RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سویتیم اینجا سویتیم اونجا سویتیم همه جا.
بلخره نوبت سابینای عزیز شد.سلام احوالاتت.منم چندتا هیزم به آتیش اضافه کنم.
کلاس اول با مادرت رفتی؟گریه م کردی؟
این شعر یادت میاد؟دختره تنها نشسته ......... گریه می کنه.کاملشو برامون بنویس
مجله ای آبونمان هستی؟
قبض برق این دوره چقدر شد؟
آشپزی بلدی؟
گفتی چند سالته؟
بچه بودی همیشه زانوهات زخم بود؟
وقتی پسرا رو می بینی موهاشونو سیخ سخیه ابروشنم برداشتن چه حسی بهت دست می ده؟
با خاله و دایی بیشتر جوری یا عمو و عمه؟
هیزم ما به سر رسید ...................... خارپشت به خونش نرسید
قبل از من پست آریانا بود،الآن چرا نیستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آریاناng
سلام سابینا ، گل کاشتی خانومی!!!
سلام عزیزززززززززززززززززززم مررررررررسی
من افتخارمی کنم همشهریتم ، میدونستی؟
منم همینطورررر یاشاسیننن
واما سوالهای جدید:
1-بچه بودی شیطون بودی؟ چندتا ازشیطونی هاتو برامون بگو؟
بچه بودم زیاد شیطون نبودم، بزرگتر که شدم شیطون شدم :311:
من عاشق ماست و لبنیات بودم و هستم، یه روز مامانم ماست خریده بود، 3-4 سالم بود ولی خیلی خیلی مبهم یادم میاد، تا مامانم بیاد من رفتم از بالای کابینت ماستو بردارم، ماستهای قدیمی رو هم می دونید دیگه بسته بندی و آکبندی و این سوسول بازیها نبود، یه سطل بود روش نایلون فریزر که با کش محکم می شد، دسته ماستو که کشیدم قشنگ برگشت رو سرم، از سر تا پا سفید شدم، حالا جالبش این بود که دست و پامو لیس میزدم ماسته هدر نره:311:
2-من واقعا دخترآرومی هستم ازکجا فهمیدی؟
خوب طرز نوشتنت و راهنمایی هات همه این احساسو به من میده
3-توعاشق بچه ای ، دوست داری درآینده ایشا اله چندتا بچه داشته باشی؟
من عاشق یه دونه بچه هستم، چون بیشترشو نمیتونم بزرگ کنم، اونم پسر بچه تخس و شیطون دوست دارم
4-نظرت درمورد حجاب خانومها چیه؟
همشهری چوخ داغ الیسن هااا:311:
به نظر من یه سری مسائل هستند که شخصیه و نباید وارد حریم همدیگه شد، یکیش حجابه، من دوستی دارم که موهاشو پلاتینی رنگ می کنه و همیشه بیرونه، در مقابل دوستی دارم که کاملا محجبه وچادری هست، با هیچکدوم مشکلی ندارم با همدیگه خیلی خوب سازگار شدیم، چون یاد گرفتیم به اعتقادات همدیگه احترام بذاریم، خودمم درمورد حجابم شعارم اینه که طوری لباس بپوشم که جلب توجه زیاد نکنم و توچشم نباشم
5-ازجوابات فهمیدم آدم باسیاستی هستی ،به نظرت سیاست داشتن چقدرتوی موفقیتت کمک کرده؟
من خودمو آدم موفقی نمی بینم در زمینه زندگی مشترک، و فکر می کنم اگر سیاست داشتم شاید حالو روزم این نبود، ولی اگر جواب سوالها رو میگی این از حاضر جوابیمه، از بچگی حاضر جواب بودم
6-کجاها مسافرت کردی؟
تهران، شهرهای اطراف تبریز مثل اردبیل ارومیه، کیش و یه بارم ترکیه
7-بخوای بری مسافرت دوست داری کجاباشه وبا چه کسی؟
دوست دارم برم ونیز، اگر محمد قول بده اونجا اعصابمو به هم نریزه حاضرم اونم ببرم:311:
8-ترجیح میدی باخودکاربنویسی یا مداد؟
بیشتر با خودکار چون مداد رنگش به مرور از بین میره و پخش می شه ( چرا پرسیدی؟ )
9-تا حالا سریه سر معلم ها یا استادات گذاشتی؟
اوووووووووووووووووووووووه ه خیلی زیااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااد
10-ازسوسک بیشترمی ترسی یاموش؟
وای اسم سوسک که میاد تنم مور مور میشه، ازش متنفرم
11-این کلمات رو تو یه جمله برام معنی کن.
عشق: جذابیت شدید دو جنس مخالف نسبت به همدیگر
نفرت: وقتی که کسی برات مهمه ولی میخوای که دیگه نباشه این حسو داری
علاقه ودوست داشتن: کمک و همیاری به همدیگه در روزهای سخت
احساس: طوفانی که در مغز بوجود میاد و اگر مهار نشه ممکنه خرابی به بار بیاره
گذشت: خیلی سخته ولی گاهی مجبوری:311:
12-بعضی ها می گن عشق واقعی وجود نداره ، من اصلا قبولش ندارم ومعتقدم وجودداره حتی اگه یک طرفه باشه نظرتوچیه؟
میدونی من معتقدم اگر عشقی هم باشه توام با شناخت و منطقه ، عشقی که منطق توش نباشه یه نوعی میشه گفت جذبه هست، یعنی یه حس شدید ولی گذرا، منم این احساسو تو زندگیم تجربه کردم، ولی راحت نشستم سرجام و گفتم سابینا نترس این حس قویه ولی زود می گذره
تعداد سوالهام به 12 رسید 13 رو حذف می کنم میرم به 14 تا یه موقع اگه توهم مثل فرهنگ به نحسی 13 اعتقاد داشتی
جهت اطلاع آقای فرهنگ من 13 ماه به دنیا اومدم
برات مشکل سازنشه.
14-راستی راستی قیافت شبیه حواست؟
والله یه روز تو مهمونی مغزمو خوردن که برو فلان سریالو ببین فلان کس عییییین توئه ، من که دیدم گفتم نه این کجاش شبیه منه، بعد از محمد پرسیدم گفت چرا یه شباهت هایی داره مخصوصا چشماش، بعدم که انقدر در و همسایه گفتن راستی راستی باورم شد و کم مونده بود جوگیر بشم و بگم ای وای دیرم شد فیلم برداری الان شروع میشه
لازم شد یه روز شام دعوتت کنم ببینم کجات شبیه اونه !
تو شامتو دعوت کن من لازم باشه گریم هم می کنم :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
یاشاسین اذربایجان و بوتون اذریلر:72:
یاشاسین
خوب هستین انشاالله؟
ای بد نیستیم بحمدلله
1.از تراختور چه خبر ؟به نظرت میتونه تو جدول بالاتر بیاد بشه جزء سه تا تیم؟نگو اصلا از وضعش خبر ندارم که ناراحت میشم.
مگه می شه تبریز باشی از وضعیت تراختور بی خبر، من مطمئنم که داغلاری دلر!!
2. دانشگاه تبریز درس خوندی؟اگه جای رییس دانشگاتون بودی چکار میکردی؟حالا اگه وزیر علوم بودی چیکار میکردی؟
آره ، اگر به جای رئیس دانشگاه بودم یه مجسمه از سابینا می ساختم میزدم وسط دانشگاه، اگر جای وزیر علوم بودم اساتید قدیمی و با سابقه رو بازنشسته نمی کردم بیام 4 تا فنچول که معلوم نیست کجا درس خوندن بیارم سرکار
3.این تعارف تبریزی که میگن مطمئنا شنیدی دیگه!!قضیش چیه؟
قضیه ش اینه: بویوروز - یوخ سیز بویوروز - یوخ اصلا اولماز سیز بویوروز - یوخ والله گئتمرم سیز بویوروز - یوخ ازوم اولوم گره بویوراسیز - یوخ مامان جانی گئدممرم سیز بویوزوز ...
ترجمه: بفرمایید - نه شما بفرمایید - نه اصلا نمیشه شما بفرمایید - نه به خدا نمیرم شما بفرمایید - نه جان من بفرمایید - نه جان مامان نمی رم شما بفرمایید ... الی آخر..
4.اولین چیزی که با دیدن این کلمات بذهنت میرسه بگو یا توضیح بده:
قرابیه: ای شکمو
محمد حسین بهجت: شعرهای قشنگ
فساد اداری: رشوه و پارتی بازی و کاغذ بازی
فمنیسم: جاش ایران نیست
سکولاریسم: تفکر دور از دین
روشنفکر: بیشترشون افکار عمومی رو فریب می دن
5. اساسی فیلم جدایی نادر از سیمینو نقد کن،ببینیم منتقد خوبی هستی؟
نقد این فیلم زیاد وقت می بره ولی خوب در یک کلام بگم از واقعی بودن شخصیت ها، تاثیر دین بر شخصیت آدم ها، آدم ها هر جا لازم باشه دروغ می گن، هیچ کس خوب یا بد مطلق نیست هر کسی جنبه های شخصیتی مختلف داره که توی مواقع مختلف بروز می کنه، لج بازی تو زندگی زناشویی یعنی بن بست، بعضا بزرگترها هستند که بچه بازی در میارن و بچه ها جای بزرگترها رو می گیرن ...
6. مرغ همسایه غازه؟
والله بحمدالله ما مرغی نداریم و همسایه غازی از این بابت خیالمات تخت تخت است
7.از بین اینایی که میگم یکیو انتخاب کن:
جرج کلونی،بن افلک،براد پیت
صدام،بن لادن، کاندولیزا رایس
دولت سازندگی،دولت اصلاحات،دولت اصولگرا
تاتلیس،ماهسون،اسماعیل یاکا
امریکا،کانادا،استرالیا
پرنده،خزنده،ابزی
قصه های تا به تا(زیزیگولو)،قصه های مجید، دنیای شیرین دریا(یاد پوپک گلدره بخیر چقدر ناراحت شدم از رفتنش:302:)
موسیقی اذزی،کردی،بندری
دعای عهد،فرج،توسل
8.با کدوم فیلم بطرز عجیبی یه گالن اشک ریختی؟با کدوم فیلم عاشق شخصیت پسر داستان شدی و خواستی جای دختر داستان باشی؟
وقتی شیندلرز لیستو دیدم دو بسته دستمال کاغذی هدر دادم
تو سریال how I met your mother از شخصیت تد خوشم میاد
9.تا حالا چند بار شیطون خواسته گولت بزنه،تو گفتی نه من گول حرفای تو رو نمیخورم؟بالاخره چی شد گولشو خوردی؟ای بچه بد:D
فکر کنم نسبت به جوونهای امروزی خیلی کمتر گول این ناکسو خوردم ننه
10.چرا با وجود اینکه میدونیم حجاب دستور خداست ولی کامل رعایتش نمیکنیم؟به نظرت حکم و مجازات دیده شدن یه تار مو با صد یا هزار تار مو فرق میکنه؟(فقط سعی کن فتوای جدید ندی:305:)
به نظر من کسایی که حجاب کامل ندارن واسه این ندارن که توجیه نشدن که چرا با دیدن چند تار مو یکی به انحراف کشیده میشه
درمورد سوال دوم انگار داری می پرسی کشتن یه فرد با هزار فرد فرق می کنه؟
11.فک کن چند روز بیخوابی کشیدی الان گرفتی خوابیدی یکی دوساعت نگذشته یهو صدای انفجارمهیب یه ترقه بغل گوشت توسط یکی از بچه های فامیلتون که دل خوشیم ازش نداری تو رو میپرونه از خواب،اولین کاری که با این بچه میکنی چیه؟
پدر مادرشم نیستنا خیالت راحت اگه خواستی یه دل سیر کتکش بزن ما همگی درکت میکنیم:311:
بلند میشم میگم ای بابا چه خبره، بعد می برشمش اتاق می گم بشین همینجا بازی کن تا ننه بابات بیان
12.یه خاطره شیرین ترجیحا با همسرت؟
دوچرخه سواری تو کیش
13.یه بیت شعر یا یه جمله بگو که با خوندش دیونه بشیم(بریم تو فضا)
حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو*** و اندر دل آتش درآ پروانه شو پروانه شو
14.میخای دستور بدم از همین هفته دیگه تبریزو پایتخت کنن؟
:D
نه اگر پایتخت بشه مثل تهران شلوغی ترافیک آلودگی ... همینجوری خوبه خرابتر نکنن :311:
الان احساس داغی میکنی یا بازم ولرمه؟حرارتشو بالا ترببریم؟
دست مریزاد حسابی هیزم ریختی تو آتیش
سوالهای ما هنوز نا تمام تا نگاه میکنی میبینی تعداد سوالا دیگه زده بالا،پس سوال نکردن ناگزیر میشود.
فعلا با اینا خستگیتو در کن تا بعد.
ممنون از سوالای خوبت
خب،خب،خب عزیزان من تا 21 امشب نوبت سابیناست و میتوانید سوالات خودتون رو مطرح کنید.لطفا بعد از ساعت 21 دیگه کسی سوالی نپرسه و فقط سابینای عزیز میتونن به سوالات بی پاسخ،جواب بدن.ممنونیم:72::72:
سابینا جان سوالای آخر:
_جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است/هزار بار من این نکته کرده ام تحقیق...به نظرتون چرا حافظ اینو میگه؟
_اگه دختر یا پسرتون به 20 سالگی که رسید گفت میخواد اسمش رو عوض کنه عکس العمل شما چیه؟
_اگه جامعه شناسی رو انتخاب نمیکردید،چه رشته ای رو انتخاب میکردید؟
_اگر بگن فقط یک روز تا پایان زندگیتون مونده در اون یک روز چه کارایی میکنید؟
_اگر در یک تصادف همسرتون چهره شو از دست بده و مثلا صورتش خیلی آسیب ببینه جوری که با جراحی پلاستیک هم درست نشه،حاضرین باهاش بمونین؟
_اگر در دوره بارداری بفهمید نوزادتون معلولیت مادر زادی داره چکار میکنید؟بازم اون بچه رو به این دنیا دعوت میکنید و نگه اش میدارید؟
_اگر بعد از ازدواج همسرتون ازتون بخواد شغلی رو که براش کلی زحمت کشیدید رو ول کنید عکس العمل شما چیه؟
_به نظر شما که جامعه شناسی خوندید چرا زن هایی ایرانی بالاترین آمار مصرف لوازم آرایش رو دارند؟
_بینیتون عملیه؟اگر نه دوست دارید عمل کنید؟
_سن مناسب برای ازدواج به نظر شما چند سالگی هست؟هم برا دختر هم برا پسر.
