RE: از قصد داره اذيت ميكنه
طراوت مهربون اصلا از اینکه همچین حسی بهت دست داده نگران نباش . خیلی ها با اینکه مشکل دارن ولی خودشون نمیخان بپذیرن ولی شما با کوچکتریت تغییر تو خودت سریع تصمیم به رفع اون گرفتی اصلا خودتو ناراحت نکن با آرامش کامل به پزشک مراجعه کن تا خیالت راحت شه . دختر خوب بیخود هم به خودت نسبت بیمار روانی نده. اصلا تا حالا بیمار روانی دیدی که به خودت میگی روانی. اینا فقط تغییر حالات روحی و مختصری که به واسطه گذشت زمان و مشکلات زندگی بروز میکنه ویه آدم حواس جمع مثله شما سریع متوجه میشه و اقدام لازم رو انجام میده.
دوست دارم عزیزم
مردمك خوبم ممنون حرفهات آرومم كرد.منم دوستت دارم.
طراوت جان مراجعه به مشاور هیچ مشکلی نداره ولی عزیزم این تغییر شرایط طبیعی و در همه امکان داره اتفاق بیفته سعی نکن با این چیزها فکرت رو الکی مشغول کنی سعی کن به خودت برسی خوب استراحت کنی تا روز ها بتونی به شوهرت برسی از روزهای قشنگ زندگیت لذت ببر
بعدها فرصت برای اعصاب خوردی زیاده بذار یه چیز برات تعریف کنم حال و هوات عوض شه من یک پسر 3 ساله دارم که خیلی زبون داره هر وقت من کمی عصبانی میشم اون یا برادرشو دعوا میکنم میگه مامان باز دیوانه شدی ببرمت پارک حالت خوب شه عزیزم حالا تو هم به طبیعت سری بزن حالت بهتر میشه من بهت قول میدم هیچیت نیشت کاملا سالمی عزیزم خوشبخت باشی
مرصي فاطيما جان
خدا پسرت رو برات نگه داره،عجب حرف قشنگي زده!!! من از اول عروسيم تا الان به خاطر موقعيت شغلي خودم و شايان مسافرت نرفتم اينم ميدونم كه روحم خسته است.
سلام امیدوارم تو این چند روز که خبری از شما نداشتم مشکلی پیش نیومده باشه و زندگی خوبی داشته باشی توفیق و بهروزی شما را از در گاه خداوند خواستارم
سلام خانموم خانوما امیدوارم اوضاع بر وقف مرادت باشه عزیزم
سلام زيباي عزيزم و بلوم مهربون:72:
بلوم جان دلم برات تنگ شده بود 6: اما به خاطر امتحاناتت سعي ميكردم مزاحمت نشم اميدوارم كه بهترين نمرات رو بگيري.
اي روزگار ميگذره اما نه به سختي گذشته، وقتي شايان سر كاره كمتر باهاش حرف ميزنم و از اون هم خواهش كردم تماسش رو كمتر كنه هر چد كه اون گوش نميده و روزي چند بار تماس ميگيره.اون موقع هم اگه دعوايي پيش مي اومد منم ديگه ول نميكردم و هميشه دنبال علتش بودم اما الان مثل گذشته برام مهم نيست !:160: اين يه واقعيته نميشه آدمها رو عوض كرد يه جورايي زدم بر طبل بي عاري.
هميشه به اين فكر ميكنم تو اين تهران به اين بزرگي چرا كسي نيست كه كار شايان رو اداري كنه.ميدونيد ريس كلانتريشون گفته بود اگه پارتي داشته باشي انجام كارت يه روزه اما.....:47:
:227::73:بي خيالي يعني خوش خيالي:73::227:
وقتی می ایستی جلوی دیوار و هی می گی برو عقب نمیره وقتی هم کسی نباشه خرابش کنه بازم عقب نمیره پس
کار خوبی کردی که زدی به طبل بی عاری
خوب طبلیه خوووووووووووووب
بي خيالي يعني خوش خيالي
آفرين طراوت عزيزم ؛ بلاخره تصميم خودتو گرفتي ، بابا کبري که يه اسطوره شد تو کتابها !! واسه يه تصميم تو زندگيش اينقدر اين پا و اون پا نکرد ، تو چرا ؟؟؟؟؟ ..................شوخي کردم
خوب کردي که بلخره صدايه اين طبل بي عاري رو درآوردي !!! ببين چه صدايه دلنشيني داره ،
من مدتهاس که شدم نوازنده اين طبل که اسمش بي عاريه ؛ ديگه کاريش نميشه کرد !!! اينطور هم خودت راحتي هم طرفت ،
يه توصيه به آقايون عزيز و گرامي که دلشون ميخواد خانمشون تو کارشون سرک نکشه که البته همشون استادن !!! از همين امروز اقدام کنيد ، به محض شنيدن اولين اعتراض ، هر کار که دل خودتون خواست انجام بديد ، اونقدر کار خودتون انجام بديد و بديد و بديد که اون خسته شه ، بعد هم از بقالي سر کوچه يه طبل واسش بخريد که به اون بزنه ديگه به شما و کارهاتون و موهاتون و جورابتون و ناخن هاتون گير نده !!! اينطوريه که ديگه زندگي شيرين ميشه
با اين کارتون ، خانمتون که اينقدر نگران حال شما و زندگيش بوده ، به کسي تبديل ميشه که هر روز نه تنها دوز قرصهايه مصرفيش بالا و بالاتر ميره ؛ بلکه ديگه اون حس قديم رو نسبت بهتون نداره ، زندگي رو ميگذرونه چون روزها ميگذرن !!!! از يه بعد ديگه به زندگيش نگاه ميکنه و شما رو که خواهان اين بوديد ، به خواسته تون رسوند ، اما چرا اون هرگز به خواسته اش نرسيد ؟؟؟؟//////////// ......... اون فقط تنها گناهش اين بوده که نگران شما و زندگيش بوده که حالا به اين روز دراومده ... همين
ببخش طراوت جان صحبتهام به درازا کشيد .
مواظب خودت بيشتر از هر کسي باش .
خوبه طراوت جان . بالاخره باید یواش یواش با مشکلات کنار اومد .