شما مگه كجا زندگي ميكنين؟چقد روز طولانيه.
من مطمئنم شما خيلي بيشتر از ما ثواب ميبرين با اين شرايطي كه دارين
نمایش نسخه قابل چاپ
شما مگه كجا زندگي ميكنين؟چقد روز طولانيه.
من مطمئنم شما خيلي بيشتر از ما ثواب ميبرين با اين شرايطي كه دارين
البته با اون عکس هایی که شما از خوزستان گذاشتید، فکر نمی کنم کسی مثل شما ثواب ببره :)
واقعاً روزه توی اون آب و هوا سخت باید باشه.
امیدوارم آلودگی هوا کمتر شده باشه.
من تو مناطق قطبی نیستم :)
کافیه یکم بیشتر به نیم کره شمالی زمین بریم، روزها خیلی طولانی تر میشن. ایران نسبتاً متعادله.
ای وای مریم جون من تبریک و کیکت رو الان دیدم مرسی عزیزم
حالا بزارید به هر حال مثل اینکه زود گفتم منم شدم مثل بچه مثب خان :)
------------------------------------------------------------------------------
اخی حامد چقدر دلم سوخت آخه قهوه هم که عطرش می پیچه ادم هوس می کنه ولی باز فکر کنم جای شما بهتره به جز اون قسمت آخرش یعنی ساعت یک ربع به 10...و این خوراکی های جورواجوری که می بیبینید....
ما هم صبح که می خوایم بریم سرکار می ریم خودمون رو به زوور یعنی به معنی واقعی کلمه به زور جا میکنیم تو مترو...بعد چند ایستگاه بعد به همون حالت به زورررر خودمون رو خارج می کنیم از مترو...(خوب کلی از آدم انرژی می گیره ) ..که سوار اون یکی خط شیم
بعدش که متروی اون یکی خط رسید مثلا ما هنوز رو پله برقی هستیم وچون دیرمون شده می دوییم تا برسیم به مترو...یکمی می دوییم همین جور که داریم می دووییم یهو احساس می کنیم داریم پرواز می کنیم و فضا آبی و ملکوتی شده .
بعد با خودمون می گیم اینجا کجاست من کجام؟چی شده...........
بعد هیاهو و صداهایی می شنوی می گن فشارش افتاده چیزی نیست.. می بینی چند تا خانم دورت جمع شدن.. ی خانمی بهت می گه روزه ای دخترم خوب نگیر چیزی نیست فشارت افتاده بشین خوب می شی ...
:(
:302:
حداقل شما قرار نیست با زبون روزه بدوویین
آخ آقا حامد مدینه گفتی و کردی کبابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
خداییش 5 دقیقه میرم تو حیاط احساس میکنم بخار از بدنم خارج میشه
در همین راستا کل روزو میخوابم و شب عین جغد بیدارم.
میگن خواب تو ماه رمضون مثل عبادته
خانم نازنین گفتم که عجله نکنید! :)
حامد جان قبول باشه گرمای جنوب کشور سختی های خودش را داره روزهای طولانی شما هم سختی خودش را داره انشاء الله که ماجور باشید.
آدم پست توی تالار داشته باشه خوب نیستا! هی رفرش می کنه ببینه کسی جواب نداده! این وسط به تائیک های بقیه هم سر میزنه ! بعد نگاه می کنی میبینی کلی از وقتت گذشت! حالا اگه پستت برات مهم باشه دیگه سر کار هم نمی تونی خودت را کنترل کنی! یه دفعه می بینی روز تمام شده به کارات نرسیدی!
خلاصه این که هر چی پستت کمتر آرامشت بیشتر!
فکر نکنید گلنوش عوض شده سحرخیز شده ها....
این که این موقع اینجام و پست میذارم دلیل اینه که من هنوز نخوابیدم!!!!یعنی دیروز که از خواب بلند شدم
هنوز خوابم نبرده. احتمالا من اشتباهی تو ایران به دنیا اومدم ریتم بدنم با ساعت اینجا نمی خوونه
ای خدا من هنوز بیدارم:161::161::161::54::54:
ساعت 8:25 دقیقه صبحه:160:
وا دیشب این تاپیک دکمه تشکرش برای من نشون داده نمی شد جاش خالی بود
بعد من فکرم تشکر رو از پست های غیر مشاوره ای برداشتن
بعدش دیدم آقا حامد می تونه تشکر کنه فکر کردم فقط برای مدیران باز گذاشتن :) چه فکرا که نکردم :).
ولی الان هست
سلام صبح بخیر
منم بیدار شدم یعنی 2:30 خواابیدم 8 بیدار شدم.خوابم دیدم امتحانشفاهی فیزیک دارم استادم هم انیشتینه با همون قیافه
خیلی استرس داشتم تو خواب.حالا تو خواب هم چند تا سوال از من پرسید یکی از سوالاش این بود ،آلودگی در علم فیزیک چیست؟جوابش هم بود tt .
:311: بلد نبودم خو دش جواب داد حالا من تو خواب انقدر ر ر از روی این tt نوشتم که حفظ شدم و فکر کنم اگر درسام رو تو بیداری این جوری می خوندم منم برای خودم انیشتینی می شدم.:311:
گلنوش !!خیلی بده که باید شب بخوابی هیچی جای خواب شب رو نمیگیره
ویدا تو هم سحر خیزه :)
سلام به روزه داران عزیز و 1 سلام به روزه نداران که دلشون میخواسته روزه بگیرن اما نمیتونن
آقا حامد دلم براتون سوخت. قبول باشه. به شما میگن یک روزه دار واقعی :104: البته تهران هم گرمه اذانشم 4:30
منم اکثرا فقط سحرا شربت خاک شیر میخورم و بس. ساعت اذان هم اینجا یک ربع به 9 هستش. فقط یکم کوچولو
سخته.. تازه ماشالا همه هم روزه خورن قربونش برم :) هوام گرمه. ببینین چطور شرایط رو جلوه دادم که حس نکنین
تنهایین. خیلی ها به خاطر گرمای هوا روزه نمیگیرن اینجا.
گلنوش جان الهی قربونت برم اجرت با خدا. گرمای هوا خیلی زیاد شده میدونم. من که شاغلم زبونم میچسبه به
سقم. این دستمم که اینطوری دیگه واویلا :) اما التماس دعای ویژه دارم از همه روزه داران عزیز.
نازی جونم عزیزم اغر بخیر (املاش درسته؟) سحر خیز شدی بانو. من که از 6 بیدارم
درکت می کنم این مترو بد بلاییه. به خصوص خط 4. حالا خط 1 که دیگه واویلاست. تازه بدتر از همه اینه که مردا میان
تو واگن خانومها و انگار تا کنون جنس مونث ندیدن :311: تازه خراب هم که بشه تو اون شلوغی مرگت تا 70% حتمیه
عزیزم انیشتین به مهم سلام نرسوند؟ به شاگرد قدیمیش؟ :311:
======================
واسه ورزش انگشتا دکتر بهم گفته گاهی آتل رو باز کن بعد این انگشتم مثل یک تیکه چوب شده توی آتل. اصلا تکون
نمیخوره. به دکتره میگم چی اینو ورزش بدم؟ میگه نه پس فقط بذارش بیرون هوا بخوره دلش اون تو گرفته بود واسه
همین گفتم بازش کن. :) منم حرصم گرفت از اینکه درد منو نمیفهمه گفتم نه میشکونمش که وزنه سنگین بزنه
انگشتم :311: دکتره و مامانم انقدر از حاضر جوابیم خندیدن :) تازه انگشت سالمم هم که اون تو بوده اونم تکون
نمیخوره دیگه خشک شده چه برسه به این شکستهه :)
======================
بچه ها واسه سلامتی داداش گلمم دعا کنین. حالش خوب نیست. نمیدونم چرا هممون تیر غیب میخوریم همش.
سر سفره افطار برای ما هم دعا کنین روزه دارای ویژه و خوب خدا
:72:
آره واویلاست بهاری
من از خط یک و دو می رم و جفتش بده ولی خوب تو تابستون مترو چون خنکه بهتره .
بهار خوب با اون یکی دستت انگشتت رو حرکت بده
داداشت چطوره؟یعنی چرا حالش خوب نیست؟ایشالا که چیزی نیست :)
بهار می گم جای بی دل خالیه الان بیاد اینجا می گه اینجا شده آلاچیق حال و احوال:)