خدایا .......................
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا .......................
خدای من
شکر میکنم تورا به خاطر نعمت هایت...
خدای من خسته و بریده ام
کمکم کن تا با بغض و اندوه و خشم تصمیم نگیرم.خدایا کی تمام می شود تلخی بی پایان من
من نیومدم باهات درد ودل کنم
فقط اومدم بگم دست از سرم بردار نه خیرت میخوام نه شرت من به حال خودم بزار دیگه چی از جونم میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گند زدی به زندگیم هر بلایی خواستی سرم اوردی خودت خسته نشدی؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!
وقتی خستم ،،،
چه حالی داره گریه تو لحظه هایی که به یادت،،،، هستم
می دونی غیر تو پناهی ندارم و خیلی خالیه ،،،،،دستم
منم مثل کبوترها ،،، دل به آسمون ِ محبت ات ،،،، دادم
خداوندا:
نه آنقدر پاکم که مرا کمک کنی
و نه آنقدر بدم که رهایم کنی …
میان این دو گم شده ام
هم خودم و هم تو را آزار می دهم …
هر چه تلاش کردم نتوانستمآنی شوم که تو می خواهی
و هرگز دوست ندارمآنی شوم که تو رهایم کنی …
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد
اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن ...
http://images.persianblog.ir/858947_KW8VMO47.jpg
خدایا تمام گناهان منو ببخش و بیامرز....خدایا من که جز تو کسی رو ندارم...پس خودت کمکم کن خودت ...خدایا مگر تو غیاث المستغیثین نیستی....پس کجایی خدای خوبم....
الحمد لله رب العالمین... :72:
خدایاشکرت که به من آرامشی دادی که قبول کنم مشکلاتم را.ولی خدای من دست خودم نیست جاهایی کم میارم دلم میشکنه اشکام جاری میشن.خدایا میشه اون آرامشی که به من دادی به پدرومادرم هم بدی؟؟؟
خداوندا همیشه ازت خواستم که تحقیرشدن وخوردشدن خونوادمو نبینم ولی بازهم پیش میاد نمیدونم حکمتت چیه؟ولی التماست میکنم اونایی که عادت به دل شکستن دیگرون دارن قبل از اینکه دیربشه متوجه اشتباهشون بشن ازهم حلالیت بگیرن که حساب وکتاب اون دنیات خیلی سخته.
خدایا تاوان این دلهای شکسته رو از فرزندانم نگیر اونا رو از شر این ماجرا حفظ کن.
باور نمیکنم خالق نظم دانه های انار
زندگی مرا بی نظم آفریده باشد ...
http://www.bultannews.com/files/fa/n...466415_815.jpg
ستايش خدا را كه معبودى جز او نيست...
تو اى پروردگار من آستانت جايگاه هر شكايتى است و خود حاضر در هر جماعتی و گواه هر گفتگوى نهانى، نهايت هر حاجتى، شادى بخش هر اندوهگين، توانگر هر بر خاك نشسته اى، دژ استوار هر گريزانى، امان هر هراسانى، نگاهدار ناتوانى، گنجينه تهيدستانى، غم زداى غم زدگانى، پشتيبان شايستگانى، آن است خدا، پروردگار ما، معبودى جز او نيست، كفايت مى كنى از بندگانت آن را كه بر تو توكل كند، و تويى پناه آن كه به تو پناه آورد و به درگاهت زارى نمايد، نگهدار كسی كه به دامن تو چنگ زند، يار آن كه از تو يارى جويد، مى آمرزى گناهان آن را كه از تو آمرزش خواهد...
پ.ن: فرازی از دعای سراسر برکت یستشیر
خدایا رهایم مکن.