RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
سلامي دوباره
خانم يك زن اميدوار يه تاپيك داشتن به نام رفتارهاي غلط من در زندگي مشترك
كه قفل شد به اين دليل كه تاپيك الگوي رفتاري در حل مشكلات ميشه به اين مسئله پرداخت.
به نظر من اين دو تا تاپيك با هم فرق دارن شايد من فقط يه كار اشتباه كنم كه پشيمون شم و واقعا هم راه حل نخواد.شايد اصلا مشكل نباشه كه راه حل بخواد فقط يه تجربست كه دفعه ديگه اين كارو تكرار نكنيم. هدف هم اينه كه اين تجربه هاي غلط رو ديگران هم بدونن.
پيشنهاد: اجازه ميدين اين تاپيك دوباره ايجاد شه؟؟؟
اگر در قسمت ضميمه هاي من ، ضميمه ها را پاك كنيم براي كم كردن حجم استفاده شده، آيا ضميمه در پست يا تاپيك مورد نظر پاك ميشود؟
سلام اقای مدیر:
من 3 روز شارژ انجمن آزاد داشتم با این حال پیشاپیش رفتم و شارز 3 ماهه معمولی پرداخت کردم.
الان به جای 90 روزدسترسی معمولی + 2 روز انجمن آزاد به من 110 روز شارژ معمولی دادید می شه لطف کنید بگید چطور حساب کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
اگر در قسمت ضميمه هاي من ، ضميمه ها را پاك كنيم براي كم كردن حجم استفاده شده، آيا ضميمه در پست يا تاپيك مورد نظر پاك ميشود؟
با سلام
بله ضمیمه در تاپیک نیز پاک میشود
این تبلیغ انتخاباتی که گذاشتین کنار صفحه نصف مطلب رو میپوشونه و نمیتونیم درست پستا رو بخونیم هیچ جوره هم که بسته نمیشه.
میشه جاشو عوض کنید یا کاری کنید بشه بستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
سلام اقای مدیر:
من 3 روز شارژ انجمن آزاد داشتم با این حال پیشاپیش رفتم و شارز 3 ماهه معمولی پرداخت کردم.
الان به جای 90 روزدسترسی معمولی + 2 روز انجمن آزاد به من 110 روز شارژ معمولی دادید می شه لطف کنید بگید چطور حساب کردید؟
با سلام و احترام
بله طبق حساب همین طوره، ولی گاهی به اعضاء سازنده بدون حساب هم شارژ می دهیم:72: :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
این تبلیغ انتخاباتی که گذاشتین کنار صفحه نصف مطلب رو میپوشونه و نمیتونیم درست پستا رو بخونیم هیچ جوره هم که بسته نمیشه.
میشه جاشو عوض کنید یا کاری کنید بشه بستش؟
با سلام
البته یه کمی کمتر از نصف مطالب رو می پوشوند:311:
اصلاح شد:72:
RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
یه سوال
باید چند ستاره شد که یاران همدردی به حساب اومد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fa mo
یه سوال
باید چند ستاره شد که یاران همدردی به حساب اومد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
عناوین اعضاء
عضوعادی
عضو کوشا
عضو همراه
عضو فعال
عضو پیشرو
تبصره
علاوه بر این عناوین، عناوین دیگری هست که از اختیارات مدیر تالار هست و با هماهنگی اعضاء به آنها داده می شود که معطوف به فعالیت کیفی آنهاست. و ربطی به تعداد پست های آنها ندارد.
پيشنهاد:
لطفا اين تبليغ انتخاباتي رو فقط يه طرف صفحه بذارين چون واقعا اذيت ميكنه موقع خووندن پستا
عنوانی به نام یاران همدردی نداریم . تاپیک حال و احوال را مدیر با عنوان حال و احوال یاران همدردی نامیده یعنی همه اعضاء همدردی .
.
آقاي مدير:
اين فرد خاطي كه اقدام به دوستيابي ميكرده به ديگران معرفي ميشود؟