RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
سلام
بی دل عزیز
از اینکه دوباره فعالیتتون رو توی تالار شروع کردی خوشحالم..
داملای عزیز
وقتی پستت رو دیدم خیلی خیلی خوشحال شدم .....ما منتظریم تا دوباره فعالیتهای شما رو ببینیم...
مخصوصا توی تاپیک تولدها که جای خالیه شمارو بیشتر نشون میداد.....
بی دل عزیز
حالا که اینهمه تعریف از شما شده دست بکشید از این گیس و گیس کشی :311:
این که جای شک نیست شما خیلی مهربان و دلسوزید و جاتون توی تالار خالی بود......
دوستان بزنند اون دست خوشگله رو تا این دعوا ختم به خیر بشه:104::104::104:
آقا محمد اگه خواستید از کسی تعریف کنید اسم این بی دل عزیز رو هم بیارید تا جلو گیری بشه از این شر و شرورهای بی دل عزیز:311:
سلام
خانم بی دل دعوا و انتقام گیری تازه شروع شده است من از این دعوا دست بر نمی دارم:300:
اعضا تالار جریمه خانم بی دل 1 هفته نوبت در صندلی داغ است باید به سو الات اعضا پاسخ دهدخانم نازنین نوبت خانم بی دل درصندلی داغ اعلام کنید:311:
پنج شنبه 11 فروردین اعضا تالار و مدیران خوب تالار ناهار مهمان خانم بی دل هستیم:311:
ارش رشته خوب عا لی درست کن:311:
رشته اش بخرید:311:
سبزی اش خوب تمیز پاک کنید تمیز بشوید ضد عفونی کنید:311:
زرشک پلو با مرغ خیلی عا لی درست کن:311:
مرغ سرخ کنید یا مرغ سوخاری کنید:311:
برنج خوب عا لی ابکش کنید:311:
اعضا تالار پنج شنبه ساعت 1 ظهر ناهار مهمان خانم بی دل هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام
خانم بی دل دعوا و انتقام گیری تازه شروع شده است من از این دعوا دست بر نمی دارم:300:
دیگه خودش خواست!!!!!!!!!!!!!! لطفا اون طبل مخوف جنگ و به صدا در بیارین :163:
"محمد" خروشید کای مرد رزم آزمای *** هم آوردت آمد مشو باز جای
"بی دل" بخندید و خیره بماند *** عنان را گران کرد و او را بخواند
بدو گفت خندان که نام تو چیست *** تن بی سرت را که خواهد گریست؟
....
خلاصه بگم ای جوان در این کار زار *** به کشتن دهی سر به یکبار! http://www.sherv.net/cm/emoticons/gu...oting-guns.gif
..........................
بنازم به اقتدار و هیبتت بی دل! هنوز این پست ارسال نشده، تعداد اعضا آنلاین به حد اقل رسید و تعداد اعضا مخفی همینجوری هی رو به ازدیاد:311:
کلا محمدچند وقتی است خیلی با استراتژی و تاکتیک حرکت می کنه . :324:
محمد خطرناک که می گن شمایی ؟! نه ایشون ! :311:( بر گرفته از متن "شهر قصه " کاری از قربونش برم "بیژن مفید" :46: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام
اعضا تالار جریمه خانم بی دل 1 هفته نوبت در صندلی داغ است باید به سو الات اعضا پاسخ دهدخانم نازنین نوبت خانم بی دل درصندلی داغ اعلام کنید:
پنج شنبه 11 فروردین اعضا تالار و مدیران خوب تالار ناهار مهمان خانم بی دل هستیم
ارش رشته خوب عا لی درست کن:
رشته اش بخرید:
سبزی اش خوب تمیز پاک کنید تمیز بشوید ضد عفونی کنید
زرشک پلو با مرغ خیلی عا لی درست کن
مرغ سرخ کنید یا مرغ سوخاری کنید
برنج خوب عا لی ابکش کنید:
اعضا تالار پنج شنبه ساعت 1 ظهر ناهار مهمان خانم بی دل هستیم
محمد این منوی غذایی درخواستی از من نبود ؟! :311:
آمدی تک بزنی من بهت پاتک زدم :311:. رفتی سراغ بی دل ؟! ای کلک :311::311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fa mo
:326::326:
پس کوشی؟
با منید قربان؟ یا با محمد؟ یا با کی؟ چی؟
این لشکر رنگا وارنگ سلم و تور رو آوردی در رکاب کی و علیه کی بجنگه؟
انی جان آش خواست با زرشک پلو، براش درست نکردی حالا سر به طغیان گذاااااااااااشته:311: حریف میطلبه!!!
فرزندم خرج که از کیسه صندوق رفاه همدردی بود و سفره هم که مجااااااااااازی :311: دیگه حاتم طایی شدن کاری نداره. خودم برات عکس یه دونه آش رشته خوشگل میذارم، همه چند هزار نفر عضو همدردی رو هم به تماشای تصویر آش دعوت میکنیم خوبه؟ :311:
دختر خانمهای ارزومند بفرمایید آش هم بزنید:
http://www.hamdardi.net/imgup/19039/...272a3e92e3.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fa mo
:326::326:
پس کوشی؟
با منید قربان؟ یا با محمد؟ یا با کی؟ چی؟
با یکی دیگه ام!!!:72: تو سی ثانیه اولش گفته... کلا جدی نگیر
RE: <<< باغ همدردی 2 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
Baidu، Google، Bing، gol61، hadieh، hamed65، Mina91، دختر مهربون، شوکا، نازنین 1، چشمک
خانم ها و اقایون انلاین یعنی شما خواب ندارید؟ ای بابا! حالا چشمک و gol61 خانم بقیه اذبن (درستشو نمی دونم) شما چرا که خونه زندگی داری؟ یعنی شوهرت هیچی نمی گه این موقع شب؟
ای بابا دلجو جان مثل اینکه اومدی کل کل:311:
خواب چیه ...خواب کجا بود ... تازه منتظر بودم گلنوش و رایحه عشق هم به ما بپیونده آخه اوناهم پای ثابته شب زنده دارانند ....
یادش به خیر منو گلنوش و رایحه عشق تا نصفه شب پای همدردی بودیم ولی انگار عید با این رفت وآمداش و مسافرتهاش یکمی بهمون فشار اورده یعنی دیر میاییم و زودم می ریم :311::311:
دلجو دلتنگ حالا که از شوهرامون رضایتنامه کتبی داریم پس اجازه بده دور همی خوش باشیم:311:
کو ؟ کجاست؟ نه تاریکه خوب نمی تونم امضا رو ببینم. لطفا رضایتنامتون رو اسکن کنید برام بفرستید.
خوش باشید ننه. وقتی اقاتون راضین من چی کاره بیدم؟ ببخشیدا روم به دیوار شوهرم شوهرای قدیم. یه جذبه ای داشتند برا خودشون.
ما که نه مهمون داریم نه مهمونی داریم بریم. میایم همدردی احساس عید دیدنی مجازی بهمون دست بده.
راستی امروز 5 شنبه بود. این بی دل و انی قرار بود برامون اش بپزن! نکنه چشمهام ضعیف شده آش رو هم ندیدم؟ یا شایدم این فرهنگ و دار و دستشون مثل دفعه قبل آشا رو زود خوردند و بقیشم بردند خونه.