مثل اینکه یه عده عکساروندیدن.
هرکی ندیده زیر این تایپیک یه تشکر بزنه تابراش دوباره عکس بذارم.
[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/roses06.jpg[/img]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه یه عده عکساروندیدن.
هرکی ندیده زیر این تایپیک یه تشکر بزنه تابراش دوباره عکس بذارم.
[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/roses06.jpg[/img]
عجب گلایی،از کجا چیدیشون؟باغبونه دنبالت نذاشت؟
منم نتونستم عکسا رو ببینم آریانا جان!!
خب آخرین سوالام رو هم جوب بدین آریانا خانوم گلhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...ae90d4802d.gif
به نظرتون در اطرافتون کسی هست که از شما نفرت داشته باشه؟اگه آره میدونین چرا؟!
اگر شوهرتون قبل از ازدواج با شما توی یه تصادف رانندگی معلول و فلج میشد باز هم با او ازدواج میکردین؟
فکر میکنید آدم قدر شناسی هستین؟
از خواب که بیدار میشین خوش اخلاقین یا بد اخلاق؟
به نظرتون چجوریه که اروپایی ها با وجود چند بار زایمان هیکل های باربی دارن؟
آریانا در زندگشی بیشتر تماشاگر هست یا بازیکن؟
به نظرتون چجوری میشه توی این دنیا خوشبخت تر بود؟
بزرگترین آرزوتون رو بهمون گفتین؟
در حال حاضر برای انجام چه عملی بهترین روحیه رو دارین؟
من بالاخره نفهمیدم تو دریا چه کسی رو نجات دادینا!!!
به نطرتون چرا حامد65 علیه من توطئه کرده؟نکنه میخواد ما هم مثل سارابانو و بی بی بشیم؟خبر دارین شما؟
من از فرهنگ میترسم!!به نظرتون چجوری بگم اینقدر اسپم ارسال نکنه:)؟
چند بار حرف هایی زدین که بلافاصله پشیمون شدین؟؟
آخرین باری که از عصبانیت فریاد زدین کی بود؟چرا؟
اگر برین یه مهمونی و از غذایی که میزبان درست کرده متنفر باشین چکار میکنید؟
دلتون میخواد در آینده چه اتفاقاتی رو تجربه کنید؟
در حال حاضر بزرگترین موهبت هایی که دارین چیا هستن؟
چه آهنگی بهتون روحیه و نشاط میده؟
به نظرتون توی این زمونه بزرگترین حسن زنده موندن چیه؟
در کودکی و جوانی چه نکته ای از بزرگتر ها یاد گرفتین که تغییر مثبت و اساسی در زندگی شما ایجاد کرده؟
...چند تا شد؟بازم میگین صندلیم یخ بود؟فکر کردین من و محمد ابراهیمی همچین چیزی رو میپذیریم؟http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...4734968693.gif آره آریانا جون؟
دوستان تا21 امشن نوبت آریانای عزیزمان هست.لطفا بعد از 21 امشب دیگه سوالی از ایشون پرسیده نشه تا من بیام نفر بعد صندلی داغ رو اعلام کنم:)ممنونیم:72:
خارپشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/l633807947.jpg[/img]
مسلمان
[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/normalshia.jpg[/img]
یاسا
[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/roses0mem.jpg[/img]
امیدوارم دیگه اینبار ببینید.
یه خاطره از دوران دانشگاه برامون تعریف بزن.
عید کجا رفتید؟
سیزه بدر چه کار کردید؟
ماشینی که می خواید بخرید تو چه رنج قیمتیه؟مال کدوم شرکته؟
یه معما بگو.
به نظرت شیدا این همه سوالو از کجا میاره؟
سلام آریانا جونم
عصر جمعه بخیر
منم از این که یه همشهری اینجا دارم خیلی خوشحالم
خوب اینبار چند تا سوال خلاصه می پرسم که تو این فرصت کم بتونی بهشون جواب بدی ( راستی من روز اول عکسهایی که گذاشتی رو دیدم نمیدونم الان چرا نمی شه دید شاید سایتش ف ی ل ت ر شده )
1- کلا صندلی داغ چه حسی بهت داد؟
2- کدوم سوال بیشتر داغت کرد؟
3- بازم دوست داری بشینی روی صندلی؟
4- یه اسم دختر بگو و یه اسم پسر که خیلی دوست داری
5- رستوران سلوا آدرسش کجاست؟ ( شما که حسابدارین و مایه شو دارین بذار منم رستوران گردون رو بهت معرفی کنم که واقعا فکر کنم عالی ترین جای تبریزه هم غذاهاش هم محیطش حتما یه بار برید ارزششو داره )
6- قد و وزنت چقدره؟
7- بیشتر چه نوع غذاهایی دوست داری؟ مثلا فست فود یا سنتی یا غذاهای دریایی
8- دوست داری چه کشورهایی رو ببینی و چرا؟
9- آریانا از چی بیشتر بدش میاد و عصبانی میشه؟
10- چرا اسم آریانا رو به عنوان نام کاربری انتخاب کردی؟
خوب چون وقت تنگه همینقدر بسه، ممنون از جوابای خوبت به سوالها و امیدوارم همیشه خوب و خوش باشی :104::72::82:
نوبت آریانای عزیز هم به سلامتی تمام شد.آریانا جان از همکاری شما ممنونیم.به سوالات بی پاسخ جواب بدین و بعد از اون اگر سوالی بود که دوست داشتید پرسیده بشه و کسی نپرسید از خودتون بپرسید.
[/align]ما هر چه به کارشناسان،اعضای سازنده،اعضای همراه اعضای کوشا،پیام دادیم که بیاید آبروی ما را بخرید و در صندلی داغ شرکت کنید نیامدند و فرمودند تمایل نداریم:302:خلاصه دیدیم کسی نیست که بر روی این صندلی همایونی بنشیند تا آتشش بزنند !از روی ناچاری خودمان نشستیمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...f4c05cdc23.gif
از امروز به مدت 4 روز نوبت شیدا حاتمی در صندلی داغ هست.دوستان داغش کنید صندلی شیدا حاتمی رو:302::223:
http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...8e17de65d3.gif
سلام خانم شیدا حاتمی محترم سو ا ل از شما
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
3ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
4ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ کی باشد
5ـ بهترین پستی که در تالار زدی لینکش رو اینجا بزار
6ـ یک تا پیک یک عضو یک پست که از نظرت خیلی جا لب هست اینجا لینک بده
7ـ چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
8ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید
9ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
10ـ چند تاپیک یا پستی که بیشتر روی شما اثر گذاشته به ما معرفی کن
11ـ یک فیلم که شما تحت تاثیر قرار داده نام ببرید
12ـ چه غذایی خوب درست می کنید
13ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
14ـ بهترین دوستتون توی تالار کیه
15ـ بهترین رو ز زندگی ات کی بوده
16ـ وقتی غمگینی چه می کنی
17ـ منطقی ترین ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
18ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
19ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
جنگ
فرشته
مدیرهمدردی
خوشبختی
تحصیل
شیدا حاتمی
محمدابراهیمی
مادر
20ـ ایا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
21ـزییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
22ـ احسا سانتون رو چگونه مدیریت می کنید
23ـ یک را ساده برای کسب ارامش چی می تونه باشه
24ـ فکر می کنی تلاش شما بیشتر شما را به اهدافتون می رسونند یا توکلتون
25ـ چه ماشینی دوست دارید
26ـیک بیت شعر بگو
27ـ ا ز مفید ترین کتاب یا مقا له یا پند و تفکر که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید
28ـ یکی از بزرگترین خواسته ها تون رو که بهش رسیدید رو برامون بگوید
29ـ نظرتان درباره سری جدید صندلی داغ چه است
30ـ وقتی عصبانی بشی چه کار می کنی
31ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
خب دوستان عزیز ازهمتون به خاطر سوالای داغتون بی نهایت متشکرم.این چند روزه خیلی بهم خوش گذشت.
بازم ازهمتون ممنونم. مخصوصا ازشیدا وآقای ابراهیمی.
هورااااااا شیدا میخواد بشینه روصندلی! شیدا جون ببین چه بلاهایی سرت میاریم.ازهمین امروز گرز آهنینت رو تن کن
تا نسوزی.
واما شیدا ازم خواسته براش عکس بذارم.
چشم خانومی.[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/nicpic3.jpg[/img]
[/php]سلام خانم شیدا حاتمی محترم سو ا ل از شما
سلام دوست من.اول از همه شما؟!!داشتیم آقای ابراهیمی؟!!آآآآآآآآآآآآآآی دنیا!!همکار آدم اولین هیزم رو میندازه:302:شوخی میکنم.خوبین؟:)
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
هر خواننده ای که موسیقی رو به صورت اصولی بشناسه و غنای موسیقی رو درک کنه و برای موسیقی ارزش قائل بشه والبته کار خوبی هم ارائه بده،من حتما از طرفدار هاش خواهم بود.گاهی اوقات از یه خواننده رپ آنچنان تاثیری گرفتم که هیچ موسیقی کلاسیکی برام اونطور نبوده!!اما از بین خواننده ها سیاوش قمیشی رو خیلی قبول دارم چون موسیقی رو فهمیده و کار "هیچ کس" رپ خون رو هم همینطور.
