صاحب سایت؟ ما که پا تو کفش صاحب نظران نمی کنیم، فقط در حوزه تخصص خودمان مانور میدیم، این دیگه ربطی به اعتماد به نفس ناشی از همدردی نداره، داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
صاحب سایت؟ ما که پا تو کفش صاحب نظران نمی کنیم، فقط در حوزه تخصص خودمان مانور میدیم، این دیگه ربطی به اعتماد به نفس ناشی از همدردی نداره، داره؟
تا حالا شده به چیزی اشتیاق داشته باشید،کلی براش نقشه کشیده باشید،دربارش
مدام فکر می کنید،یهو میلتون بهش نرسه مجبور باشید اس م س کنید:biggrin: میلتون بهش
صفر بشه؟ولی چون با خودتون تعهد کردید که به دستش بیارید،به خودتون اشتیاق تزریق
می کنید ولی مثل اشتیاق خودجوش نمی شه؟من الآن همچین حسی دارم.
به نام خدا
سلام
"حول حالنا الی احسن الحال"
با جمله ای که هممون بسیار شنیدیم و کمتر گفتیم و بسیار بسیار کمتر از اونهم در موردش فکر کردیم شروع کردم ، تا شاید برای این کمترین ، بیشترین اثر رو داشته باشه.
امیدوارم که همگی خوب باشید.
به نظر میاد اوضام خیلی خوب نیست ، امراضی سراغم اومده که بدنم قبلا تجربه ای در موردشون نداشته ، خوب دیگه سال جدید تحصیلی داره شروع میشه و جسم من هم هوس تحصیلات جدید در حوزه امراض به سرش زده! (چل چلی که میگند همینه شاید!) :311:
فعلا مشغول کشتی گیری با درد و مرضای ناآشنایی هستم که یا منو ضربه میکنند و یا من اونا رو به سبد خاطراتم خواهم افزود!
راستی وقتی چند تا مرض که درمانشون با هم تضاد دارند تشریف بیارند سراغمون ، باید چی کار کرد اونوقت؟!:33::162:
دلم برای اینکه بتونم راحت بشینم و توی همدردی غوصی بزنم تنگ شده. شاید در آینده فرصتی شد و جبران مافات کردم.
.
.
بگذریم ، روضه خونی بسه. انشاءا... همه دوستان در صحت و سلامت روحی و جسمی باشند.
.
راستی تولد آقا اما رضا(ع) بر همگیتون مبارک باشه. امیدوارم خدا رفتن به حرمش که تیکه ای از بهشت خدا روی زمین هستش رو به من و شما ، هر چه زودتر قسمت کنه. اگر هرکی رفت برای همه دوستان همدردی دعا کنه! از طرف من هم بگه: فلانی گفت خیلی چاکریم! بقیش رو تو بزار بیاد خودش میگه!
.
در پناه حق.
سلام Aram_577 گرامی
امیدوارم که خدا بهتون سلامتی بده.
درد و درمان از خداست.
دعا می کنیم که خدا انشاء الله سلامتی کامل به شما و به همه بیماران بدهد.:323:
سلام بر همدردان
حالتون خوبه؟
اومدم که ولادت امام رضا (ع) رو بهتون تبریک بگم.
انشاءالله در این روز عزیز، عیدیهای خوبی از ایشان بخواهیم (و البته بگیریم).
..
حال مسافر زمان هم شکر خدا خوبه. خداوند بسیار به او لطف میکنه. او هم سعی داره قدرنشناسی رو کنار بذاره. در عین حال، برای باز کردن گرههایی که دوست نداره بسته باقی بمونن، مثل گذشته تلاش میکنه و میدونه که با لطف خدا، هر گرهای بازشدنی هست.
مشروح اخبار هم بمونه برای بعد! :smile:
التماس دعا. :72:
سلام بر همه
lord hamedبا شنیدن خبری که دادی متاثر شدم و برای آرامشتون دعا می کنم.
بهار شادی هر موقع پست های رنگی رنکی توی سایت می بینم خوشحال می شم چون با یک نگاه متوجه می شم باز م بهار قدم رنجه کرده وسری به تالار زده.
بالهای صداقت عزیز چون کئه می دیدمت چی شده که اینجور رنجوری؟
آقای ARAM_577 درد از اوست درمان نیز هم از خودش می خوایم که نعمت سلامتی رو هر چه زودتر بهتون بچشونه.
ویدا جون از حضور گرم و اکتیوتون ما هم انرزی می گیریم مستدام باشید
و اما خودم همه نگرانم هستند اما نمی دونم چرا ته قلبم راضیم شاید هم خودم را زدم به بی خیالی یا نه خیلی مساله رو ساده گرفتم؟
اما یه چیزی بم اثبات شده که با تمام کم کاری هایی که کردم خدا همیشه باهام بوده و بهترین ها رو برام رقم زده الان هم سپردم دست خودش خودم رو رها کردم در آغوش پر از مهر خدا .
خدا جاخای ندیا وگرنه بدجوری با مخ می خورم زمین!!!!
خدایا! لطف و عنایت امام رضا(ع) رو توی این روز شامل حال همه ی ما بکن!
خصوصا! بچه های پر مهر و محبت همدردی!
یا امام رضا(ع)! دیروز حتی توی برنامه کودکی که داشت پخش میکرد، داستان ضامن شدنت برای آهو رو به نمایش گذاشته بودند، یعنی میشه امروز ضامن همه ی ما هم بشی که از شر این گرفتاری ها و ناراحتی ها، که بسیاری از اونها هم از زیاده خواهی و حرص و کمالگرایی ما نشات میگیره و خیلی هاش هم لطف و کرم توست؛ رها بشیم؟:43:
آقا جون! قربونت برم، یا ضامن آهو، دخیلمممممم! امروز خصوصا هوامو داشته باش، بدجوری به توجهت محتاجم! :203:
سلام
مثل هر روز ترافــیـک کـــــاری ... روزهایی که تعطیل نیست برام زیاد قابل لمس نیست .. میدونید یه ذره لمس کردنش سخته !
احساس خوبی داشتم . روز تولد رو تا زمانی که وارد دفترم شدم یادم بود اما تا نشستم کار از کار گذشت ...
والا به مادرم میگم زن و زندگی من کارمه باورش نمیشه ....
فضای شغلیم برام آرام بخشه ... و لذت بخش .
اینقدر غرق در کارم که وقتی هوا تاریک میشه کلی شاکی می شم ...
یکی از دلایلی که نیمه اول سال رو بیشتر دوست دارم به خاطر اینه که دیرتر هوا تاریک میشه . منم بیشتر سرکارم .
حالم خداروشکر خوبه .
با پدرم زیاد صحبت می کنم . راهنمایی خوبی بهم میکنه . خداروشکر .
مادرم یکم عذاب وجدان گرفته که چرا بیشتر دقت نکرد اما من بارها بهش میگم غصه نخور. شما که بد منو نمیخواستی . خداروشکر که ما عروسی نکردیم . سر خونه زندگی نرفتیم . همین اول کار فهمیدیم تفاهم نداریم .
همه چی آرومه .....
برای همدردی همتون ممنون . دوستون دارم .
دعای پدر و مادرم و خوبان پشت سرم بود که کارم بیخ پیدا نکرد و اول کار همه چیز مشخص شد .
خدارو 100 هزار مرتبه شکر .
همیشه شکر نعمت ، نعمتت افزون کند .
انشا ء الله همه مریض ها به حق این شب عزیز ، لباس عافیت بپوشند و خدا هیچ احدی رو درگیر دکتر و دوا نکنه ...
یا علی .
سلام. اول اواتار جدیدم رو به خودم تبریک میگم بعدش فقط امدم یه چیز بگم . امروز یه اتفاق نادر افتاده اونم بعد از چند وقت :
فرشته مهربان 5 تا پست گذاشتن! بااااورم نمیشه! خدایا شکرت! دیگه داشتم نگران می شدم آخه!
سلام سلام و آرزوی سلامتی
خوبین همگی ؟
الهی که همیشه خوش باشید حتی در اوج مشکلات .
راستش چند روزیه گرفتار یک سرماخوردگی شدم که اذیت میکنه ، با این وجود از همدردی غافل نبودم و از دیشب تونستم کمی هم
کار کنم .
جناب لرد حامد خوشحالیم که برخود مسلط هستید و با دید مثبت وقایع به ظاهر تلخ را می بینید ...... راستی این آواتار اصلاً
بهتون نمیاد .... این حس من هست ... یه جوریه !!!!!!!!!!!