دوست عزیزم امیدوارم خدا رحمتشون کنه و روح عزیز از دست رفته تون شاد باشه.
شما هم قرآن بخون.هم برای شادی روح ایشون و هم برای آرامش خودتون.دعا میکنم ک ب آرامش برسین
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیزم امیدوارم خدا رحمتشون کنه و روح عزیز از دست رفته تون شاد باشه.
شما هم قرآن بخون.هم برای شادی روح ایشون و هم برای آرامش خودتون.دعا میکنم ک ب آرامش برسین
سلام دوستان عزیزم ممنون از همدردیتون .
اقا رضا شعرت خیلی قشنگ بود لذت بردم وصف حال بود واقعا ... این تجربه خیلی ناب بود احساس میکنم از دنیا کنده شدم با این اتفاق و به خدا نزدیک تر شدم زوال جسم رو به چشم دیدم کسی که اون همه زیبا و جوان و مهربان و با ایمان بود در تصادف و اون فاجعه جلو چشمم زخم و خونش رو دیدم و از هم پاشیدن سر عزیزترین کسم رو دیدم :((((( بعد روانه خاک شد و منم مبهوت و حیران موندم جدا خاک روح رو ازاد می کنه .
مصباح الهدی عزیز ماجرا اینقدر پیچیده است که واقعا نیاز به زدن تاپیک داشتم میخواستم یک ماه بعد تعریف کنم که چی شد ولی فکر میکنم نمیشه تو عمومی مطرح کنم چون دیگه معلوم میشه اطرافیانم اگه باشن میشناسن منو . اینه که شاید در انجمن خصوصی مطرح کنم و با مدیر در جریان بذارم
دعایی که میخوام برای اینه که به جایی رسیدم که میخوام در مورد انتخاب همسرم تجدید نظر کنم بمونم یا برم هرچند فعلا اصلا بهش فکر هم نمیکنم چون مغزم کشش نداره در حال برزخی قرار دارم فعلا .موکول کردم به اینده تا زمان کمکم کنه و با مشاوره تصمیم بگیرم تصیمی که رضایت خدا درش خیلی برام مهم هست .
عزیزم بهت تسلیت میگم. شنیدن خبر مرگ خیلی آزار دهنده است اما اینجوری دیدن ورای همه چیزه. خدا رحمتشون کنه و به شما هم آرامش بده...
منم با ناراحتی اومدم ولی وقتی این پستت رو خوندم به فکر فرو رفتم و دوباره یاد خدای مهربان افتادم.
عزیزم ان شاا... هرچی خیره برات پیش بیاد.نمیپرسم در مورد همسرت چه اتفاقی افتاده که این نظر رو داری چون تا اونجا که میدونم اونی بوده که میخواستی.حتما اتفاق مهمی افتاده ولی بذار یکم آروم بشی و این روزای سخت ولی مهم بگذره بعد تصمیم بگیر. ما رو هم از احوالت باخبر کن. من دورادور همه شما قدیمی های همدردی رو به خوبی میشناسم. برایت دعا میکنیم همه ما...غصه نخور عزیزم (که میدونم خیلی سخته)و خدا رو فراموش نکن.
سلام فرشته جان. تسلیت میگم ناراحت شدم. انشالله خدا به دلت ارامش و تصمیم درست رو بتابونه.