RE: لطفا منو راهنمایی کنید
شاد خوبم، نمیدونم چه دردی رو داری می کشی یا چطوری تحمل می کنی، اما میدونم که خیلی داره روت فشار میاد، میشه ازت خواهش کنم یه طوری خودت رو خالی کنی؟ میشه ازت خواهش کنم داد بزنی! گریه کنی! میشه ازت خواهش کنم این لبخند لعنتی رو نزنی!!!! آخه چرا هر بلایی سرت میاد صبر می کنی؟؟؟ دختر منفجر میشیا!
اما من برخلاف بچه های دیگه بهت نمی گم صبر کن، چون تو غیر از صبر کار دیگه ای نمی کنی، من می گم داد بزن، دعوا کن، خودت رو تخلیه کن. مگه دکترت نگفته حداقل 6 ماه دور از هر استرس باشی! آخه اگه یه بلایی سرت بیاد اون چطوری میخواد خودشو ببخشه؟
یعنی چی که پدرش روش نفوذ داره و خانواده اش خانواده اش! اون توی این شرایطی که تو داری نباید تحت تأثیر حرف هیچ کسی قرار بگیره.
چرا انقدر آرومی؟ یعنی اصلا ناراحت نیستی؟ من که باور نمی کنم!! پس چطور میتونی انقدر آروم باشی؟؟؟!!! چطور میتونی این وضعیت رو تحمل کنی؟؟؟
خواهش می کنم ازت لااقل گریه کن!!!!
17- سوره: 9 , آیه: 51
بگو جز آنچه خدا براى ما مقرر داشته هرگز به ما نمىرسد او سرپرست ماست و مؤمنان بايد تنها بر خدا توكل كنند
سلام شادی. نمی دونم چی بگم...
وقتی به یاد اون همه خوبی و صبرت می افتم ...
خدا بزرگه و عادل :72:
شاد عزيزم باز هم دلم گرفته از آدمايي كه قدر با تو بودن رو نمي دونن . عزيزم ازت مي خوام در برابر دلتنگيهات محكم باشي .
خیلی جرات داری خیلی مقاوم و صبوری کسی که دوسش داری با یه بهونه داره قلبت رو ریز ریز میکنه و هیچی نمیگی
کاش من هم می تونستم این استقامت تو رو داشته باشم نه با یه قهر یه ماهه 7 کیلو لاغر بشم (هنوز یک ماه هم نشده!)
شاد عزیزم یادته من همیشه به همسرت مشکوک بودم؟؟؟
متاسفم این طوری شد.
ولی الان همون شک رو نسبت به همسر خودم هم دارم.
گاهی اوقات صبوری و مهربانی انگار نتیجه عکس می ده.
مسیح گونه رفتار نکن. این آخرین درخواست من از تو بود. شاد زندگی با شادی حق طبیعی توست. فریاد بزن گریه کن بغض کن ، حتی هر کس دلگیری تو پیغام خصوصی از به من توهین کن و فحش بده . اینو ازت می خوام خواهر عزیزم. یجوری خودتو خالی کن. فقط التماس نکن و درخواست نکن.اون حتی اگر حق انتخاب داشته باشه، تو مستحق این نیستی که از اون دلیل بپرسی وخواهش کنی اون رو. تو شایسته این هستی که خواسته بشی. شادی عزیز گاهی اوقات باید باور کنی که زندگی ، لااقل گوشه ای از زندگی، مال تو هم هست.
من این تاپیکت رو که دیدم دلم نیومد چیزی نگم . اگر چیزی خواستی بگی به من پیغام بده. خودتو خالی کن به هر صورتی که می خوای.
برات آرزوی بهترینها رو دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
مسیح گونه رفتار نکن. این آخرین درخواست من از تو بود. شاد زندگی با شادی حق طبیعی توست. فریاد بزن گریه کن بغض کن ، حتی اگر از هر کس دلگیری تو پیغام خصوصی به من توهین کن و فحش بده،سرم داد بزن . اینو ازت می خوام خواهر عزیزم. یجوری خودتو خالی کن. فقط التماس نکن و درخواست نکن.اون حتی اگر حق انتخاب داشته باشه، تو مستحق این نیستی که از اون دلیل بپرسی وخواهش کنی اون رو. تو شایسته این هستی که خواسته بشی. شادی عزیز گاهی اوقات باید باور کنی که زندگی ، لااقل گوشه ای از زندگی، مال تو هم هست.
اگر بر حقیقت زندگی معترف باشه برمی گرده. بی شک.
من این تاپیکت رو که دیدم دلم نیومد چیزی نگم . اگر چیزی خواستی بگی به من پیغام بده. خودتو خالی کن به هر صورتی که می خوای.
برات آرزوی بهترینها رو دارم.