سلام
با آرزوی بهترین ها برای بهترین ها که عبارت اند از بچه های خوب این مجموعه ،
میخواستم نظر نیلوی 25در مورد این بیت حافظ بدونم:
فیض روح القدس ار باز مدد فرماید
دیگران هم بکنند آنچه مسیحا میکرد
شاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با آرزوی بهترین ها برای بهترین ها که عبارت اند از بچه های خوب این مجموعه ،
میخواستم نظر نیلوی 25در مورد این بیت حافظ بدونم:
شاد باشید
[color=#800080]سلام نیلوفر جان
مهمترین قدمی که توی زندگی برداشتی و از ته دل خوشحال شدی چی بوده ؟
بهترین کسی که توی زندگی راهنماییت کرده کی بوده؟
چه قدر از تجربه ی دیگران استفاده می کنی ؟
یه دعا برای بچه های تالار...
مرسی شاد باشی...[/color]
سلام خدمت همه دوستان ببخشید که تا امروزبه خاطر ی سری مشکلات کاری. درس درمون نتونستم توی تالار بیایم اما از امروز به امید خدا دیگه هستم>
دوست عزیز چه ورزشی دوست داری.
سلام نیلوفرخانم
الان که روی صندلی داغ نشستی دوست داری چه سوالی ازت بپرسن ؟
اگه یکی اسم اون کسی را نخواستی اسمش را ببری ببره چی می کنی ؟
اگه اونی که نخواستی اسمش را ببری اینجا را بخونه چی بهش می گی ؟
چه سوالی را ازت نپرسیم ؟
سلام به همگی!:72:
(دیگه داشتم نا امید میشدم و فکر میکردم شما ها که خانمید فراموشم کردین!):54::D
مهاجر عزیز من با تمام وجودم معنی این شعرو حس کردم و واقعا دارم مددی از خدا میگیرم که گاهی واقعا مثل مریم مقدس مجبور به دفاع از چیزی میشم یا تهمتهایی میخورم برای دفاع ازاشخاصی که این فیضو به همین حالت زمینی هم دارن که نپرس!من به ساحت مقدس حضرت عیسی اساعه ادبی نمیکنم ولی هر وقت یاد حرفی که در قرآن موقع دفاع از مادر بزرگوارشون نوشته میفتم ناخودآگاه اشک و تحسین تو چشام جمع میشه !:203:
بانوی عشق نوشته:
مهمترین قدمی که توی زندگی برداشتی و از ته دل خوشحال شدی چی بوده ؟
بهترین کسی که توی زندگی راهنماییت کرده کی بوده؟
چه قدر از تجربه ی دیگران استفاده می کنی ؟
یه دعا برای بچه های تالار...
سلام بانوی عشق عزیز!
من یه روز با همه سختیاش بریدم و رفتم یه جائی و با تمام وجود ایمان آوردم که اگه یه مادری اون دنیا هم با دل پاک دعا کنه معجزه میشه و درای دلای بسته باز میشه(کاش این حس دائمی بود)اون روز خوشحالیم واقعی واقعی بود:
بهترین راهنمای من اول خدا و بعد حضرت علی(ع) بود.یادمه یه روزایی خودمو بدجوری از درگاه خدا رونده میدونستم .خدا مدد کرد و حضرت علی به فریادم رسید و واقعا با کتابی که ازشون باقی مونده بود نه با همه وجود بعد از 14 قرن حضور مستقیم ایشونو تو زندگیم حس کردم و چه فیضی از این بالاتر :203: لازم به ذکره تو این تالارم دوستای خوبی داشتم و بخصوص از شادی جون خیلی تشکر میکنم.امیدوارم هر جا که هستی سالم باشی خانمی:72:!
خیلی دوست دارم از تجربه های مفید آدمهای با نیتهای پاک استفاده کنم .این روزا یه برنامه جالبی تو برنامه خانواده پخش میشد درباره خانمهای با سابقه انقلابی و موفق /خیلی برام جالب بود!:
امیدوارم همه عاقبت به خیر و موفق و شاد باشید:"دوست عزیز چه ورزشی دوست داری." :من والیبالو و خیلی دوست دارم و به تکواندو و بندمینگ تون هم علاقه مندم!
سوالای خسته عزیز واقعا داغ بود!
سلام!
"الان که روی صندلی داغ نشستی دوست داری چه سوالی ازت بپرسن ؟ "
دوست داشتم بپرس تو کی هستی و از آسمون خدا چی میبینی منم ...:302:
"اگه یکی اسم اون کسی را نخواستی اسمش را ببری ببره چی می کنی ؟ "
شما یا باید پیشگو باشید یا غیب میگید یا میخواین مچ گیری کنید:D !چطوری میتونید اسم کسی رو بگید که تا حالا من چه تو تالار چه با پیام خصوصی اسمی ازش نبردم!؟!ولی من هر وقت تو زندگی واقعیم اسمشو میشنوم پر میگیرم:227:
"اگه اونی که نخواستی اسمش را ببری اینجا را بخونه چی بهش می گی ؟ "
ما بیشتر اوقات حرفی نمیزنیم ولی بانگاه و فکر هر چی میخوایم به هم منتقل میکنیم.فقط یه چیز"خیلی دوستت دارم و تنها تو !لایق دوست داشتنی برای من":72:
"چه سوالی را ازت نپرسیم ؟"
اینکه من کیستم!
موفق باشید !:82:
سلام .
اگر نیلوفر خانم از روی صندلی بلند شده اند ، بنده آمادگی خودم را برای نشستن روی صندلی داغ اعلام می کنم ( با کسب اجازه از آقای ابراهیمی عزیز )
با درود بر دوستان همدردی
و درود به محمد ابراهیمی که من را به جمع شما دعوت کرد .
محمد جان تشکر دارم از شما دوست مهربان و عزیز
سلام بر دوستان. صبح بخیر...
آقای ابراهیمی امروز منو دعوت کرده بودنند مثل اینکه خودش نیستند به هر حال من منتظرم.
اي بابا من دوروز نيامدم حالا هم كه اومدم ميبينم كههههههههههههههه اينجا چقدر به هم ريخته است نوبت كيه حالا ؟نوبت هركي كه هست لطفا بگه علم بهتر است يا ثروت؟ و اينكه خودتون كدومو بيشتر دوست داريد
خوب با اجازه از دوستان عزیزم من پیش قدم شدم.. امیدوارم ناراحت نشید.
سلام دوست عزیز شهامت 1:
پاسخ شهامت1:" بنظرم این سوال اشتباهه یعنی هیچ کدام بر یگدیگر برتری ندارند چون اگر ثروت نباشد سرمایه ای نخواهد بود که بتوان علم را کسب کرد و اگر علم نباشد ثروت ارزشی نخواهد داشت ... بنظر من علم و ثروت تکمیل کننده یکدیگرند پس من تمایل دارم هر دو را داشته باشم...
ممنون دوست عزیز. موفق باشی