RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
خانمی بذار پله اولو بره بالا بعد نوبت دومی. تو چرا همش می خوای زود بپره بالای نردبان. صبر کن دیگه.
چکامه چرا از 24 ساعت ، 26 ساعت به نیما فکر می کنی ؟؟؟؟:101:
حالا هی انرژی منفی بده.
صبر کن . صبر کن. صبر کن .
دختر خوبی باش :72::305:
چکامه جان
چرا سعی نمی کنی درس بخوانی واسه فوق؟
بهتره نیما پشتکارتو ببینه
من مطمئنم اونجوری خیلی بهت افتخار میکنه
آره عزيزم صبر كن. فقط صبر چاره دردت است. اين قدر خودت نخور. آقا نيما خودش فهميده كه با همسر مهربون و فداكارش چكار كرده اما غرور مردانه اش اجازه نمي دهد كه زود اقدام كنه، سعي كن آرامش داشته باشي و به خدا توكل كني، خودش حتماً درست مي كنه.هر روز اول صبح كه مي يام تايپيك شما را مي خوانم و براي بهبودي روابطتتون خيلي دعا مي كنم. منتظر شنيدن خبرهاي خوب هستيم. :46::46:
مرصي HARFEDEL عزيزم.الينا جونم ممنونم.
چکامه جان سعی کن سرتو با درس خوندن گرم کنی
بذار نیما ببینه کهداری پیشرفت می کنی
این خیلی خوبه
الينا جون راستش من به رشته اي که براي ليسانسم خوندم خيلي علاقه ندارم که حالا بخوام توي اون رشته ادامه تحصيل بدم.من به طراحي داخلي علاقه دارم و واقعيتش اينه که الان از نظر مالي در شرايطي نيستم که بخوام اين رشته رو بخونم.الانم که از کارم استعفا دادم و فکر کنم اين هفته آخر باشه که ميام سرکار.خودمم خيلي دلم ميخواد سرمو با درس خوندن گرم کنم ولي فعلا شرايطشو ندارم عزيزم.
چرا از کارت استعفا دادی چکامه جان؟ بخاطر کمرت؟
کمرت بهتر شده عزیزم؟
چکامه جان یعنی دیگه نمی خوای کار کنی؟ اگه استقلال مالی داشته باشی بد نیست خانومی
کمرم که خدارو شکر خيلي بهتره.ولي در رابطه با کارم تصميم گرفتم چون جاشو توي ساختمونمون دارم کار آرايشگريمو انجام بدم.با وضعيت کمري هم که من دارم چون اينجوري کار از خودمه و ديگه مديري بالاي سرم نيست ميتونم برنامه هامو طوري تنظيم کنم که هم به کارم برسم هم به استراحتم و هم به زندگيم.چون اينجوري محل کارم توي ساختمونمونه.قبلاهم فکر کنم براتون نوشته بودم.ميدونين خيلي لجم ميگيره که درس خونده باشي اونوقت بخاطر 000/300 تومن مجبور بشي صبح تا شب کار کني و به هزار نفر جواب پس بدي.بدتر از همه هم اينه که توي جايگاه و رشته تحصيلي خودت هم کار نکني.در حال حاضر بايد اين کار رو انجام بدم.يه کم که پس انداز کنم در کنار اين کارم حتما درسم رو توي رشته مورد علاقه ام ادامه ميدم.حتي اگه کار آرايشگري رو ادامه هم بدم ميدونم که آخرش کار طراحي داخلي رو هم بايد در کنارش انجام بدم.چون عاشق اين کارم.