:311::311:نه با با خیلی هم داغ نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
شرمنده نتونستم بیام مهمان داشتیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
:311::311:نه با با خیلی هم داغ نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
شرمنده نتونستم بیام مهمان داشتیم.
یاسای عزیزم مگه ما خبر گزاری ا... هستیم؟ ولی باشه چون من خیلی فداکارم جواب شوالاتو میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
1- قضیه قبلی فعلا منتفیه و ایشون مرحله رها کردن رو تجربه کردن. فعلا ایشون تصمیم گرفتند که به خواستگاری بروند.
2- پسر گلش به دنیا اومده. در جهت مناسب کردن محیط خانه برای گل پسر هستند.
3- نینی دومشون هم اومد. امیدوارم هر جا هستند شاد باشند.
4- یک مدتی است ازشون خبری نیست. فکر کنم با خانمشون شاد و خوش هستند.
5- خانم سرافراز هم یک مرحله از بزرگ شدن و رها کردن رو سپری کردند.
6- خانم لیلا موفق منظورته؟ ایشون هر روز عاشقانه تر از دیروز با همسرشون زندگی می کنند.
خوب دیگه سوالی نیست؟ از خودت چه خبر؟ خبر جنجال بر انگیز نداری؟ راستی برگشتتون هم مبارک:43:
منم پیشاپیش عید رو به همه تبریک می گم و امیدوارم سال جدید برای همه پر از برکت باشه.
برگشت مدیر رو هم بعد از خانه تکانی و کارهای عقب افتاده اخر سال تبریک می گویم. خسته نباشید آقای مدیر.
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
آقاي مدير وقتي اين شوخي رو نوشتم اصلا فكر نكردم كه اينطوري برداشت شود كه منظور من همسريابي در همدردي باشد. اگر از شوخي من چنين برداشتي شده من از شما و اعضا معذرت مي خواهم.
الآن كه پستم رو خواندم متوجه شدم كه بد نوشتم و بايد طوري توضيح مي دادم كه برداشت اشتباه نشود. ولي اعضا مطمئن باشند كه من به ممنوع بودن اين كار آگاهم و چنين منظوري نداشتم.
با تشكر و احترام.
ياسا عزيزم خوشحالم كه برگشتي و ممنون از اينكه تاپيكمو دنبال ميكردي . همسرم تصميمشو گرفته بود و دست و پا زدن من هم متاسفانه نتيجه اي نداشت .
هنوزم عاشقشم و هميشه هم عاشقش مي مونم . اينكه ديگه تاسف نداره .:43: ولي خوشحالم كه دارم زندگيمو ادامه ميدم و كلي تجربه تو اين مدت بدست آوردم و همينطور دوستاي گلي مثل شما پيدا كردم كه هر وقت دلم گرفت باهام همدردي مي كنيد و هر وقت نياز به كمك داشتم راهنماييم . :72:
اميدوارم خبر خوشحال كننده قبوليتو تو كنكور بشنويم دوست خوبم :46::72:
yasa جان سلام
من و نازنین1 رو از قلم انداختی گلم :D
من (بهار شادی) و نازنین1 و بهار66 و دختر مهربون و دانوب و سرشار و شوکا و سرافراز (که کم پیداست)
و ویدا همه تو رنج سنی 23-26 سالیم گلم :D منم سر دسته گروه دالتونها هستم...البته رایحه عشق و گلنوش67
و چشمک و آویژه و سارا بانو هم جزو اکیپ هستن اما متاهلن...آنی و پاییزان2 هم خیلی پایه هستن :)
ما که تعریف شما رو زیاد شنیدیم...به نظر دختر جالبی میای... ان شالا قبولیت تو کنکور ... به گروه ما خوش آمدی
:) شایدم من به گروه شما خوش آمدم :D :311: چه خودمو سر دسته هم کردم :311:
:72:
اختیار دارین بهار جان شما و همه ی بچه های جدید و قدیم همگی با هر سن و جنسیت تاج سرین هممون اکیپیم دیگه فرقی نداره! اکیپ بچه های گل همدردی:43:
از دلتنگ دلجو جان هم خیلی مرسی که جواب دادین منظورم خانم لیلاموفق نبود ولی ایشون هم ایشالا خوب باشن و خوش بخت.
من اون خانمه رو میگم که بچه اش از پله ها افتاده بود؟ شوهرش خودشو مقصر می دونست اگه نمی دونید که ولش کنید ایشالا هرجا هستن خوشبخت باشن
راستی یه سؤال دیگم بپرسم قول میدم آخریش باشه :310:
خانم خاموش رو چی خبر دارین ازش؟
وای ! :302: بدبخت شدم رفت! دوستان محبت دارن وگرنه ما تو همدردی فقط شاگردیم اونم شاگرد تنبل و بازیگوش و شیطون و ....:Dنقل قول:
ما که تعریف شما رو زیاد شنیدیم...
سلام یاسا جان.
بازم بهت خوش آمد میگم:46:
یاسا جان خانم روزن خیلی وقته سر نزدن.
اما تا اونجاییکه توی تاپیکشون نوشته بودن، اوضاع خوب شده بود. البته بعد از کلی سختی کشیدن.
دیگه خبر ندارم چی شده. امیدوارم که حالشون خوب باشه.
یاسا!!
دیگه خیلی داری سوال میپرسی ها:)
پاشو برو سرچ بزن پروفایل دوست مورد نظر رو پیدا کن، برو در قسمت موضوعات ارسالی، موضوع مورد نظر رو پیدا کن، کنجکاویت رو ارضا کن:)
شوخی کردم.
اگه جوابشو میدونستم میگفتم:)
نمیدونم در مورد کدوم دوست عزیز داری صحبت میکنی.
اینم لینک صفحه آخر تاپیک خانم روزن:
لینک
از ته به سر نخونی:)
نه دختر مهربون جون درست حدس زدی خانم روزن رو گفتم
آخه اسمشو هم یادم نبود چه جوری سرچ کنم :302: تازه میخواستم در مورد همه یه کلیتی بدونم اگر میخواستم تک تک تمام تاپیکاشون رو ببینم سخت میشد.
تنبلیه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید :46:
بهار شادی عزیز درست گفتی سر دسته همه ما هستی
ما که به عنوان پیش رو قبولت داریم:311:
گروه با سردسته گی شما با سرعت داره پیش میره.........
مواظب باش همه ما رو اخراج نکنن:311: