سلام اقاي نقاب كادو تولد خيلي زييا بود از شما خيلي زحمت مي كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72:
از خانم شادي چند و قتي در تالار نيست خبري داريد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اقاي نقاب كادو تولد خيلي زييا بود از شما خيلي زحمت مي كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72:
از خانم شادي چند و قتي در تالار نيست خبري داريد
با سلام
اميدوارم حال همه دوستان تالار خوب باشه، من روز جمعه صبح از مسافرت تهران برگشتم اما دقيقا صبح روز جمعه همزمان با رسيدن من پدربزرگم فوت كرد:302:
پدر و بزرگها و مادربزرگها نعمتها و الطاف رحمت خداوند هستند چه خوبه تا زماني كه در بين ما هستند قدرشون رو بدونيم و ازشون غافل نشيم :302:
راستش خيلي دوست داشتم تا قبل از مرگش يكبار ديگه ببينمش و به دستانش بوسه بزنم اما قسمت و فرصت نشد .فكر كنم يك ماه بود كه به ملاقاتش نرفته بودم ،واقعا حيف شد كه نتونستم قبل مرگ و يا حتي لحظه احتضار بالاي سرش باشم . البته اين دو شب آخري كه تهران بودم دائم خوابهاي بد وپريشان مي ديدم كه وقتي تماس گرفتم با مادرم گفتن كه حال پدربزرگت خوب نيست اگه مي توني زودتر بيا و منم شب بعدش حركت كردم اما دير رسيدم ....
به هر حال اميدوارم كه همه ما قدر بزرگترها مخصوصا پدر وبزرگها و مادربزرگامون رو بدونيم و فرصتها رو از دست نديم .... بيشتر از اين مسدع اوقات شما نميشم . دوستتان دارم .موفق وپيروز باشيد:72:
با سلام و عرض خیر مقدم.:203:
آری پدربزرگان و مادربزرگان شخصیت هایی هستند که راه نیکانیان را به ما می آموزند.
آرمان گرامی تسلیت مرا پذیرا باشید ..خدا ایشان را بیامورزد
سلام
http://farsi.nojumi.org/Images/News/1529.jpg
برادر عزیز درگذشت پدربزرگ عزیزتون رو تسلیت عرض میکنم و برای آن مرد بزرگ از خداوند منان طلب آمرزش و مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان ایشان صبر جمیل و جلیل مسئلت دارم.
انشاء الله که با اولیاء الله محشور شوند و در بهشت ابدی جای گیرند .
روحشان شاد[/b]
برادر عزيز در گذشت پدر بزرگ عزيزتون رو تسليت عرض ميكنم خدا ايشان را بيامو رزد
روحشان شاد
با سلام
از دوستان خوبم جناب نقاب عزيز - m.mouod محترم -محمد ابراهيمي گرامي و خانم گل مريم به خاطر عرض تسليتشون ممنون و مچكرم، انشاالله خداوند رفتگان شما را هم بيامرزد و به شما و خانواده هاي محترمتون عمر با عزت دهد .
ممنون و سپاسگزارم :72:
سلام آرمان عزیز
خدا پدر بزرگ عزیزتان را رحمت کند. خدمت شما رحلت ایشون را تسلیت عرض می کنم
برای شما آرزوی صبر دارم.
ما را در غم خود شریک بدانید.
اولا یه بار دیگه به ارمان جون تسلیت میگم فوت پدربزرگشون رو
انشالله همیشه خودشون و خانواده شون در سلامتی کامل باشن
شاد عزیزم خوشحالم که بر گشتی
بگو ببینم چه خبر ها
آرمان عزیز، تسلیت من رو هم بپذیرید . امیدوارم روحشون شاد و قرین رحمت خدای بزرگ باشه..:72:
ممنونم گل مریم عزیز، خبرها رو نوشتم .. کتمان حقیقت
:72:
سلام
من دلم برای آنی تنگ شده .کسی ایمیلشون رو نداره ؟:302:
این چند روزه همش احساس میکنم یه چیزی بود که یک دفعه گذاشتن و رفتن
از لحن حرفاشون مشخص بود .