نازنین جان یعنی 11 روز
عدد 2 را نادیده بگیرید
.
نمایش نسخه قابل چاپ
نازنین جان یعنی 11 روز
عدد 2 را نادیده بگیرید
.
من الان هر چی میخواستم وارد بشم پیغام میداد که تالار فیلتر شده و اون صفحه که مال سایتای فیلتر شده است باز میشد.با بدبختی تالار رو باز کردم اونم از طریق ایمیلم.چرا اینجوری شد؟؟
سلام خانم بهار66 محترم تالار همدردی به خوبی باز می شود تا الان هیچ کس مشکل به امدن تالار نداشته است
مشکل شما تالار فیلتر شده است مشکل از سیستم کامپیوتر باشد یا مشکل از اینترنت باشد خانم بهار 66 اینترنت پر سرعت استفاده می کنید یا اینترنت معمولی استفاده می کنیدشاید شرکت اینترنتی شما اینترنت داری تالار همدردی فیلتر کرده است من خودم اینترنت پر سرعت شاتل دارم به راحتی به تالار می ایم تالار همدردی فیلتر نیست
شما باید با پشتییانی فنی شرکت اینترنت داری تماس بگیرد اسم تالار همدردی به پشتییانی فنی شرکت اینترنتی داری بگوید خودشان پیگیری می کند فیلتر بر می دارد مشکل حل می کندتالار همدردی مشکل فنی ندارد ممنون:72::72::72:
سلام آقای مدیر
آقای مدیر من امروز برای اولین بار می خوام به یکی از دوستان رتبه بدم اما می گه "حداکثر رتبهای را که میتوانید امروز به کاربران بدهید، داده اید."
.
من دیروز رتبه دادم چه ربطی داره به امروز.
بی نهایت عزیز شاید دیشب 12 شب به بعد دادی؟
نه من دیروز تا ساعت 4 روی خط بودم
حتی شده بعضی روزا به چند نفر رتبه دادم و یا اینکه به یک نفر چند بار رتبه دادم ولی جلوم را نگرفنه.
سلام
برای من هم این اتفاق می افته مثلا اگه امروز رتبه بدم نمی تونم فرداش هم رتبه بدم اما بعد از 2 روز درست می شه و می تونم رتبه را ارسال کنم:72:
نکته اینه که یک روز در اینجا ، 24 ساعت کامل هست ، یعنی زمانی که شما رتبه داده اید را در نظر بگیرید . دقیقاً دقیقی بعد از آن ساعت در 24 ساعت بعد می توانید رتبه دهید .
مثلاً اگر 1 بامداد به کسی رتبه داده و بع رفتی خوابیدی ، عزیزم با آغاز روز ، فکر نکن برای همدردی روز دیگری است ، بلکه باید بگذره تا یک بامداد به بعد می شود یک روز دیگر .
روشن شد :311: همدردیه دیگه ، روشنایی روز و تاریکی شب حالیش نمیشه با ساعت سرو کار داره و باید 24 ساعت بگذره .
صبور باشد عزیزانم ، صبور باشید فرزندانم :311:
.
یه پیشنهاد فنی داشتم به اقای مدیر همدردی:
جدول گزارشات ارسالهای جدید ویا ارسالهای امروز ویا جدول افرا انلاین از طریق ajax لود شود در این حالت احتیاج نیست برای هر بار refresh کردن جدول کل صفحه لود بشه. هم سرعت بالا می ره هم حجم دانلودی ما کاهش پیدا میکنه و یه صرفه جویی می شه واسه معتادها یی مثل ما.
همین کار را هم برای حرکت در صفحات یک جدول استفاده کنید.
هر پستی را هم یک partial viewدر نظر بگیرید که به صورت ajax لود شود در این حالت برای دوستانی که زیاد پست می ذارند هنگام دوباره سازی صفحه چه موقع پست زدن چه موقع به روزرسانی ارسال ، هزینه کمتری داره.
با تشکر
راستی فرشته جان ممنون از توضیحاتتون :46:حالا چرا به ما می خندی خوب ما هم ممکنه یه مطلبی رادرست متوجه نشیم :163:
بله اقای ابراهیمی،حق با شماست فکر کنم اشکال ازاینترنت بوده،چون من همیشه ازاین طریق وارد سایت میشدم و دیشب برای اولین بار این مشکل بوجود اومده بود تعجب کردم.
ممنون از راهنماییتون