RE: باغ همدردی >>> بوستان آرامش و تلطیف روح >>> بفرمایید
من جدیدا هر جا پست میذارم تایپیک حذف میشه
خب قبلش هماهنگ کنید!!چرا آدمو ضایع میکنید!!
راستی راحیل خوشم میاد از رو نمیری هر چی میگم بازم شارژ نمیکنی فقط میای تشکر میزنی و میری!!حداقل بیا تو تایپیک های این و اون تو تالار 4 خط بنویس دلمون گرفت
پدربزرگ هم نیست چندتا پست بذاره یه کم به غلط املایی هاش بخندیم شاد شیم:311::311:
چطوره این نقشه ی جغرافیایی رو از وسط یه تا بزنیم... اون وقت شمال و جنوب میوفته رو هم... هم شما از این دلتنگی برا خورشید در میاین هم ما یکــــم ابر تو اسمون می بینیم!!! http://www.freesmile.ir/smiles/11341...zlnx2lrhke.gif
baby ... دقت کردی برا اوردن هدیه تولدم چقد گفتی راه دوره و بهوونه اوردی؟؟؟؟ چطـــــــــــــور برا خرید کردن سریع خودتو رسوندی بندر؟ ها؟
فک میکنی 5 ساعت تو بندر موندم برا چی ؟؟!! قیمتا که خیلی بیشتر از قشم بود.
1000 تا گل کاغذی دستم گرفته بودم ، هی تو این مراکز خرید دنبالت می گشتم ،
تو گل کاغذیی ؟ نه !
پس حتما تو گل کاغذیی؟! نه خیر!
گل کاغذی همدردی رو میگم ! برو بابا حالت خوبه؟!
خوبه ما گفتیم جونوبیا مهمون نوازن ها، نشستی تو خونه ات نه آدرسی میدی نه راه تماسی (شوخی کردما نیازی نیست :311:) ، بعد میگی بیا ، تازه همین که فهمیدم ایرانی خودش خیلیه ، وگرنه ممکن بود با این نشونیا بندر آنتورپ تو بلژیک رو می گفتی ، هم با "ب" شروع میشه هم انواع ترشی از ليته و مخلوط تا بندری رو داره.:227:
خلاصه ما کادوی تولدت رو آوردیم ، گشت و گذار به طفیل این بود ، اما از گل کاغذی همدردی خبری نبود که نبود.:311:
قابل توجــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه :324: همه ی دوستانی که می خوان بیان بندر و قشم و خلاصه این ورا خرید کنن!!!
عزیزان دل هر چیزی جایی داره.... مثه baby پا نشید برین سیتی سنتر بعد بیاین جاار بزنین که آی قیمتا بالاست و فلان و بهمان!!!
من خودم که اینجا زندگی می کنم جرأت نمی کنم برم اون جا... تو چه چوری رفتی آخه؟؟؟:311: بهم خبر بدین بازار بهتون معرفی کنــــم باقلوا... راه ساحل بهتون نشون بدم بکر ....!!!! http://www.freesmile.ir/smiles/617819_loveboat.gif
خلاصه ما جنوبیا مرامون اینه دیگه... اینجوری زیر آبی برین سرنوشتتون می شه مثه baby که با جیب خالی و دست پر و عیال راضی بر می گردین خونه:311::311:
یعنی اگه نگفتی بودی شوخی کردی من الان آدرس و شماره تلفن رو دقیق همین جا برات میذاشتم:311:
دوستان حالا که حرف مرامو این حرفا شد هی جنوبی جنوبی کردید (قابل توجه گلی خانوم)
منم از مرام شرقیا میگم
هر کی خواست بره قشم بیاد پیش خودم بهترین هتل و با کمترین نرخ واسش ok میکنم ما هم بله دستی در پرواز و جهانگردی و تور و این حرفا داریم :310:
اینم از مرام ما شرقی ها:311::311::311:
اول شعار این قسمت رو بگم تا تبدیل به جنگ قومی قبیله ای نشده :311:
همه جای ایران سرای من است http://www.freesmile.ir/smiles/324619_iran.gif
آخه فائزه من اگه بخواااام برم قشم که با پنج تومن راحت در عرض بیست دقیقه خودمو می رسونم قشم !!!!
قربون دستت حالا که اینهمه مرام داری نمی شه ترتیب یه سفر به مشهد ... همون طرفای خودتون رو بدی؟؟؟
چه خبره اینجا کی کجا میره کی داره میاد .
منم هستما فکر نکنید پیره مردم میتونید بپیچونیدم عمراااااااااا
:302::302:
طرانه دلط برای بابا بزرگ تنگ شده اومدم. خوشحال باش :227:
خوب بصه زیاد ظوغ نکن :311:
فائزه طور مصافرتی داری یا تور ماهی گیری منم قلاب ماهی گیری لنسر دارم.
سوالای رایج همه خونه ها:
این تلویزیون بی صاحاب واسه کی روشنه؟!
چی از جون این یخچال بدبخت می خوای؟!
کی دمپایی دستشویی رو خیس کرده؟
این موقع شب با کی حرف می زنی؟
چشمات در نیومد پای این کامپیوتر کوفتی؟
حتی اگر از دوران مهدکودک چشماتون ضعیف باشه، از نظر پدر و مادرتون این کامپیوتر صاحاب مرده باعثشه!
روش های رفتن به خارج: 1- اتوبوس 2- قطار 3- هواپیما 4- فتوشاپ
نقش شاگرد مغازه در فیلم های ایرانی:
+هی پسر بپر برو سر کوچه دو کیلو شیرینی بخر بیار
-چشم اوستاااا
یکی از فامیلامون (دختر) یک سال مالزی بود، بعد دو سال رفت کانادا. تنهام زندگی میکنه.
واسه تعطیلات برگشته ایران، خواست بره کیش با دوستش، باباش اجازه نداد!
گفت نمی ذارم تنها بری مسافرت!
یک ضرب المثل کره ای هست که میگه: چینی اگر عقل داشت، ژاپنی میشد!
تلویزیون داره میگه :
جوونا باید مسیر زندگیشونو مشخص کنن تا موفق بشن ...
یهو مامانم برگشته میگه :
مسیرشون مشخصه دیگه ...
اینترنت ..آشپزخونه...
اینترنت...دستشویی...
اینترنت...تخت خواب ...!!!
از آزادی سوار تاکسی شدم تا صادقیه میگم چقدر شد
میگه 400تومن
میگم همش دو قدم راهه 400تومن!!
میگه اینطوری قدم برداری شلوارت پاره میشه
پیر شدم آخرشم نفهمیدم کاربرد مداد سفید تو جعبه مداد رنگی چی بوده ؟؟
تو این زندگی نصف عمرمون به فکر کردن راجبه یکی دیگه گذشت نصف دیگشم
برای پیداکردن سر چسب نواری ....
دیدم تالار پرشده از موضوعات خفن!!!
گفتم یکم شاد باشید
یاحق
نادیا امضات خیلی باحاله کلی خندیدم
تو آشپزخونه که کسی نیومد ناهار پیشنهاد بده مجبور شدم دوباره غذای سرآشپز یعنی استانبولی درست کردم
پدر بزرگ چرا میای یه پست میذاری و میری؟اخلاقای راحیل به شما هم (سرایت؟صرایت؟)کرده فقط چهار تا تشکر میزنی و میری!تازه داشتم ظوق می کردم!حیفه استعدادتون تو دیکته نیست بیاین اینجا بنویسید ما یه کم شاد شیم دیگه
من موضوع پیشنهاد میدم درموردش بحث کنید: مثلا سبک شعر نازنین چیه؟چرا نازنین تا الان مجموعه اشعارش چاپ نشده؟چرا نازنین نمیاد اشعارشو بنویسه هم استعدادشو شکوفا کنم هم مارو شاد کنه؟:311::311:
اینم اوج استعداد من برای خنده تون:
یک روز از یک زوج خوشبخت سوال میکنن
دلیل موفقیت شما در چیست ؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید؟
آقاهه پاسخ داد: من و خانمم از روز اول حد و حدود خودمان را مشخص کردیم :43:
قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا در مورد مسائل کلی نظر بده
همه گفتند: آفرین! زندهباد ! تو آبروی همهی مردها را خریدهای ! ما بهت افتخار میکنیم.
حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چیه ؟
آقاهه گفت: مسائل بیاهمیتی مثل این که ما با کی رفت و آمد کنیم، چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چه باشد، چی بخوریم، چی بپوشیم و ...
گفتن: پس اون مسائل کلی و مهم که تو در موردش نظر میدی، چیه ؟
آقاهه گفت: من در مورد مسائل بحران خاور میانه، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم.:311:
اندر امضائ پربار نادیا-7777
--------------------------------------------------------------------------------
{بعد از سالها جستجو و نیافتن نیمه ی گم شده به این نتیجه رسیدیم که
خدا ما را كامل خلق كرده، نیمه میمه نداریم ... }
آورده اند:
- همه نیمه گمشده و مکمل شونو پیدا کردن ،ما هنوزمتمم مون روهم ندیدیم!
به 30 درجه هم راضی شدیم دیگه!
اونم نبود؟ یه 10 درجه ... !؟