اگر فرد به هشدار ما توجه نشان دهد و تالار را ترک کند از معرفی ایشون معذوریم.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر فرد به هشدار ما توجه نشان دهد و تالار را ترک کند از معرفی ایشون معذوریم.
معیار ترک کردن چیه؟یا باید تاپیک بزنه که خودشو لو داده یا چند ماه از نیومدنش بگذره تا بشه گفت ترک کرده.می خواید
چندماه صبر کنید؟
اینجوری که نمیگید کیه همه بهم شک میکنن
سلام
چند روزه سعي ميكنم يه تاپيك باز كنم كه ضميمه داره ولي اصلا ضميمه به متن اضافه نميشه.
بعد از مدت طولاني كه ميگذره بازم ضميمه به متن نميره. علت چيه؟
اگر حجم ضمیمه بالا باشد، ضمیمه اضافه نمیشود
سلام ، قبلا اعضایی که شارژ نداشتند ، ستاره های طلایی داشتند که می چرخید ، الان از اعضایی که شارژ ندارند؛ یکسری ستاره های طلایی دارند که می چرخه و یکسری ستاره طلایی دارند که نمی چرخه !!!
این چرخیدن و نچرخیدن یعنی چی؟ :311:
اول در مورد تاپیک نازنين خانم
http://www.hamdardi.net/thread-21480-page-3.html
راستش اين مسئله براي من هم به عنوان كاربر تازه وارد و بدون رتبه پيش اومد.
من در شرايطي كه واقعاًبه كمك (حتي در حد همدردي ) احتياج داشتم در كمال ناباوري ديدم كه تاپيكم قفل شد. خيلي تو ذوقم خورد. درد خودم از يه طرف و دري كه به روم بسته شد يك طرف.
در صورتيكه نه اخطاري از قبل بهم داده شد و نه صفحات تاپيكم خيلي از حدش فراتر رفته بود.
تاپيكهايي را ديدم كه تا 40 الي 50 صفحه هم رفتند. حتي توي بعضي تاپيكها پيام قفل شدن داده ميشه، ولي تاپيك قفل نميشه، نمي دونم چرا شايدبگيد بعضي از شرايط مهم هستند، شرايط من هم مهم بود، خيلي مهم.
حالا چون مقصرش خودمم و براي خيليها قابل قبول نيست بايد با ديد "" برو به جهنم"" به هم نگاه بشه.
از اون موقع تا حالا شرايطم خيلي عوض نشده البته خدا را شكر رو به بهبوده، منتها خيلي مشكلات دارم كه مي خوام مطرح كنم و يكي يكي كمك بگيرم ولي راستش ميترسم باز هم سريع تاپيكم قفل بشه. به خاطر همين ترجيح مي دم جسته و گريخته بيام و نظرات را بخونم و اونچه را كه ميخوام برداشت كنم. اينجا هم اعتماد به نفسم گرفته شد.
نمي دونم شايد دليلي داشته كه من متاسفانه نفهميدم. چند بار خواستم پيام خصوصي به فرشته مهربون بدم نشد.
من هم دست از تلاش كشيدم و فعلاً منتظرم تا يك روز دوباره تاپيك بزنم و طرح مشكل كنم.
من در شرايطي كه واقعاًبه كمك (حتي در حد همدردي ) احتياج داشتم در كمال ناباوري ديدم كه تاپيكم قفل شد. خيلي تو ذوقم خورد. درد خودم از يه طرف و دري كه به روم بسته شد يك طرف.
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
اين موضوع را من هم در مورد خيلي از اعضاي تالار ديده ام. دقيقا سر بزنگاه تاپيك را قفل مي كنند. چرا؟
بچه ها من به فامو هم گفتم.
همه جا اینطوره.تمایل افراد به آشنا بیشتره.عمدی در کار نیست.این خصلت ما آدماست.اگه فکر کنیم عمدی در کاره فقط به خودمون بد می کنیم چون دلمون سیاه می شه.
با اینکه من واقعا دیدم تازه واردینی که جواب هم گرفتن نمونه بارزش ترانه مگه تو تاپیک اون همه پست تکراری نزدن که سقط نکن بچه رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟.خدا رو شکر نتیجه هم گرفت.
یکی دیگه اینکه این که امکان اشتباه همه جا هست ما انسانیمو جایز الخطا حتی مدیرا هم ممکنه به اشتباه یه تاپیکی رو قفل کنن.همه اینو قبول داریم اما چیزی که اشتباهه اینه که فکر کنیم همه اینا عمدیه.
الان خودتون نگاه کنید ماه منیر مگه عضو عادی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
چند صفحه شده تاپیکش.یکی از بهترین های تالار(بهار شادی )داره تاپیکشو دنبال می کنه
تا اونجایی که من می دونم قرار بود تاپیک ها به 50 پست که رسید قفل بشه. هر وقت تاپیکتون بسته شد و احساس کردید با بکارگیری تمام راهها نتیجه نگرفتید خوب چه اشکال داره یک تاپیک جدید بزنید.
اما من یک پیشنهاد دارم برای آقای مدیر. البته نمی دونم تا چه حد امکانش هست. پیشنهادم این است که چون اکثرا تاپیکهای تفریح و سرگرمی نیاز به بررسی زیاد ندارهو گاها زود به زود به روز میشه و همچنین به عنوان زنگ تفریح باید استفاده بشه اگر بتونید که این تاپیک ها رو از لیست تاپیکهای بروز شده در بیارید (یعنی در صفحه ارسالهای امروز نباشه) خیلی خوب میشه. هر کس دوست داشته باشه می تونه خودش بره و در این انجمن ها بگرده تا بروز شده ها رو ببینه.