بچه چرا يك زن اميدوار رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دنبال اواتار جديد ميگشت كه ............
بهار خانم اسم جديد مبارك
چقد اسم جديدت و اين اواتار قشنگت به هم ميان:72:
ايشالا هميشه شاد باشي
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه چرا يك زن اميدوار رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دنبال اواتار جديد ميگشت كه ............
بهار خانم اسم جديد مبارك
چقد اسم جديدت و اين اواتار قشنگت به هم ميان:72:
ايشالا هميشه شاد باشي
باز باران بارید...
خیس شد خاطره ها...
مرحبا بر دل ابری هوا...
هر کجا هستی سلامت باشی...
آسمانت آبی
و تمام دلت از غصه دنیا خالی..
تقدیم به تمام دوستان خوبم توی همدردی
پیش پیش میگم که ناگفته نمونه شاید تا چند روزه دیگه برای مدتی برم و نباشم توی تالار و شایدم باشم هنوز مطمئن نیستم.
اگه منو ندید مدتی حلالم کنید اگه تندی کردم که میدونم نکردم:163:
برام دعا کنید
اگرم منو دیدید بدونید به خیر گذشته که دوباره اومدم
دوستون دارم براتون ارزوی موفقیت میکنم در هر دو صورت:72::72::72:
از همه معذرت ميخوام. منظورم كلمه بچه هابود. اينطوري خيلي بي ادبانه به نظر ميرسه .شرمنده همگينقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
هاله نو عزيز برات ارزوي موفقيت ميكنم اميدوارم زود زود با خبراي خوش پيشمون برگردي
آقا کیوان
خدا بد نده؟ ... مگه باز مریضی؟...تو دنیای واقعی هم ازین دوستا هست...من که خودم چند تا
دوست صمیمی و ماه دارم که موقع مریضی ، پریشان حالی و غم (مثل غمی که قبلا داشتم!) ،
موقع دلتنگی و بی حوصلگی و با موقعی که مشکل مالی دارم هم به یادم هستند و همیشه چه
تو خوشی چه نا خوشی به یادمن...خدا رو شکر...دوستای اینجا هم که دیگه معرکه هستن!
اتفاقا یکی از این دوستای صمیمیم اسمش "فرشته" هست و شخصیتش مثل "فرشته مهربان"
خودمونه و یک دوست و همراه و مشاور فوق العادس مثل "فرشته مهربان" عزیز خودمون
به هر حال ممنونم بابت تبریک آقا کیوان...این همه تبلیغ انرژی مثبت می کنم خودمم باید نمونه
عملی این قضیه باشم
گل مریم نازنینم
چند تا نکته واسه پیدا کردن کار هست که تو مصاحبه با کارمندای مختلف و همکارانم بدست
آوردم که با یک پیام خصوصی بهت میگم که تو مصاحبه ها موثره!
عزیزم کار خوب هم پیدا میشه....فصل ارتباطات رو که شروع کنم تو تاپیکم مفصل می گم اما
چندتاشو فعلا بهت می گم ;) سرماخوردگیتم خوب میشه ایشالله عزیز دل خواهر! :46:
راستی گل مریم یادمه اولین باری که واسم تاپیک زدی خیلی تلخ گفتی...اون روز اعتراف می
کنم ازت خیلی دلخور شدم اما امروز واقعا دوستت دارم و فهمیدم اون حرفهای تلخ واسم لازم
بوده و الان از داشتن دوستی مثل تو خوشحالم :43:
سر افراز عزیز من
دختر پر صلابت و با غرور همدردی
من حالت رو خوب می فهمم و بهت می گم که خدا حسابی به یادت هست که بین دوستات
توی همدردی هستی!...اما برای بزرگ شدن روح باید از پوسته قدیمیت خارج بشی و به
اصلاح این پوسته کهنه و تنگی که الان روحت توشه را بشکافی و بیای بیرون...چون روح آدما با
سختی ها بزرگتر میشه و الان روح بلندت تو این قفسی که واسش ساختی اسیره و باید از
پوسته قدیمی دربیاد تا اوج بگیره و خداوند برات مرهمی به اسم "زمان" فرستاده تا با گذشت
اون غم سبک تر بشه و دلت شاد...یک نذری کن که هنوز هم دیر نیست!
این ماه قمری اولین
روزش که دیروز بود افتاد به "دوشنبه"...نیت کن برای بهتر شدن حالت روز اول تا چهاردهم ماه
سوره واقعه رو بخون...روز اول 1 بار ، روز دوم 2 بار و .... باور کن بسیار آرامت می کنه و به خدا
دوباره نزدیکت می کنه...ما هم حالا که حال نداری دعات می کنیم اما باید پاشی ها!!!
تنبل بازی در نیاری!!!!! :46:
هاله عزیزم حالش چطوره؟
خواهر خوبم نبینم مشکل داشته باشی!...ایشالله که حل بشه هر چه زودتر... همگی دعات
می کنیم که دل تو هم از غصه خالی باشه و شادی مهمون خونه دلت شه!
ویدا جان و گلنوش عزیز ممنونم...مرسی از توجهتون ناز گل های مهربون :43:
از همه کسانی هم که تشکر زدند ممنونم...ایشالله دلتون همیشه شاد باشه و لبتون خندون
مدیرای محترم
خدااااااااااااااااااااااا ااا قوووووووووووووووووووووووو وووووووت
یک تشکر ویژه هم از همه مدیرای زحمت کش که بی منت خیلی واسه نظم و کیفیت مطلوب
این تالار زحمت می کشن....واقعا سلامت و موفق باشید
دلهاتون بهاری
اینم والپیپرهای فصل بهار
اولیش آواتار خودمه ها :D
سلام خانم ها له نو چند رو ز توی تالار نباشید جا در تالار خیلی خا لی است دلم خیلی تنگ می شود بهترین اعضا تالار هستی شما در تالار تندی نکردید همیشه با راهنمایی های شما و مشاوره خوب عا لی به مراجعان تالار کمک کردید من از خانم ها له نو تجربه دانش علم یاد گرفتم از خانم ها له نو از تجربیات خیلی استفاده کردم منتظر بر گشت شما در تالار هستیم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
خانم ها له نو من همیشه برای شما زیاد دعا می کنم:323::323:
دوستان عزیزم در همدردی...اومدم یه مدت باهاتون خداحافظی کنم.مسائلی در زندگیم پیش اومده که نیاز به زمان و فکر داره و تمرکز میخاد لاجرم وقت آزادمو ازم میگیره...
از گلنوش مهربان که از من یاد کرده ممنونم.
همه تونو به خدا میسپارم...
التماس دعا:72:
بچه ها شما هم مثل من از رفتن يك نفر دلتون ميگيره؟:302::302:
زن امیدوار زود برگرد:302:
تازه من به کمکتون احتیاج دارم.البته فقط به خاطر خودم نمی گم می دونید که ارادت دارم خدمتتون:46:
سلام به دوستان تالار.:43:...
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید و شادی ها و موفقیت های تمامی دوستان روز به روز افزایش پیدا کنه و مشکلات همه دوستان حل بشه....
مدت زیادیه که فعالیت خودمو تو تالار به علت مشغله کاری و درسی و زندگی کم کردم و تنها بسنده کردم به سر زدن به تاپیک ها و دیدن حال و احوال و جریان زندگی دوستان....
خیلی افراد جدید رو اصلا نمی شناسم ولی زندگی هاشونو خوندم ولی متاسفانه افتخار نداشتم که ازشون یاد بگیرم....به هر حال بعد مدت ها تصمیم گرفتم که فعلا برای مقطعی نسبتا طولانی به مرخصی برم....
خدا رو شکر تو این مدت آنقدر کارشناسان و مدیران لایقی در تالار هست که با خوندن پست هاشون انسان لذت می بره....
امیدوارم تالار همدردی همان طور که روزی گره گشای زندگی من شد همین طور سالیان متمادی به این رسالت ادامه بده و دوستان راه بلوغ رو با پشتکار خودشون و توکل به خدا پیدا کنند....
برای همه شما ..تک به تک...آرزوی شادکامی دارم و امیدوارم گل لبخند روی لبان تک تک شما ماندگار باشه....
در پناه حق..
سارا بانو...:72:
از حضور مجدد دو عزیز تالار
Setareh
سارا بانو
خوشحالم.
دوس دارم بیشتر صحبت کنید ،
تلنگرهای ستاره واقعا تاثیر گذاره.
راهنمائیهای سارا بانو بهمراه حس قشنگ همدردیش ، مثال زدنی.
برخی دیگه هم هستن که تالار رو از وجودشون محروم کردن : نقاب ، گفتار نیک ، فیلو سارا ، شاد و مصطفی و .....
این پستم بشدت با ارسال سارا بانو همزمان شد ، یعنی اون موقع که من داشتم ابراز خوشحال میکردم از حضورشون:310: ایشون هم داشتن غزل خداحافظی می خوندن:( (و یا بالعکس)
ببینم اینم یه جور کل کله !!!!!!!!!:311::58: