1
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان خوبم .
:311: واییییییی دلم خدااا . چه نمایش قشنگی . قربون همتون برم (بی ادبی مو عرض میکنم ):311:
تا اینجا نمایش
گوش ماهی عزیز - مینوش عزیز - بانو ریحانه مهربون نقش بازپرس داشتن
پاییز زیبا - مائده خانم - خواهرم آرام دل - بانو مصباح که التماس دعا دارم ازشون - تیام عزیز و آقا مبین از نقش جهان نقش وکیل داشتن .
مرسین خانم و بانو رزا و خواهرم کاملیا که نقش شاهد دارن
پس متهم تون کو . :58: وکیل شدین برا کی؟ بازپرس شدین برا چی ؟ شاهد برا کی ؟ هاااااا
یادم میاد شرلوک هلمز خودشو جای متهم جازده بود . اغلب وقتا این کار میکرد . یه بار که واتسون ازش پرسید چرا ؟ پاسخ داد . (با صدایی بلند در حالی که پیپشو تمیز میکرد ) واااتسون یادت باشه . تا متهم درک نکنی و عمق وجودش پی نبری نمیتونی معما شو حل کنی و قضاوت درستی نخواهی داشت .قابل توجه بازپرسین محترم
بگذریم . من با وجود چنین بازپرسایی و چنین وکلایی و چنین شاهدانی دوست دارم متهم باشم . البته نه اختلاص چون نمیخوام خودمو به 80 م نفر مدیون کنم . (متهم به کشتن نفس درونم شدم )
هر متهمی تا حکم نهای مبرا از هرگونه اتهام و افطرای خواهد بود . پس زود قضاوت نکنید انشالله با کمک شما تبرئه خواهم شد و سر بلند .
من بیشوخی از اولش گزینه 3 انتخاب کرده بودم .
امروز در جایگاه متهم ایستادم و شاهدین من آقام امام رضا ع آقام امام حسین ع و فاطمه زهرا ص خواهد بود وکلای من قرآن و آقا امام زمان عج خواهند بود . برای استیفای حق ................................
راستی حق الوکاله و حق الشفاعت تو این شبا چقدره ؟؟؟؟///
نمایش زیبایی بود . چون متهم بودم گفتم ازاول برم تو کار پاچه خاری رای خوب بگیرم ( عذر میخوام ) .
یه خبر خوب بانو سوده علیشو بدست آورد :72:
بدرود
. بانو شیدا حذفم نکنی شوخی کردم به خدا سر گرم باشین همین برم زندان راحت شی از دستم حکمش دست شما رو میبوسه .
:311:چون قاضی یه دونس گفتم از قلم نیفته .
- - - Updated - - -
سلام به دوستان خوبم .
:311: واییییییی دلم خدااا . چه نمایش قشنگی . قربون همتون برم (بی ادبی مو عرض میکنم ):311:
تا اینجا نمایش
گوش ماهی عزیز - مینوش عزیز - بانو ریحانه مهربون نقش بازپرس داشتن
پاییز زیبا - مائده خانم - خواهرم آرام دل - بانو مصباح که التماس دعا دارم ازشون - تیام عزیز و آقا مبین از نقش جهان نقش وکیل داشتن .
مرسین خانم و بانو رزا و خواهرم کاملیا که نقش شاهد دارن
پس متهم تون کو . :58: وکیل شدین برا کی؟ بازپرس شدین برا چی ؟ شاهد برا کی ؟ هاااااا
یادم میاد شرلوک هلمز خودشو جای متهم جازده بود . اغلب وقتا این کار میکرد . یه بار که واتسون ازش پرسید چرا ؟ پاسخ داد . (با صدایی بلند در حالی که پیپشو تمیز میکرد ) واااتسون یادت باشه . تا متهم درک نکنی و عمق وجودش پی نبری نمیتونی معما شو حل کنی و قضاوت درستی نخواهی داشت .قابل توجه بازپرسین محترم
بگذریم . من با وجود چنین بازپرسایی و چنین وکلایی و چنین شاهدانی دوست دارم متهم باشم . البته نه اختلاص چون نمیخوام خودمو به 80 م نفر مدیون کنم . (متهم به کشتن نفس درونم شدم )
هر متهمی تا حکم نهای مبرا از هرگونه اتهام و افطرای خواهد بود . پس زود قضاوت نکنید انشالله با کمک شما تبرئه خواهم شد و سر بلند .
من بیشوخی از اولش گزینه 3 انتخاب کرده بودم .
امروز در جایگاه متهم ایستادم و شاهدین من آقام امام رضا ع آقام امام حسین ع و فاطمه زهرا ص خواهد بود وکلای من قرآن و آقا امام زمان عج خواهند بود . برای استیفای حق ................................
راستی حق الوکاله و حق الشفاعت تو این شبا چقدره ؟؟؟؟///
نمایش زیبایی بود . چون متهم بودم گفتم ازاول برم تو کار پاچه خاری رای خوب بگیرم ( عذر میخوام ) .
یه خبر خوب بانو سوده علیشو بدست آورد :72:
بدرود
. بانو شیدا حذفم نکنی شوخی کردم به خدا سر گرم باشین همین برم زندان راحت شی از دستم حکمش دست شما رو میبوسه .
:311:چون قاضی یه دونس گفتم از قلم نیفته .
اومدم بگم من متن سوالو خوب نخوندم.
پست مینوش جان رو که خوندم تازه فهمیدم در یک نمایشنامه!
نه زندگی واقعی!
تو زندگی واقعی منم کلا از دادگاه بدم میاد.
اما واسه نقش نمایش نامه منم گزینه یک رو انتخاب می کنم یعنی وکیل!!!
پس گزینه 1.
البته اگه نمره منفی نداشت این سوال:58:
در غیر این صورت کلاً رد شدم!!!:54:
من اصلا اهل حرف زدن نیستم ولی نوی نمایشنامه درست عکسش عمل می کنم و بازی مخالف با شخصیتمو بازی می کنم.
من در حد هرکول پوآرو هستم متهم گرامی خودت رو میتونی تو سوراخ موشی جایی قائم کنی مگه نه سه سوت گیرت می اندازم...:311:
سلام سلام
ممنون از اقای مبین که نقل قول گرفت و کار مارو راحت کرد :18:
دوست دارم بازپرس2 باشم ازینا که زیر نور چراغ میشینن و موچ گیری میکنن هراز گاهی هم که هوس کردن یه سیلی میخابونن دم در گوش طرفو دلشون خنک میشه http://www.freesmile.ir/smiles/797217_big_boss.gif
مدیونید اگه درموردم قضاوت کنید .
سلام جیگر ها چی شد اینجا ارومه که کسی نمیاد :43:
بازی کوکولوژی شماره 14سلام http://www.pic4ever.com/images/626gdau.gif
با تشکر از دوستانی که در بازی شماره 14 شرکت کردند و با عذرخواهی به خاطر تاخیر در ارسال این پست:72:
نقشی که انتخاب می کنید نشان می دهد که در شرایط بحرانی چطور عمل می کنید و بر چهره اجتماعیتان چه ماسکی زده اید.
1- وکیل
در شرایط بحرانی سعی می کنید خونسرد باشید و به ندرت اجازه می دهید که دیگران متوجه تحت فشار بودن شما بشوند.
اما یه روی دیگه هم دارید که در شرایط خیلی بحرانی نشان می دهید. یک آدم عصبانی که در مواقعی که لازم می شه (شرایط می طلبد) خویشتن داری را فراموش می کنه و منفجر می شه. این ترکیب خونسردی و عصبانیت به موقع، به شما کمک می کند که از سخت ترین شرایط هم به خوبی گذر کنید. کاملیا (انتخاب دوم) مبین مائده آرام دل مصباح الهدی تیام پاییزه
2- بازپرس
در آشفتگی و هرج و مرج ها دست و پاتون را گم نمی کنید. وقتی بقیه خودشون را می بازند شما همچنان به خودتون مسلط هستید. دیگران این خونسردی و توانایی شما را دوست دارند و در مواقع پریشانی به شما رو می آورند. اینطور به نظر می رسه که مشکلات به دنبال شما می آیند، اما شما به استرسهای اضافه شده توجهی نمی کنید و باعث می شود آرام تر شوید. فرشته اردیبهشت گوش ماهی مینوش ریحانه
3- متهم
در نگاه اول خشن و بی قید به نظر می رسید، اما در واقع شما در دیدن پایان کارتون، ضعف دارید. وقتی کارها پیچیده و سخت می شود، شما به جای فکر کردن و پیدا کردن راه حل، به زیر سوال بردن تصمیمات قبلی و قضاوت کردن خودتون می پردازید. همراه شدن با فردی که مشکلات را بهتر حل می کند، به نفع شماست. پارسا
4- شاهد
شما در هر موقعیتی فرد همراهی کننده و یاری رسانی هستید. اما همین انعطاف پذیری و تمایل شما به خشنود کردن همگان یک مشکل دیگه ایجاد می کند. تلاش برای راضی نگه داشتن همگان در همه وقت، در نهایت شما را فردی متناقض، بی ثبات و حتی گاهی غیرقابل اعتماد می کند. نباید زیاد نگران این باشید که حرفها و کارهای شما دیگران را خوشحال می کند یا خیر، فقط باید خودتون باشید. کاملیا (انتخاب اول) رزا مرسین
دوست دارم 2 و 1 باشم اما در واقع 3 و 4 هستم
بابا دیگه انقدرها هم تواناییامون زیاد نیست....شرمنده نکنید انقدر....:227:
مرسی شیدا جوون..:72:
برای من عین حقیقت بود همش دوست دارم دیگران رو راضی کنم ..خیلی وقت ها خودم خیلی اذیت میشم اصن یه وضی بخدا:54:
البته من خیلی وقته تصمیم گرفتم که این ضعف رو از بین ببرم و دارم تلاش میکنم :18: