راستي بچه ها از موعود خواهر خوب و مهربون بچه هاي تالار هم چند وقتيه خبري نيست . دلم براش تنگ شده . :302:.
نمایش نسخه قابل چاپ
راستي بچه ها از موعود خواهر خوب و مهربون بچه هاي تالار هم چند وقتيه خبري نيست . دلم براش تنگ شده . :302:.
یک زمانی به تالار میامدم که حالم را خوب کنه. مثل این تازه واردهایی که میان و کلی تشکر میکنن که همچین سایتی هست که میتونن مشکلاتشون رو بنویسن. اما یه خورده بیشتر که میمونی تازه درد خودت یادت میره و هزار تا درد دیگه جاش رو میگیره. بعد تو هم به همان قدیمی هایی که دانستند چرا میروند می پیوندی.
تازه میفهمی که چقدر این نابرابری، این عدم تحمل، این سرخوردگی، سرکوب دردها و احساسات و، این حرفهای نگفتنی و... و خلاصه این دردی که خاص آدم است، همه جا هست و چقدر این تالار هم سعی میکنه از این بابات کم از اون بیرون نباشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
حالم خوش نیست!
درد دارم!
راست میگفتید! دیگر هیچ بتی نخواهم ساخت، دیگر هیچ کس را برای خودم الکی بزرگ نخواهم کرد، دیگر به دیده ها و شنیده هایم هم خیلی اطمینان نخواهم کرد، دیگر اسم روانشناس، روحانی، عالم، و... مرا یاد هیچ چیز نخواهد انداخت.
میگفتی جهان بینی ات تغییر خواهد کرد!
نمیدانم چرا این جهان بینی من تغییر نمیکند!
نمیدانم چرا هیچ کس نمیاید که به من ثابت کند که معجزه یک محال نیست!
بي دل جان خواهر گلم نبينم ناراحت باشين :43:
خدا بد نده .
نقل قول:
تازه میفهمی که چقدر این نابرابری، این عدم تحمل، این سرخوردگی، سرکوب دردها و احساسات و، این حرفهای نگفتنی و... و خلاصه این دردی که خاص آدم است، همه جا هست و چقدر این تالار هم سعی میکنه از این بابات کم از اون بیرون نباشه!
حالم خوش نیست!
درد دارم
نقل قول:
!
يه جايي يه مطلبي از كامران عزيز خوندم كه شايد اينجا مناسب باشه .
اين لينك
بي دل عزيز و دوست داشتني من هم با شما هم عقيده ام و مي گويم كافي است باور محال بودن يه چيزي رو عوض كني ان موقع هست كه معجزه رخ خواهد داد .
ســـــــــــــــــــــــل ام به همگی :72::72:
حال و احـــــــــــــــــــــــ ــوال یاران همدردی چطوره ؟
اگر از حال من جویا شوید ملالی نیست جز اینکه برای بار N امروز تو ذوقم خورد:302: و دیگه فکر کنم مدرک پوست کلفتی :311:رو طی چند روز آینده از یکی از موسسات معتبر دنیا واسم ارسال کنند و شاید هم رکوردی را در کتابی به ثبت برسانم.:303:
چند روز که همش به فکر شاد و مامفرد هستم کسی ازشون خبری نداره؟
بازگشت جناب نقاب عزیز رو هم تبریک میگم . سایه تون مستدام باشه بر سر همدردی
به کیوان گرامی هم تبریک عرض میکنم . دست راستتون رو سر همه جوانان جویای کار و لایق وشایسته این مرز وبوم.
راستی من دارم میمیرم از فضولی این ناظم السفرای تالار مگه چند سالشون هست که همه میخوان واسشون آستین بالا بزنند ؟
دیگه چه خبری هست که من نمیدونم و نرسیدم بخونم ؟
به کی باید تبریک گفت ؟
وای داشت یادم میرفت تولد آقای ابراهیمی من نبودم . 30 مرداد بود با 16 روز تاخیر تبریک من رو هم پذیرا باشید .
سلام....
خوش اومدی صبا جان:72: //// کجایید بابا؟ توی تاپیک حضورغیاب شما رو بدجور غایب زدیم
ممنون از تبریکت.... هرچند که ماندن کم از رفتن ندارد گاهی(ارجاع به دل،،، بی دل)
عزیزان یه مشکلی برام پیش اومده ...بصورتی که تمام انرژی و تمرکزمو گرفته
سخته....ولی آسون می گیرم
بده....ولی خوب می دونم،،،،
دردناکه....ولی تحمل می کنم،،،
نامردیه......ولی سکوت می کنم،،،
خلاصه این مشکلم خیلی منفی بافه......اما درکش می کنم
محتاج دعاتون هستم....تک تک شما :323:
..................
از قدیم گفته اند کجا خوشه؟ اونجا که دل خوشه!:310:
ما که رفتیم.
برای همه دوستانم در همدردی که لحظه به لحظه به یادشان خواهم بود و خاطره های خوب با هم بودن را هیچگاه از یاد نخواهم برد، عزت و بزرگی از درگاه الهی مسئلت دارم.:43::46:
به خدا میسپارمتون و امیدوارم حلالم کنید.
یا حق:72:
سلام
در راستاي تحولات عجيب و غريب و پيشرفت روز افزون تالار...من هم ترجيح ميدم انرژي و وقتم رو جايي بذارم كه اثري داشته باشه...
خداحافظ دوستان عزيزم:72:
نه همين غمكده، ای مرغك تنها قفس است
گر تو آزاد نباشي همه دنيا قفس است
تا پر و بال تو و راه تماشا بسته است
هر كجا هست، زمين تا به ثريا قفس است
تا كه نادان به جهان حكمروايي دارد
همه جا در نظر مردم دانا قفس است
.................................................. ........................
هزینه این دنیای مجازی برای ما گویا سنگین تر از سود آن است... پس من فعلا رفتم دنبال سودم در دنیای واقعی
یاحق :72::72:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
ما همیشه خوشنود می شویم که اعضاء سایت در دنیای واقعی اشان دلشان خوشتر باشد. و زندگی واقعی را رحجان بدهند بر این فضا. مگر اینکه بخواهند خوشی های خود را به عنوان تجربه به دیگران انتقال دهند. و در واقع از روی سرخوشی به این فضا بیایند.
تجربه نشان داده هست کسانی که قدرت حل مشکلاتشان را می یابند و آرامش می یابند در هر فضایی آرامش بخشند. این فضا خواه مجازی باشد خواه واقعی.
سلام بچه ها :227:
امروز من حاضرم . حضار محترم لطفا بياييد خودتونو به اين تاپيك معرفي كنين . :324: