RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
دانشگاه می ری؟
کلاستون چند نفره؟
بیشتر کدوم قسمت کلاس می شینی؟
غذای دانشگاتون کارتیه یا ژتون می خرید؟
اینترنت دانشگاه دختر پسر قاطیه؟
اینها فقط جهت بالا اومدن تاپیک بود هیچ جنبه سوزاندندگی نداشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دانشگاه می ری؟
سلام آقای فرهنگ:72:من دانشگاه رو تمام کردم.
کلاستون چند نفره؟
زیاد بودیم گاهی 40،50 تا میشدیم.سر کلاس بعضی استاد ها واقعا کلاس به حد انفجار میرسید ولی بچه ها حاضر بودن 2 ساعت سر پا باشن و توی کلاس حضور داشته باشن!
بیشتر کدوم قسمت کلاس می شینی؟
من اول کلاس مینشستم همیشه.
غذای دانشگاتون کارتیه یا ژتون می خرید؟
ژتون داشتیم ولی من زیاد غذای دانشگاه رو نمیخوردم چون تو شهر خودم دانشگاه رفتم.
اینترنت دانشگاه دختر پسر قاطیه؟
دانشگاه ما که قاطی بود!بقیه جاها رو نمیدونم!!
اینها فقط جهت بالا اومدن تاپیک بود هیچ جنبه سوزاندندگی نداشت.
مرسی:)
محمد ابراهیمی عزیز این لینک بهترین پست از نظر خودم هست.البته بهترین نیست!صادقانه ترین هست
صادقانه...
سلام شیدا خانوم
میگم من وتو شانس نداریم نه؟!
تا اومدیم بشینیم روصندلی مشکل فنی ایجاد شد! شایدم ازشانسمون نیست مشکل ازچشم شور تو باشه!:311:
خب حالا به این چند تا سوال جواب بده تا هم تایپیک بیادبالا هم تو آماده بشی.
1- به نظرت اگه یه دختر عاشق بشه بایدچیکارکنه؟
2- اگه می تونستی یه کلمه رو ازاین دنیا پاک کنی اون یه کلمه چی بود؟
3- فکر کن آخر دنیاست.بهت می گم یک ساعت وقت داریم ودیگه دنیا تموم میشه.چه حالی داری؟
4- می تونی کسی روکه قلبت رو شکسته ببخشی؟
5- بهترین وتأثیر گذار ترین کتابی که خوندی؟
6- فر مورد علاقه ات کیه؟
7- بهترین تایپیک این سایت؟لینکش روبذار.
8- بهترین پستی که دیدی؟ لینکش روبذار.
9- بهترین عضو به نظرتو؟
10- به نظرت خانمهای شاغل ومتأهل چه جوری بیان توجمع تالار که همسراشون شاکی نشه؟(منظورم ازوقته)
11- تو چه جوری احساساتت روکنترل می کنی؟یادمه گفتی خودتو تنبیه می کنی چه جوری؟
12- ساکن کدوم شهری؟
13- به نظرمن نسبت به سنت، خیلی می دونی.خودت چی فکر می کنی؟
14- بهت بگم می شناسمت بااین اسم کاربری واقعی که انتخاب کردی،چیکارمی کنی؟
سلام خانم شیدا حاتمی سو ا ل از شما
1ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
2ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
3ـ دوست داری کنسرت گروه اریان و بنیامین بروید
4ـصندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
5ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
6ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
7ـ بهترین کتابی که مطالعه کردید نام ببرید
8ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده و تاثیر گذار بوده است
9ـ یک جمله اموزنده مفید به اعضا تالار هدیه بدهید
10ـ دوستان زیر رو در یک جمله توصیف کن
مدیر همدردی
خانم فرشته مهربان
محمد ابراهیمی
خانم بالهای صداقت
خانم بلو اسکای
اقای حامد
خانم اریا نا
ا قای فرهنگ 27
خانم انی
خانم دختر مهربون
خانم سا بینا
شیدا حاتمی
11ـ چه وقتی عصبانی می شوید
12ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
13ـمهمترین نقطه قوت شما چیست
14ـ تالار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
15ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
16ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده و مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
17ـکی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
18ـبا لو له کتاب زرشک یک جمله بسا ز
19ـ نظرتان در رابطه با عشق چیست
20ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید به ان کنتر ل پیدا کرده اید چیست
21ـ یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
22ـ یک ضرب ا لمثل بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
سلام خانم حاتمي
خسته نباشيد . اجازه مي فرمائيد چند سوال تقديمتان كنم ؟!
نظر و دريافت خود را به شكل واضح و زوشن از اين ابيات بفرمائيد
!_ الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکله
2-از شيشه بي مي ، مي بي شيشه بجوئيد
حق را ز دل خالي از انديشه بجوئيد
3-ای قوم به حج رفته کجایید کجایید؟
معشوقه همین جاست، بیایید بیایید
4-دلخوش از آنیم که حج می رویم
غافل از آنیم که کج میرویم
کعبه به دیدار خدا می رویم
او که همین جاست کجا میرویم؟
دین که به تسبیح و سرو ریش نیست
هر که علی گفت که درویش نیست
صبح به صبح در پی مکر و فریب
شب همه شب گریه و امن یجیب
**** به نظر شما براي قضاوت كردن انسانها از چه فاكتورهايي بهره مي برند ؟! آيا اساسا اين كار را درست مي دانيد يا خير ؟چگونه مي توان موانع قضاوت را از سر راه خود برداشت . در هر دو صورت علت را به شكل كامل بيان كنيد .
از ديد شما اين جملات قصار چه مشكلي مي تواند داشته باشد و اگر جمله ي بي اشكالي آنها را مي دانيد چرا ؟!
1-جستجوی حقیقت دیوانگی مطلق است ، چه موقعی که به حقیقت رسیدید ممکن نیست به کسی بگویید و دشمن شما نشود
2-انسانها نه به نسبت تجربه هاي خود، بلكه به نسبت ظرفيتي كه براي تجربه كردن دارند عاقل هستند
3-حاضر نیستم در راه اعتقادم کشته شوم چون ممکن است اشتباه کرده باشم
با تشكر و خسته نباشيد . :72:
سلام شیدا جان،خوبی ایشالله؟
سوالا رو زودی جواب بده تا دوباره تالار نرفته رو هوا:316:،بیاییم ازت هی سوال بپرسیم.
1.اگه خانوم و اقایی بیان بگن که تو بچه مایی و توی یه اتفاق ناخواسته گمت کردیم،حالا این پدر مادر جدید هم هر دو موقعیت اجتماعی خیلی بالایی هم دارن،چیکار میکنی؟حست چیه اونموقع؟
2.فداکارترین ادمی که تو اطرافت میشناسی؟(غیر مادرت)
3.بنظرت معتاد مجرمه یا بیمار؟
4.چی خوندی دانشگاه؟دولتی بودی یا ازاد؟
5.تا حالا شده بدجوری از دست خدا شاکی بشی؟
6.میتونی از حق خودت دفاع کنی یا نه؟خجالتی هستی یا نه؟
7.اگه هیچوقت شرایط ازدواج برات مهیا نشه،چه حسی خواهی داشت؟
8.اگه یه روز بازیگر بشی دوست داری با کدوم بازیگر مرد زوج هنری تشکیل بدی؟(از خارجیا هم بگی اشکالی نداره،ارزو بر جوانان عیب نیست :D )
9.اگه دلت میاد نقد کنی،همه اونایی که این سری نشستن رو صندلی نقدشون کن،فک نکنم کسی ناراحت بشه،راحت باش،تعریف نکنیا،فقط نقد:305:والا از خیر این سوال بگذر.
10.بنظرت چی باعث میشه ادما ریاکار بشن و با خود واقعیشون کلی فرق کنن؟
11.جسورترین و جنجالیترین عضو تالار؟(از اونایی که دیگه نیستن هم میتونی بگی)
12.از اینایی که میگم یکیو انتخاب کن:
حاتمی کیا،اصغر فرهادی،کیمیایی
کوکو سبزی،دلمه برگ،کوفته
هادی ساعی،یوسف کرمی،جاسم ویشگاهی
فرزاد حسنی،احسان علیخانی،رضا رشیدپور
دوقلوهای افسانه ای،پی نی کیو،دور دنیا در هشتاد روز
پدر سالار،خانه سبز،گل پامچال(فک کنم اسم فیلم همین بود دیگه،اگرم این نبود اخرش اینو میخوند:گل پامچال بیرون بیا،فصل بهاره...)
لیلی با من است،تعطیلات تابستان من(همونکه علی صادقی بچه بود بازی کرده بود مال یزد بود)،دیگه فیلم بامزه تو این ژانر یادم نمیاد.
مهدی هاشمی،پرویز پرستویی،جمشید هاشم پور
ماریا کری،بیانسه،ریحانا
دبی،ترکیه،لبنان
بهشتی،مطهری،شریعتی
مهران مدیری،رضا عطاران،سعید اقاخانی
اینا رو جواب بده تا بعد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آریاناng
سلام شیدا خانوم
میگم من وتو شانس نداریم نه؟!
تا اومدیم بشینیم روصندلی مشکل فنی ایجاد شد! شایدم ازشانسمون نیست مشکل ازچشم شور تو باشه!:311:
خب حالا به این چند تا سوال جواب بده تا هم تایپیک بیادبالا هم تو آماده بشی.
سلام آریانا جان.راستش نمیدونم واقعا چشم من شوره یا من و شما بد شانس بودیم:)سری اول که تالار بهم ریخت خیلی ناراحت بودم و چون ایمیل هیچ کدوم از اعضا جز آقای مدیر رو نداشتم براشون ایمیل فرستادم که تو رو خدا نگین که تالار تعطیل شده:302:جوابی که ایشون برام فرستادن باعث شد اگر 100 بار دیگه هم تالار مشکل پیدا کنه من دیگه ناراحت نباشم:):"تالار انشاء الله همیشه سرپا و قوی خواهد بود. حتی وابسته به بنده هم نیست. و انشاء الله با همت همه اعضاء دوست داشتنی آن همیشه آنلاین خواهد بود.
موفق باشید."
خب جواب سوالات شما:
1- به نظرت اگه یه دختر عاشق بشه بایدچیکارکنه؟
خب باید تمام راههای ممکن رو در نظر بگیره،بعد جوانب مثبت و منفی هر راه رو هم بسنجه و بعد از اون "انتخاب"کنه و در مرحله آخر عواقب انتخابش رو بپذیره.این کل ماجراست.در مورد عاشق شدن یه خانوم با توجه به جامعه ایرانی ما،یا باید ریسک کنه یا صبر کنه و توکل و البته در کنار اش از یک سری استعداد های ذاتی و غریزی اش استفاده کنه...در میون گذاشتن احساسات با طرف مقابل ریسک بالایی داره!!اگر این رو انتخاب کرد باید شجاعانه عواقب اش رو بپذیره اما زنها و مردها یکسری سیگنال های فرستنده و گیرنده نامرئی ولی به شدت قوی دارن به نظر من.میتونه از اونها استفاده کنه و مستقیما وارد عمل نشه.اصولا در این جور مواقع مرد ها گیرنده هاشون سالمه و احساس منتقل میشه.
2- اگه می تونستی یه کلمه رو ازاین دنیا پاک کنی اون یه کلمه چی بود؟
-اون کلمه فقر بود اریانا جان.منظورم فقط فقر مالی نیست.منظورم تمام انواع فقر هست.نمیتونم این کلمه رو از دنیا پاک کنم ولی توی محدوده خودم اینکار رو خواهم کرد...انشاالله.
3- فکر کن آخر دنیاست.بهت می گم یک ساعت وقت داریم ودیگه دنیا تموم میشه.چه حالی داری؟
خب خیلی هیجان زده میشم.میدونم یه فشاری رو توی سرم حس خواهم کرد!برا تموم نشدن دنیا که کاری نمیتونم بکنم ولی در کنار هیجان اشتیاق زیادی هم پیدا میکنم چون بالاخره جواب خیلی از سوالای ذهنم رو میفهمم.سوالاتی که هیچ کس نمیتونه به صورت قطعی بهم جواب بده در موردشون...بالاخره میفهمم آخر آخرش قراره چی بشه...این خیلیه برا من...و حتما خیلی هم ناراحت میشم که دنیا با همه خوبی ها و بدی هاش دیگه نیست و من هم...!
4- می تونی کسی روکه قلبت رو شکسته ببخشی؟
از اونجایی که دل بی کینه ای دارم آره و این کار رو کردم.به دفعات هم کردم.حتی زمانی که یکی اونقدر بد دلم رو شکوند که خیلی طول کشید تا تیکه های قلبم رو از روی زمین بر دارم و دوباره به هم بچسبونم.فقط یکی رو هنوز نتونستم ببخشم.یه آه که از عمق وجودم اومد و احساس کردم دلم باهاش کنده شد و تا چند روز بخاطرش مریض شدم و از خدا خواستم کسی که باعث اون کار بود فقط همین آه رو بکشه و بفهمه چه ظلمی در حقم کرد!!تنها چیزی که هنوز نتونستم ببخشم،اون آه بوده.
5- بهترین وتأثیر گذار ترین کتابی که خوندی؟
اونقدر کتاب تاثیر گذار خوندم که سخته الان یکی رو انتخاب کنم!!شازده کوچولو جزو بهترین ها بود.و کیمیاگر.لذات فلسفه ویل دورانت هم روحم رو زمانی که تشنه دونستن بود سیر کرد.
6- فر مورد علاقه ات کیه؟
مادرم بیشتر از همه.بعد خواهر هام.حافظ.و یه استاد دارم که اون رو هم خیلی دوست دارم.
7- بهترین تایپیک این سایت؟لینکش روبذار.
آریانا جان من واقعا با کلمه بهترین مشکل دارم!!نمیتونم توی همچین جایی بهترین رو انتخاب کنم چون از هر جهتی که نگاه کنیم آدمهای اینجا اصلا شباهتی با هم ندارن و قابل مقایسه نیستن!!به نظرم اون تاپیکی که باز میشه و میون این همه غصه و ناراحتی دل عده ای رو شاد میکنه حتما بهترینه...اون تاپیکی هم که باز میشه و همه انرژی میذارن تا به صاحب تاپیک کمک کنن و راه رو نشونش بدن اون هم بهترینه،تاپیکی که باز میشه و همه با هم همسو میشن تا برای یه نفر دعا کنن هم بهترینه و تاپیکی که ازش چیز یاد میگیریم حتی اگر تاپیک مربوط به خیانت یا گناهی باشه که صاحب تاپیک اصلا پشیمون هم نیست اون هم میتونه بهترین باشه...بستگی داره ما در لا به لای این تاپیک ها دنبال چی هستیم...!!!
8- بهترین پستی که دیدی؟ لینکش روبذار.
برای این سوال هم جوابی جز همونی که تو سوال بالایی گفتم ندارم:)
9- بهترین عضو به نظرتو؟
:)اونی که میتونه هم عاشق مردم باشه بدون انتظار پاداش و تحسین،هم بتونه به سهم خودش کمکی کنه و تاثیر گذار باشه هر چند کوچیک،هم با بودن در اینجا رشد کنه و آگاهی و مهارت هاش بیشتر و بیشتر بشه و هم بتونه بین تمام برنامه ها و کارهاش و بودن در اینجا تعادل برقرار کنه...اون قطعا بهترین عضو هست.
10- به نظرت خانمهای شاغل ومتأهل چه جوری بیان توجمع تالار که همسراشون شاکی نشه؟(منظورم ازوقته)
خب با برنامه ریزی میشه این رو حل کرد.زمان هایی که همسرشون خونه نیست یا مشغول به کارییه که نیازی به وجود خانومش نداره،مثل تماشای فوتبال!!یا مثلا خوابن!!یا مشغول تعمیر چیزی یا مطالعه.اینجور مواقع خانومای گل متاهل میتونن بپرن بیان تالار:227:
11- تو چه جوری احساساتت روکنترل می کنی؟یادمه گفتی خودتو تنبیه می کنی چه جوری؟
اون موقع که فیلم آتش بس اومد روی پرده یاد گرفتم چجوری با کودک درونم حرف بزنم.خیلی از شیطونی ها رو میدونم کار اونه برا همین تقریبا همیشه مراقب اش هستم و با هم حرف میزنیم.اگر توی موقعیتی هیجانی بشه سعی میکنم دلسوزانه آرومش کنم،بهش میگم شیدام،عزیزم میدونم میخوای شادی کنی و هیجانت رو خالی کنی ولی الان وقت مناسبی نیست بذار بعدا با هم حسابی از خجالت خودمون در میاییم.یا وقتی عصبانیه دلداریش میدم و بهش میگم حق داره عصبانی باشه ولی باید سعی کنه اول تا 10 بشمره بعد یه نفس عمیق بکشه و اصلا هم توی اون شرایط تصمیمی نگیره.کلا مراقب رفتارم هستم و اگه کسی نگه دیوونه ام:)خیلی با خودم حرف میزنم در طول روز.تنبیه ام هم بستگی داره.فقط یه بار یه سیلی از خودم خوردم اونم وقتی بود که در یه خونه باز بود و من بی اختیار سرک کشیدم تو خونه:163:و یه سیلی از خودم خوردم.ما بقی تحریمه بیشتر مثلا از تماشای سریال مورد علاقه،از خوردن بستنی تا چند روز،موندن تو خونه و بیرون نرفتن یا کم کردن ساعت های خوابم.
12- ساکن کدوم شهری؟
شهر ناز و راز و مینو طراز و رندان نظر باز:)همون که بهش میگن شهر عشق...
13- به نظرمن نسبت به سنت، خیلی می دونی.خودت چی فکر می کنی؟
شما لطف دارین.راستش 18 سالم بود که سر کلاس دینی بخاطر یکسری تعصب گرایی های دبیر دینیمون سوالاتی توی ذهنم به وجود اومد و به صحت یه سری مسائل شک کردم!!هر روز سوال ها بیشتر میشد و جواب ها محدود تر.خیلی سخت بود بین جواب هایی که آدمها بهم میدادن و بعضا متناقض هم بودن بفهمم کدومش درسته.بعضی وقتها احساس میکردم استخون هام داره زیر فشار سوال های ذهنم خورد میشه!!این بود که شروع کردم به مطالعه..جدی و سخت و کتاب ها تونستن کمکم کنن تا به تعادل برسم.بعدها وقتی دانشگاه رفتم رشته ای رو انتخاب کردم که شدیدا به دیدم وسعت داد و کمکم کرد تا بیشتر بدونم و شغلم مجبورم کرد در هر زمینه ای مطالعه داشته باشم اینها در کنار مسائلی که توی خونه باهاشون مواجه بودم باعث شد که یکم از سنم بزرگتر شدم ولی هنوز فقط میتونم بگم که هیچی نمیدونم!!!
14- بهت بگم می شناسمت بااین اسم کاربری واقعی که انتخاب کردی،چیکارمی کنی؟
یکم سختم میشه!اول میپرسم چجوری تونستین بشناسینم؟!!بعد ازتون میخوام بین خودمون بمونه تا فقط آریانا باشه که میدونه شیدا حاتمی در دنیای واقعی،واقعا کیه...
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام خانم شیدا حاتمی سو ا ل از شما
سلام همکار جان.در خدمتم
1ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتم بدون اغراق آرامشی بود که امسال دقیقا موقع سال تحویل خدا بهم داد و وجودم سرشار از آرامش شد...و از حالی که دچارش بودم و توی تاپیک به نقطه بدی رسیدم ازش صحبت کردم خارج شدم...
2ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
زیبا ترین تصویر ذهنی ام مربوط به وقتی هست که من و همسرم کوله به دوش داریم جاهای ناشناخته دنیا رو میگردیم:310:جزایر زیبا،آبشارهای بی نظیر و البته شبی که من و همسرم عاشقانه روی یکی از پل های پاریس کنارهم و دست در دست هم راه میریم...حالا که صندلی دست منه بذار بازم بگم:)آخه خیلی تصاویر ذهنی برا خودم دارم:310:یه تصویر دهنی دیگه ام اینه که همیشه خودم رو میبینم که دارم در مقابل یه جمع خیلی بزرگ سخنرانی میکنم...ایشالله به این تصاویر میرسم:)
3ـ دوست داری کنسرت گروه اریان و بنیامین بروید
آریان رو نه ولی بنیامین رو خیلیییییییییییی.خواننده مورد علاقه ام هست.صداش خاصه و دلنشین.
4ـصندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
جالبه برام.با بعضی سوالا خودم کلی میخندم و بعد وادارم میکنه فکر کنم.این خیلی خوبه:)
5ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
ماشین جوجه کشی،شمع اش سوخت و خاموش شد.(بیچاره جوجه ها!!!):311:
6ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
با وجود علم میشه بزرگ و بزرگتر شد،علم کمک میکنه تا به اهدافی که دارم برسم.اگر در حوزه های علمی پیشرفت نکنم یعنی که هیچ کاری نکردم.منطق رو همیشه سعی کردم داشته باشم،حالا بعضی وقتها کم و زیاد شده ولی در مجموع از بچگی میگفتن من منطقی بودم و احساسات در درجه دوم بود.و معنویات برای من معانی خاص خودش رو داره،و راجع به اعتقاداتم و معنویات خیلی وارد بحث نمیشم با کسی چون شخصیه و تمایلی هم به بحث با آدمهایی که با تعصب به مسائل نگاه میکنند ندارم.
8ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده و تاثیر گذار بوده است
خیلییییییی.زمانی من اعتماد به نفسم کافی نبود همین کتابها کمکم کردن.کتابهای روانشناسی بود که یادم داد من میتونم هر چقدر که دوست دارم از دنیا بخوام و محدودیتی وجود نداره...اطلاعات روانشناسی کمک کرد من توی شغلم هم موفق تر باشم.همین کتابها ارتباطات اجتماعی من رو کمک کردن که وسیع تر بشه.
9ـ یک جمله اموزنده مفید به اعضا تالار هدیه بدهید
امضای خانوم psy133رو با اجازه ایشون هدیه میدم:عمر شما درست از زمانی شروع میشود که سرنوشت خود را به دست میگیرید...
10ـ دوستان زیر رو در یک جمله توصیف کن
مدیر همدردی
خانم فرشته مهربان
محمد ابراهیمی
خانم بالهای صداقت
کسی که واقعا به واژه "تغییر"معنا دادن...رشد رو میشه کاملا در بالهای صداقت دید...
خانم بلو اسکای
دلسوز و فعال.به نظرم گاهی به ایشون کم لطفی میشه!!
اقای حامد
حامد خان پتانسیل بالایی دارن.از روز اولی هم که اومدن تا الان خیلی پیشرفت داشتن.
خانم اریا نا
تحسین اشون میکنم.قدرتشونو به رخم کشیدند زمانی که با احساس مبارزه کردن.زندگیشون مبارکشون باشه.
ا قای فرهنگ 27
فرهنگ خان کم حرف اند،توی صندلی داغ فهمیدیم شیطون هم بودن و رو نمیکردن:)
خانم انی
حتی اسمشون بهم آرامش میده.یه تصویر خاص توی ذهن من دارن ایشون!!
خانم دختر مهربون
عزیزم...سختی کشیده ولی مقاومه و دوست داشتنی.
خانم سا بینا
داره برا زندگیش میجنگه،ایشون هم قوی هستن.
شیدا حاتمی
11ـ چه وقتی عصبانی می شوید
وقتی حق کسی رو میخورن.وقتی خواهرام درس نخونن!در مورد خودم زیاد عصبانی نمیشم.12ـ
کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
خودم رو.
13ـمهمترین نقطه قوت شما چیست
شاید صبور بودنم و انعطاف پذیر بودنم.
14ـ تالار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
ترویج آگاهی و آموزش مهارت های ازدواج و زندگی مشترک به افراد براساس یافته های روانشناسی و کمک به افراد برای داشتن زندگی بهتر...فکر کنم تقریبا هدف تالار اینه.چراش هم مشخصه چون دقیقا توی همین موارد اکثرمون ضعف داریم و ناآگاهیم .شاهدش هم که اطراف هممون فراوونه.
15ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
وااااااااای یکی از خنده دار ترین مطالب تالار تاپیک pleaseبی دل عزیزم بود:311:هنوز که بهش فکر میکنم خنده ام میگیره.
16ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده و مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
بیل گیتس میگه:اگر فقیر به دنیا آمده اید،این اشتباه شما نیست اما اگر فقیر از دنیا بروید،این اشتباه شماست...
17ـکی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
18ـبا لو له کتاب زرشک یک جمله بسا ز
کتاب زرشکی رنگ خودم رو لوله کردم تا مگسی که روی اعصابم ماراتون میرفت رو بزنم...
19ـ نظرتان در رابطه با عشق چیست
یکی از بزرگترین هدایای خداوند به انسان هاست...خیلی بزرگه...یه بار تجربه اش کردم و کمکم کرد که خیلی بزرگتر بشم مثل یه جهش و پرتاب بود برام و بعد از اون عشق ناکام من اون آدم قبلی نبودم...
20ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید به ان کنتر ل پیدا کرده اید چیست
نمیدونستم نقطه ضعفه!تازه فهمیدم.کمال گرا بودم و دارم روش کار میکنم.تقریبا دارم خوب میشم:)
21ـ یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
جواب این سوالتون رو با جواب سوال های آنی بزرگوار یکی میکنم.
22ـ یک ضرب ا لمثل بگوید
هر چه که گندد نمک میزنند،وای به روزی که بگندد نمک...!!!
امیدوارم همیشه موفق باشید
من هم همین آرزو رو برای شما دارم:72:
سلام به شیدا حاتمی عزیز،
لطفاً به سوالات زیر پاسخ دهید :)
1- به نظرت چرا اینطوری هست که بعضی ها خیلی سریع می توانند در یک جمع محبوب بشوند؟ بعضی ها هستند تا وارد یک جمع می شوند همه نگاهها به سمت آنها می رود. خیلی سریع می توانند خودشان را در یک جمع جا کنند.
ولی برعکس بعضی ها همیشه تنها گذاشته می شوند. شاید تنها عیب آنها خجالتی بودن آنها باشد...
2- دوست دارم این سوال را با صداقت کامل جواب بدهی. یکی از فامیل های شما مدیر عامل یک اداره است. به شما می گوید من می خواهم تو را مدیر فلان بخش اداره بکنم. اینکه مدیر آنجا باشی یکی از آرزوهای شماست و موفقیت بزرگی برای شما محسوب می شود. از طرف دیگر می دانی که افرادی لایق تر از شما هستند و انتخاب شما از روی محبت فامیل شما به شماست. آیا این مسئولیت را می پذیری؟
3- فرض بگیریم در شرکتی کار می کنی. کم کم متوجه می شوی که مدیر شما از نظر دانش و فهم از شما پایین تر است. ممکن است او از شما کارهایی بخواهد که به نظر شما اشتباه و احمقانه هستند. چه برخوردی خواهی داشت؟
4- بزرگترین نعمتی که خداوند به شما داده چه چیزی ست؟
5- پسری از خارج از کشور به خواستگاری شما می آید و همه چیز او مناسب به نظر می رسد. با این حال ازدواج با او یعنی مهاجرت شما به خارج از کشور و دوری از خانواده. آیا می پذیری؟
6- از بین اینها یکی رو انتخاب کن (کدام بهتر است):
انسان صادق، انسان فداکار، انسان عالم
شوهر خوش چهره، شوهر پولدار، شوهر با موقیت خوب اجتماعی
دوست پر حرف، دوست شلخته، دوست ساده لوح
فرزند معتاد، فرزند معلول، فرزند قدر نشناس
شهرت، ثروت، قدرت
7- اگر شوهرت ازت بخواهد که به جای جشن عروسی یک مهمانی کوچک بگیرید و به جایش هزینه جشن عروسی را به فقیران هدیه کنید، قبول می کنی؟
8- اگر دوست داری بهترین کاری که در زندگیت کردی و همیشه به آن افتخار می کنی را برای ما بگو.
9- تا به حال کاری کردی که سخت پشیمان بشوی؟
10- از شهر شیراز هستی؟ یکم از شیرازی ها تعریف کن، از خوبی هایشان بگو :)
11- حاضری با چتر از هواپیما بپری پایین؟!
12- اگر شوهرت از طرز لباس پوشیدنت ایراد بگیرد، به او چه می گویی؟
13- شیدا حاتمی نام اصلیت است؟ :)
14- به فال اعتقاد داری؟ یا به نظر شما هم همه اینها خرافات است؟
15- اول دو نکته مثبت از همدردی بگو و بعد دو انتقاد از همدردی بکن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
سلام شیدا جان،خوبی ایشالله؟
سلام شایانای عزیزم.
سوالا رو زودی جواب بده تا دوباره تالار نرفته رو هوا:316:،بیاییم ازت هی سوال بپرسیم.
چشم سعی میکنم.
1.اگه خانوم و اقایی بیان بگن که تو بچه مایی و توی یه اتفاق ناخواسته گمت کردیم،حالا این پدر مادر جدید هم هر دو موقعیت اجتماعی خیلی بالایی هم دارن،چیکار میکنی؟حست چیه اونموقع؟
عجب سوالی شایانا جان...!!به دنیا و بازی هایی که سرم آورده میخندم...این دفعه خیلی بلند تر میخندم...23 سال منو از اون چیزهایی که مال من بوده دور کرده که چی بهم بده!!!فکر کنم چیزهایی که الان دارم و اینی که الان هستم ارزش اون 23 سال دوری رو داشته...صادقانه بخوام بگم، اولش با حالت گلایه به خدا میگم دستت درد نکنه ولی بعد صمیمانه و خالصانه بهش میگم دستت درد نکنه...دستت درد نکنه که با حرارت زیاد بهم شکل دادی...و امروز من قالبم رو دوست دارم و ازش راضیم...از مادر و پدر جدیدم هم میخوام کاری رو در مدت 23 سال برام نکردن الان بکنن و حمایتم کنن،بعضی وقتها تنهایی جلو رفتن خیلی سخته...ولی پیش همین خانواده ای که الان دارم میموندم.
2.فداکارترین ادمی که تو اطرافت میشناسی؟(غیر مادرت)
مربی باشگاهم.که خیلی شاگرداش رو دوست داشت و خودم بارها شاهد فداکاری هاش بودم.مثل مادر دومم بوده برام همیشه.
3.بنظرت معتاد مجرمه یا بیمار؟
سنم که پایین تر بود و شورم بیشتر ،میگفتم مجرمه و خطاکار.الان میگم که حتما معتاد بیماره و به مراتب نیاز بیشتری به مراقبت داره...
4.چی خوندی دانشگاه؟دولتی بودی یا ازاد؟
نمیتونم بگم چی خوندم.ولی دولتی بودم.
5.تا حالا شده بدجوری از دست خدا شاکی بشی؟
آره...زیاد...ما که این حرف ها رو نداریم با هم:)البته اینم مال الان نیست.از 2،3 سال پیش به این طرف من هیچ وقت از خدا شاکی نبودم ولی قبل اش چرا.برا خودم هم دلیل زیاد داشتم اون موقع ها!
6.میتونی از حق خودت دفاع کنی یا نه؟خجالتی هستی یا نه؟
چجورم...:)از زمانی که پذیرفتم هیچ کسی نیست که از حق من دفاع کنه و فقط خودم هستم،خجالت و رو دربایسی رو کنار گذاشتم و نذاشتم هیچ جا حقم خورده بشه.نه شایانا جان اصلا خجالتی نیستم،خودم فکر میکردم درونگرا هستم ولی همه بهم میگن حتی از راه رفتنم معلومه که شدیدا برونگرام!!
7.اگه هیچوقت شرایط ازدواج برات مهیا نشه،چه حسی خواهی داشت؟
فکر نمیکنم اینطور بشه،همین الانش هم قاچاقی مجرد موندم:)حتما برام مهمه،هیچ وقت دلم نمیخواسته به 40 سالگی که رسیدم تنها باشم.و در 60 ،70سالگی کسی نباشه که پشتم باشه و به هم تکیه کنیم و بعضا دعواهای پیرزن پیرمردی کنیم با هم:)!! بهش که فکر میکنم دلم میگیره...ولی اگر مجرد موندم برای احساس نیازم به همسر جایگزین پیدا میکنم.میرم سفر...با دوستام معاشرت میکنم و با شاگرد هام،خیلی تلاش میکنم و کتابهای روانشناسی میخونم تا اینجا کارشناس افتخاری بشم و نیازم رو با کمک به مردم بر طرف کنم البته فقط یه قسمتی ازش رو میتونم برطرف کنم! ...
8.اگه یه روز بازیگر بشی دوست داری با کدوم بازیگر مرد زوج هنری تشکیل بدی؟(از خارجیا هم بگی اشکالی نداره،ارزو بر جوانان عیب نیست
دوست دام با حامد بهداد زوج هنری تشکیل بدم.خیلی بازیش رو دوست دارم.خارجیا هم اگر خانوم کتی هولمز اجازه بدن با آقای تام کروز
9.اگه دلت میاد نقد کنی،همه اونایی که این سری نشستن رو صندلی نقدشون کن،فک نکنم
کسی ناراحت بشه،راحت باش،تعریف نکنیا،فقط نقد:305:والا از خیر این سوال بگذر.
یا همه یا هیچ کس؟!!پس اصلا انتقاد نمیکنم چون نمیدونم کیا انتقاد پذیرن:)
10.بنظرت چی باعث میشه ادما ریاکار بشن و با خود واقعیشون کلی فرق کنن؟
به نظرم ترس باعث این رفتار میشه.ترس از اینکه خود واقعی شون محبوب نباشه...ترس از اینکه به خود واقعی شون ایراد وارد بشه...و بعد محبوبیت رو ابزار میکنن که به یه سری چیزها برسن مثل قدرت...به نظرم این مثل یه پروسه دنباله داره...اما اگر این پروسه به دست هم بیاد مثل همون ریا واقعی نیست و بنیانش روی توهمات ساخته شده و چوا شالوده پوچی داره خیلی زود هم از بین میره...
11.جسورترین و جنجالیترین عضو تالار؟(از اونایی که دیگه نیستن هم میتونی بگی)
2 نفر بودن که خیلی دلم میخواست زمانی که بودن ،من هم بودم.حیف که نشد و من دیر رسیدم!!آقای سورنا آرمان و آقای گرد آفرید.شاید تیر ترکششون به من هم میخورد ولی بازم حیف!!!
12.از اینایی که میگم یکیو انتخاب کن:
حاتمی کیا،اصغر فرهادی،کیمیایی
حاتمی کیا
کوکو سبزی،دلمه برگ،کوفته
دلمه برگ
هادی ساعی،یوسف کرمی،جاسم ویشگاهی
هادی ساعی
فرزاد حسنی،احسان علیخانی،رضا رشیدپور
بدون شک فرزاد حسنی
دوقلوهای افسانه ای،پی نی کیو،دور دنیا در هشتاد روز
نمیشه همش؟!!دور دنیا در 80 روز
پدر سالار،خانه سبز،گل پامچال(فک کنم اسم فیلم همین بود دیگه،اگرم این نبود اخرش اینو میخوند:گل پامچال بیرون بیا،فصل بهاره...)
خانه سبز
لیلی با من است،تعطیلات تابستان من(همونکه علی صادقی بچه بود بازی کرده بود مال یزد بود)،دیگه فیلم بامزه تو این ژانر یادم نمیاد.
آخی...:)من بازی علی صادقی رو خیلی دوست دارم.پس تعطیلات تابستان من.
مهدی هاشمی،پرویز پرستویی،جمشید هاشم پور
این یکی که دیگه اصلا فکر کردن نداره!پرویز پرستویی
ماریا کری،بیانسه،ریحانا
ریحانا
دبی،ترکیه،لبنان
ونیز:311:ولی از این 3 تا خب ایییییییییییییی،ترکیه باز بهتره یکم.
بهشتی،مطهری،شریعتی
بهشتی.بدون شرح...
مهران مدیری،رضا عطاران،سعید اقاخانی
رضا عطاران.
اینا رو جواب بده تا بعد.
مرسی شایانا جان.سوال های آنی بزرگوار چون فنی هست و نیاز به فکر بیشتری داره باشه برا بعد.