من هم هستم . روی من حساب کنید . هورا چه پیشنهاد خوبی :73::227:
اما نقاب و دیگران از شهرهای دور چطور بیایند؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم هستم . روی من حساب کنید . هورا چه پیشنهاد خوبی :73::227:
اما نقاب و دیگران از شهرهای دور چطور بیایند؟!
اقا من شدیدا پایه ام
هر چه زود تر بهتر
با سلام
شدیدا با آن مخالفم
قبلا روی این مطلب در موضوعات مختلف مفصل صحبت شده از جمله:
یه متینگ راه بیندازیم
چشم . یک همچین پروژه ای کنسل است . بنا به صلاح دید استاد ارجمندم جناب آقای سنگ تراشان محترم .
خیلی جدی نگیرید یک بازی کودکانه است که خواستیم تحویل بگیریم . اجرایی شدن آن هم کلی داستان داشت که مطمئنن دوستان اقدام به انجام آن نمی کردند .
باتشکر از آقای سنگ تراشان که بسیار سریع پاسخگویی پست هایی با عناوین "دیدار"..." ملاقات" .. "تهران"...و..... هستند. متشکر:72:
البته دیدار دوست به از دیدار اوست:D
دوستان و اعضایی محترم تالار ما باید تابع قوانین باشیم....ملاقات هیچ اشکالی ندارد اما نباید از طریق مسیر و واسطه ای به نام "تالار همدردی" صورت گیرد. زیرا ما عهدنامه ای را در ابتدا ورود به تالار امضا کرده ایم که باید بدان عمل کنیم.
ولی همان گونه که "آنی" گرامی اشاره نمودند این قرار ملاقات ها تنها به نوعی تخلیه احساسی اعضا به جهت نزدیکی مجازیست.
با سپاس از مدیر محترم و اعضای گرامی :72:
منم به نوبه خودم از تذکر بجای مدیر ممنونم
اقای مدیر یه لحظه احساساتی شدیم از هیجان دیدار دوستان مجازی
سلام به همگی:72::72:
حالا که بحث ملاقات و ممنوعیت و ...
من همین جا اعلام میکنم که هر کسی منو دعوت کرد شهرشون به هیچ عنوان دعوتش رو رد نمیکنم و کلی هم استقبال میکنم :D
همین جا هم فراخوان میدم (دعوت و ملاقات نیستا) که 20 مهر که سالروز بزرگداشت شیخ اجل خواجه اهل راز حافظ شیراز هست تشریف بیارید شیراز و در مراسم بزرگداشت شرکت نمایید اگه دوست داشتید من هم میبینیمتون و رسم مهمان نوازی رو بجا میارم:72::72:
ارتباطاطی در محدوده فضای مجازی و مثل این تالار خیلی وقتها همینگونه با گمنامی باشد بهتر و مناسب تره ، ما هر کدام تصوری از چهره و روحیات و رفتار همدیگر داریم که گاه ممکن است با آنچه در عالم واقع با آن مواجه میشویم متفاوت باشد ، در اون صورت ممکن است نوعی دلزدگی یا سرخوردگی پیش آید .
یا گاه ما آدما کنجکاویهایی در مورد کسانی که در عالم مجازی با آنها مواجهیم داشته باشیم ، که به نظر من اصلاً درست نیست بخواهیم به آن پاسخ بدهیم ، یعنی اشتباهه در پی این کنجگاوی بریم که به سوی تجسس خواهد رفت و این هم مردوده .
میل به میتینگ و گردهمائی اعضاء تالار هم به احتمال قوی چیزی جز ارضاء کنجکاوی نیست ، و الا در چهار چوب دنیای مجازی عواطف انسان دوستانه خاص آن نیز وجود دارد ، که تلاش برای فراتر بردن آن و به دنیای حقیقی کشاندنش ، همیشه با اقتضائات طبیعی دنیای حقیقی متناسب از آب در نمی آید . نمونه زیاد آن آشنائیهای اینترنتی و در پی ازدواج برآمدنش و مواجهه با مشکلات عدیده و غم و غصه حاصله و پریشانیهای روحی که در همین تالار مطرح شده .( نمونه این عدم تناسب اقتضائات ، بودن هر یک از افراد در شهرهای متفاوت و آداب و رسوم و فرهنگهای متفاوت و سختی هماهنگ کردن شرایط برای زندگی و.... مهمتر از همه تفاوت امکان شناخت دقیقتر در این دو فضا است ).
در هر حال بهتره که متینگ دوستانه در خود همین تالار و با اقتضائات این فضا باشد . فکر کنید و ابتکار به خرج دهید که نشستهای دوستانه تالاری گاه با یک بحث مفید راه افتد . که بنا به پیشنهاد یکی از دوستان می شود سالن گفتگوی آن لاین( کنفرانس آن لاین) راه انداخت که البته کار فنی می خواهد و با آنچه مدیر محترم بر آن مسلط هستند ، ایشان می توانند بفرمایند چنین چیزی امکان دارد یا خیر .
خب از اینها بگذریم ، حال همتون خوبه دوستان همیشه حاضر ؟، و چه خبر از حال دوستان مدتی غائب ؟؟؟
دوستان کسی از شاد و کیوان خبر نداره ؟
نقاب از طرف خودش و کیوان به لرد حامد تبریک گفته بود شاید نقاب خبری داشته باشد و یا شایدهم از روی ادب چنین کاری کرده بود .