نوشته اصلی توسط گرد آفرید
درود بر شما 118 ارجمند
همچنین :43::72:
گراهام بل آمریکایی را که حتماً می شناسید،ایشان پیروِ فرنگی بودنشان شراب می نوشیدند و همسرشان بی حجاب در انظار ظاهر می شد،آیا ایشان بهشتی است؟
بهشت و جهنم را من ( من نوعی ) تعیین نمی کنم ! و هر شخص در هر جای دنیا اگر گفتار نیک ، پندار نیک و کردار نیک داشته باشد شایسته ی تقدیر است . اما نکته ی اساسی اینجاست که ملاک برای گفتار نیک ، پندار نیک و کردار نیک چیست !؟ و آن همان ایدئولوژی و جهانبینی هر شخص است که ملاک برای قضاوت قرار می گیرد . به عنوان مثال یک بودایی را هرگز با احکام مسیح مورد قضاوت قرار نمی دهند بلکه با جهانبینی خودش محشور می شود ! ولی هر شخص در هر کجای دنیا و با هر جهلنبینی و ایدئولوژی که دارد حتما مورد مواخذه قرار میگیرد که آیا در طول عمر به دنبال بهترین ایدئولوژی بوده یا نه !؟ اگر برای بدست آوردن آن نهایت تلاش خود را کرده ولی به دست نیاورده عذر پذیرفته است وگرنه بابت این موضوع باید به تمام پیامبران و اولیای الهی توضیح پس بدهد .
البته این نظر شخصیه منه که از جهانبینی شخصی ام نشات گرفته و چیزی که ار لابلای روایات اسلامی در این مورد به دست آوردم و ممکنه اشتباه باشه !
آیا طاهره دارد با پرسشهایش سر از باورها و کارت در می آورد؟
احتمالا ً ! :D
متاسفانه یکی از آفت های طاهره ( با تمام خوبی هایی که داره ) همینه و نمیدونه یا می دونه ولی نمی تونه عملیاتی کنه که نباید با همه یه طور رفتار کرد . اما ظاهرا این از تاثیرات همنشینی و الگوبرداری از مدیر سایته ! متاسفانه بعضی ها پیشاپیش تصمیمشون رو میگیرن واصلا به حرف مخاطب فکر هم نمی کنند و مسلما در این دادگاه که قاضیش هم خودشون هستند سربلند هم خارج میشن !!! :227:
جمع واژه *اژدها* چیست؟
ریشه واژه اژدها وضحاک یکیه و اشکال دیگه ای مثل اژدر، اژدرها و اژدهات داره، به معنی یه مار افسانهای و بزرگ، با دهن گشاد
بر حسب قاعده دستوري معمول، موجودات روح دار به «آن» جمع بسته مي شوند. مانند: شيران، اسبان و غيره و چون اژدها هم از جانداران اسطوره ايه به «آن» بايد جمع بسته بشه پس جمع اژدها «اژدهايان» میشه. هرچند «يا» قبل از «آن»، جزء واژه اژدها نيست ولي براي زيبائي لفظ «يا» به «آن» اضافه مي شه كه اين «يا» به عنوان (تزئيني ميانگين) ناميده مي شه.
آیا شده تا حالا یکی از شاگردانت را جلوی دیگر شاگردانت تحقیر کنی یا تمسخر؟
والا ممکنه این اتفاق افتاده باشه ولی خداییش یادم نمیاد ضمن اینکه من به خاطر تفاوت سنی کمی که با دانش آموزام دارم ارتباط فوق العاده عاطفی و دوستانه ای بینمون وجود داره به طوری که در طول سال بارها خارج از فعالیت مدرسه به استخر و استادیوم و اماکن مذهبی میریم و آخرین روز سال همواره برای هر دو طرف روز تلخیه ! ولی با اکثرشون بعد از سال تحصیلی هم ارتباط دارم . :43:
به نظر شما چرا ما در خطاب قرار دان دیگران از افعال و ضمایر جمع و مفرد بهره می بریم؟مثلاً اگر در صحبت با بزرگترها با واژگان جمع سخن می گوییم،اما با یک کارگری که از سن ما بیشتر دارد نیز با همان لحن حرف نزده و واژگان مفرد را بکار می بریم؟مگر ارزش انسانها با هم فرقی می کند؟
این یکی از بزرگترین دغدغه های منه و روز به روز بیشتر دارم روی خودم کار می کنم تا با همه ی مردم به خاطر شرافت انسانیشون برخورد کنم نه جایگاه و مقام دنیاییشون ! ما در سیره ی عملی اهل بیت هرگز چنین رفتار زشتی رو مشاهده نمی کنیم ولی متاسفانه در جامعه ی ما به شدت رواج داره ! دارم با توکل به خدا روز به روز بیشتر تمرین می کنم تا گرفتار این آفت کثیف نباشم . متاسفانه خیلی ها ادب رو با تملق اشتباه گرفتند و این توی فرهنگمون هم ریشه دوونده و دیگراندیشان قربانی این ریشه ها هستند و مردم توان مبارزه با ملکه های ذهنیشون رو ندارند ولی برای من مهم نیست که مردم دربارم چه می اندیشند ولی مهم اینه که من به شعورشون بی احترامی نمی کنم ولی اونها این بی احترامی رو بیشتر خواهانند !!! :D