ممنونم، فکر کردن بهش هم قلب آدم رو آروم می کنه. :72:
برای خودم و نفر بعد دعا می کنم که در جهت هر دعای به حقی که برای خودش داره حرکت کنه، و ثابت قدم باشه تا خدا براش اجابت کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم، فکر کردن بهش هم قلب آدم رو آروم می کنه. :72:
برای خودم و نفر بعد دعا می کنم که در جهت هر دعای به حقی که برای خودش داره حرکت کنه، و ثابت قدم باشه تا خدا براش اجابت کنه.
از دعای زیبای خانم میشل ممنونم
-----------------------------
خدایا،،،
آرامش و شادی واقعی را ،، ارزانی نفر بعد گردان...:72:
خدایا ....
قوتی و سعه صدری دو چندان عنایت فرما ، که از اشتباهاتمون یاد بگیریم ، تا رشد کنیم در مسیر و مشکلات و مسائل زندگی ، در طول عمرمون ،،،.... :72:
آمین:72:
یا حق.:72:
ممنون از دعای زیبایتان
سخنی از معصوم علیهم السلام هست که می فرماید:
هرکس اموراتش را به خدا بسپارد خدا بین او وغفلت حائل می شود(که گرفتار غفلت نشود یا زود متوجه شود واز آن برون آید)
برای نفربعد وهمه آنانکه می خواهند:
از خدای بزرگ ومهربان می خواهم که بچشاند براو حلاوت درک توجه ومحبت وهدایت خود در اوقات وزمانهایی که غفلتی حمله ور می شود وابلیس دست بکار که بفریبد واو دست بر شانه بنده اش وتکانه ای براوحواسش را جمع ومتوجه خود می کند که در پناه بگیریش ودر نورلطف ومحبتش، کمین ابلیس ونیش به ظاهرنوش وسوسه هایش را ببیند وپناه آرد را.
بچشاند حلاوت درگیری باابلیس وهمکلامی با او در دفع او و به رخ کشیدن خدائی که به زیباترین وجه هوایش را در برابر هوائی که می رباید وبه دامن ابلیس می اندازد داشته وبه مبارزه مجهز ساخته وشیرینی حمایت وحضور خود در این مبارزه را چشانده وابلیس راناکام از دسترسی گذاشته وجاری ساخته حقیقت الامارحم ربی را در برابر نفس لاماره بالسوء را
----------------------------
خدایا ....
حاجت نفر بعد را آنگونه به سامان برسان ،كه تو سزاوار آنی،،، (نه آن سان كه او در خور آن است ).
خدايا....
به همه ی ما ، قلبی بخش كه شوق و عشق، ما را به تو نزديک کند،،
و زبانی عطا كن كه صداقت و راستياش به درگاهت بالا رود ،،
و نگاهی بخش، كه حقيقتش، زمينه ساز قرب به تو گردد،،
آمین.
خدایا اگه نفر بعدی داره تلاش می کنه که درست زندگی کنه، به تلاشش برکت بده. :72:
مرسی از دعای قشنگتون:72:
نفر بعدی دعا میکنم آنقدر خوب زندگی کنی که در پیشگاه خدا روسفید باشی... و هر چه شکستی از غم، بدی و غرور باشه نه دل دیگران :72:
همینروزا خیلی دلمشکسته از کسایی کهنزذیکترینن،با اجازه بقیه دعای قشنگتو برای خودم برمیدارم:72:
برای نفر بعدی دعا میکنم کهمال دنیا هوششونبره و همیشه یادخدا دردلشباشه!
ممنونم از دعای خوب شما
سلامتی و عاقبت بخیری برای شما از خداوند مهربان خواستارم .:72:
---------------
خدایا ،،
درسته که عمق وجود من به زلالی دل های آسمانی نیست ...
ولی صدای هر دلی برای تو زیباست،،
من از عمق وجود خود، تو را صدا می کنم ،،
نفر بعد گرامی ،نمیدانم چه میخواهی ،
ولی :
در این لحظه برای دونه دونه لحظه هایت ،،
برای رفع غم هایت،،
برای قلب زیبایت،،
برای آرزوهایت،،
به درگاه خدا دعا می کنم .
آمین.:72:
پ.ن.
نمی دونم اینی که گفتم دعا بود این یا نه!
ولی اگه نبود....این اهنگ هم من دوست دارم
اینو تقدیم میکنم به هممون:72:
O Allah the almighty
Protect me and guide me
To ur love and mercy
Ya Allah don't deprive me
From beholding ur beauty
O my Lord
Accept this plea
حسبی ربی جل الله
ما فی قلبی غیر الله
از دوستای گرامی کرای و الهه ، ممنونم از دعاهای قشنگتون. چقدر دعاهاتون دلنشین بود.
این تاپیک رو خیلی دوست دارم. به آدم امید میده.
من برای نفر بعدی دعا میکنم خدا دستشو بگیره و به آرامش برسونتش.
یا قاضی الحاجات
آمین.
این دعای یار مهربان عزیز رو برای همه نقل قول می گیرم:
بعدی و هر کسی که این پست رو میخونه و نفرهای بعد و بعد که نمیبینن این پست رو... انشالله بحق یگانگی خدا به خواسته ها و دعاهاشون مهر اجابت بخوره و دلشون شاد بشه.
بار خدايا، بر محمد و آلش درود فرست، و جواب دهنده دعايم باش، و به ندايم التفات كن و بر زاريم ترحم نما و صدايم را بشنو و رشته اميدم را قطع مكن و دستاويز مرا از خود جدا مساز و در اين حاجت و ديگر حوائجم روى مرا به سوى غير خودت قرار مده، و كارساز من باش به برآوردن خواسته ام، و روا كردن حاجتم و رسيدن به آرزويم پيش از آنكه از این جاى خود برخيزم، با آسان ساختن مشكلم و با سرنوشت خوبى كه برايم مقدر كرده اى و بر محمد و آلش درود فرست، درودى دائمى و فزاينده كه انقطاع نپذيرد، و زمان آن را پايانى نباشد، و اين درود را براى من مددكار قرار ده و سبب برآمدن حاجتم گردان. آمین(صحفیه سجادیه، دعا در طلب حاجت ها)
سلام
زلال چه دعای قشنگی از صحیفه سجادیه آوردی،خیلی لذت بردم.
انشالله این دعا همین اکنون شامل حال شما و بعد تمام اعضای همدردی بشه.
خدایا قلب نفر بعدی را وسیع گردان و نگاهشان را بینا و فکرشان را صاف و زلال و بی دغدغه ، چون آسمان کویر .
آمین
یه دعای اشانتیون هم ضمیمه این دعا میکنم برای نفر بعدی:
انشالله به زودی یه سفر خوب و عالی بری و ذهن و جسم و روحت با اون سفر به آرامش برسه.آمین
ممنون از دعاتون .
برای نفر بعد :
دعا می کنم ، گل های وجودش هیچگاه پژمرده نشود...و همیشه وجودش، پر از امید و نشاط و سلامتی باشه....
آمین.
الهی...
کسی که این پست رو میخونه...
به رزق و روزیش برکت
به فردای زندگیش گشایش و پیروزی
به تنش سلامتی و عافیت
به قلبش امید و عشق
به ذهنش آرامش و امنیت
به زندگیش روشنایی و معرفت
عطا بفرما. آمین...:72:
ممنونم سحر عزیز از این دعا. با اجازه این دعا را برای خودم برمی دارم.
خدایا نفر بعد را عاقبت بخیر کن. عشق حقیقی بهش بده و به پدر و مادرش سلامتی و عمر باعزت بده
برای عزیزان بعدی یه آرزوی خوب میکنم
امیدوارم در جاده زندگیتون آدمهای خوب و با ارزش همسفرتون بشن که عیارتون رو بالا ببرن و از بودن چنین انسان هایی در کنارتون زندگیتون شیرین و سرشار از برکت بشه.. آمین:72:
خیلی ممنونم، هم به دعای سحر خیلی محتاجم و هم به دعای شما، امیدوارم در حق همه اجابت بشه.
من برای نفر بعدی و قبلی و هر کسی که به این دعا احتیاج داره میگم:
خدایا شما که صاحب مایی و از پدر و مادرمون هم مهربانتر، شما که ارحم الراحمینی، اگر نمیتونه مشکلش رو حل کنه و در رنجه، پشتش رو به بودنت گرم و محکم کن و اوضاع رو به آرامش و گشایش برگردان.
ممنونم از زلال، خانم مهندس و ستاره آشنا :72:
نفر بعدی یادت میاد وقتی بچه بودی و بازی میکردی؟ شب که میشد خسته و گرسنه شام خورده و نخورده یه جایی رو گیر میاوردی و میخوابیدی. با همون لباسا، بدون نیاز به بالش و روانداز به یه خواب شیرین و کودکانه دعوت میشدی؟ بعد احساس میکردی پدر یا مادرت درآغوشت کشیده و میبردت توی یه رختخواب خنک...؟
یادت میاد دغدغه هات چقدر شیرین بود... مشق های فردا، خرید جوجه ها و بادکنک های رنگی و ده ها نوستالژی بیاد ماندنی از بچگیت
من همین روزگار بی دغدغه و در عین حال پر دغدغه شیرین و همین آرامش خیال رو برای امروز و فردای زندگیت از خداوند متعال خواستارم. دلت شاد:72:
:72::72::72::72::72::72: مرسی دوست عزیز
خدایا واسه ی همه و عزیز نفر بعدی تو این روزا شادی و آرامش ارزو میکنم:43::43:
خدایا حواست بهمون باشه
ممنونم از دعای خوبتون. الهی آمدین
خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست و هرکسی که این دعا شامل حالش میشود را به نور فهم و تقوا و بهرهگیری درست و مورد پسند خودت از زمان و زندگی اش یاری بفرما.. الهی آمین
خدایا درود فرست بر محمد(ص) وال محمد.
به نام خدا
سلام
در محضر آقا امام رضا(ع) دعاگوی همه همدردیها بودم.
انشاالله همه همدردیها به خصوص نفرات بعدی ، خاصه نفر بعد ، به زودی زود به محضر آقا مشرف بشوند ، تشرفی خاص.
دوستانی که طلبیده شدند ، ما رو هم فراموش نکنند.
.
در پناه حق.
سلام
ممنون از دعای خوبتون
اگه جور بشه و خدا بخواد ، بعد اربعین مشهدم
ممنون:72:
....................
هممون به یه عاقبت خوب محتاجیم،،مثل کویر به بارون خدا
برا همه بخصوص نفر بعد، عاقبت بخیری را خواستارم و دعا میکنم مسیر زندگی اش همیشه بوی خدا دهد
آمین:72:
سلام
امیدوارم حال همتون خوب باشه :72:
ممنونم آقا کرای از دعای بسیار خوبتون ...واقعا چه دعایی ارزشمندتر از سلامتی و عاقبت بخیری وجود داره ؟؟
باز هم ممنونم ...ان شاءالله دعاتون شاملم بشه و عاقبتم ختم بخیر باشه :203:
من هم برای نفر بعد دعا میکنم که حکمت کارهای پروردگار را با اعماق وجودش درک کنه ... اگر یه وقت خواسته ای داشت و نشد ، اینقدر به خدا ایمان داشته باشه که بفهمه خدا فقط و فقط خیر و خوبی و مصلحت بنده اش را میخواد و حتما عاقبت بهتری در انتظارشه .
سلام
چه خوب موقع رسیدم
همینو میخوام....خیلی ممنونم:72:
من که مشهد رفتنم دیگه بیشتر شبیه یِ معجزه است.
میشه یِ روز بیام بگم منم عازم ام...
التماس دعا دارم
از همه کسایی که لیاقت مشرف شدن دارن:203:
برای خودم و نفر بعد دعا میکنم
گره زندگیش باز شه و حق و حقوق از دست رفته اش بهش برگرده...
یا رب...دعایم را به کرمت اجابت فرما:203:
- - - Updated - - -
عه سون تو کی اومدی رفتی من ندیدمت!
من اومدنی کسی نبود:)
خب در بزن بیا تو;)
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
:biggrin-new:
باشه دعای توام مال من
برای نفر بعدی سلامتی و عاقبت به خیری رو ارزو دارم
امیدوارم که مهمترین موجود زندگیش در همه ی احوالات خدا باشه.
سلام وقتتون بخیر ؛
خیلی ممنونم بابت این دعای زیبا :72:
ان شاءالله هممون زندگیمون برکت داشته باشه حتی اگر مال زیادی وجود نداشته باشه .
برای نفر بعد دعا میکنم که چنان ایمان الهی در قلبش وجود داشته باشه که تسلیم رضای خدا باشه و هر کس به این درجه از ایمان برسه خدا خواسته هاش رو به اجابت میرسونه .
............
متشکرم خانم 7
فردی که تسلیم رضای خدا باشه براش دیگه مهم نیست خواسته اش به اجابت برسه یا نه ...چون تلاش سالمش را میکنه، و در نتیجه : تسلیم خداست
ممنون.
برا خودم و نفر بعد از خدا می خوام :
طول عمری دراز و پر برکتی قرار بده بهش ،، تا عدل واقعی و وارثان واقعی زمین را ببینه و در اون مسیر خدمت کنه ،، و از اون زندگی پر از عدل ، تا موقعی که زنده هست ،، لذت ببره ،، لذتی همیشه با شکر گزاری و طاعت
«وَ لَقَدْ كَتَبْنَا فىِ الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِىَ الصَّلِحُون» (انبیاء/105)
سلام، ممنون چه دعای خوبی، یعنی می شه؟:47:
خدایا برای من و هر کسی که به این دعا احتیاج داره: ازت خواهش میکنم از طریق یه نشانه، راهنمایی و هدایتمون کن. اینقدر تابلو که بفهمیم جواب سوالمون اینه. به حق محمد و آل محمد.
ممنون زلال جان،
من برای خودم و نفر بعدی دعا می کنم که راه حق رو تشخیص بدیم و نیروها و توانایی هایی که خدا بهمون داده رو برای خیر رسوندن به بندگانش بکار بگیریم.
دعا می کنم امروز قلبی رو شاد کنیم. با برچسب های منفی ای که روی همنوعانمون می زنیم، خودمون رو برای تنها گذاشتنشون محق ندونیم.
خدایا... بهم فهم و بینش بده که اگه فکر کردم چیزی رو بهتر می فهمم، عقلم برسه که بهتر فهمیدن باید باعث عملکرد بهترم و مفیدتر بودنم بشه، نه بالارفتن انتظارم از تو و مخلوقاتت. و اگه برعکس شد، بفهمم که فهمم بیشتر نبوده، بلکه نادانی و جهالتم بیشتر بوده.
سلام
ممنون میشل جان از دعای خوبت
برای خودم و هرنفر بعدی که چنین می خواهد :
خدایا !
او را و ما را در پناه خودت و برای خودت و به عشق خودت حفظ کن
آمین یا رب العالمین
به نام خدا
سلام
ممنون از دعای زیبایتان ..... الهی آمین
از خدا میخواهم که همه ما و خصوصا نفر بعدی به مرتبه ای برسیم که از خدا غیر خودش را نخواهیم .... که او خیر مطلق و نور آسمان ها و زمین است.
.
در پناه حق.
ممنون از این دعای زیبا
متشکرم:72:
خدایا نفر بعد را در مسیری قرار بده و هدایتش فرما که اون مسیر ، براش خیر و برکت باشه و او راضی گردان به این مسیر ،،مسیری که تو برایش دوست داری و او نمی داند :72:
الهه زیبایی ها
برایت از خدا می خواهم دعای زیبا و عمیقی که نقل قول کرده ای را....
برای نفر بعد و هرکس چنین می خواهد ، در این شب جمعه عمیقاً می خواهم از مصادیق تحقق إِلَهِی هَبْ لِی کَمَالَ الانْقِطَاعِ إِلَیْکَ شود.
نفر بعد محترم
یه سری به معنی دعای مکارم اخلاق بزن ...... برایت تحقق محتوای این دعا را هم می خواهم.
و عاجزانه میخواهم شما و بقیه عزیزان برای من همین را بخواهید .
الهی آمین
ممنون خانم فرشته مهربان از دعای فوق العاده تون
ان شالله سعادت دنیا و آخرت را داشته باشید
متشکرم
خدایا به همه بخصوص نفر بعد قرار ده :
بى نیازى در نفس ،یقین در دل و اخلاص در کردار و روشنی در دیده و بینایی در دین
آمین :72: