RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام
خانم صبا !؟ ما که با برادرمون کاری نداریم .دعوا هم نداریم و خیلی هم هواشونو داریم و بهشون احترام میذاریم:16: ......اگه اینهمه اصرار می کنیم که بهمون کادو بدن به خاطر نوع کادوییه که براشون تعیین کردیم بدن نه خود کادو !!!
آخه قبلا" که گفتم ایشون باید به ما دستخط مبارکشون:72: رو هدیه بدن نه چیز دیگه !
حالا شما چنین کادویی نمیخواین ؟
نقاب اگه کادو نمی تونی بدی ،نده ،
ولی من یکی به خاطر کادوت دم در جشن تولد نشستم گریه میکنم
چطور دلت میاد ابجیت که انقد دوست داره ،گریه کنه؟:302::302::54:
مثل اینکه حق کاملا باشماست:72:
نقاب جان خب راست میگن دیگه زود باش مدیر گرامی:104:
همه منتظرن :203:
[/color]سلامی دیگر..
وعده دیدار ساعت 10:30 شب
دوستان عزیز امروز دست به کار شدم و یه کادئوی قشنگ براتون درست کردم.... ساعت ده و نیم تقدیمش خواهم کرد... :72: :72:
خدا پدر و مادرپدر را بیامرزد ساعت ده و نیم چیه برادر ؟!من از همین الان دم در نشستهام کسی نیست در را باز کند :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
[/color]سلامی دیگر..
وعده دیدار ساعت 10:30 شب
دوستان عزیز امروز دست به کار شدم و یه کادئوی قشنگ براتون درست کردم.... ساعت ده و نیم تقدیمش خواهم کرد... :72: :72:
سلام:72::
همه پرسپولیسی ها خوش قولند....
همه بچه ها با هم.......................هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
آنی جان من از همان روز تولد نشستم دم در که کادو بگیرم می بینم نقاب انگار نه انگار..دیدم دیگه داره اشکم در میاد گفتم بابا تلنگری چیزی....!!!
خیلی خوشحالم و بی صبرانه منتظرم.....
ولی بچه ها داشتم فکر می کردم خوب شد تو تولد من کسی کادو دست خطمو نخواست و گرنه مدیر و نقاب و کیوان باید تالار و جمع می کردند می بردند جای دیگه.....همتون از خنده روده بر می شدید؟:58:
هیچکس نمی تونه خطمو بخونه حتی خودم!!!!!!!!!!!!:302:
من که منتظرم ..آقای نقاب من یک کادو اضافه می خوام......باید یک بادکنک خوشگل هم بهم بدید من خیلی دوست دارم...وگرنه منم قهر می کنم!!!!!!!!!!!!!!!:302::P
خب منتظریم....کی 10:30 میشه اخه!!!:D
شکسته نفسی می کنی خانم دکتر جان جان :46:
این داروخانه ها خط شما دکترها را همچین مثل بنز می خوانند :303:و دارو تحویل آدم می دهند که نگو . بعد می فهمی آنی که دکتر نوشته بوده ویتامین c بوده !:D
خب کادو تولد نقاب عزیز رو هم که دریافت کردیم
چند روزی از خدمتتون مرخص میشم اگه کسی تولدش هست یا موفقیتی قراره کسب کنه پیشاپیش تبریک میگم:16:
همیشه شاد باشید دوستای گل:72:
با سپاس از اعضای محترم تالار :72: :72:
شما می توانید کادئو تولدم که امروز تدارک دیدم را در لینک زیر مشاهده نمایید.کلیک کنید لطفا
کادئو تولد
صبا جان خوش بگذره .:228:
مواضب گوزن سارا هم باش ،:203: آب و علف استرالیایی می خوره . ازش غافل نشی .:305: