RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
خوب تو این یه روز که نبودم چه خبر شد؟...اتفاق خاصی نیفتاد؟
یا خدا...من نمیدونم چه جوری از رو این اتیشا میپرن..ما از رو همون پِنقِل اتیش هم با ترس پریدیم...
خوب خوبید؟خوشید؟سلامتید؟
اگه از حوال منم بپرسین ملالی نیست جز دوری شوهر:)
اخ جون شارژ عیدانه:82:...فقط از نوع شکلاتیش باشه لطفا:)
نقل قول:
حالا می گم خدایا زن می خوام.
پس فردا میگم بچه می خوام.
بعدش می گم بچه ام درس بخونه.
.بعدش بچم زن می خواد..
ببخشید اقا حامد من متوجه نشدم شما از کجا فهمیدین بچتون پسر خواهد شد؟..یعنی سونوگرافی انقد پیشرفت کرده که هنوز مادر بچه پیدا نشده جنسیت بچه تعیین میشه؟؟
یا شما پسر دوستین:302:؟ زود بگید نکنه شما ضد زن هستید؟
.............
پ.ن : پِنقِل= کوچولو-یه ذره
سلام بر دوستان عزيز همدردي ام
اميدوارم هميشه خوش و خرم و سرحال باشيد ....همين الان بهم خبر رسيد عموي عزيزم از دنيا رفته ، به همين علت بايد برم شهرستان ، از امروز تا بعد از تعطيلات عيد ديگه نميتونم سر بزنم ،
گفتم هم دليل غيبت رو بگم و هم پيشاپيش ، عيد نوروز رو به همه دوستان تبريك عرض كنم و بگم مرا هم سر سفره هاي عيدتون فراموش نسازيد ...
دعا كنيد تا بازم باشم و بتونم بيام در كنار شما دوستان خوبم ...
زيباترين ، بهترين ، شادترين ، رويائي ترين ، شيرين ترين و ....... لحظات رو براي همه دوستان عزيزم آرزومندم ...
خدا محافظ همه شما باد :72::72::72::72::72:
سلام آقای مهاجر بی نشان
واقعا متاثر شدم دمه عید :(
برایشان از درگاه خداوند مهربان مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر خواهانم .
متاسفم مهاجر جان
روانشان شاد .
خدا بیامرزتش تسلیت می گم.خاکش بقای عمر بازماندگان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
از یک دختر خانم خوش اخلاق و خوش چهره و مدرک حداقل لیسانس و نجیب و مهربان و صادق و آشپزیش خوب باشه و خانواده دار باشه و قبلاً هم با کسی نبوده باشه و تعداد خواهر برادرهایش زیاد نباشه و اینی که من می خوام هیچ جای دنیا پیدا نمی شه درخواست می شود به حامد65 مراجعه فرمایند ... دینگ دنگ دونگ ... :311:
با سلام
لطفا توجه فرمایید
اینگونه مطالب چه شوخی و چه جدی خلاف قوانین همدردی هست.:160:
جناب مهاجر بی نشان منم بهتون تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما و خونوادشون صبر بده و عموی شما و همه ادمایی که دستشون از دنیا کوتاه شده رو بیامرزه.
سلام به همه دوستان گل و نازنین همدردی
ان شاء الله که حال همگی خوب است و خودتون را آماده می کنید که سالی نو را با نگرشی مثبت و امیدوار و پر از خوش بینی و خیر خواهی آغاز کنید .
اول از هر چیز شاهد حضور یاسای عزیزم هستم که خیلی خوشحالم از حضور دوباره اش باعد از ماه ها غیبت . یاسا جان امیدوارم دیگه اینجوری نری پشت سرتم نگاه نکنی و باشی و از حضور گرم و فعال و مفیدت برخوردار بشیم .
سارا بانوی عزیزم ، بابت موفقیت خودت و همسرت خوشحالم . و خوشحالترم که دروباره با شور و هیجان مثبت در تالار حضور داری و امیدوارم وارد تاپیکهای مشاوره ای هم بشوی و از راهنمائی های خوبت دوستان مرجعین را بی بهره نگذاری
و امیدوارم همینجوری شاهد حضور دوباره و فعال دوستان عزیزی چون ستایش باران ، شیدا حاتمی و فیلوسارای نازنین هم باشیم .
همچنین آرزو می کنم خانه دل سرافراز گلم از هر غم کاهنده پاک بشه و اگر رنجی هم دارد رنج سازنده باشد . و پر بار و سرافراز و سرحال در تالار فعال شود . ان شاء الله
دوستان عزیزم ، عزیزان همدردی !
از این فرصت استفاده می کنم و از همه شما تقاضا می کنم اگر زمانی از بنده به هر دلیل گرد آزردگی به دلتان نشسته حلال کنید که پالوده از بار رنجش های شما و زنگارهایم این روزهای سال 90 را به آغاز سالی پر بار گره بزنم .
همچنین التماس دعای خیر دارم .
خودم هم اعلام می کنم که به همه شماها ارادت دارم و از شما جز خیر چیزی برای خودم ندیده و نمی بینم ( حتی در جایی که کسی با توپی پر به خاطر مسائل مدیریتی با بنده برخورد کرده است ، برای خودم خیر دیده ام که هم افزونی درجه صبر را بهره ام می دهد ، هم توجه و دقت و آموختن توأمان ساختن تعامل سازنده و خیرخواهانه و با ملاطفت و بیان مناسب با قاطعیت در امور مدیریتی را نصیبم می سازد ) از این رو از هیچ کس هیچ آزردگی ای به دل ندارم و برای همه خیر و خوشی و رسیدن به خواسته های مشروع و خیر را از درگاه خدا خواهانم از اعماق وجودم .
و عرض تشکر ویژه دارم از همه دوستانی که با گزارشات خوب و حتی گاه تذکر و توصیه های کارسازشون بطور گمنام و بی چشمداشت ما را در امور مدیریتی یاری کرده اند و از خدا برایشان همیشه بهترینها را خواسته و باز هم می خواهم خاصه در آغاز سالی که ان شاء الله بطور ویژه برایشان با برکت و خرم باشد .
همگی در پناه خدای مهربان محفوظ و مؤید و سلامت باشید .
آمیـــــــــــــــــــن یا رب العالمین .
.
بچه ها پاییزان نیستش فکر کنم از ترس صندلی داغ فرار کرده
شارژ عیدی میدن بهمون یا نه؟؟؟
مدیر جان لطفا از نوع شکلاتی باشه وگرنه ...:302:
سلام به همه ي بچه هاي باحال و باصفا و باوفا و ... همدردي
سلام به آقاي مدير دستشون درد نكنه كه منو اينقدر زود شارژ كردن.
آقا من به جون خودم همينجوريشم درس نميخوندم ديگه چه برسه بيام همدردي. كنكورمم افتضاح دادم :302: دم عيدي نميخوام به چيزاي ناراحت كننده فكر كنم.
ميبينم كه تالار تغييرات جزئي كرده بعضيا با اينكه جديدن تو اين مدت كلي رتبه و ... گرفتند معلومه كه دوستاي خوب جديدي برامون پيدا شده.
ميبينم كه يه خانم بهار66 به جمع بروبچ خودمون (من و دخترمهربون و شايانا و...) كلا به دختراي گل بيست و سه چهارساله ي تالار اضافه شده. به به چه جمعي! چه گلايي :46:(مديونه اگه كسي فكر كنه من منظور خاصي دارم :311: نه آقاي مدير همدردي! من بچه ي خوبي هستم آقاحامد مدير شده بايد بهش سخت گيري كنيد ولي من هنوز ... البته منم كلي تغيير كردم يكسال خانم تر شدم 10 كيلو چاق تر شدم :311:)
بذار ببينم اول از كجا شروع كنم؟!
به سارابانوي گل تبريك ميگم دعوام نكنيد نميدونم واسه چي تبريك؟ هرچي رفتم عقب نفهميدم!:302: تخصص قبول شدين؟
به آقاحامد تبريك ميگم بابت صورتي شدنش ايشالا به همين زوديا سفيدپوش ببينيمت.
نمي تونم بگم چقدددددددددددددددددر خوشحال شدم وقتي ديدم دوستام منو يادشون نرفته دخترمهربون جون شايانا آويژه و ... و فرشته ي مهربون جون http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...da4dfbc966.gif
نمي تونم بگم چقدر دلم ميخواست سراغ بچه ها رو بگيرم و ببينم درچه حالن! خانم آني و بالهاي صداقت و آقاي بي بي و ...
بچه ها ميدونيد چي دلمو آتيش زد؟ همون اول كه اومدم همش دنبال تاپيك سبكتكين بودم كه ديديم تاپيك جديد زده كه "فردا براي هميشه اسمش از شناسنامم خط ميخوره" خيلي ناراحت شدم . http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...0ddee7eb41.gif
اصلا يه درصد احتمال هم نميدادم. ناراحتي بيشتر از اينكه سبكتكين هنوزم عاشقشه :54:
دلم خيلي برا همه تنگ شده بود برا بهشت كه ديگه نيومد ولي الان تازه به بعضي حرفاش رسيدم و باهاش هم عقيده شدم!!!!
بچه ها ميشه يكي يه بچه ي گل و فداكار فقط تو چند جمله بگه من كه نبودم بقيه چي شدن؟
1-آقاي خارپشت چي شد قضيش ؟ اين قضيه ي پرت شدن از پنجره چي بود؟ http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...511d189485.gif
2-خانم بلواسكاي كجاست؟ ني ني شون بدنيا اومد؟ حالشون خوبه؟ اسمش چيه؟
3-خانم سيسيلي كجاست؟ بچه دار شدن؟ خوبن؟
4-آقاي m25teh (درسته؟؟!!) كجان؟ با خانمشون خوبن زندگيشون روبه راست؟
5-خانم سرافراز چي كار ميكنن؟ مگه خداي نكرده مشكلي براشون پيش اومده؟
6-اون خانمه كه بچش مرده بود كه اسمشو يادم نمياد با شوهرشون خوب شدن؟
زياد سؤال پرسيدم؟ تازه كجاشو ديدين! هنوز دعاهاي آخر سالم مونده! :D ولي تو پستهاي بعدي!