RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام دوست خوب مهربان دلسوز انی خانم سوال از شما
سلام بر برادر ارجمند جناب آقاي محمد ابراهيمي محترم . بفرمائيد . آماده پاسخگويي هستم .
1_جوانی تعریفکنید
پايان دوران نوجواني . ورود به مرحله اي كه بحرانهاي بلوغ كم كم به پايان مي رسد و فرد هويت و شخصيت خود را بازشناسي مي كند . دوران قشنگ كار و تلاش و هدفمندي .
2_بهترین کتاب خوانده اید
آنقدر كتابهاي خوب خوانده ام كه حيف ام مي آيد يكي را برتر از ديگري بدانم . چرا كه از هر يك مطلبي آموخته ام . كدام را بگويم ؟! زنان هخامنشي - دو قرن سكوت - تاريخ معاصر - هزار و يك شب - شاهنامه - دزيره - هويت سنتي ، هويت فرهنگي - كيميا گر و....
3_چه رشته ورزشی دوست دارید
يوگا
4_چه خواننده موسیقی دوست دارید
هر خواننده اي كه صداي اش به عربده شبيه نباشد و پدر گوش آدم را درنياورد . اهل موسيقي خوب هستم . صداي مرحوم بنان و زند وكيل را خيلي دوست دارم .
5_یک جمله درباره محمدابراهیمی کنجکاو مدیر همدردی بگوید
آقاي محمدابراهیمی ، آقاي کنجکاو و آقاي سنگ تراشان ( مدیر همدردی ) همگي از اعضا محترم تالار همدردي هستند كه خدمت همگي ارادت خاص دارم .
6_پیشنها د درباره تالار بگوید
در حال حاضر در تالار مشگلي نمي بينم و پيشنهاد خاصي ندارم .
7_یک جمله درباره مکه کربلا بگوید
مکه و کربلا دو شهر مهم زيارتي مسلمين جهان هستند .
8_بهترین فیلمی دیدی نام ببرید
عشق و فلسفه كاري از محسن مخملباف
9_ یک جمله درباره ماه خورشید افتاب اسمان صندلی داغ بگوید
به نظر شما استفاده خورشيد و آفتاب در يك جمله ضرورت دارد ؟!
در حالي كه صندلي داغ تالار همدردي زير اسمان خدا بود و من برروي آن نشسته بودم به خورشيد خانم نگاه مي كردم و ماه هم آن سو ترك به من لبخند مي زد .
10_بهترین اعضا تالار بگوید
از ديد من همه ي اعضا تالا ر به لحاظ توانايي هاي خاص و ويژه جزو بهترين ها هستند كه همه ي آنها را خيلي هم دوست دارم .
امیدوارم همیشه سلامت باشید:72::72:
مرسي . شما هم هميشه پاينده و سربلند و برقرار باشيد . :72:
3 تا جمله بگو جدا از هم تو هر کدوم این دو تا بکار رفته باشه!! >>>>خواستگاری>>>مشاوره
مهمترین حادثه تلخ ؟
بهترین فرد برای مشورت از دیدگاه انی؟in your point of view
کامل ترین ادم؟
خوش اخلاق ترین فرد تالار؟
صبور ترین فرد تالار؟
مبدونی اینجا تو تالار چند تا کارشناس و مشاور وجود داره ؟نام ببر ؟
انی از نظر خودش؟
ادب یا پول؟
فعلا همینا کافیه!!!بای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
3 تا جمله بگو جدا از هم تو هر کدوم این دو تا بکار رفته باشه!! >>>>خواستگاری>>>مشاوره
قبل از مراسم خواستگاري بايد از متخصص مشاوره گرفت .
بعد از مراسم خواستگاري بايد از متخصص مشاوره گرفت
باوري به مراسم خواستگاري ندارم اما دعا مي كنم اگر قرار است مراسم خواستگاري وجود داشته باشد ، در هر مراسم خواستگاري اساتيد مشاوره خانواده حتما حضور داشته باشند .
مهمترین حادثه تلخ ؟
بيشتر دلم مي خواست سوال شما اينگونه بود كه مهمترين حادثه ناخوشايند ؟
ممكن است طعم حادثه براي چند لحظه و يا مدتي براي من خوشايند نباشد اما به معناي ناخوشايندي مطلق و تلخي كامل آن هم نيست .
به هر روي تصادف پسرم و در كما رفتن او و .... در آن لحظه شايد براي حدود دو دقيقه براي رسيدن به محل تصادف و ديدن پسرم . حس ناخوشايندي داشتم و لي با ديدن صورت خون آلود او و يدن زخمي وي يكباره احساس كردم او در آغوش خداست و...
در كوتاه ترين زمان علم پزشكي ناتوان از پاسخ دهي به آنچه روي داده ،پسرم خوب شد و به قول پزشكان معالجش، شفاي خدا همراه با توانمندي هاي تو مادر ثابت كرد كه بايد در برابر عظمت خدا سر تعظيم فرو بياوريم . پسرم به شكل اعجاب انگيزي خوب شد و مشگلاتش برطرف شد .
و يا لحظه اي كه پزشكان پدرم را به لحاظ روند رو به رشد بيماري سرطان جواب كردند و ...ولي نتيجه افت و خيزهاي جسمي و روحي يك ماهه پدر و اتفاقاتي كه در اين يك ماه براي وي افتاد ومن شاهد همه ي آنها بودم با لحظه باشكوه و آرام و عاشقانه مرگ وي تمام اين حس ناخوشايند را از بين برد .
بهترین فرد برای مشورت از دیدگاه انی؟in your point of view
فردي كه علم و آگاهي و مهارت و تجربه و داور ي عادلانه را نيك بداند .
کامل ترین ادم؟
هيچ انساني را كامل نمي دانم در نتيجه كامل تريني هم وجود ندارد .
خوش اخلاق ترین فرد تالار؟
به نظر م در حال حاضر فرد بدخلقي در تالاز وجود ندارد و همه جز و خوش اخلاقها هستند و اهل تعامل .
صبور ترین فرد تالار؟
واقعا نمي دانم . به گاه مشگل بايد صبوري افراد را ديد و شنيد و لمس كرد . قضاوت بر مبناي دنياي مجازي كار سختي است .
مبدونی اینجا تو تالار چند تا کارشناس و مشاور وجود داره ؟نام ببر ؟
به لحاظ تحصيلات آكادميك آقاي سنگ تراشان و نقاب كه در ميانه ي راه اين تحصيلات است .
طاهره ، فكر مي كنم مطالعات قوي وريشه داري در اين رابطه دارد كه فكر نمي نم آكادميك و دانشگاهي باشد . كس ديگري به ذهنم نمي رسد .
انی از نظر خودش؟
انسان خوب و بي آزاري است.
ادب یا پول؟
ترجيح مي دهم مودب باشم تا فرد پولدار بي ادبي كه وقتي دهانشان را باز مي كند حال آدم را به هم مي زنند .
فعلا همینا کافیه!!!بای
مرسي از محبت و بزرگواري تان . در پناه حق .
با سلام
1 - وقتی خیلی نگران هستی، یا مشكلی داری كه نه با فكر خودت قادر به حلش هستی، نه مشورت با دیگران كمكت می كند چه می كنی؟
2 - فكر می كنی همه مشكلات ما از طریق علم و تجربه و تعقل قابل حل هست؟
3 - شما فرد خود كنترلگر، قوی، و مسلطی هستید كه خوب احساسات خود را مدیریت می كنید، با این وجود به صورت انگشت شمار (بسیار موردی و محدود) ، شما در چند پست یا تاپیك عصبانی شدید!!! می توانی بگویی چه چیز موجب آن شد؟ :302: آیا به خاطر نوع بحث و افراد بود، یا فشارهای دیگری از بیرون تحملتون را كاهش داده بود؟
4 - در این تالار با چه افرادی از نظر فكری خودت را نزدیك می بینی؟ و فكر می كنی با چه كسانی تفاوت سلیقه و دیدگاه داری؟
5 - آیا فكر می كنید مسامحه و ساده گرفتن و نسبی دیدن مسائل همه جا جواب می دهد؟ یا بهتر بگویم خطوط قرمزی كه شما از آنها كوتاه نمی آیید در حوزه های مختلف كدام هست؟ چند نمونه مثال بزن: مثلا در دوستی تا كجا دوستی ات را ادامه می دهی؟ در زندگی زناشویی تا كجا در كنار همسرت خواهی ماند؟ یا ....
6 - چند نفر در تالار را معرفی كن، كه شما تحت تاثیر پستهایشان قرار گرفتی؟
یا اینكه شما را به فكر واداشته اند؟ یا موجب تعجبتان شده اند؟
یا اطلاعات مفید و جدیدی به شما داده اند؟
یا موجب شده به شما تلنگری بخورد؟
7 - 3 تاپیك بسیار جالب از نظر خودت و 3 پست بسیار مفید در تالار را معرفی كن؟(خیلی وسواس نشون نده، به طور نسبی هم انتخاب كردی عیبی نداره)
فكر كنم دارم زیادی در این ظهر مرداد ماه صندلی را داغش می كنم!! :58:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
سلام از بنده است استاد محترم
1 - وقتی خیلی نگران هستی، یا مشكلی داری كه نه با فكر خودت قادر به حلش هستی، نه مشورت با دیگران كمكت می كند چه می كنی؟
قبلا همچين مشكلاتي داشتم كه خودم قادر به حل آنها نبودم اما مدتها ست كه توانايي حل مشكلات را پيدا كرده ام و فهميده ام همه چيز از درون و در درون و نوع تفكر من است
2 - فكر می كنی همه مشكلات ما از طریق علم و تجربه و تعقل قابل حل هست؟
منظورتا ن چيست ؟ اساسا مشگل چيست ؟! مشگلات دست ساز بشر ؟! چه دروني ( روحي ) و چه بيروني ( محيط پيرامون ) بله قطعا راه حلي دارد حتي اگر بعضي از انواع آن زمان طلب كند تا دانش انسان و تجربه اش در طي زمان بتواند مشگل ايجاد شده را بفهمد و راهي براي برطرف كردن آن پيدا كند. من براي مغز و توانايي هاي انسان از نوع خير آن احترام زيادي قائل هستم . ولي در مورد عوامل طبيعي كه دست ساز پروردگار است انسان يك كوچولو از دانش و تجربه بهره مي گيرد ولي به هر ترتيب سر تعظيم هم فرود مي آورد .
3 - شما فرد خود كنترلگر، قوی، و مسلطی هستید كه خوب احساسات خود را مدیریت می كنید، با این وجود به صورت انگشت شمار (بسیار موردی و محدود) ، شما در چند پست یا تاپیك عصبانی شدید!!! می توانی بگویی چه چیز موجب آن شد؟ :302: آیا به خاطر نوع بحث و افراد بود، یا فشارهای دیگری از بیرون تحملتون را كاهش داده بود؟
گاهي نوع تفكر انسانها و در جا زدنهايشان ناراحتم مي كند . آن چند تاپيكي كه شما مي فرمائيد به خوبي به ياد دارم . دليل نوع بحث بود . به طور مثال من فرد مذهبي نيستم چه به شوخي و چه جدي از دستمالي نام خدا اذيت مي شوم . گمان مي كنم دين و مذهب كاملا مسئله تعبدي است و ديگر آزمون و خطا در اين راستا كافي است و ما به حد كفايت نتيجه اين عمل را ديده ايم و....نه از اين طرف بام افتادن درست است و نه از آن طرف بام افتادن .
4 - در این تالار با چه افرادی از نظر فكری خودت را نزدیك می بینی؟ و فكر می كنی با چه كسانی تفاوت سلیقه و دیدگاه داری؟
به لحاظ مجازي بودن فضاي تالار پاسخ دادن به اين سئوال قدري دشوار است . اما به لحاظ درك كردن مي توانم بگويم خيلي از دوستان . ولي به هر ترتيب با اطلاعاتي كه در اختيار دوستان قرار داده ام اين تفاوتها و شباهت ها كاملا مشهود و واضح است و نيازي به نام بردن نيست .
5 - آیا فكر می كنید مسامحه و ساده گرفتن و نسبی دیدن مسائل همه جا جواب می دهد؟ یا بهتر بگویم خطوط قرمزی كه شما از آنها كوتاه نمی آیید در حوزه های مختلف كدام هست؟ چند نمونه مثال بزن: مثلا در دوستی تا كجا دوستی ات را ادامه می دهی؟ در زندگی زناشویی تا كجا در كنار همسرت خواهی ماند؟ یا ....
من گمان نمي كنم مسائل را ساده و سطحي ببينم . بلكه بيشتر باور به اين قضيه دارم كه مسائل بيش ا ز آنچه اهميت دارند نبايد مهم شوند چرا كه مسائل مهم تري هم وجود دارد . و من كه قادر هستم خوب و خوشحال و موفق زندگي كنم چرا با افكار و رفتار حاشيه اي از اصل ماجرا دور شوم و خودم و اطرافيانم را به حاشيه بكشانم و اذيت كنم ؟!
من به حفظ حريم ها باور دارم .هيچگاه اجازه ورود به حريم تعريف شده ي شخصي ام را به كسي نمي دهم و و وارد حريم شخصي كسي هم نمي شوم . اما در محدوده ي حريم عمومي انسانها تردد مي كنم و اجازه تردد هم مي دهم حال گاهي براي بعضي از افراد از جمله دوست سي ساله ام يك كوچولو اين حريم تنگ تر است ولي بازهم حريم و مرزها مشخص دارد .
و همينطور بچه ها و همسرم هم موظف به رعايت همين قوانين هستند و من هم در قبالشان همينگونه رفتار مي كنم .
به هر روي انعطاف لازم را براي صادر كردن برگه ي جريمه براي خودم و ديگران را دارم . اما تكرار خطا و زيادروي را دوست ندارم و تاب نمي آورم .
6 - چند نفر در تالار را معرفی كن، كه شما تحت تاثیر پستهایشان قرار گرفتی؟
یا اینكه شما را به فكر واداشته اند؟ یا موجب تعجبتان شده اند؟
یا اطلاعات مفید و جدیدی به شما داده اند؟
یا موجب شده به شما تلنگری بخورد؟
باور بفرمائيد بايد بابت اين سئوال اسم تمام بچه هاي تالار را بياورم . به دليل اينكه به هر روي هر تاپيكي چراغ احساس و تعقل و تفكري را در درون من روشن كرده است .
7 - 3 تاپیك بسیار جالب از نظر خودت و 3 پست بسیار مفید در تالار را معرفی كن؟(خیلی وسواس نشون نده، به طور نسبی هم انتخاب كردی عیبی نداره)
فكر كنم دارم زیادی در این ظهر مرداد ماه صندلی را داغش می كنم!! :58:
اين باغ روحانيست اين، يا بزم يزدانيست اين؟
درد دلهاي تو و كيوان
تاپيكي كه حضور ذهن ندارم ولي ماجراي زندگي چكامه بود .
بسيار از پاسخ دهي به سئوالات شما لذت بردم و تجربه جالبي بود .از همين فرصت استفاده مي كنم و از تمام توجه و محبت شما تشكر مي كنم . پاينده و سربلند باشيد .
با ماست
سیر
پیاز
صندلی داغ شعر بساز؟
خود واقعی انی کیه؟
شاعری یعنی چچچچچچچچچچچچه؟
مدیر همدردی در یک خط؟
سایت تخصصی...........نیست.!
صندلی داغ برابر با........است.!
هدف صندلی داغ میدونی چیه؟
اگه سوال اخرو جواب دادی که هیچ اگر درست بود هیچی نمیگم ولی اگر غلط بود دلیل صندلی داغ رو برا شما و همه روشن میکنم؟؟
که هدف مدیر بر چه پایه و اساسی بوده که این قسمت رو راه اندازی کرده.؟
در ادامه
از رویا روانشناس بالینی که توسط بنده دعوت به صندلی داغ شده اند دعوت میکنم تا بر روی صندلی داغ حضور پیدا کنند.
در ابتدا ایشان اظهار بر این که ناشناس هستند میکردند ولی بنده از ایشون تقاضا نمودم وایشان نیز تقاضای مرا رد نکردند!:302:
پس بعد از پست اخری که انی زدن و جواب اخرین سوالات مرا دادند از شما عاشقان و محب صندلی داغ دعوت مینمایم تا رویا خانم را سوال پیچ بفرمایید.
متشکرم
خدانگه دار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
با ماست
سیر
پیاز
صندلی داغ شعر بساز؟
در خواست به اين سختي تا به امروز كسي از من نكرده . برادر ارجمندم اجازه بدهيد نام مقدس شعر و شاعري را آلوده نكنم . هر كسي را بهر كاري ساختند . من اصلا طبع سرودن شعر ندارم و جسارت نكرده و پاي خود را به قاعده گليم پيش رو دراز خواهم كرد .
خود واقعی انی کیه؟
پيچيده نيست . ساده است و عاشق و زلال .
يك آينه بي غبار كه به راحتي مي توان تصوير درون قاب را رويت كرد .
شاعری یعنی چچچچچچچچچچچچه؟
يعني حافظ ، فردوسي و مولانا و شمس و علي اسفندياري و سپهري و شاملو و سيمين بهبهاني يعني لطافت انديشه و گفتار يعني نرمي و صداقت با ديدي باز يعني قدرت الهي و.... .
مدیر همدردی در یک خط؟
با هوش و دقيق و با دل مشغولي و دغدغه بسيار و اما عاشق .
سایت تخصصی...بي حكمت ........نیست.!
صندلی داغ برابر با ...شناخت خود دروني خودمان ....است.!
هدف صندلی داغ میدونی چیه؟
نكته اين است كه صندلي داغ در بخش سرگرمي و تفريح قرار دارد اما قطعا اهداف جدي هم مد نظر بوده از جمله شناخت بیش از پیش خودمان . تلنگر زدن به آنچه میدانیم و نمیدانیم، صندلي داغ این امکان رو به ما میدهد که در برابر سوالاتی که ممکن است تا حالا حتی بهشون فکر نکردیم و .... قرار بگیریم و گاهي باورهاو عملكردها يمان به چالش كشيده شود . ممکن است همین مسئله سكان زندگی ما را به جهت مثبت هدايت كند .
درسته :227::73:مرسي :72:اين پاسخ راستي ، راستي جايزه ندارد ؟!:D جان خودم خودم كيف كردم . نگو اشتباه است كه :54: مي كنم
اگه سوال اخرو جواب دادی که هیچ اگر درست بود هیچی نمیگم ولی اگر غلط بود دلیل صندلی داغ رو برا شما و همه روشن میکنم؟؟
که هدف مدیر بر چه پایه و اساسی بوده که این قسمت رو راه اندازی کرده.؟
يك گله چطور اگر پاسخ غلط بدهيم صندلي داغ را فتيله اش را بالا مي كشيد و روشن مي كنيد اما اگر درست بود هيچي به هيچي ؟! اين به نظر با اهميت بحث تشويق در علم روانشناسي منافات دارد . :54: ؟!
تقریبا انی در مورد سوال اخر درست جواب دادن و بخاطر همین جایزشون اینه که من یه تشکر ازشون کردم.
ودر مورد توضیحات من بزارین بعدا توضیح بدم متشکرم.
<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ >>>>>>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟>>>>>>>><<<
واما roya
سوالات شخصی : معمولا شما ملزم به جواب دادن اینها نیستید.
چند ساله تونه؟
چند ساله فارغ از تحصیل شدین؟
فرزند کوچک تر در منزل دارید ؟ بزرگتر چطور ؟ نسبت به خودتون؟
از وضع ازدواج بگو ازدواج کردی ؟قصد ازدواج داری؟ تا حالا بهش فکر کردی؟
رنگ چشم پدرتون ؟
سوالات عمومی : شما ملزم به جواب دادن هستید:203: شوخی
بزرگترین ارزوی رویا؟
زیبا ترین منظره (ترسیم منظره) یا تجشمش هم کافیه؟
مدیر همدردی را چگونه فردی تصور میکنید؟
فکر می کنید در اینجا اعضا همون چیزی که نشون میدن هستند؟
چرا شما وقت بیشتری برای حضور در تالار نمیگذارین با توجه به تخصصی که دارین ؟
تمایل شما را می توان از حضورتان فهمید ولی دیر به دیر امدنتان را نه؟
یک لیوان اب تگری میل دارید؟
یه جمله بساز ببینم چند زنه حلاجی:
مشاوره، تالار همدردی، دایی ، خاله ، ماست ، شیرینی، شب یلدا، پیاز
جمله زیر رو ادامه بده تا ببینم ....::
مهمترین هدف انسان ان است که .........
منتظر جواب تو دوست عزیز هستم.:73:
1 فایل پیوست
چند ساله تونه؟
همه می دونن18 سالمه نمی دونستی؟
چند ساله فارغ از تحصیل شدین؟
خیلی وقته.
فرزند کوچک تر در منزل دارید ؟ بزرگتر چطور ؟ نسبت به خودتون؟
دوتا از خودم کوچکتر هستند . بچه اولم.
از وضع ازدواج بگو ازدواج کردی ؟قصد ازدواج داری؟ تا حالا بهش فکر کردی؟
همه افراد اگر به مر حله ای برسند که بخواهند ازدواج کنند ، بهش فکر می کنند .
رنگ چشم پدرتون ؟قهوه ای تیره
سوالات عمومی : شما ملزم به جواب دادن هستید:203: شوخی
بزرگترین ارزوی رویا؟
آرزو رو به کسی نمی گن جز به ...
زیبا ترین منظره (ترسیم منظره) یا تجشمش هم کافیه؟
یه آسمون آبی ، یه جوی روان با صدای شر شر آب با درختان سر به فلک کشیده وصدای جیک جیک پرنده ها با نوازش ملایم باد چجوره خوبه!!.
مدیر همدردی را چگونه فردی تصور میکنید؟
کنجکاو ، آرام در عین حال زیرک و مدبر در گفتگو با افراد
فکر می کنید در اینجا اعضا همون چیزی که نشون میدن هستند؟
بله
چرا شما وقت بیشتری برای حضور در تالار نمیگذارین با توجه به تخصصی که دارین ؟
علاقه زیادی به پشت کامپیوتر نشستن ندارم
صرفا تخصص حرف اول رو نمی زند چون هر کسی در مورد کوچکترین مسئله دیگری را نفع می کنه.
نفعی باید برام داشته باشه یا نه؟(شوخی)
تمایل شما را می توان از حضورتان فهمید ولی دیر به دیر امدنتان را نه؟
پس شما پیشگو هم هستید؟! تر جیح می دم اطلاعاتم را زیاد کنم . و برای دادن مقاله یا مطلب کاربردی هم نیازی نیست که هر روز حضور داشته باشم
یک لیوان اب تگری میل دارید؟
نیکی وپرسش
یه جمله بساز ببینم چند زنه حلاجی:
مشاوره، تالار همدردی، دایی ، خاله ، ماست ، شیرینی، شب یلدا، پیاز
زن حلاج برای دست گرمی هم که شده مشاوره، تالار همدردی، دایی ، خاله ، ماست ، شیرینی، شب یلدا، پیاز قبول داره!.
جمله زیر رو ادامه بده تا ببینم ....::
مهمترین هدف انسان ان است که .........در موقعیت خود به آرامشی برسه تا خودشو که ذره ای از وجود اوست درک کنه.
با سلام خدمت دوست گرامی roya ....انشاالله که خوب هستید.
دوست گرامی مثل اینکه هم رشته ای هم هستیم ولی با اندکی تفاوت..شما بالینی بنده عمومی و البته تفاوت بیشتر...شما فارغ التحصیل بنده اوایل کار.
خب برویم سراغ سوالات گزینه ای::
1>>اگر ""دانشگاه"" در یک کلمه بگنجد آن کلمه چیست؟؟
الف)آموزش ب)پرورش ج)آگاهی د)جهل
2>>اصلی ترین ویژگی یک استاد دانشگاه چیست؟؟
الف)صبوری ب)اطلاعات قوی ج)نکته بین د)هیچکدام(توضیح دهید)
3>>کلمات مورد علاقه شما چیست؟؟
الف)عشق..دوست داشتن....یک رنگی...ایمان..آب..آسمان..راست
ب)ماه مهر...مهربانی...برتری...دریا... قلب...علاقه
ج)اسلام...تلاش...برابری...عدال ت...ظلم
د)دوست داشتن...عشق افلاطونی...دریا..چشم...موفقیت
4>>کدام دانشمند بیشتر مورد علاقه شماست؟؟
الف)اریکسون ب)فروید ج)انشتین د)هیچکدام(توضیح)
5>>امیدوارم که تا حال خسته نشده باشید...""خستگی"" چیست؟؟
الف)ناامیدی ب)یک حالت جسمی ج)خسته د)بی انگیزه گی
تشریحی:::
6>>""روان شناسی بالینی"" بیشتر در چه حوزه ای فعالیت دارد؟؟؟
7>>تفاوت ""زندگی"" با ""زنده بودن"" چیست؟؟
8>>تالار را چگونه محیطی یافته ای؟؟؟
9>>اگر بجای مدیریت محترم تالار بودی...بازخوردت با اعضا چگونه بود؟؟؟
10>>یک توصیه به تمام اعضای تالار و همچنین (نقاب)::
....................با تشکر از لطف هکار عزیزم یعنی roya ......موفق باشید