برای من هم دعا کنید اروم بگیرم من هم براتون دعا میکنم:203::203::203:
نمایش نسخه قابل چاپ
برای من هم دعا کنید اروم بگیرم من هم براتون دعا میکنم:203::203::203:
سلام
از دوستان عزیزی که برایم دعا کردند خیلی متشکرم. امیدوارم همتون به مراد دلتون برسید.:72::72::72:
خدا را شکر اون مساله ای که امروز بابتش خیلی نگران بودم حل شد! و خیلی خوشحالم.
سلام دوستان عزیزم... مشکلی دارم که مدتیه خیلی ذهنمو درگیر کرده.. خواهش میکنم منو هم از دعای خیرتون فراموش نکنید... خوشحالم که مشکل دوست خوبمون مصباح الهدی برطرف شد... خدا رو شکر.. امروز برای همتون دعا میکنم مشکلات تمام دوستان حل بشه... برای به دنبال تغییر عزیز هم دعا خواهم کرد................:203:
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
امیدوارم و از صمیم دل آرزو میکنم همه دوستان عزیز زیر چتر الهی زندگی خوبی داشته باشن و عشق و فداکاری و معرفت و یاد خدا جای کینه و دشمنی و دلشکستن رو بگیره...
خدا رو شکر افتخار خادمی آقا امام رضا(ع ) نصیبم شده و اگر لیاقت داشته باشم از طرف همه دوستان نائب الزیاره هستم.
آرزو میکنم همه مجردا به مراد دلشون اگر به صلاحشون هست برسند و متاهل ها هم زندگی مالامال از عشق و دلدادگی داشته باشن
از همه دوستان التماس دعای مخصوص دارم...
سلام.اون کاربری که چندتا پست قبل تر خواسته بودن برای یک پدر دعا کنید از خانواده دوست من بودن
بچه ها هیچکسی جر اونکسی که توی شرایط من بوده حال منو نمیفهمه.بابام حالش بده بابام توی بیمارستانه بابام امید به زتدگیش کمه
بچه ها دلم برای ببام لک زده توی بیمارستان از دومتری یک ذقیقه میبینیمش.بابام حالش خوب نیست
بچه ها من به بابام خیلی اذیت کردم.بابای من که سنی نداره توروخدا براش دعاکنید.دلم برای صورت قشنگش تنگ شده دلم برای دل بگذشت و مهربونش تنگ شده بچه ها برای بابام دعا کنید .
سلام
برای یکی از عزیزانم دعا کنید. نیاز مبرم هست ...... معجزه دستان به دعا روان شده اتان را می طلبم
خدا عوض خیرتان دهد
سلام.
برای پدرمن دعا کنید.دلم براش تنگ شده.کسیو به جز اون ندارم
بسیار ازتون ممنونم
اونهایی که منو میشناسن میدونن مشکلم اینجا چی بود
از پدرم هم کم گلایه نکردم
نمیخوام زیاد صخبت کنم اما اگرچه مهر پدرم و وفاداریش برای دخترش باید بیشتر از این می بود اما یه چیزایی فهمیدم که متوجه شدم مشکل پدرم بیشتر سادگیش هست
سلام
به لطف دعاهای شما خطری از سر این عزیز رفع شد .... اکنون درگیر تبعات و بحرانهای بعد از آن هستیم که خیلی خیلی نیاز به دعا هست بخصوص در جهت بصیرت و آرامش و ترمیم
خیلی نیاز به دعا داریم
خدایا هر دستی که به دعادر این راه برداشته میشه را پر از خیر و برکت ، بهتر از آنی که می طلبند کن
آمین یا رب العالمین
خواهشا دعام کنید
یا غیاث المستغیثین ادرکنی