سلام و ممنون ترنم عشق عزیز، این دقیقا چیزیه که بهش نیاز دارم. :72:
از خدا می خوام به نفر بعد کمک کنه که باهاش دوست باشه، و در غصه ها و مشکلات و تنهایی هاش قبل از اینکه در جستجوی انسانی باشه که باهاش حرف بزنه، اول با پروردگارش حرف بزنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و ممنون ترنم عشق عزیز، این دقیقا چیزیه که بهش نیاز دارم. :72:
از خدا می خوام به نفر بعد کمک کنه که باهاش دوست باشه، و در غصه ها و مشکلات و تنهایی هاش قبل از اینکه در جستجوی انسانی باشه که باهاش حرف بزنه، اول با پروردگارش حرف بزنه.
سلام مممنونم میشل عزیز
واقعا انگار این دعا برای من ساخته شده. کاش برا:43:م عملی بشه و ازین انسان ها بکنم و خدا برام کافی باشه...
برای نفر بعدی دعا میکنم در این ماه عزیز به کشی نجات بشریت اتصال دائم و حقیقی پیدا کنه و از شیعیان و پیروان حقیقی ایشون باشه
خیلی به دعای شما نیاز دارم
دعام برای همه اینه که از شر و مخمصه و بدبختی نجات پیدا کنند
به نام خدا
سلام
برای نفر بعدی دعا میکنم که در سختیها آنقدر خدا بهش توان و بینش بده که با تمام وجود صیقل خوردن گوهر وجودش رو و آبدیده شدنش رو در گذر از سختیها به طور آشکار و با تمام وجود بفهمه و درک کنه و ...... مهمتر اینکه شاکر و قدر دان خدا باشه.
.
در پناه حق.
ممنون از دعاتون
برای نفر بعد دعا می کنم، مسیر زندگیش ، یه مسیر متعالی باشه ...مسیری پر از آرامش و سعادت .
سلام ممنون الهه
منم برا همه و بویژه نفر بعدی میکنم درونش انقدر زیبا بشه که در عالم جز زیبایی ذات حق چیزی نبینه و از بودن لذت ببره.
سلام دوستان خوبم :72:
و سلامی ویژه به فرشته ی اردیبهشت عزیزم ..دوستت دارم :heart:
چقدر دعای زیبایی کردید ..ان شاءالله در حقم به اجابت برسه و معنای زندگی رو بهتر درک کنم و از بودن لذت ببرم.
دعا برای همه و بخصوص نفر بعد :
خدایا ! خانواده و همه ی عزیزانش را در پناه خودت سالم و تندرست حفظ کن و بهشون عمری طولانی و باعزت بده:203:
ممنون میشل عزیز و دوست داشتنی ام.
خدایا برای همه دعا می کنم به رزق و روزی شان برکت بده و در این اوضاع نابسامان اقتصادی ایمانمان را حفظ کن و چشممان فقط و فقط به فضل و کرم خودت باشه که هر چه هست دست تو هست که تو مکر تمام مکاران را راه حلی.
ممنون از این دعای زیبا
....
خدايا نفر بعد ... دستش هميشه در دستان تو باشه ،
خدایا ... به زندگي اش عشق، آرامش، ايمان و شادي ببخش...
خدایا... روزی اش سالم و وسیع ، برگ های زندگیش بهاری ، آسمون شب هایش پر ستاره ،
خدایا به او صبر و توکل و تلاش در حل مشکلاتش ، عنایت فرما
خدایا آرامش حقیقی در وجود توست نه در وجود دیگران .. ما را با آرامشت آشنا کن ..... و رها کن از هر وابستگی ای، به جز خودت.
آمین .
سلام cry عزیزم ؛ امیدوارم حالتون خوب باشه دوست مهربونم:72:
خیلی از دعاهای قشنگتون لذت بردم و واقعا از ته دلم خواهانش هستم ...برای همین ان شاءالله این دعاهای زیباتون در حقم به اجابت برسه :203:
ممنونم عزیزم ...
دعای خیر برای نفر بعد :
خدایا همیشه به مسیر درست هدایتش کن ...جوریکه واقعا زندگی با کیفیتی داشته باشه و کمتر بخاطر مشکلات زندگی ناراحتی داشته باشه.
سلام ممنون خانم هفت. دعای شما یکی از زیباترین و در عین حال پر مغز ترین دعا هاست. مصداقش رو هم در آیه شریفه ( رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ ) داریم.
خودش هدایتمون کنه.
-----------------------
برای نفر بعدی از خداوند سبحان درک و آرامشی را خواستارم که هیچ وقت زرق و برق دنیا نفریبدش و همیشه در مسیر مستقیم و حقیقی گام بردارد.
اجابت این دعای زیبا آقا محمد رضا و همه دعاهای زیبای پیش از این را از درگاه خدا برای خودم و بقیه خواهانم
خدایا نفر بعد و هرکس دیگری که دوست دارد را حضور در راهپیمایی عظیم اربعین به کربلا را نصیبش کن و جلوه های محبت و حضور امام حسین علیه سلام و یاران شهیدش را در این مسیر به او نشان بده
آمین یا رب العالمین
اجابت این دعای زیبا را از درگاه الهی خواهانم.
مرسی.
برای نفر بعد :
الهی ...فضل خود را، یارش کن
و از رحمتت ، سیرابش کن
آمین.
سلام دوستان خوبم :72:
ممنونم cry عزیز از دعای به این زیبایی که کردین .
من برای نفر بعد از خداوند خواهانم که ان شاءالله بتونه استعدادها و خلاقیت هایش را شکوفا کنه و ازش بهره مند بشه و عمیقا رضایت درونی داشته باشه :203:
سلام 7 عزیز :72:
این دعا کاملا مناسب حال منه. راستشو بخوای بصورت همزمان داره برام مستجاب هم می شه. همین جمعه و شنبه ی گذشته بود که خالصانه از خدا می خواستم غرورم رو ازم بگیره. و حالا می بینم چه خلاقیت و چه توانایی ای در رسیدن به یک سری اهدافم داشتم که زیر همین غروره مخفی شده بود.
غرور خیلی وقتا چیزی نیست جز کمبود حرمت نفس.
من از خدا می خوام غرور نفر بعد رو هم ازش بگیره، پیش خودش نگهداره و اونجایی که درسته بهش برگردونه.
خدایا نفسِ نفر بعدی رو برای خودت خالص کن.
نفر بعدی عزیز، این بهترین چیزی بود که می تونستم از خدا برات بخوام. اما تا خودت خالصانه ازش نخوای، مستجاب نمی شه. پس دعا کن، خودت هم خالصانه از خدا بخواه که غرورت رو ازت بگیره و پیش خودش نگهداری کنه تا جائیکه درسته بهت برگردونه.
سلام میشل عزیزم
چه دعای فوق العاده ای.
منم واقعا نیاز دارم بدون غرور شکوفا بشم :203:
برای نفر بعدی دعا میکنم که خدا بهش جسارت و قدرت بده که اگر از شرایطش راضی نیست بتونه یه تغییر اساسی تو زندگیش ایجاد کنه و به رضایت درونی برسه بدون اینکه خودش رو گول بزنه که حتما حکمت و مصلحتی پشت این همه شرایط بد هست.
صبای عزیز سلام.
ممنون از دعای خیرت عزیزم. من به ترس هام غلبه کردم و امروز خوشحالم از غلبه بر ترس روزهای سخت گذشتم.
امروز خیلی اتفاقی بعد 3 سال دوباره به تالار همدردی رسیدم.
دقیقا 7 سال پیش در چنین روزی با اندوه به تالار رسیدم و امروز با شادی و خوشبختی با گام های محکم به سمت آینده دررکنار همسر مهربانم قدم بر میدارم.
دعا می کنم برای همه افراد تالار و نفر بعدی که فردای زندگیش رو دقیقا طوری بسازه به لطف خدا که امروز بهش فکر می کنه و غرق در شادی و خوشبختی آرامش بشه.
ممنونم الهه جان :72:
خدایا به من و نفر بعدی و بقیه ی دوستانم کمک کن امروزمون رو درست زندگی کنیم، تا فردامون متاثر از خطاها و کم کاری های امروز، سخت تر نشه. :72:
ممنون میشل جان:72:
برای خودم و نفر بعد دعا میکنم
عادت کنه عمرش رو صرف ارزش های واقعی زندگی کنه:203:
عالی بود:72::72:
امیدوارم مستجاب. شه
برای خودم و نفر بعد دعا میکنم
نهادینه کنه در وجودش
رشد و معرفتی که به برکت این ایام به دست اورده
و ویژگی های ارزشمندی که پیدا کرده:203:
ربنا لاتزغ قلوبنا بعد اذهدیتنا وهب لنا من لدنک رحمه انک انت الوهاب
سلام الهه جان ، امیدوارم حالتون خوب باشه .
ممنونم از دعاهای زیبات عزیزم :72:
من برای نفر بعد دعا میکنم :
ان شاءالله خدا به خودش و خانواده اش سلامتی و طول عمر باعزت بده و سالیان درازی را با خانواده ی عزیزش سپری کنه چون بنظر من بهترین هدیه ی خداوند بعد از سلامتی عطای یک خانواده ی خوب به آدمه ...قدر مامان باباهای عزیز و خواهر و برادرای گلتون رو داشته باشین :72:
سلام دوستان گلم
ممنونم 7 عزیز از دعای خوبت
منو به فکر فرو برد که چقدر واقعا قدر اطرافیانم رو میدونم؟...
منم برای نفر بعد و همه بچه های همدردی دعا میکنم که حقیقتا به این آیه قرآن با تمام وجودشون برسن
"آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟"
تا همیشه احساس نیازش فقط و فقط به خدا باشه:72:
ممنون از این دعای زیبا و کامل
متشکرم .:72:
....
ای نفر بعد گرامی ،،
هر صبح و شام ،قافلهای از دعای خیر می فرستمت
تا بترسد لشکر غم ، ، دعای خیر می فرستمت
می گویمت دعا،، و ثنا می فرستمت
با دعای خیر به دریایی از آرامش می فرستمت
بنگر که از کجا به کجا می فرسمت :):72:
فراوان سپاس
یارب :72:
اگه تو منو صدا میکنی
بنده یِ من:43:
منم تو رو صدا میکنم
خدایِ من:72:
(چه اوای قشنگی):43:
خدایِ من:72:
به من و نفر قبل و نفر بعد
تو مسیر زندگی
راههای درست رو نشون بده:203:
سلام
ممنون الهه عزیز
برای نفر بعد بطور خاص و برای بقیه هم بطور عام می خواهم غرق حضور شود .... چنان غرق حضور شود که خودی برایش نماند و بیخود از خود همه نگاهش پر از نگاه دوست باشد و لحظه لحظه اش حلاوت در محضر بودن و دیدنیها دیدن از رنگ حقیقت
خدایا اجابت فرما به اعتبار و آبروی 5 تن آل عبا و امام حی و منتظَر علیهم السلام
آمین به اعتبار آمین ملائک هفت آسمان
خدا که هیچوقت بد نخاسته یا نمیخواد برامون. ازش میخوام آگاهمون کنه جاهایی که خودمون داریم لطف خدارو پس میزنیم و دیدمون یا نگاهمون دور شده از حقیقت، برامون راه و مقصدو روشن کنه.
از خدا میخوام چه مجردها چه متاهل ها همگی انشالله زندگی خوب و سالم داشته باشند. و زیر سایه خدا عاقبت بخیر بشیم همگی
اینقدر دلم میخواد زندگیها همه خوب و سالم و آروم باشه. دلم میخواد همگی زندگیشون روی روال باشه خوشبخت باشن. همه. همه غما و مشکلات کم کم یکی یکی حل بشه. دلا آروم باشه. روح زندگی تو رگاتون با شوق و عشق و رضایت جاری باشه
سلام
ممنون از دعای قشنگتون آقای Quality عزیز
منم از خدا میخوام هیچ بنده حتی خیلی گناهکارو به حال خودش رها نکنه و کمک کنه نور امید تو هیچ دلی خاموش نشه
سلام
دعای خوبی کردید
واسه من باشه
ممنون
برای نفر بعدی
دعا میکنم هر آرزویی که امشب تو دلشون از خدا خواستن اجابت بشه
:72:
سلام
ممنون از دوست عزیز
برای نفر بعد
چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر
سلام ممنون دوست عزیز از دعای خیرت:72:
اللهم عجل لولیک الفرج...
اجابت این دعا خودش بالاترین خیرو به همه و نفر بعدی میرسونه...:43:
الهی آمین
سلام
شمیم زهرای عزیز
خدایا اجابت بفرما این دعا پر ضرورت را برای همه ما
و اما بعد.....
خدایا به نفر بعد و هرکس دیگری که چنین دوست دارد بچشان حلاوت ذکر " الهی و ربی من لی غیرک " را .... یعنی چنان جز تو نبیند ، که وقتی با این ذکر با تو سخن می کند حقیقت این زمزمه به صدق برجانش تجلی کند و حلاوت بچشاند .....:323::203:آمین یا رب العالمین
-----------------------------
پی نوشت :
یا ایها / ایتها .... نفر بعد اگر اجابت این دعا را می طلبی فقط نیاز هست بگویم از نشانه های اجابتش ناامید شدن از هر غیریست ....
اگر خود پیش قدم شدی و بی توقع از دنیا و ماسوی شدی و شاکر هرچه در بی توقعی عطا می گیری ، راحتتر ، شیرین تر و عارفانه تر اجابت این دعا را نصیب می بری ... والا ممکن است وقایعی پیش آید که به هرکس و هرچیز امید بسته ای ناامید شوی ... این را گفتم که بدانی اگر چیزی شد که ناامید از کسان و اسباب شدی حتی با چاشنی دلشکستگی .... بد نبین بلکه شکر کن که چنین شده چون می شود اینکه پرده کنار رود و خود او بببینی ....:310:
پرده بالا رفت و دیدم هست و نیست
وای که نادیدنیها چه دیدنیست!!!!!
این دعا برای من .نقل قول:
بچشان حلاوت ذکر " الهی و ربی من لی غیرک " را
پرده بالا رفت و دیدم هست و نیست
وای که نادیدنیها چه دیدنیست!!!!!
خدایا که ما رو به عبادت و دعا به درگاهت فرمان دادی
و اجابت دعاهامون رو خودت برعهده گرفتی
اجابت کن در حق من و نفر بعد همین دعا را ؛
الهی هب لی کمال الانقطاع الیک
خدایا! کمال جدایى از مخلوقات را، براى رسیدن کامل به خودت به من ارزانى کن .
الهی آمین .
-----------------------------------------------_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
امسال سال نشدن ها بود برای من
دست به هر کار و حرکتی زدم نشد که نشد ،،
محدودیت ، معذوریت ملاحظه ،خانوادم و خیلی چیزا دست و پامو بستن
یا خودم نتونستم و خلاصه نشد .
خدایا خودت شاهد باش که برای همه ی این نشدن هابرای همه ی شکست هام و دست خالی موندن ها و تنهایی هام و....
تنها دلخوشیم و امیدم فقط اینه که حس میکنم تو اینطوری خواستی .
الهه ی من ، دلم خوشه به رضایت تو ،،
اممما خدایا اگر ماجرا این نباشه ....
پناه میارم به تو از عقوبت اعمالم ، از جهلم ، از خودم .
اگر بخواهی منو به عدالتت بگیری.....
به اعمالم بگیری .....
کجا فرار کنم ??
پناهم بده
به تو پناه میارم از قهر ات ، از عدل ات ،
پناهم بده
الهه ی من :heart:
ممنونم ازین دعای خوب خیلی زیباست (و دعای فرشته مهربان )ولی تلاش زیادی میخواد امیدوارم یه روزی بتونم بهش برسم که اگه اینطور نشه همه چیز هیچه ... و در مورد خودتونم ان شاء الله خیلی زود به اون حد میرسید، ازین مطمئنم. همینکه دغدغشو دارید یعنی مسیرتون درستهنقل قول:
اجابت کن در حق من و نفر بعد همین دعا را ؛
الهی هب لی کمال الانقطاع الیک
و اما برای نفر بعد،
هر چقدر فکر میکنم چیزی زیبنده تر از این، به ذهنم نمیرسه و کمتر ازین اگر بخوام در حق تو دوست عزیز، ظلم کردم:
نقل قول: