RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
امروز صبح بیدار شدم دیدم برق نیست دوباره خوابیدم.دوباره بیدار شدم رفتم تو تراس ها کردم دیدم از دهنم بخار میاد
بیرونو نگاه کردم دیدم داره برف میاد.گفتم دارم خواب می بینم بعد چشمامو باز کردم.همه چیز طبیعی بود ولی برفه
به شکم انداخت.
بهار تو انگشتت خراب شده؟اشکال نداره درست می شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
بهار خوب با اون یکی دستت انگشتت رو حرکت بده
داداشت چطوره؟یعنی چرا حالش خوب نیست؟ایشالا که چیزی نیست :)
بهار می گم جای بی دل خالیه الان بیاد اینجا می گه اینجا شده آلاچیق حال و احوال:)
نازی نیاز به فیزیتوراپی داره. با اون یکی ورزشش میدم اما خود دکتر گفت خیلی زمان
میبره تا مثل اولش شه.
بد نیست بهتره اما قلبش کمی مشکل پیدا کرده. خانومش خیلی ناراحتشه طفلی. آخه نیز تازه عقد
کردن خیلی عشقولانه ان :) خانومش 1 سره بالای سرشه. دعا کن براش. طفلی تازه میگه آخی تو
کسی رو نداری بذار من کمکت کنم بعد روحیه منو که می بینه میگه مطمئنی دستت
شکسته آبجی؟ (بهم میگه آبجی عروسمون) میگم نه واسه قشنگیش آتل گرفتم :311:
اتفاقا من این مدلی رو بیشتر دوست دارمش تا کل کل. اصلا از این به بعد من باغ میمونم به قول فرشته
باغ همش یک آلاچیقش کل کل داره. باقیش مهربونی و محبته :) اما جای بی دل خیلی خالیه.
===================================
جناب فرهنگ انگشتت خراب شده یعنی چی؟ :) شکسته برادر. خراب که نمیشه.
راستی آفتاب از کدوم طرف دراومده پست گذاشتین؟ اینی که تعریف کردین خواب بود یا بیداری؟ الان
بیدارین؟ برف؟ اونم تو کرج؟ :163:
===================================
دوستانی که زیاد تشنشون میشه 1 مطلب خوب راجع به خاک شیر :
دونه های خاک شیر آب در خودشون ذخیره می کنن و و وقتی که خاک شیر میخورین ، وقتی آب بدن
کاهش پیدا می کنه ، دونه های خاک شیر توی بدن آب خودشون رو آزاد می کنن و رفع عطش می کنن
اون دونه های فسقلی :) انقدر خوشم اومد این مطلبو خوندم. آخی نازی فسقلی ها چه توانمندن.
واقعا باید گفت سبحان الله به خلقت خدا.
بهار. زندگی نیای بگی کپی رایت رو رعایت نکردم صورتی - سورمه ای نوشتم :) من کلا رنگی رنگی
بودم از اولش به خدا ، تازه رنگ مورد علاقمم صورتیه...حالا اگه باز حق لایسنس باید بدم بگو :46:
وقتی پررنگی هستی..وقتی کم رنگی قاطی بقیه کم رنگا گم میشی.
محمد ابراهیمی هست..بین همون افراد انلاین..اما فرقش اینه که حالا باید چشاتو تنگ کنی و خیره بشی به صفحه تا پیداش کنی..محمد ابراهیمی عضو با دانش تالار :) خواستم بگم هنوزم یادمون هستی..
توجه
یه فقره خارپشت گم شده..طبق اخرین اخبار یه مدت تهرون نبوده..به همدردی هم سری نزده..اگه کسی خبری زش داره بگه..با تیغاش کجا ول کرده رفته؟
ماه رمضون کجا رفته..نکنه رفته که روزه نگیره..یا قصد ده روزکرده..خلاصه اول بیا اطلاع بده،امار بده کجا میری چند وقت میری سوغاتی چی میاری بعد برو.
بچمون تیغ داشت،خار داشت،زبون 6متری داشت اما بلاخره یکی ازموجودات تالار بود..اخرین وضعیتش هم رنگ و رو پریده و روزه گرفته بود.
کسی خبری داشت بیاد بگه.
چه میکنه این روزه..یکی میره تو عوالم ملکوتی،یکی هم طی الزمان میکنه و میره زمستون..خدا قبول کنه:323:
دوستان اقای جرجیس عزیز هم خوبن و فقط گرفتارن.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
بهار جون خودتو خسته نکن کارشناسی تو تالار نیست که بخواد این پستو ببینه.
دلم واسه حامد و کیوان میسوزه کل بار تالار رو دوششونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
کارشناسی تو تالار نیست که بخواد این پستو ببینه.
دلم واسه حامد و کیوان میسوزه کل بار تالار رو دوششونه
گلنوش جان
شاید مشکلی براشون پیش اومده یا گرفتارن. اونها بنیان گذارن اما اینجا یک نهاد مردمیه و همه ما به یک
اندازه موظفیم. هم من هم شما هم کیوان و هم حامد. هر کی داره وقت میذاره از سر لطفه و انشالا
مسائلشون که حل بشه بازم میان. همین که اینجا هست باید خدا رو شکر کرد. بیا به جای دلسوزی
در مدیریت تالار کمکشون کنیم چون همه شماها به خصوص خود تو بسیار لایق هستین واسه مدیریت
امور تالار و کمک به نظم و راهنمایی اعضا به مقالات مفید و تاپیک های مشابه :46:
امروز خواستم واسه سحری ابتکار بزنم و سوپ جو سفید درست کنم. پدرم در اومد خیلی دردسر داشت!
قیافه اش که بد نشده امیدوارم مزه اش هم خوب باشه !
http://www.hamdardi.net/imgup/31769/...07532d7f73.jpg
این دیگه چیه .به همه چیز شباهت داره بجز سوپ بیشتر به آش دوغ میخوره.:311:
بچه مچه مثبت منفی تو سحری آش میخوری .!!!! تا افطار نگهت میداره.
نکنه منظورت افطار بود هان. اشتب شده.:311:
والا منکه 2تا بربری ویه دیس برنج با دومشت سبزی میخورم صبح ساعت 11 گشنم میشه.
تو چطوری با آش روزه میگیری.عجیبه والا
چه حالی میده آدم اینجا پررنگه ها :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
چه میکنه این روزه..یکی میره تو عوالم ملکوتی،یکی هم طی الزمان میکنه و میره زمستون..خدا قبول کنه:323:
یکی هم میره سوپ سفید درست میکنه. اما این سوپ سفید سرشاره از سبزی سبز، ذرت زرد، هویج نارنجی، و یه چیزهایی شبیه سیب زمینی قاچ درشت زرد کمرنگ و سر و کله یه سری پیاز و قارچ خاکستری شده! هم بدجوری در سوپ مورد نظر خود نمایی میکنه. خلاصه اینکه فقط جای ما با لباسهای رنگاوارنگ مهمونیمون توی این سوپ سفید خالیه!!!:311:
البته از قرار معلوم چون اسمش سوپ جو هستش، احتمالا جو و دارو دسته اش هم باید اون زیر میرهای قابلمه جا خوش کرده باشن.
خسته نباشی برادر! سحری نوش جانت. انشا الله پیه بشه بچسبه به قلوه ات!!! اینم شد دعا آخه که قدیمی ها میکردن؟ نه! ایشا الله بخوری همش بشه عضله سفت و کلی بهت انرژی بده:323:
فقط یه سوال:
این تن بمیره، چه جوری سفیدش کردی این سوپو؟ :58:
+++++++++++++++++++
نبینم کسی اینجا رو تبدیل کرده باشه به تاپیک جون و قربون!!! خیلی دلتون بوس و بغل میخواد، برید یه آلاچیق بزنید اسمش رو هم یه چیز لوسی بذارید توی مایه های بوس و بغل! دهه!
خوب سوپ جو سفید همینه دیگه : هویج و قارچ و جعفری و جو و ذرت و شیر و آرد
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=921
از روی اینترنت دستورش را پیدا کردم :) آخه توی شرکت که به عنوان دسر می دن ما گاهی اوقات برنج را نمی خوریم و همین دسر را به عنوان غذا می خوریم :)
واسه افطار انشاء الله پنیر و هندوانه می خورم :)
زمان مغرب و اذانه. التماس دعا