نه فکر نمی کنم. چون هنوز این تاپیک را هیچ یک از مدیران همدردی ندیده اندو سرنوشتش معلوم نیست که اطلاع رسانی کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
نمایش نسخه قابل چاپ
نه فکر نمی کنم. چون هنوز این تاپیک را هیچ یک از مدیران همدردی ندیده اندو سرنوشتش معلوم نیست که اطلاع رسانی کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
گمونم حساب کاربری من اشتباهی فعال شده.نکنه یکی دیگه شارژ کرده اشتباهی به حساب من ریخته شده؟
سلام خانم بهار 66 محترم
حساب کاربری اشتباهی فعا ل شده است به مدیر همدردی گزارش دادم صبور باشید ممنون:72::72::72:
حالا اصراري نيستا.بذارين باشه:D البته اگه مال يكي ديگه نيست:P
سلامي دوباره
خانم يك زن اميدوار يه تاپيك داشتن به نام رفتارهاي غلط من در زندگي مشترك
كه قفل شد به اين دليل كه تاپيك الگوي رفتاري در حل مشكلات ميشه به اين مسئله پرداخت.
به نظر من اين دو تا تاپيك با هم فرق دارن شايد من فقط يه كار اشتباه كنم كه پشيمون شم و واقعا هم راه حل نخواد.شايد اصلا مشكل نباشه كه راه حل بخواد فقط يه تجربست كه دفعه ديگه اين كارو تكرار نكنيم. هدف هم اينه كه اين تجربه هاي غلط رو ديگران هم بدونن.
پيشنهاد: اجازه ميدين اين تاپيك دوباره ايجاد شه؟؟؟
حالا که از ولادت پیامبر (ص) می گذره بهتر نیست تصویر و پیام تبریک رو هم عوض کنید ؟
البته منظورم بیشتر پیامه وگرنه تصویرش که حرف نداره
سلام خانم رایحه عشق محترم
ولادت پیامبر ص تصویر با لای تالار عوض می شود تصویر سا ل نو با لای تالار قرار می دهد
صبور باشید تصویر بالای تالار عوض شود ممنون
:72::72::72:
مگر پيغام هاي خصوصي خوانده ميشوند؟
پيغام فرستادم پيام انجمن امد كه شما در طول 5 دقيقه گذشته دو پيام مشابه با اين محتوا فرستاده ايد
با سلام
این مربوط به نحوه عمل نرم افزار تالار هست:311:
اگر فردی دوباره پشت سرهم در کمتر از 5 دقیقه روی ارسال کلیک کند(با یک محتوا)، پیام تالار می آیدبه این مفهوم که پیام قبلا ارسال شده است.
سلام.
در مورد پست قبلیم یه توضیحی بدم در مورد اضافه شدن شارژ،مدیر همدردی توضیحی برام درباره این موضوع ارسال کردند.
خوشبختانه اینکه کسی دیگه شارژ کنه و حساب من فعال بشه نبوده.ایشون موضوع رو برام روشن کردند.فقط اینو خواستم بگم که احیانا کسی فکر نکنه اگه شارژ کنه ممکنه اشتباهی حساب کسی دیگه فعال بشه.خیالتون راحت:)