آقاي santatian پيغام خصوصي طراوت جان رو گرفتم.مرصي از راهنماييتون.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقاي santatian پيغام خصوصي طراوت جان رو گرفتم.مرصي از راهنماييتون.
سلام چکامه جان خوبی عزیزم ....ممنونم از تشکر همتون...خوشحالم که اون مقاله نطر تو و دوستای خوبمون رو جلب کرد
و خوشحالم که خبرای خوبی ازت میشنوم...من مطمئنم که زندگی شما طراوت و زیبایی گذشته رو پیدا میکنه...از پیامهات معلومه که شوهرتم خیلی آروم شده...اون داره ذره ذره خودشو پیدا میکنه
بازم منتظر خبرای خوب ازت هستیم
خدایا شکرت که زندگی چکامه جونمون داره به روال عادی بر میگرده....هنوز فاصله هسا اما مطمئنم درست میشه
مطمئنم
چکامه جان منم خیلی از خبر اخیرت خوشحال شدم .
ان شاء الله همه چی همون جور شه که میخای گلم .
من مثل اینکه باز آخرین نفر رسیدم
ولی خیلی خوشحالم که مشکلتون حل شده . خداروشکر
امیدوارم از این به بعد به قسمت افراد خوشبخت سر بزنید!!!
چكامه جان خبر جديد نداري؟تو خونه با هم چطوريد؟
چکامه جان سلام
دوستاتو دعوت کردی؟
چکامه جان کجایی خبری ازت نیست
:72:
سلام بچه ها.چندروزی میشه که توی تالار نیومدم.راستش همچنان در سکوت هستیم.ولی نیما خداروشکر خیلی آرومتر شده.دیروز توی شرکت با مدیر عاملمون صحبت میکردم.حرفمون به انتقالی گرفتن نیما به کیش و استعفای من رسید.مدیرعاملمون با معاون سازمان مناطق آزاد کشور دوست صمیمی از آب دراومد.قرار شد که با اون دوستش صحبت کنه تا اگه بشه کار انتقالی نیمارو درست کنه و بریم کیش.از شرکت که اومدم به نیما زنگ زدم و جریان رو گفتم.خیلی خوشحال شد و خودش زنگ زد به مدیرعاملمون و باهاش صحبت کرد.قرار شد شنبه ازش جواب بگیریم.
میدونین نمیدونم رفتنمون درسته یا نه.از یه جهتهایی خوبه و از بعضی جهات بد.پیش خودم میگم شاید اگه اونجا بریم روحیه مون عوض بشه.بخصوص از نظر مالی خیلی دستمون باز میشه و میتونیم خودمونو جمع و جور کنیم.اونجا دیگه فقط من هستم و نیما.هیچکس دیگه نیست.شاید بخاطر این مسئله هم که شده روال زندگیمون تغییر کنه و شرایط بهتر بشه و نیما دست از این سکوتش برداره.البته اونجا یکی از همکارای نیما با همسرش هم هستن.نمیدونم.فقط امیدوارم هر اتفاقی که میفته به صلاحمون باشه.:203:
توی خونه هم اتفاق خاصی نیفتاده.ولی احساسم بهم میگه نیما آرومتره.و شرایط خوشایندتره.حداقل از یکماه قبل که خیلی بهتره.بازم خدارو شکر.
دوستای خوبم مرصی از توجهتون.حتما اگه خبری شد خبرتون میکنم.
امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری گلم
:203:
جکامه جان
خیلی خوشحالم عزیزم
امیدوارم روز به روز موفق تر باشی