريد.
سال بسيار خوب و خوشي رو براتون آرزو دارم.
منم همینهایی که بقیه گفتن:303::302::323: