RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
سلام اقاي کنجکاو،
متشکرم ،اگه اجازه بديد پاسخ اقاي نقاب و اقاي ابراهيمي هم بدم ،چشم.
سلام دوست خوب مهربان سوال از شما
سلام
1_معیار برای ازدواج چه است
به نظر من يکي از مهمترين معيار ازدواج اينه که از نظر اعتقادي و فرهنگي و خانوادگي به هم نزديک باشند.
2_یک جمله ماه خورشید اسمان افتاب صندلی داغ داغ بگوید
ماه:از نگاه کردن بهش لذت مي برم
خورشيد:پر انرژي وگرم
اسمان:با وجود ابرها ،اما باز هم زلال و پاکه
افتاب:يار هميشگي خورشيد
صندلي داغ داغ:فکر نمي کنم صندلي داغ با اين صندلي حصيري و کولر گازي چندان داغ باشه
3_بهترین فیلم دیدی نام ببرید
سريال نرگس
4_بهترین داستان خوانده اید نام ببرید
زندگي نامه خانم دباغ
امیدوارم همیشه موفق باشید
شاد باشي
سلام ترمه جان....خسته نباشید.
سلام خدمت نقاب گرامي،
دوستان تمام سوالات را مطرح کردند دیگر سوالی برای ما نماند ولی بنده تنها دو سوال دارم
.......کمی در مورد آواتار خود توضیح دهید::
چون شب وماه وستاره ها رو خيلي دوست دارم،اين اواتار رو گذاشتم.
......یک جمله برای زوجین جوان بفرمایید:::
قبل از ازدواج تا اونجايي که امکان داره چشمها رو بايدباز کرد ،اما بعد از ازدواج بايد چشم ها رو به روي نقصها بست
متشکر
شاد وپيروز باشيد.:73:
با سلام و تشکر از ترمه و تمام اعضا
از خانم انی ani دعوت به عمل می اورم تا در صندلی داغ شرکت نمایند.
مدت زمانی که ما در خدمتشون هستیم
تنها
1 هفته
با تشكر از كنجكاو محترم و دوستان نازنين
واااااااااااااااي يك هفته ؟! چه صندلي داغي بشود اين صندلي . بسم الله حاضرم .
از الان يك شيشه آب يخ و يك فلاكس آب يخ براي اين مدت تدارك مي بينم .
سلام چه سرعت عملی معلومه خیلی دوست داشتین روی صندلی داغ بشنین هنوز من پست نزدم 2 دقیقه هم نشد ،شما اعلام نمودید.
راستی فلاكس آب يخ چرا من که گفتم کولر گازی نصب کردیم مگه نگفتم.تازه ما اینقدر بی وفا نیستیم شما رو لب تشنه رها کنیم به امان خدا
ســــــــــــــــــــــــ وال
نظرت راجع به ترمه؟
با کلمات
ماست، کولر گازی ، صندلی داغ ، کنجکاو، اعضا،مشاوره خانواده، شهر بازی
یه جمله مشدی بساز
نظرت در مورد فصل بهار؟
روش برخورد با کودک 4 ساله؟
بهترین راه؟
زیبا ترین جمله؟
بهترین مشاور؟
باهوش ترین ادم؟
ودر اخر ممنونم بخاطر همکاریت!!
كنجكاو جان بين خودمان بماند
داستان اين فلاكس آب يخ و آني و آب خوردنهاي هاي گالني اش هيچ ربطي به صندلي داغ ندارد . اماگفتي كولر گازي و كردي كبابم . آقاهر جا كولر گازي روشن باشد يك آلرژي، يك آلرژي ، يك آلرژي سراغمان مي آيد كه نگو و نپرس.
خوب برويم بنشينيم روي صندلي داغ شما ببينيم دنيا دست كي هست .
نظرت راجع به ترمه؟
يكي از اعضا و پيشكسوتان تالار كه با صبوري و بردباري و مهرباني راهنمايي مي كند .
با کلمات
ماست، کولر گازی ، صندلی داغ ، کنجکاو، اعضا،مشاوره خانواده، شهر بازی
یه جمله مشدی بساز
كنجكاو كه از اعضا سايت مشاوره خانواده است، كولر گازي را زير بغلش گزفت و به شهر بازي رفت تا روي صندلي داغ بنشيند و يك شكم ماست بخورد .( ببخشيد هر چي فكر كردم جمله ي ديگري به ذهن ام نرسيد )
نظرت در مورد فصل بهار؟
با بهار دوباره زنده مي شوم و جاني تازه مي گيرم . جادوي نواي خوش آهنگ پرندگان در بهار مرا عاشق تر و مست تر و خراب تر مي كند .
روش برخورد با کودک 4 ساله؟
اساساباور بر فهم و شعور و درك فوق العاده بالا كودكان دارم و برمبناي همين باور هم با آنها برخورد مي كنم و قطعا مثل برخورد دو آدم بزرگ به آنها احترام مي گذارم و با جديت و گوشي شنوا به حرفها و داستانهاي قشنگ شان گوش مي دهم و اگر لازم باشد حتما در مقابلشان كودك هم خواهم بود و با آنها بازي هم خواهم كرد .
بهترین راه؟
صداقت و انسانيت
زیبا ترین جمله؟
من و تو انسانهاي محترمي هستيم .
بهترین مشاور؟
افراد زيادي در طول زندگي سر راه انسان قرار مي گيرند كه بهترين ها را آويزه ي گوش هايمان مي كنند .
باهوش ترین ادم؟
كسي كه مرا به تفكر درست و عميق وادار كند .
ودر اخر ممنونم بخاطر همکاریت!!
مرسي از شما . تجربه ي جالب و خاطره انگيزي بود .
سلام ani گرامی
چند تا دوست داری ؟
وقتی حالت گرفتست چی کار میکنی شارژ بشی ؟
بهترین دوره عمرت کدوم دوره بوده ؟
نظرت در مورد تعارف چیه ؟
با تشکر و خسته نباشید از کنجکاو عزیز..
به به می بینم ""آنی"" گرامی بر صندلی داغ نشسته اند...قطعا صندلی داغ تر از همیشه خواهد بود..
با اجازه از مادر بزرگوار آنی عزیز بنده سوالاتم(چهارگزینه ای و تکمیلی و تشریحی) را بپرسم
گزینه ای:::
1>>>""سلام""....از فایده های "سلام کردن" است؟؟
الف)شادابی ب)سلامتی ج)شناخت د)همه موارد
2>>>چرا "عشق" ما روز به روز کم رنگ تر می شود؟؟(مهم ترین گزینه را انتخاب کنید)
الف)عدم مهارت زندگی ب)لذت طلبی و خودکامگی ج)عدم مهارت ارتباطی د)کمال گرایی افراطی
3>> "انی عزیز"در مقایس 1 تا 10 به کیفیت رابطه خود در طی هفته پیش چه امتیازی می دهید؟
الف)کمتر از 5 ب)10 ج)9 د)هیچکدام(اختیاری بفرمایید)
4>>در ادامه سوال سوم...اگر امتیازتان کمتر از 10 باشد چه خواهید کرد تا به امتیاز 10 برسید؟؟
الف)تلاش ب)خونسردی ج)شناخت نقاط ضعف د)تقویت نقاط مثبت
تکمیلی:::
5>>شعر زیر را تکمیل کنید:(با طبع خود)
""" عارفان با عشق عالم می شوند.بهترین مردم ...........می شوند. عشق با دانش متمم می شود.هرکه .........شد معلم می شود.
6>>اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه لازم بود.................
7>>واژه از ........... سخت تر است.پس مواظب باشیم دلی را با سخن خود نشکنیم.
تشریحی:::
8>>>""آنی"" گرامی ...شوپهناور می گوید:::(شما بیست سال بر سن معشوقتان بیفزائید. آنگاه تاثیر مستقیم آنرا بر روی احساستان مطالعه کنید)
منظور شوپهناور از بیان این جمله چیست و به چه چیزی اشاره دارد؟؟؟؟
9>>>شاعری می گوید """(زندگی مثل ریاضیات می مونه....نمره رو به جواب نمی دن!!! به راه حل درست میدن:D)
"آنی" گرامی......آیا شاعر صحیح می فرماید چرا؟؟
10>>لطفا در مورد تالار همدردی قدری سخن بگویید...آیا روند فعلی تالار را می پسندید و چه راه کارهایی برای پیشرفت هر چه روزن افزون تالار پیشنهاد می فرمایید:
>یک توصیه هم به تمام اعضای همدردی و بنده حقیر(نقاب):
.................................................. .............................
با تشکر از مادر مهربان اعضایی تالار یعنی "آنی" گرامی.
سلامdigitalman محترم
چند تا دوست داری ؟
من دامنه دوستي ام بسيار محدود ولي عميق است و سخت با كسي دوست به معناي واقعي كلمه مي شوم ( ارتباط برقرار كردن نه ) . كلا 5 دوست صميمي و نزديك دارم و امروز ه ارتباط نزديكي با هم داريم . سنوات دوستي هريك به ترتيب 30 سال -27 سال - 24سال - 19 سال و 10 سال است .
و نزديكترين دوستم در اين ميان همان دوست 30 ساله و زيرخاكي محترم و ارزشمندم است كه هميشه بي قرارش هستم .
اين 5 نفر انسانهاي فوق العاده محترمي هستند كه به همه ي آنها و دوستي با آنها افتخار مي كنم . از فكر كردن به آنها غرق لذت مي شوم .
وقتی حالت گرفتست چی کار میکنی شارژ بشی ؟
من بلا فاصله بايد تنها شوم و كتاب و موسيقي و ساز در اين شرايط خيلي به داد دل تنگ ام مي رسد .
بهترین دوره عمرت کدوم دوره بوده ؟
مراحلي در زندگي ام وجود داشته كه انقلاب هاي خوبي به راه انداخته ام و آن انقلابها به نفع من بوده به شكل قشنگي رشد كرده ام و بزرگ شده ام . آن مراحل را در طول عمرم خيلي دوست دارم و مربوط به سن خاص و يا مرحله خاصي نيست .
نظرت در مورد تعارف چیه ؟
به نظرم بعضي از انواع تعارف وقت گير است و بي اساس و ورود به حريم شخصي افراد . خيلي اهل تعارف نيستم .
نقاب عزيز سلام
ضمن تشكر از شما و كنجكاو محترم به دليل فرصت داده شده .
اساسا با سئوالات گزينه اي به دليل محدوديت ، اشگال اساسي دارم ولي چشم حتما جوابي در خور از بين آنها انتخاب مي كنم ولي مطمئن باشيد كه نظر شخصي خودم با پاسخ ها قطعا تفاوتهاي عمده دارد ولي به هر روي زير شاخه اي كه به عقايدم به اندازه ي يك تالار مو نزديكتر است را انتخاب مي كنم .
>>>""سلام""....از فایده های "سلام کردن" است؟؟
الف)شادابی ب)سلامتی ج)شناخت د)همه موارد
از قديم گفته اند سلام سلامتي مي آورد ولي به نظرم با توجه به فرهنگ ما نشان ادب هم هست ( در خيلي از فرهنگها هم نشان ادب نيست ) و در برخورد با انسانها براي اينكه خيلي حال دروني مان را رو نكنيم در خيلي از موارد سلامهاي شاد و شنگولي مي كنيم كه به هر حال استارتي است بر تغيير حال و هوا . پس همه ي موارد.
2>>>چرا "عشق" ما روز به روز کم رنگ تر می شود؟؟(مهم ترین گزینه را انتخاب کنید)
الف)عدم مهارت زندگی ب)لذت طلبی و خودکامگی ج)عدم مهارت ارتباطی د)کمال گرایی افراطی
ما عاشق ايده آلها و كمالها مي شويم و از نقصان ها مي گريزيم به همين دليل كمال گرايي افراطي
3>> "انی عزیز"در مقایس 1 تا 10 به کیفیت رابطه خود در طی هفته پیش چه امتیازی می دهید؟
الف)کمتر از 5 ب)10 ج)9 د)هیچکدام(اختیاری بفرمایید)
كيفيت ارتباط معنوي 10
كيفيت ارتباط اجتماعي در حد تلفن پاسخ دادن هاي گزينشي 9 ( ظرف دو روز گذشته هيچ ارتباط اجتماعي حضوري نداشته ام )
و كيفيت اجتماعي ظرف دو ماه گذشته 57/9
4>>در ادامه سوال سوم...اگر امتیازتان کمتر از 10 باشد چه خواهید کرد تا به امتیاز 10 برسید؟؟
الف)تلاش ب)خونسردی ج)شناخت نقاط ضعف د)تقویت نقاط مثبت
مي داني نقاب جان اين سئوال تو مصادف شده با دوره ي غار نشيني و يا شايد به نوعي بتوان گفت در حال چله نشيني مدرن هستم .
تمام خانواده ام را سرو ساماني داده ام و همه به سفر رفته اند .
من زمان خاصي را به لحاظ اخلاقيات شخصي و نزديكي با مسئله بيماري و فوت پدرم و مسائل مهم ديگري كه دوست ندارم آنها را در تالار طرح كنم تجربه مي كنم و تا دو روز پيبش فرصت پيدا نكرده بودم كه خلوتي كه به آن نياز دارم را پيدا كنم . من در خلوت و با سكوت و انجام كارهايي كه دوست دارم مشگلات و مسائل ام را حل مي كنم و راه حل پيدا مي كنم تا به آن نقطه از فهمي كه لازم و مورد توجه ام است دست پيدا مي كنم . غمگين نيستم و به دنبال غم هم نيستم . بايد پاسخ يك سري سئوال كه در ذهن دارم را پيدا كنم . بنا بر اين از دو روز پيش در خلوت از پيش تدارك ديده شده اي هستم كه براي من يك امر لازم و حياتي است و صد البته نيرو بخش ( فكر نكني كه با دنيا و زمين و زمان قهر هستم ) . نمي دانم به اصطلاح دوستان و خانواده از دو روز پيش وارد غار شده ا م و و در اين غار بايد روي خيلي از موارد كار كنم . بايد وقتي از غار بيرون آمدم خيلي بزرگتر از قبل باشم نه به دليل حرف مردم و به به و چه چه كردن هايشان بلكه به دليل وجود خودم كه نياز دارم بزرگتر شوم بايد به خودم توجه خاص و ويژه داشته باشم پس قطعا بر روي همه ي مواردي كه ذكر كرده اي و موارد ديگري كه مد نظر خودم هم هست كار خواهم كرد .
تکمیلی:::
5>>شعر زیر را تکمیل کنیدبا طبع خود)
""" عارفان با عشق عالم می شوند.بهترین مردم ...معلم ........می شوند. عشق با دانش متمم می شود.هرکه ..عاشق .......شد معلم می شود.
6>>اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه لازم بود..به طور قطع در کلاس هاي آموزشي ازدواج شركت مي كرد م .
در زمان ما كه اين خبرها نبود . پوست انداختيم و به با روش آزمون و خطا همه چيز را ياد گرفتيم و تاوان اش را هم داديم اما اين كار را براي دختر و پسرم حتما انجام مي دهم
7>> نمك بر زخم ريشي پاشيدن سخت تر است.پس مواظب باشیم دلی را با سخن خود نشکنیم.
تشریحی:::
8>>>""آنی"" گرامی ...شوپهناور می گوید::شما بیست سال بر سن معشوقتان بیفزائید. آنگاه تاثیر مستقیم آنرا بر روی احساستان مطالعه کنید)
منظور شوپهناور از بیان این جمله چیست و به چه چیزی اشاره دارد؟؟؟؟
دوست داشتني آرام و استوار و پروقار و سرشار از نجابت و نه عشقي طوفاني و بيقرار و سركش
9>>>شاعری می گوید """(زندگی مثل ریاضیات می مونه....نمره رو به جواب نمی دن!!! به راه حل درست میدن)
"آنی" گرامی......آیا شاعر صحیح می فرماید چرا؟؟
بله . نتيجه و پاسخ در هيچ هيچيك از مراحل زندگي نبايد مهم باشد . مهم پيدا كردن راه حل و تلاش كردن براي رسيدن به پاسخ است . اگر به جواب درست رسيديم كه چه بهتر. اگر نرسيديم نبايد انگيزه ها و اهداف خودمان را براي رسيدن به جواب از دست بدهيم .
10>>لطفا در مورد تالار همدردی قدری سخن بگویید...آیا روند فعلی تالار را می پسندید و چه راه کارهایی برای پیشرفت هر چه روزن افزون تالار پیشنهاد می فرمایید:
تالار را دوست دارم . در فضاي مجازي تالار احساس امنيت و دوستي توام با احترام و مراعات حال يكديگر هست و اين خيلي قشنگ است و من در فضاهاي اينچنيني احساس امنيت مي كنم . مديريت و تصمصم گيري جديد در باب تالارهاي ازدواج براي غير اعضا كار بسيار قشنگ و درستي بود كه از همين جا از آقاي سنگ تراشان تشكر مي كنم .
>یک توصیه هم به تمام اعضای همدردی و بنده حقیر(نقاب):
در آن و لحظه زندگي كنيد كه هم گذشته گذشت و هم آينده نيامده .
با تشکر از مادر مهربان اعضایی تالار یعنی "آنی" گرامی.
با تشكر از نقاب محترم و دوست داشتني
سلام دوست خوب مهربان دلسوز انی خانم سوال از شما
1_جوانی تعریفکنید
2_بهترین کتاب خوانده اید
3_چه رشته ورزشی دوست دارید
4_چه خواننده موسیقی دوست دارید
5_یک جمله درباره محمدابراهیمی کنجکاو مدیر همدردی بگوید
6_پیشنها د درباره تالار بگوید
7_یک جمله درباره مکه کربلا بگوید
8_بهترین فیلمی دیدی نام ببرید
9_ یک جمله درباره ماه خورشید افتاب اسمان صندلی داغ بگوید