_به طالع بینی اعتقاد دارید؟مثلا این خصوصیاتی که راجع به متولدین ماههای مختلف میگن...
_در تاریخ از سادگی مردم ایران بارها سو استفاده شده،جوری که عده ای جزو خصوصیات ایرانی ها سادگی رو هم میارن،نظرتون چیه؟
_...
از اونجایی که به بعضی سوالات جواب ندادید شاید سرتون شلوغ باشه و همین ها کافیه:)
_
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
سلام سابينا جان.
خوش به حالتون شده كه امروز تو حال و هواي اذيت كردن نيستم. بچه خوبيم. اذيت هم نميكنم، هرگز!
و اما سؤال ها!
سلام خانومی، خوب ببینیم تا چه حد بچه خوبی بودی
1. شخصيت شما به كدوم يك از اشكال زير شبيه تر هستش؟
الف: :324:
ب: :311:
ج: :303:
د: :43:
یه مقدار شبیه اولیه راستش الف
2. چرا به چاله چوله هاي ماه گير ميدين؟ هان؟ :160:
خوب اینهمه امکانات جراحی زیبایی بده پوستشو بکشن صاف بشه دیگه
3. يه بيت شعر بگيد كه لغات سابينا، سفر، تبريز و بستني! توش باشه.
سابینا هر آنگه که رفتی سفر
دلش خواست هر لحظه تبریز را
زمانی که بویید از آن بستنی
بسی خاطرات دل انگیز را
( دو بیت شد ولی چه کنیم!!)
4. كدوم يكي رو ترجيح ميدين: مرگ بدون درد يا درد بدون مرگ؟ (دور از جون.)
مرگ بدون درد و با عزت بهتره
5. از جامعه شناس سابينا دعوت ميشه، جامعه ي همدردي رو تحليل كنند.
جامعه همدردی رو میشه با نظریه کنش متقابل تحلیل کرد که انسان ها چطور باهم تعامل دارند و این تعاملات چطور در زندگی هر کدوم تاثیر میذاره. انسان موجودیه جامعه زاد و جامعه زی پس وقتی خودش رو در یک جمع همدلانه می بینه خیلی راحت تر میتونه مشکلاتشو پشت سر بذاره.
بريم سر سؤال هاي اختصاصي شب باروني. همون سؤالايي كه فقط به درد خودم ميخوره و بس. پيشاپيش از پاسخ هاي ارزنده تون سپاسگزارم.
6. به نظر شما چه چيز باعث ميشه آدم خودشو گم كنه؟
یارب روا مدار گدا معتبر شود... اگر ظرفیت یک موقعیتو نداشته باشه و در اون موقعیت قرار بگیره ممکنه خودشو گم کنه
7. چطور ميشه بدون حذف كردن، از روزمرگي شدن معنويات پيشگيري كرد؟
معنویات اگر درونی و نهادینه بشن و بخشی از وجود شما و ملکه ذهن شما بشن، چون طبیعتشون طوریه که هر لحظه تازه هستند هیچوقت براتون کهنه نمیشن، معنویت فقط در کسانی یخ می زنه و تبدیل به زهد و ریا میشه که ظاهرا اینها رو قبول کردند و با گوشت و خونشون آمیخته نشده
8. اكثر انسان ها تا يه جايي بالا ميرن، اما يه جايي متوقف ميشن. فكر ميكنيد دليل اين توقف يا حتي تنزيل مرتبه چيه؟
دلیلش اینه که احساس می کنند همه چیزو می دونند و می فهمند، هر لحظه انسان به داشته هاش چه مادی و چه معنوی مغرور بشه و خودشو کامل بدونه اون لحظه ایه که پویاییش از بین میره و متوقف میشه، مثل داستان سیمرغ عطار که از آن سی مرغ فقط یکی تونست به کمال برسه
9. دل نوشته هام گم شده. شما نديديش؟ حالا از يه پاراگراف هرچي كه يادمه مينويسم، شما لطف كنيد بگيد مشكل كار من كجاست.
چرا، آن گوشه گوشه دلت هنوز باقین
" خداي من... اندكي ملايم تر! آنقدر گرم است نگاه نافذت كه كم مانده شعله ور شوم. نميدانم چه حكمت است، تو هر روز همانقدر كه بر من ره مي يابي، دست نيافتني تر هم ميشوي. زجريست زجر دوريت به فاصله ي دانستن و نتوانستن... اگر هوم بود، اگر شراب، پياله اش را شكسته، چله نشين ميشدم، اما چه كنم كه از خودي خود در مستي و سرگردانيم. ببخش كه خود شكستن را نياموخته ام. "
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز، باید منیت بین عاشق و معشوق از میان بره که وصال ابدی حاصل بشه، هر جا که معشوق خود را در عاشق گم کرد می تونه اون احساس به هم پیوستگی رو حاصل کنه ( منظور عشق عرفانی هست )
10. نظرتون راجع به اين جمله: "زر پرستي و شكم پروري، احساسات عاليه ي انسان را خفه ميكند"
چیه؟:324:
متاسفانه نهاد بشری همانقدر که مستعد رشد و تکاپوست، نیازهای بشری مستعد سیری ناپذیری و حرص است و چون بشر در قالب و جسم مادی زندگی می کنه، اگر جلوی حرصش رو نگیره متاسفانه تمام عمر اسیر نیازها میشه و جایی برای احساسات عالیه نمیمونه
یک دلیل دیگه اینه که مادیات در دسترس هستند و دیدنی، ولی معنویات حس کردنی هستند و تا کسی روی خودش کار نکنه لذت لازم رو از معنویات کسب نخواهد کرد
ديدين ساكت و آروم بودم. اصلا هم اذيت نكردم.:43::46:
دمت گرم و ممنون از گلهای خوشگل خوشرنگت
ممنون از وقتي كه قراره بذاريد. اين گل هم تقديم به شما:
http://www.askquran.ir/gallery/images/56242/1_F103.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
سویتیم اینجا سویتیم اونجا سویتیم همه جا.
آقا فرهنگ سلام، ای بابا نه به اون آواتارهای بامزه، نه به این سیبیل کلفت، آدم حس بدی بهش دست میده تو رو خدا عوضش کن، هر چی فرهنگ مردسالار بود میاره جلو چشم آدم :311:
بلاخره نوبت سابینای عزیز شد.سلام احوالاتت.منم چندتا هیزم به آتیش اضافه کنم.
بفرما دیگه دیوار از دیوار ما کوتاهتر که پیدا نمیشه
کلاس اول با مادرت رفتی؟گریه م کردی؟
مادرم کارمند بود واسه همین از بچگی به مهد کودک و محیط دور از خونه عادت کردم، مامانم منو برد گذاشت تو صف و عصر هم آورد خونه، گریه نکردم کلی هم خوشحال بودم از این که مدرسه میرم و بزرگ شدم
این شعر یادت میاد؟دختره تنها نشسته ......... گریه می کنه.کاملشو برامون بنویس
این دختره اینجا نشسته :323:
گریه می کنه زاری می کنه:302:
از برای من پرتغال من :43:
یکیو بخور یکیو ببر :72::227:
مجله ای آبونمان هستی؟
نه متاسفانه، اینروزها از بس آدم تو اینترنت همه چی پیدا می کنه دیگه نیازی نمی بینه
قبض برق این دوره چقدر شد؟
ما چون کم مصرفیم فکر کنم حول و حوش سی تومن شد
آشپزی بلدی؟
در حد بخور و نمیر
شایدم بخور و بمیر:311:
گفتی چند سالته؟
شانزده و خورده ای، فقط این خورده ایش زیاده!!! متولد شصت و دو هستم
بچه بودی همیشه زانوهات زخم بود؟
یه چند باری زخم شده که جای یکیش هنوز مونده
وقتی پسرا رو می بینی موهاشونو سیخ سخیه ابروشنم برداشتن چه حسی بهت دست می ده؟
من خوشم نمیاد، حتی بدم میاد، ولی بازم فکر می کنم انتخاب خودشونه و نباید دخالت و قضاوت کرد، من خوشم نمیاد شاید خودش خوشش میاد، چهار کله ای اختیاری
با خاله و دایی بیشتر جوری یا عمو و عمه؟
عاشق داییهام هستم
هیزم ما به سر رسید ...................... خارپشت به خونش نرسید
خارپشت نه و خاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
خب،خب،خب عزیزان من تا 21 امشب نوبت سابیناست و میتوانید سوالات خودتون رو مطرح کنید.لطفا بعد از ساعت 21 دیگه کسی سوالی نپرسه و فقط سابینای عزیز میتونن به سوالات بی پاسخ،جواب بدن.ممنونیم:72::72:
سابینا جان سوالای آخر:
_جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است/هزار بار من این نکته کرده ام تحقیق...به نظرتون چرا حافظ اینو میگه؟
می گه که وقتی می بینی خیلی ناراحتی و بریدی یه آن فکر کنی که موندگار نیستی و زندگی کوتاهه و نباید زیاد سختش گرفت، خوب حافظ چه پادشاه ها دیده که جلال و جبروتشونو از دست دادن، به این نتیجه رسیده، اینو خودش به من گفت:311:
_اگه دختر یا پسرتون به 20 سالگی که رسید گفت میخواد اسمش رو عوض کنه عکس العمل شما چیه؟
کاملا عادی برخورد می کنم و احترام میذارم
_اگه جامعه شناسی رو انتخاب نمیکردید،چه رشته ای رو انتخاب میکردید؟
صد در صد روانشناسی، اصلا من وقتی داشتم انتخاب رشته می کردم اول روانشناسی زدم، بعد پاکش کردم و جامعه شناسی زدم، واسه همین دوست دارم روانشناسی اجتماعی بخونم که ترکیب هر دوشونه
_اگر بگن فقط یک روز تا پایان زندگیتون مونده در اون یک روز چه کارایی میکنید؟
مادرمو بغل می کنم و می بوسم، سعی می کنم از همه حلالیت بخوام، برادر زاده هامو می بینم و می رم کنار دریا تا لحظه مرگم برسه
_اگر در یک تصادف همسرتون چهره شو از دست بده و مثلا صورتش خیلی آسیب ببینه جوری که با جراحی پلاستیک هم درست نشه،حاضرین باهاش بمونین؟
اگر وابستگی عاطفی عمیقی داشته باشم فکر کنم می مونم باهاش
_اگر در دوره بارداری بفهمید نوزادتون معلولیت مادر زادی داره چکار میکنید؟بازم اون بچه رو به این دنیا دعوت میکنید و نگه اش میدارید؟
نه، اصلا، حتی اگر هشت ماهه باشه اجازه نمیدم به دنیا بیاد و زجر بکشه، مایی که سالم هستیم چه خون دلی می خوریم اونموقع یک بچه معلول چقدر ناراحتی باید بکشه
_اگر بعد از ازدواج همسرتون ازتون بخواد شغلی رو که براش کلی زحمت کشیدید رو ول کنید عکس العمل شما چیه؟
اگر سایر مسائل زندگیم درست باشه قبول می کنم و می رم سراغ نقاشی :311:
_به نظر شما که جامعه شناسی خوندید چرا زن هایی ایرانی بالاترین آمار مصرف لوازم آرایش رو دارند؟
چون اولا هنوز هم میزان خانه دارهامون بیشتره، در نتیجه با علم و تکنولوژی امروز که بیشتر کارهای خونه رو انجام میده اوقات فراغت زیادی دارن که خوب از اونجایی که طور دیگه ای بلد نیستن صرف کنن اینطوری تو سالن ها صرف می کنن، یه علتشم اینه که انسان طالب زیبایی هست و وقتی زنان ما فقط صورتشون بیرونه هر چی زور دارن رو همون صورت می زنن، اگر می گید نه زنهای عربو ببینید که فقط چشمهاشون بیرونه واسه همینم آرایش چشم عربی خیلی مشهوره و آرایش غلیظی هم هست، یک مسئله هم اعتماد به نفسه که خوب فرهنگ مرد سالار زن رو درجه دو و در خدمت مرد می بینه، واسه همین اینقدر به آب و آتیش می زنن خودشونو که شوهرشون یا دوست پسرشون و کلا مردها بپسندنشون، مقایسه کنید با خانومهای تحصیل کرده و شاغل و دارای موقعیت اجتماعی بالا که برعکسشن معمولا
_بینیتون عملیه؟اگر نه دوست دارید عمل کنید؟
نه عملی نیست، خوب فکر کنم مناسب صورتمه و نیازی به عمل نیست، تازه لازم نیست همه بینی ها از این الگوی دماغ بادکنکی سربالا پیروی کنن، اینطوری که همه عین هم میشن!!
_سن مناسب برای ازدواج به نظر شما چند سالگی هست؟هم برا دختر هم برا پسر.
من فکر می کنم بستگی به میزان آمادگی هر کس داره ولی خوب فکر کنم برای دخترها 25-26 و برای پسر ها 30-32 با معیارهای امروز
_به طالع بینی اعتقاد دارید؟مثلا این خصوصیاتی که راجع به متولدین ماههای مختلف میگن...
راستش از ته دل اعتقادی ندارم و فقط شاید برای سرگرمی هست، اگر اینطور بود که متولدین هرماه عین هم باشن که ما فقط 12 نوع تیپ شخصیتی داشتیم برای هر جنس :163:
_در تاریخ از سادگی مردم ایران بارها سو استفاده شده،جوری که عده ای جزو خصوصیات ایرانی ها سادگی رو هم میارن،نظرتون چیه؟
مردم ایران ساده نیستند، اتفاقا بسیار پیچیده هستند در امور مهمل، مثلا خوب میدونن چطور تیکه بندازن و چطور سیاست و نقش بازی کنن و ...، ببینید سریال قهوه تلخ یه نمای واقعی از شخصیت ایرانی رو به نمایش می گذاره، یعنی هر چی هوش دارند صرف امور بیخود می کنن مثلا اینکه نظارت اجتماعی تو ایران خیلی زیاده و مردم به اصطلاح همدیگه رو می پان ... اگر به جای اینها فکرشونو به امورمهمتری میدادند و اتحاد بیشتری داشتن خوب تو تاریخ هم این مسائل کمتر پیش می اومد (البته من خودمم ایرانی هستم و به کسی بر نخوره مجلس خودمونیه )
_...
از اونجایی که به بعضی سوالات جواب ندادید شاید سرتون شلوغ باشه و همین ها کافیه:)
_
بالاخره سابینای عزیزمان هم به خوبی و خوشی از روی صندلی داغ پایین اومدند:104:http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...2839cb3baf.gif سابینا جان بسیار از شما ممنونیم که به زیبایی پاسخگوی سوالاتمون بودید:72:ولی ما همچنان قصد داریم گوی و میدان هر دو را بدیم به دست عزیزان آذریمون و به همین خاطر بنده به عنوان همکار صندلی داغ90 سرکار خانوم آریاناng رو رسما به عنوان نفر بعد شرکت کننده در صندلی داغ اعلام میکنم.http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...534c74016d.gif
دوستان در این گرمای خرداد ماه ما رو یاری بفرمایید به مدت 4 روز که نوبت آریانای گل هست.
آریانا جان بفرمایید:82::82:بشینید روی صندلی کارتون داریمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...8aa17685d2.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...6d5948a767.gif
در ضمن مدیریت صندلی داغ جناب آقای ابراهیمی تاکید فرمودند که خواهشا دوستان از طرح سوالات خصوصی که منجر به افشای هویت اعضا میشه،جدا خودداری فرمایند.ممنونیم از توجه شما عزیزان:72:
سلام:)
متاسفانه به سارا بانو و سابینای عزیز نرسیدم که ازشون سوالای سخت سخت بپرسم. اما دوستان برای جبران بودن و حسابی سوزوندنشون :D
خب آریانا خانوم ِ گل خوبی؟
من با سوالای ملایم شروع میکنم:
1) وقتایی که محیطت عوض میشه، چند وقت طول میکشه با محیط اُخت بشی؟ (مثلاً ورد به دانشگاه، ورود به محل کار جدید و...)
2) دوستای صمیمی و قدیمیت رو دوست داری چند وقت یه بار ببینی؟ اصلاً چند وقته ازشون خبر نگرفتی؟
3) آدم خاطره بازی هستی؟ یا بیشتر توی حال هستی؟ یا نه کلاً رو به آینده ای؟
4) اگه قرار باشه الان، اسم هر کسی رو بیاری، یه دفعه جلوت حاضر بشه، اسم کی رو میاری؟ چرا؟
5) دوست داری توی زندگی هیچ گونه مشکلی سر راه آدما نباشه؟ بنظرت چرا خدا دنیا رو اینجوری نساخته؟
حالا فعلاً اینا باشه. تا بعد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
سلام:)
خب آریانا خانوم ِ گل خوبی؟
خیلی ممنونم مهربون خانوم
من با سوالای ملایم شروع میکنم:
من ازهمتون عذر می خوام که دیر کردم،امروز سرم خیلی شلوغ بود فرصت اومدن به تالار رونداشتم.
1) وقتایی که محیطت عوض میشه، چند وقت طول میکشه با محیط اُخت بشی؟ (مثلاً ورد به دانشگاه، ورود به محل کار جدید و...)
اصولا من آدم کم حرفی ام واسه همینم اخت شدنم زیادطول میکشه.
2) دوستای صمیمی و قدیمیت رو دوست داری چند وقت یه بار ببینی؟ اصلاً چند وقته ازشون خبر نگرفتی؟
معلومه که دوستشون دارم.عادتی دارم که اگه یکی یه قدم مثبت برام برداره من ده قدم جلوتر میرم واسه همینم هوای دوستامو دارم اما بعضی وقتها دیگه خیلی بی وفا میشن، منم دلم میشکنه...3)
آدم خاطره بازی هستی؟ یا بیشتر توی حال هستی؟ یا نه کلاً رو به آینده ای؟
خاطره بازم اساسی. اصلا اینطوری بگم که درگذشته وباخاطراتم زندگی می کنم.4)
اگه قرار باشه الان، اسم هر کسی رو بیاری، یه دفعه جلوت حاضر بشه، اسم کی رو میاری؟ چرا؟
منظورت ازتالاره؟ اگر تالارباشه...حامد65 چون فکر میکنم خصوصیات مثبت زیادی داره(ایمان وعقایدمذهبی) که باید ازش یاد بگیرم.5)
دوست داری توی زندگی هیچ گونه مشکلی سر راه آدما نباشه؟ بنظرت چرا خدا دنیا رو اینجوری نساخته؟
نه ، آخه اینجوری هیچ وقت متوجه خوشیهامون نمیشدیم وشاید یاد خداهم نبودیم.
حالا فعلاً اینا باشه. تا بعد...
ممنون دخترمهربون
سلام آریانا جان خوش اومدین به صندلی داغ:72:
_سه تا از بزرگترین حسن های آریانا رو بهمون میگی؟
_سه تا از بزرگترین نقاط ضعف آریانا رو هم بهمون بگین لطفا؟
_برای رفع نقطه ضعف ها چه کارایی میکنید؟
_گرما رو ترجیح میدید یا سرما رو؟
_الان تبریز زندگی میکنید؟جز تبریز چه شهری از ایران رو برای زندگی دوست دارید؟
_چرا توی تالار موندید بعد از اینکه تاپیکتون به نتیجه رسیده اعلام شد؟
_توی تالار با کسی هم صمیمی شدید،بیشتر از بقیه؟
_از نظر خودتون شخصیت های زیر رو برامون مختصر تحلیل کنید:
مدیر همدردی
فرشته مهربان
آنی
بالهای صداقت
سارابانو
حامد65
فرهنگ27
دختر مهربون
شایانا
سرافراز
محمد ابراهیمی
شیدا حاتمی
طاهره
خارپشت
بی بی
_تا حالا شده خوابی ببینین که تو زندگیتون تاثیر بذاره اون خواب؟
_آریانا برای اونهایی که میخوان دل بکنند چه توصیه یا راهکاری داره؟
_از شغلتون راضی هستین؟
_دوست دارین چند تا فرزند داشته باشین؟اسماشون چی باشه؟
_اگه یه روز بیاین تالار و ببینین همدردی تعطیل شده چکار میکنید؟
_به نظرتون چکار کینم صندلی داغ بهتر از اینی که هست بشه؟
_یه پیشنهاد برا بهتر شدن کل تالار بدین لطفا.
_ما هر کاری میکنیم فعلا کارشناسا تمایلی ندارن روی صندلی داغ بنشینن!!به نظرتون چکار کنیم؟
دوباره میام آریانا جان:72:
یاشاسین اذربایجان و بوتون اذریلر:72:
قبل سوالا بگم که هی ازین سری تعریف کردیم شورش در اومد اون اولاش خیلی خوب بود و شور ونشاط بود الان خیلی اینجا اروم وبیروح شده،خیلی ها هم پررنگ هستن نمیدونم چرا نمیان:مسلمان،اریکس،خارپشت و...
من با اینکه خودم حال خوبی ندارم ولی انگار جزء وظایفمه که بیام سوال بپرسم مثل کارمندی که باید بره کارت بکشه و حضورشو اعلام کنه:D
خب اریانا خانوم:
1.تا حالا قلبتو شکستن:47:؟
2.شنا بلدی؟تو زندگیت اغلب موافق اب شنا میکنی یا مخالفش؟
3.نماز صبحاتو میخونی یا قضا میشه؟
4.از کدوم شکلک سایت خوشت میاد؟
5.برا مادر و مادرشوهرت کادو گرفتی؟راستشو بگو کدوم گرونتره؟:D
6.اگه تو یه مهمونی خانومی به بدترین شکل لباس پوشیده باشه و شوهرتم تمام توجهش به اون باشه چیکار میکنی؟
7.یه نام کاربری دیگه واسم انتخاب کن.راستی این اسمو اصلا جایی شنیدی؟بنظرت چطور اسمیه؟
8.با سانسور موافقی؟
9.به گداها کمک میکنی یا اعتماد نمیکنی؟
10.اگه میخاستی اتفاقیو توی تاریخ عوض کنی کدوم بود و چرا؟
11.از وقتی یارانه بازی در اوردن وضع زندگیتون تغییری کرده؟
12.تنهایی رو دوست داری یا جمعو؟
13.ترکی رنگین کمان؟سفره؟
خوشت اومد از جمله اولم ؟اذری متعصب:)