اليناي خوبم اگه بهبودي هم در زندگي من باشهبه خاطر تلاش شما و دوستان خوبمه.ممنون از همه شما.
نمایش نسخه قابل چاپ
اليناي خوبم اگه بهبودي هم در زندگي من باشهبه خاطر تلاش شما و دوستان خوبمه.ممنون از همه شما.
سلام طراوت خوبی. بهتره یه کم هم به همسرتراه بیای بالاخره اونم آدمه .این که با دوست دوران کودکی هست من نمی دونم چه مشکلی پیش میاره.د یگه نمی تونه که پاستوریزه باشه عزیزمن.بهتره یه کمم نیمه پر لیوانو ببینی.واز زندگی لذت ببریدودیدگاه خودتونونسبت به هم عوض کنید من پیشنهاد می کنم که بشینید و با هم با ارامش حرف بزنید . با حرف زدن خیلی مشکلات حل می شه حداقل انتظاراتتون از همو می فهمید .ببخشید خودت می دونی که من نمی تونم کسیو راهنمایی کنم موفق باشی
و بر اعصاب خود مسلط
zibaalizade عزيز چقدر خوشحالم كه توي اين سايت عضو شدي.دوست خوبم اينو بگم كه هميشه برام مثل يه خواهر بودي و اميدوارم با نظرات سازنده خودت بتوني به بقيه دوستان هم كمك كني.در مورد صحبت كردن هم حرف زديم اما خودت ميدوني كه مشكل اصلي من كار شايانه نه خودش.
بازم به روي چشم سعي ميكنم نيمه پر ليوان رو ببينم.
خوشحالم که بهبودي رو در جراحات زندگيت ميبينم
طرات عزیز خوشحالم کمی آرامتر شدی عزیزم با آرامش برخورد کن و سعی کن این موضوع توی ذهن شوهرت کمرنگتر بشه البته شوهرت به دلیل شغلش حق داره کمی حساستر باشه ولی عزیزم اینو بدو ن هر شغلی گرفتاریهای خاص خودشو داره مثلا اگر شوهرت دکتر بود چطور با کشیکای شبانش توی بیمارستان کنار میومدی و یا ... پس از زندگی زیبات لذت ببر و خودت رو عذاب نده
اوضاع چطوره طراوت جان؟
سلام به همه دوستان
اليناي خوبم فعلا كه روابط عاليه اينطوري بگم بهتره سعي كردم زياد ريز بين نباشم.متاسفانه من توي خونواده اي بزرگ شدم كه دروغ رو ننگ ميدونن و به خاطر كوچكتريم مساله بيش از حد حرص ميخوردن .ميدوني هميشه همه چي تو خونه ما روي نظم بوده و به خاطر كوچكتريم مساله كه خلاف شرايط خونه بوده محكمه داشتيم ...اينها همه روي من تاثير گذاشته! برعكس خانواده شايان جز خوشي چيزي رودرك نميكنن شايد باورتون نشه پدر شوهرم 52سالشه اما هر كس اون رو ديده ميگه 45 سال بيشتر نداره دليل اونم شاد بودن و بي مسوليتي كه متاسفانه شايان هم اين خصلت رو به ارث برده . منم ميخوام يه مدتي مثل اونها باشم.راستي 2 روز پيش بازم يه دروغ گفت كه بدون داد و بيداد بهش گفتم از من ديگه انتظار صداقت نداشته باشه و مثل هميشه قول داد تكرار نكنه.
میدونی طراوت جان هر چیزی به اندازه خوبه نه جدی بودن زیاد و نه شادبودن بیش از حد.و هر کدوم از این موارد به اعتدال خوبه. پس نه سعی کن که کاملا" مثل خانوادت باش نه مثل شوهرت .
موفق باشی عزیزم
سلام طراوت جان امیدوارم که ایام به کام باشد سالروز ازدواجتنو تبریک می گ
م امیدواورم که سالها زندگی خوبی داشته باشین .کادوئی هم که گفتی فراموشت نشه
حتما بخر و با همه عشق و احساست بهش بده و فکر کن که زندگیتونو تازه شروع کردین
موفق باشید
زيبا جان ممنون ازت گلم سالگرد عقدمون بود،كادو رو هم خريدم همون رنگي رو كه شما گفته بوديد.
اليناي خوبم چشم به حرفهات گوش ميكنم.دوستت دارم
ديروز قلبم يه كم درد ميكرد شايان منو برد دكتر و نوار قلب گرفتم قرص پراپرانول دوز 10 به 40 تبديل شد.دكتر گفت كه بايد اكو بدم!!! شايان ناراحت بود اما به روم نميآورد ديروز هم مثل پروانه دورم ميگشت.