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
من عاشق ورزشم و ورزش،هر چی که باشه شدیدا بهم انرژی و نشاط میده.هم تماشاش و هم انجامش برام خوشاینده.توی خیلی از رشته های ورزشی هم دستی بردم چون هوش ورزشیم بالاست ولی به صورت حرفه ای یکی از ورزشهای رزمی رو دنبال کردم.
3ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
نمیشه گفت یاد گرفتم!!همدردی بهم یادآوری کرد...یادم آورد که عاشق باشم و خالصانه عشق بورزم...به مردمی که خیلی بهم شبیه اند و خیلی دلائل داریم تا آشنای هم باشیم.
همدردی عشق بی چشمداشت رو بهم یادآوری کرد...
4ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ کی باشد
برای من فرقی نداره نفر بعد کیه!چون دارم هر کسی رو که روی صندلی داغ میشینه بیشتر و بهتر میشناسم.دوست دارم همه افتخار بدن و تا جایی که وقتشون اجازه مبده توی این تاپیک شرکت کنند تا بیشتر از هم یاد بگیریم.دیر یا زودش هم فرقی نمیکنه(قابل توجه عزیزانی که تمایل ندارن;))
5ـ بهترین پستی که در تالار زدی لینکش رو اینجا بزار
پیداش کردم میذارم حتما.
6ـ یک تا پیک یک عضو یک پست که از نظرت خیلی جا لب هست اینجا لینک بده
تاپیک آفتهای احتمالی در کار مشاوره واقعا مفید و مهم هست.تاپیک زمان خوشبختی اگه اشتباه نکنم از طاهره،آرامش عجیبی بهم داد/پست فرشته مهربان در تاپیک انتخابت را عوض کن در یک دوره ای خیلی کمکم کرد و عضو جالب تا دلتون بخواد توی این تالار فراوونه و هر کس از یه نظری جالبه.واقعا همینطوره.
7ـ چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
تالار دوست خوبی برای من شده و هرجا سوالی برام پیش میاد،میام توی مقاله ها و تاپیک هاش سرچ میکنم،یادمه اخیرا خواستگاری داشتم و مقاله های مربوط به خواستگاری تالار بهم کمک کرد تا اولین برخوردم با اون آقا همونجور باشه که میخوام.این به این معنی هست که تالار به سهم خودش داره به من کمک میکنه تا بهتر زندگی کنم...
8ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید
بیشتر از یکی میشه!ساده است!!دلش پاکه...فعال ولی بی حاشیه است...قدیمی ها که میشناسنش خیلی دوستش دارن.نقاش خوبی هم هست
9ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
با جک میونه خوبی ندارم و جوک های گوشیم رو هم به محض رویت پاک میکنم.الانم بگم قطعا بی مزه میشه.معاف کن برادر.ایشالله دل همتون همیشه شاد باشه.
10ـ چند تاپیک یا پستی که بیشتر روی شما اثر گذاشته به ما معرفی کن
تاپیک های قدیمی که ستاره و طاهره با هم بحث میکردن و خیلی کاربردی بودن.پستهای گردآفرید.پست طاهره توی تاپیک خودکشی بکنم یا نه و خیلی از پستهای فرشته مهربان،آنی،بالهای صداقت و باران68 و صبا2009 و فیلوسارا،سارابانو ،کامران2007اوووووووووووووه خیلی زیاده!!!ماشالله!!
11ـ یک فیلم که شما تحت تاثیر قرار داده نام ببرید
یکی از بهترین فیلم هایی که توی عمرم دیدم فیلم جاناتان مرغ دریایی بود که یادمه با جاناتان جدا شدم... پرواز کردم...سقوط کردم...شکستم و دوباره بلند شدم...بی نظیر بود...
12ـ چه غذایی خوب درست می کنید
فکر کنم خورشت بادمجان و قورمه سبزیم از بقیه بهتر باشه.در کل آشپزیم خوبه:)
13ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
والا آقای ابراهیمی من یه بار بیشتر تهران نیومدم اونم از بس به نظرم بزرگ بود هی گیج میشدم!!ولی انقلاب رو دوست داشتم.کلی کتاب فروشی داشت و من در مقابل کتاب فروشی اختیاری ندارم:)
14ـ بهترین دوستتون توی تالار کیه
من کلا با این کلمه بهترین مشکل دارم!!با شیدا گلی که متاسفانه چند روز هم هست ازش بی خبرم صمیمی ترم.با ستایش بارن در ارتباطم تقریبا.خود شما جزو اونایی هستین که ما ارادت داریم خدمتشون با فرهنگ گاهی کل کل میکنیم ولی با همه دوستم:)
15ـ بهترین رو ز زندگی ات کی بوده
نمیدونم!!!شاید هنوز بهترین اش نیومده!!ولی روزهای خوب خیلی خیلی زیاد بودن تو زندگیم...
16ـ وقتی غمگینی چه می کنی
اگر زمان مناسب بیرون رفتن باشه،از خونه میزن بیرون و راه میرم...اونقدر که پاهام بگه بسه.بعد میرم یه جای خوب و کتاب حافظ رو باز میکنم.اگر هم مواقعی مثل شب باشه،مینویسم...من و قلم و من خلوت میکنیم.
17ـ منطقی ترین ترین فرد توی تالار رو معرفی کن[php]
نمیشه به این سوال جواب داد!!واقعا افراد قابل مقایسه نیستن چون شناخت ها محدوده!!منطق توی صحبتهای خیلی از افراد اینجا موج میزنه.کارشناسا و قدیمی ها بیشتر به این سمت رفتن و انگار اونها هم مدام تجربه بیشتری کسب کردن و روند مشاوره شون در تالار منطقی تر شده.
18ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
به جرات میتونم بگم که یکی از به یاد موندنی ترین آهنگ هایی که شنیدم "تصور کن" سیاوش قمیشی بوده.هر وقت گوش میدم این آهنگ رو گریه ام میگیره.هم موسیقی قوی ای داره هم شعر بی نظیری و هم احساس خواننده اش سرشاره و کارگردانی خوبی هم برای ساخت کلیپ اش شده.
19ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسدخدا
به قول شریعتی این کلمه های حقیر چجوری میتونن همیچین وجودی رو وصف کنن!!عاجزم.ببخشید.
جنگ
بر خلاف نظر خیلی ها،به نظرم میشه در جنگ نکات مثبتی هم پیدا کرد...جنگ خودکفایی ایجاد میکنه و خلاقیت،قدرت و غیرت میجوشه و بیدار میشه و حتی در جنگ میشه دنبال عشق گشت...
فرشته
یه خانوووم که از یه روزی تصمیم گرفت پشت اسمش یه مهربان بذاره و نیت کرد تا جایی که میتونه به مردم کمک کنه...این میاد تو ذهنم.
مدیرهمدردی
کاری که کرده،ستودنیه.بجای نشستن و شعار دادن,این مدیر "عمل"کرد...
خوشبختی
لحظه هایی که دارم طی میکنم...
تحصیل
اگر واقعی باشه به انسان بودن نزدیکت میکنه...
شیدا حاتمی
کسی که نخواسته اسیر سرنوشت باشه...همین.
محمدابراهیمی
یه جوون که برای زندگیش معنا پیدا کرده...
مادر
...باز هم کلمات حقیر و محدود و باز هم عجز در وصف عشق...در وصف مادر...
20ـ ایا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییریآره.باعث شد قبل از گفتن حرفی بیشتر از پیش به حرفهایی که میخوام بزنم فکر کنم و احساس مسئولیت نسبت به حرفهایی که میزنم داشته باشم.
21ـزییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
اینم باز به نظرم آدم تا آدم فرق میکنه.گاهی یه نگاه زیر چشمی محبت آمیز یه پدر مستبد زیباترین شکل دوست داشتنه.یا لبخندی که روی لبهای این پدر برای تحسین فرزندش نقش میبنده...بستگی داره.
22ـ احسا سانتون رو چگونه مدیریت می کنید
شدیدا مراقب احساساتم هستم و یک سری قوانین برای خودم وضع کردم.اگر روزی از خط قرمز های خودم عبور کنم برای خودم تنبیه در نظر گرفتم و پیروی از قوانین تشویق به همراه داره.کلا ما هوای خودمونو خیلی داریم:)
23ـ یک را ساده برای کسب ارامش چی می تونه باشه
شاید جزو ساده ترین راهها تمرین تنفس باشه.به همین سادگی...
24ـ فکر می کنی تلاش شما بیشتر شما را به اهدافتون می رسونند یا توکلتون
تلاشم.
25ـ چه ماشینی دوست دارید
والا روم به دیوار با اجازه بزرگترا "هامر"
26ـیک بیت شعر بگو
حجاب چهره جان میشود غبار تنم/خوشا دمی که از این چهره پرده برفکنم...
27ـ ا ز مفید ترین کتاب یا مقا له یا پند و تفکر که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید
من تقریبا همیشه سعی کردم اون چیزی رو که میخونم و یاد میگیرم بهش عمل کنم.یادم نمیاد.
28ـ یکی از بزرگترین خواسته ها تون رو که بهش رسیدید رو برامون بگوید
احترام اجتماعی.
29ـ نظرتان درباره سری جدید صندلی داغ چه استدیدین تا حالا بقالی بگه ماست من ترشه؟:)حرف نداره آقا...فقط باید قدیمیا بشینن روش.خلاص.
مرسی آقای ابراهیمی که استارت رو زدین :72:این پست برام ارزشمنده چون با این پست من یک عضو کوشا شدم:227: