چرا عزیزم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
هیچوقت این کار رو نکن، مگر زمانی که به بی نظیر بودن خودت شک کردی..
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا عزیزم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
هیچوقت این کار رو نکن، مگر زمانی که به بی نظیر بودن خودت شک کردی..
شاد من به آرامش darunet قبطه ميخورم چون هر چه قدر رو خودم كار ميكنم كامل نميشه...به gozashtet قبطه ميخورم....به imanet قبطه ميخورم.....به labkhandet قبطه ميخورم....به ارزشى كه براى خودت ميذارى.....malume به خودم شك ميكنم وقتى فردى مثل تو جلوى خودم مى بينم......لطفا قدر خودت رو بدون
سارای عزیزم، این چیزهایی که شما در موردش صحبت کردین ...
عزیزم، من اگه صبر می کنم اگه در حال حاضر آروم هستم به خاطر اینه که کار دیگه ای از دستم ساخته نیست..
...
شاد عزیز به حرفای سورنا فکر کن ما که هر چی میگیم بی فایده س.عزیزم صبوری بهترین کاره اما صبرت باید درونت باشه فکرت باید آروم و صبور باشه ولی الان تو فقط داری ظاهرتو حفظ می کنی درونت غوغاست میدونی چرا چون دیگه حرف هم نمی زنی....
[align=center][align=center]خداوندا[/align][/align]
عذر ميخواهم از این که بخود اجازه میدهم که با تو راز و نياز کنم
عذر میخواهم که ادعا های زياد دارم در مقابل تو اظهار وجود ميکنم
در حالی که خوب ميدانم وجود من زائيده ی اراده من نيست و بدون خواسته ی تو هيچ و پوچم ,
عجیب آنکه
از خود ميگويم
منم ميزنم
خواهش دارم و آرزو ميکنم
خدايا...
تو تار و پود وجود مرا با غم و درد سرشتی
تو مرا به آتش عشق سوختی
تو مرا در توفان حوادث پرداختی , در کوره ی غم و درد گداختی
تو مرا در دریای مصيبت و بلا غرق کردی
و در کوير فقر و هرمان و تنهائی سوزاندی.
خدايا ...
تو به من
پوچيه لذات زود گذر را نمودی
ناپایداری روزگار را نشان دادی
لذت مبارزه را چشاندی
خدايا تو را شکر ميکنم که اشک را آفريدی که عصاره حيات انسان است
آنگاه که در آتش عشق ميسوزم
يا در شدت درد ميگدازم
یا در شوق زيبائی و ذوق عرفانی آب ميشوم و سراپای وجودم
روح ميشود
لطف ميشود
عشق ميشود
سوز ميشود
و عصاره ی وجودم بصورت اشک آب میشود
و بعنوان زیبا ترين محصول حيات که وجهی به عشق و ذوق دارد و وجهی دیگر به غم و درد در دامان وجود فرو ميچکد.
اگر خدای بزرگ از من سندی بطلبد , قلبم را ارائه خواهم داد و
اگر محصول عمرم را بطلبد,اشک را تقديم خواهم کرد
خدايا
تو مرا اشک کردی که همچون باران بر نمک زاره انسان ببارم
تو مرا فرياد کردی که همچون رعد در ميان توفان حواث بغرم
تو مرا عشق کردی تا در قلبهای عشاق بسوزم
تو مرا برق کردی که تا آسمان ظلمت زده بتازم و سياهی اين شب ظلمانی را بدرم
تو مرا زهد کردی که هنگام درد و غم و شکست و فشار ناراحتی وجود داشته باشم
و هنگام پیروزیو جشن و تقسيمه غناعم دامنه خود بر گيرم و در کوير تنهائی با خدای خود بمانم.
خدايا تو را شکر ميکنم
که غم را آفريدی و بندگان مخلص خود را به آتش آن گداختی و مرا از این نعمت بزرگ توانگر کردی.
خدايا تو را شکر ميکنم
که به من درد دادی و نعمت درک درد عطا فرمودی
تو را شکر ميکنم
که جانم را به آتش غم سوزاندی و قلب مجروهم را برای هميشه داغ دار کردی دلم را سوختی و شکستی تا فقط جايگاه تو باشد
شاد عزیز تو تمتحانت رو پس دادی و از این امتحان رو سفید بیرون اومدی حالا نوبت همسرت و خانوادشه اونا دارن امتحان پس میدن حتما روز دادگاه خودت برو وبا همسرت روبرو شو ولی بازم متانت و آرا مشتو حفظ کن و ببین دلیل تصمیمش چیه عزیزم بیماری مال همه و هیچ تضمینی برای هیچ کدوم از ما نیست که چه زمانی و چطور با این دنیا وداع کنیم پس بیماری تو هیچ توجیهی برای این کار نیست ازش دلیل منطقی بخواه برایت آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم
ممنونم دوستان خوبم..
پونه عزیز، نمیدونم چرا یه آرامش خاصی دارم، اصلا درون و بیرونم با هم فرقی نمی کنه! نمیتونم از چیزی ناراحت بشم، فقط برای همسرم دل تنگم، هیچ احساس دیگه ای ندارم! :72:
فاطیما عزیز ممنون، حتما دوشنبه میرم چون دلم خیلی برای همسرم تنگ شده، اما نمیخوام این رو در ظاهرم نشون بدم. دوشنبه یعنی فردا!!! هر چی فکر می کنم نمیتونم بفهمم چرا انقدر زود! یعنی از خیلی وقت پیش اقدام کردن و خانواده ام منو دیر در جریان قرار دادن؟؟
الینای عزیز نشد زود بخوابم!!! هر کاری کردم خوابم نبرد :302:ولی اون یکی سفارشت رو انجام دادم:72:
نمیدونم فردا چه اتفاقی میفته، فردا شب این موقع چه حسی دارم! نمیدونم میتونم توی چشماش نگاه کنم، میتونه توی چشمام نگاه کنه؟؟ نمیدونم چی میخواد بهم بگه، چی میخوام بهش بگم!!
امیدوارم بتونم خوب صحبت کنم .........
چهره اش یادم رفته، فقط یه چیز مبهمی از چشماش توی ذهنمه.............
همین.
شاد عزیز از صمیم قلب برات دعا میکنم که هر چی به صلاحت همون بشه .:72:
شاد دوشنبه رسید . چه خبر ؟! از آقای همسر خبری رسید ؟انشالله که خیراست و انتظارت به پایان برسد و از دلتنگی برای آقای شوهر در بیایی . بوس ، دیشب کلی از خدا خبرهای خوب برای امروزمان خواسته ام .