کیوان جان خوش آمدی ؟!نگرانتان بودیم.انشالله که خیر است .
نمایش نسخه قابل چاپ
کیوان جان خوش آمدی ؟!نگرانتان بودیم.انشالله که خیر است .
سلام,
ممنون aniگرامی,خواهر بزرگوار,که هم عمومی و هم خصوصی جویای حال بنده بودید؛
همچنین از صبا2009 گرامی,rsrs1380محترم و محمد ابراهیمی عزیز نیز سپاس گذارم
شما نگران من بودید ؛من هم دلتنگ شما عزیزان:72:
یک چیز برایم عجیب است و آن اینکه ::
چرا نقاب خبری از من نگرفته!!؟:300:
خدا را شکر که کیوان هم برگشت حالا بچه ها شادی !
شادی کجایی ؟! چی شد این همبازی اووووش .
لرد حامد امروز حالتا ن بهتر است ؟!
سلام:72:
دوستان منم خوشحالم همه تو تالار هستند...
Nillo55 هم ایمیلی دادند و خوبند ..امیدوارم ایشون هم باز فعالیتشونو شروع کنند....
ولی من خیلی ناراحتم ...:302: اگر گفتید از دست کی؟
.
.
.
.
.
.
یک مدیر............................
نقاب گرامی...............................:47:
بابا ما کادو آخر تولدمونو می خوایم...........من دیگه صبرم تمام شد..............:302:
:73::227::73::227:
خانم دکتر جان آی گفتی . به روی خودش هم نمی آورد . حالا صبر کنید کار دارم برگشتم یک پروژه ای برای گرفتن کادو درست می کنیم . :73::227:
نقاب جان الکی که نیست . من به شخصه یک ماه جلوتر از تولدم یک خر ماه - ناز - مامان از شادی گرفتم فکر کردی از تو جایزه تولدم را نمگیرم .:D
اما خره بدجوری جفتک می زند .:302: شادی هم که ناپدید شده معلوم نیست باید به کی شکایت کنم . اما خیلی خرم جیگره با همه ی کارهاش عاشقشم .
من که با نقاب حسابی قهرم
دیگه هم نه پیام خصوصی بهش میدم نه در موردش پست می ذارم ،قهر قهر قهر تا دادن کادو
نقاب دیگه داداش من نیستی
:302:
به به ببین کی امده....سلام کیوان جان :46: ببخش عزیز کمی گرفتارم وگرنه شما سرور هستید....:72:
اما دوستان عزیز آخر شما که نمی دانید من نمی دانم چه کادئویی لایق زحمات شماست...
ولی راست می گویید صبر هم اندازه ای دارد..... شما تنها تا انتهای شب امروز مثلا تا ساعت 12:30 یک وقت به بنده بدهید تا امروز کادئو را تقدیم نمایم....
با سپاس فراوان از شما اعضای محترم و دلسوز تالار
باشد گل مریم جان شما تا 12:30 امشب با بنده قهر باشید.
سلام دوستان :72:
نظرتون چیه یه اخطار به keyvan :72: بدیم که دیگه بدون اطلاع نره مرخصی؟
بابا آدم تا سرکوچه هم که می ره، یه خبری می ده، شما چند روز غیبت می کنی، یه سر هم به این تاپیک نمی زنی؟ :305:
حالا eferia :72: اینکارو بکنه یه حرفی، می گیم از قوانین عاطفی تالار بی اطلاعه! اما از شما دیگه انتظار نداشتیم!!
keyvan : :(
خوب حالا این قیافه رو به خودت نگیر، اشکال نداره می بخشیمت:16: ، آشتی:82: . ولی دیگه تکرار نشه، ok? :81:
eferia جون با شما هم آشتی، دلم برای هردوتون تنگ شده بود. :72::72:
سلام
آقای کیوان باور کنید من خیلی زود متوجه غیبت شما شدم اما چون شما مدیر هستید و پرکار ، گفتم حتما" دارید به کارهای مدیریتی میرسید و به اصطلاح اشتباهات بیقه رو اصلاح میکنید این بود که گفتم داد وقال راه ننداختم و گفتم بذار مردم به کارشون برسن.از دیروز هم یکدفعه که آن بودم دیگه تالار بسته شد و نمیتونستم بیام نمیدونم چرا ؟ برای آقای سنگ تراشان هم ایمیل فرستادم ببینم قضیه چیه .اما امروز درست شد خوشبختانه .حالا الحمدالله که حالتون خوبه.
و شما آقای نقاب .......امروز هم برای شما ببینیم چیکار می کنید ؟
حالا از آقای لرد حامد چه خبر ؟ حالشون بهتر شده ؟
سلام به همگی:72:
من دلم واسه نقاب سوخت :54:
چند نفر به یک نفر:160:
نقاب عزیز اگه کمک خواستید می تونید رو من حساب کنید:shy: