آره بال تکین عزیز رفتم خیلی هم خوش گذشت ولی چه فایده فکر کنم دارم مجبور می شم بر خلاف میلم عمل کنم
شاید مجبور بشم تن به جدایی بدم چیزی که هیچ وقت فکرشو نمی کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بال تکین عزیز رفتم خیلی هم خوش گذشت ولی چه فایده فکر کنم دارم مجبور می شم بر خلاف میلم عمل کنم
شاید مجبور بشم تن به جدایی بدم چیزی که هیچ وقت فکرشو نمی کردم
خوشحالم بلوم جان که بهت خوش گذشته. مگه اتفاقی افتاده؟
با سلام Bloom
به علت طولانی شدن تاپیك و اینكه دارای بیش از 310 پست بوده و در حوصله اعضاء مخصوصا تازه واردین نیست كه با دقت همه آن را بخوانند، بنده این موضوع را می بندم.
پیشنهاد می دهم اگر مشكل یا مسئله جدیدی دارید به طور جداگانه در تاپیك جدیدی ایجاد كنید. اگر هم در همین رابطه هنوز مشكل دارید.
یك تاپیك جدید ایجاد كنید و سعی كنید با توجه به 310 پستی كه ارسال شده است به طور خلاصه در چند خط مشكلتون را بنویسید و در چند خط نتیجه ای را كه گرفتید بنویسید و بعد منتظر بمانید بنده و سایر اعضاء پاسخ بدهیم. اینطوری فكر كنم همه افراد با توجه به خلاصه شما بیشتر بتوانند كمك كنند.
یك توصیه عمومی به همه دوستان:
سعی كنید وقتی مشكلی طرح می كنید به راهكارها و روشهای حل مشكل توجه كنید. اینطوری با یاد گرفتن روش می توانید مشكلات و مسائل مختلف را حل كنید.
اما اگر بخواهید برای هر مشكلی جداگانه منتظر پاسخ و راه حل بگردید، همیشه محتاج و وابسته به نظرات دیگران خواهید ماند.
لذا سعی كنید با خواندن مقالات تالار این روشها را خوب بیاموزید و بعد با چند مورد از مشكلات خود تمرین كنید.
اینطوری نیاز نیست كه موضوعی با صدها پست داشته باشید و هر روز با نوشتن یك مسئله و نظرخواهی مسائل را حل كنید.
استقلال و خودبسندگی در حل مشكلات هدف نهایی همه ماست.