سلام من با نظر خانم اني هستم اقاي كيوان طاهره خانم در تالار نيستند كجا هستند زودتر به تالار بيايد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من با نظر خانم اني هستم اقاي كيوان طاهره خانم در تالار نيستند كجا هستند زودتر به تالار بيايد
سلام:72::
ای بابا من وسط داربی اومدم دارم ارسال می کنم!!!!!!!!!!!!!!:P
آره آنی جان:
کیوان و نقاب که فقط آنلاین می شن ارسال نمی کنند ..معلوم نیست چی شده؟:302::302:
طاهره خانم بودند تو تاپیک من ارسال داشتند ولی خوبه خبری ار حالشون بدهند.................:shy:
شاد عزیز که منم نگران شدم ...نفهمیدیم چی کار کردند؟شاد عزیز یک خبری بدهید.........:300:
niloo55 هم خبری ازشون نیست؟ایمیل هم پاسخ ندادند کاش خبری از حالشون بدهند؟:43:
کلا تالار یه طوری شده ..نمی دونم حس منه یا واقعا یه طوری شده..................:54:
سلام بر تمام دوستان عزیز......انشالله که خوب هستید.
بگذارید آمدن دوباره را با این جمله خوب شروع کنم::
" اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوست داشتی زیاد جدی نگیرش. چون ارزشی نداره..چون کار دل دوست داشتنه ...مثل کار چشم که دیدنه. اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی اگه عقلت عاشق شد...بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش:::
""عشق واقعیه""!!!
در این مدتی در تالار نبودیم خوشبختانه شما دو.ستان بسیار خوب از عهده اداره آن برآمدید... بسیار عالی ..دست گلتان درد نکند :73: :73: :104: :104:
تالار به و جود اقاي كيوان عزيز نقاب مهربان نياز دارد شادي عزيز زودتر به تالار بيايد بهترين مدير ان تالار اقاي كيوان اقاي نقاب اقاي لرد حامد دانه خانم هستنداز مديران تالار در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72:
به به ، نقاب خوش آمدی آقا . روزه سکوت را شکستی ؟!
دلمان برایت تنگ شده بود پسرم.
سلام
آقای نقاب خوش اومدید:72: جاتون خیلی خالی بود .
شنیدم رفتید اداره مخابرات شهرتون و اونجا رو بهم ریختین درسته !؟:D
ما کاری برای تالار نکردیم اما انگار شما یه کارایی کردین !........... تابلویید آقای نقاب
از اون چشم و دل و عقل معلومه !
جدی نگیرید مزاح بود :72:
[align=justify] باعرض سلام و ادب و احترام به دوستان تالار همدردی
خوشحالم که باز هم فرصتی شد تا بازدیدی از تالار داشته باشم ،راستش رو بخوایید من امروز مهمون یکی از اعضای فعال و خوش سلیقه و خوب تالار هستم که ساکن تهران هستند. ایشون از بنده دعوت به عمل آورند و الحق و والانصاف که خیلی ما رو شرمنده محبتهای خودشون کردند و سنگ تمام هم گذاشتند . همینجا از این دوست گرامی تشکر و قدردانی می کنم و از خداوند متعال برای ایشون و خانواده محترمشون بهترین ها رو مسئلت دارم . دوستان گرامی به یاد همه شما هستم و خوشحالم که همچنان دوستانمون در تالار همدردی فعالیتهای مثبت و سازنده دارند .
بیشتر از این مسدع اوقات شما نمی شوم .
موفق و پیروز و سربلند باشید . التماس دعا :203:
[/align]
به به ....سلام آرمان جان.
دیگر ما خود زغال فروشیم .. :58::58::58:
شما نگفته دانستیم میهمان چه کسی بودید.
از شوخی گذشته ....بسیار خوشحال هستم که بار دیگر شما را در تالار می بینم..
اندکی صبر سحر نزدیک است
سلام
کسی از faezehعزیز خبری داره ؟؟ الآن یک ماهه که به تالار سر نزدند
امیدوارم حالشون خوب باشه و در پناه خدا خوش و خرم باشند .
سلام
از اینکه حال آقای آرمان خوبه خوشحالم و خوشحالتر اینکه اعضای همدردی انقدر بهم نزدیک و با هم دوستند که از همدیگه دعوت می کنن و به مهمونی همدیگه میرن .خدارو صد هزار مرتبه شکر:203:
آقای نقاب یعنی شما شغل آزاد هم دارید ؟ اونم زغال فروشی ! نمیشد یه شغل بهتر انتخاب می کردین ؟:D
راستی من قصد داشتم امروز از آقای کنجکاو خبر بگیرم که الان دیدم قبل از من تولد آقای لرد حامد رو تبریک گفتن :D
مهمونی آقای آرمان و دوست دیگه مون منو یاد پیشنهاد آقای ابراهیمی انداخت .
آقای ابراهیمی به بنده پیغام دادند که از من ناراحت نیستند و به خاطر یه سوء تفاهم که آخرش هم نفهمیدم چی بود ، موقتا" از من دلخور شده بودند که خدا رو شکر به خیر گذشت و منو بخشیدند .
ایشون دیروز یه پیشنهاد به اعضای همدردی داشتند مبنی بر اینکه کاش میشد یه روز همه دوستان یه جایی همدیگه رو از نزدیک زیارت کنند و مکانش رو هم پیشنهاد دادند .