RE: از قصد داره اذيت ميكنه
ممنون از همه دوستان.
شايان شركت پيشم بود كه دوستم زنگ زد و گفت كه گوشيش رو دزدين:302: منم گفتم كه دعا كنه عكسها پخش نشه اونموقع شايان گير داد كه من چه عكسي داشتم منم گفتم كه چندتاعكس با مقنعه داشتم اما از دلشوره اي كه داشتم فهميد. منم گفتم كه يكي از عكسهاي حنابندون بوده و بدنم معلوم نبوده و............ قبلا بهم گفته بود كه به همه بگم كسي حق نداره تو جشن عكس يا فيلم بگيره اما مگه ميشه ادم به دوستش:163:
اگه بدونه عكس عروسي هم توي گوشي بوده با اون لباس باز من:203::223:
ماندگار جان چقدر امتحان من دارم تاوان چه چيزي رو پس ميدم ؟تازه يه كم داشتم آرامش پيدا ميكردم:54:
اين همه خوني كه دنيا در دل ما ميكند.
جاي ما هر كس كه باشد ترك دنيا ميكند.
هر زمان گويم كه فرداترك دنيا ميكنم.
تا كه فردا ميرسد امروز و فردا ميكنم.
طراوت جان نگران نباش عزیز
این روزها این اتفاق واسه خیلیها داره میفته. تازه دزدها هم دنبال عکس که نبودند دنبال گوشی بودند. نگران نباش عزیزم.
تراوت عزیز ببخشید که من این حرفو میزنم
ولی بعضی کارا از عمل ما برمیگرده این دوره و زمونه دیگه غریبه وخودی نمیشناسه با وجود این همه حرف وحدیث که از موبایل میاد و در هر صورت امیدوارم مشکلت زود حل بشه دست به دامن ائمه شو انشا ا.. مشکلت حل بشه و از ادمهای بد دور بمونه
الينا جان و صباي عزيز ممنون.تروخدا برام دعا كنيد
نگراني تو کاملا قابل درکه عزيزم ، تنها چيزي که مي تونم بهت بگم ، سعي کن ايمانتو قوي تر کني ، به خدا بيشتر نزديک شو ، از خودش بخواه که نگهدار آبروت باشه عزيزم !!!!!
حتي مني که دارم اين حرفها رو بهت ميزنم ، تو امتحان سختي قرار دارم که فقط خدا ميدونه از همونم مي خوام که بهم استقامت و تحملي بده که بتونم از اين امتحانم سربلند بيرون بيام .
اينقدر هم خودخوري نکن ، اون کاري و که بهت گفتم کردي يا پشت گوش انداختي و رفتي ؟؟؟؟؟!!!!!
به قول خواهرم چه غصه بخوری چه نخوری بلایی که سرت اومده پس بزن طبل بی اعتنایی رو که صدایی خوش تر داره!
ماندگار عزيز من به ظاهر حرف گوش نكن هستم اما خدا ميدونه اوني كه نشون ميدم نيستم بعضي وقتها احساس ميكنم دلسوزي و سادگي خودم داره نابودم ميكنه.آيت الكرسي ميخونم و هميشه هم صلوات ميفرستم.
وهم عزيز ميترسم يه بار به طبل بزنم صداش دنيا رو برداره.
امروز شايان امتحان داره و بايد ميرفت دانشگاه متاسفانه دانشگاهش تا تهران 3 ساعت فاصله داره(آران و بيدگل) بهش گفتم كه باهاش ميرم به ظاهر قبول كرد اما معلوم بود ته دلش راضي نيست صبح كه منو رسوند سر كار گفت كه ساعت 10:30 ميره كه 2 به امتحانش برسه بر عكس هميشه كه 3 پيچ گير ميدادم گفتم به سلامتي چيزي جا نذاري.اصلا هم زنگ نزدم از7:30 صبح تا 5 دقيقه پيش كه تو راه بود گفتم تنهايي گفت نه با مجيد هستم ناراحت شدم اما هيچي نگفتم:162:.البته اينم بگم مجيد پسره خيلي خوبيه و از بچگي با هم بزرگ شدن خلاصه بهش ام اس دادم كه امتحانت تموم شد برگرد خونه و مثل اون دفعه كه با مجيد بودي نري تا دير وقت خونه نياي من تنهام.:81:
ميدونيد خدا رو شكر اين مدتي كه مرخصي گرفته حتي يكبار هم نه اون منو ناراحت كرده نه من اون رو اما فكر اينكه يكشنبه باز كار كلانتري شروع ميشه ديونم ميكنه:33:
اينم بگم اين دو سه روزه چند نفر به گوشيش زنگ زدن كه همه رو من جواب ميدادم(چون امتحان داشت ) همه هم قطع ميكردن و وقتي كه زنگ ميزدم اصلا جواب نميدادن و فقط ام اس عاشقونه وقتي هم شماره رو دادم دوستم زنگ بزنه گفت كه همشون مرد بودن.:162:
قراره 15 اسفند نقل مكان كنيم بهش گفتم اگه محل كارش رو نياره سمت خودمون بايد خونه رو ببره ستارخان در كمال ناباوري قبول كرد:103: نميدونم فعلا ميخواد من ساكت باشم يا واقعا همچين تصميمي داره.
خدا رو شکر طراوت جان.
امیدوارم روحیه ات همیشه همینطور خوب باشه و همیشه به هم وفدار بمونید.