RE: من از تالار می روم ؛ خداحافظی های اعضایی كه از تالار می روند
سلام آخر:
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش
می سپارم به تو از چشم حسود چمنش
گرچه از کوی وفا گشت به صد مرحله دور
دور باد افت دور فلک از جان و تنش
دوستان عزیزم در تالار همدردی:
زمانی از دنیای حقیقی اطرافم بریدم و به این دنیای مجازی پناه آوردم.در این مدت دوستان زیادی پیدا کردم.کسانی که چیزهای زیادی به من آموختند.چیزهایی که شاید هیچ وقت دیگر فرصت آموختنشان را پیدا نمیکردم.
در تمام عمرم تمام تلاشم این بوده که برای کسی ایجاد آزردگی خاطر نکنم.همیشه میخواستم همه از من راضی باشند و همین باعث شد ضربه های زیادی بخورم...
و اکنون، اکنون فهمیدم که کسانی هست که حضورم آزارشان میدهد...از انها، همین جا حلالیت می طلبم و از انها میخواهم مرا به خاطر این چند ماه که ناخواسته و نادانسته آزردمشان ببخشند.
بسیار تلاش کردم که بر خود بقبولانم می شود در دنیای مجازی ...............
بگذرم..بهتر است در سکوت بروم:
من از اشنایی با تک تک شما دوستان خوش وقتم و امروز ناچارم صحنه را ترک کنم وگرنه اهل عقب نشستن نیستم....
امروز روزی است که به نام ما ثبت شده و من تصمیم داشتم در همین روز از تالار بروم که برایم همه عمر نماد عشق واقعی بود...
از شما بسیار اموختم..تک تک شما ......
با بهترین ارزوها برای تمام شما سروران و دوستانم به دلی اندهبار از جدایی از حضورتان برای همیشه مرخص می شوم ولی دلم با شماست.....
هر لحظه...
برایتان بهترین ها را خواستارم ...
برای من هم دعا کنید....:203:
خدانگهدار....
سارا مجازی:72:
به اميد ديدار خانم دكتر .
چقدر زود رنج شده ايد.اينطور نيست ؟!
قرار نيست همه از ما خوش شان بيايد و قرار هم نيست ما از همه خوشمان بيايد . اين تكدرها هم عادي است . نبايد نازك دل باشيد . من منتظر حضور فعالانه شما هستم .
يك كمي تنهايي گاهي بدنيست . مي دانم كه دلتان برايمان تنگ مي شود و بعداز رتق و فتق امور دوباره به تالار بر مي گرديد . ما هم دلمان براي شما تنگ مي شود .
پس به اميد ديدار مجازي .
سلام.
خب خوب هست که ما وابسته نیستیم....حتی وابسته ی این تالار...و این اولین گام رهایی از عادت های تکراریست!!!
گاهی ما با وارد شدن به محیطی به زودی با حال و هوای آن محیط انس می گیریم ..تا آنجایی که این انس ....تعهدی را در وجود ما به وجود می آورد. و این جاست که این تعهد ما را خسته تر و فسرده تر می سازد......زیرا به چیزی یا کسی تعهد پیدا می کنیم که دوری جستن از آن یعنی:: عدم انجام وظیفه خودساخته!!!
امیدوارم دوست گرامی ""سارا مجازی"" متوجه حرف هایم شده باشند.
گذشته از اینها باید عرض کنم که دوست عزیز "سارا مجازی" یکی از اعضا پرتلاش و دلسوز تالار همدردی بودند و هستند....فعالیت های ایشان هم بسیار مشهود است از جمله ایجاد تاپیک ها و راهنمایی اعضا تازه وارد مانند تاپیک>> لطفا جدیدالورودها بخوانند..(پیشکسوتان نظر دهند و اضافه کنند)
و تاپیک>> دانشنامه پزشکی
و تاپیک>> آیا همه چیز آنقدر جدی است
و راهنمایی های مفید ایشان در زمینه های پزشکی و سایر موارد.
[b]"سارا مجازی" در جایی نوشته اند::
"""هیچ می دونستید که مثلا پزشکان بیشتر از تمام مردم دنیا در حال ترسند چون اگر کسی سرفه کند یکی می گوید سرما خورده ولی امثال ما دنبال سل می گردند؟کدام زندگی آرام تری داریم؟"""
>>>آری سارای گرامی می دانیم.....ولی بنده آرامش را در دستان شما پزشکان می بینم که با دقت و ظرافت خاص دستان رنجور بیمارهایتان را می فشارید و قوت قلبی برای آنان هستید..
به نظر من این یعنی انتهای ""آرامش"".
خواهر عزیز ...ما اعضای تالار هیچگاه کلمه خداحافظی را بکار نخواهیم برد.
""به امید دیدار""
با سلام؛
خواهر گرامی؛
از حضور چند ماهه شما در تالار و فعالیتهای مفیدتان ,بسیار سپاسگذارم, و از این فعالیتها ؛ما نیز آموختیم.....
به عنوان یک عضو فعال همدردی نقش خود را به درستی ایفا کردید؛ امیدوارم در هر مرحله از زندگی این راه را ادامه دهید؛
برایتان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون دارم,
پرواز را از یاد نبرید,همیشه؛و خودتان را پیدا کنید:72:
:72:
سارا جان حیف ...:47:
اما همه ی ما به تصمیماتی که می گیریم ایمان داریم .پس فقط می توانم برایت آرزوی موفقیت بکنم.و اطمینان دارم که هر جا که باشی مثل همینجا حضوری پربار و زیبا خواهی داشت.به هر حال همیشه همه چیز اونجور که ما دلمون می خواد پیش نمی ره ضمن اینکه وجود اختلاف نظر یکی از پایه های رشد و جلورفت انسانهاست ....
به قول انی دوست داشتنی در زندگی همیشه لحظاتی وجود دارد که انسان نیازمند تنهایی و رجوع به خود است. ...
به امید دیدار
:72:
به سلامت دوست عزیز شما در این مدت خیلی خوب بودین کم بودین ولی مفید بودین الان که اینا رو مینویسم احتمالا دیگر در میان مانیستید.