خوش به حالتون چقدر خوبه بقیه تصویر ذهنیشون رو دربارتون میگن ....:47:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش به حالتون چقدر خوبه بقیه تصویر ذهنیشون رو دربارتون میگن ....:47:
باتشکرازخانم deljoo_deltang براشون آرزوی خوشبختی وآرامش میکنم:72::72:
خب دوربیناتون رو روشن کنید ازالان تصاویر شما از خانمشیدا. شروع میشه.
***لیست باتاریخ جدید: وقتها سه روزه شد .:324:
مسافر زمان بدلیل مشکوک بودن(احتمال خواستگاری :326:یاعروسی:123: یاکلا یه کاری داره انجام میده بعدا صداش درمیاد :180:)به آخرلیست منتقل شد.:160:
شیدا از۱۷تا۲۰
keyvan از۲۰تا۲۳
آرام دل از۲۳تا۲۶
فرشته مهربان از۲۶تا۲۹
دختربیخیال از۲۹تا۱مهر
شهراز از۱تا۴مهر
مسافرزمان از۴تا۷
پ.ن:برای تنوع بهتر؛میتونیدازحجم پستهاکمترکنید ،به کیفیت اون بپردازیدوجملات کلیشه ای روکمترکنید:305:
به نظر من شیدا زیباست ... قدش تا 168ایناست ..... مانتوییه اما عقایدش در حد معقول ...تو کارای خونه خیلی کمک میکنه عاشق مادر وپدرش از زندگیش راضیه .... با همه زود جوش میخوره .... سرکار فکر نکنم بره .... به هنر علاقه منده ..... لاغرم هست البته نه خیلی 55کیلو تا 60 کیلو
زیاد عصبانی نشید برای قلبتون خوب نیست. هنگ شدنم بعضی وقتها مفیده.
ممنون از تصویر ذهنیتون که اینقدر سعی کردید موشکافانه بنویسید.
- - - Updated - - -
خوب چون همش تصویر ذهنیتون تعریف و تمجید بود هیچی نتونستم جوابتون رو بدم غیر از اینکه ممنون از این همه مثبت اندیشی و لطفتون :72::72:
سلام.
در تایید این پست ارزشمند ترمه جان،
قبلا ( اینجا و اینجا) چند تایی از تصاویر ذهنی دوستان را جواب دادم.
ممنون از این که دست به قلم شدید و با این متن و ادبیات زیبا من را تصویر کردید.http://yoursmiles.org/ksmile/green/party.png
ممنونم عزیزم. منم برای شما آرزوی خوشبختی و صبر می کنم. http://www.emoticonswallpapers.com/e...smiley-007.gif
ببخشید که من زمان تصویر شما غایب بودم. باید از این اشفته بازار استفاده کنم و تا وقت هست تصویرتون را منتشر کنم http://www.pic4ever.com/images/7165.gif
- - - Updated - - -
ممنون از آقای فرهنگ که به همون شیوه ی تلگرافی همیشگی شون تصویر من را کشیدن :72:
زمان تصویر شما هم غایب بودم. باید در اسرع وقت جبران کنم.http://www.emoticonswallpapers.com/e...smiley-012.gif
ممنونم مائده جان که زحمت کشیدی. انشاله تو سریهای بعدی تصویر ذهنی جبران کنم و تصویر دختر کوچولوی تالار را بکشم ( اگه تا اون موقع عروس نشده باشی با این همه عجله. اونوقت دیگه باید تصویر عروس خانم تالار را بکشم )
عروسکای دوران بچگیشو داره،مدل موبایلش اچ تی سی دیزایر،دو تا خط داره،موقع ظرف شستن
قابلمه رو برای دیگران می ذاره،تو کلاس ردیفای آخر می شینه،چشماش دوربینه،مواقع بیکاری
رویای پزشک بودن داره،تختشو بیشتر اوقات بهم ریختست،خواب ظهرگاهیش قطع نمی شه،
موقع دیدن جای احساسی فیلم نمی تونه جلو اشکشو بگیره،کارتون ملوان زبل با مگ مگ
رو دوست داره.
من که دختر کوچولو نیستم :227:
خانم بزرگم ....خخخخخ
اما فهمیدم کاملا ادم جدی هستیاااااا تو پستات هم هیچ وقت تو نمیگی و همیشه از ضمیر ها استفاده میکنی
اما من به اکثر دخمل های تالار حس خوبی دارم اما از یکی دوتاشون واقعاااا متنفرم:97:نمیدونم چرا ولی ... اما درست نیست من اینطوری باشم مگه نه ؟ باید همه رو دوست داشته باشم
ب آرزوی موفقیت برای تمام اعضای تالار:72:
- - - Updated - - -
اوووووو آقای فرهنگ چقدر ذهنش خلاق:104:
باتشکرازخانم درصد :18:یا همون خانمشیدا. :18: برای این هم تالاری مهربان وباجنبه آرزوی خوشبختی وآرامش میکنم :72::72:
ازالان منتظر تصاویر سه بعدی شما ازآقایkeyvan هستیم:122:
تامیتونیدبه این مدیرهازوربگید باکمال میل به حرفاتون گوش میکنن:18:
- - - Updated - - -
باتشکرازخانم درصد :18:یا همون خانمشیدا. :18: برای این هم تالاری مهربان وباجنبه آرزوی خوشبختی وآرامش میکنم :72::72:
ازالان منتظر تصاویر سه بعدی شما ازآقایkeyvan هستیم:122:
تامیتونیدبه این مدیرهازوربگید باکمال میل به حرفاتون گوش میکنن:18:
واما کیوان
قد ۱۷۸ وزن۸۰ :307:
بی گداربه آب نمیده
کمی محافظه کاروسعی میکنه میانه روباشه
کمالگرا وکمی کم حرف درونگرا
روحیه انتقادی داره
فکرکنم اوایل که اومده تالارباهم دوره ای هاش سعی کردن خوب کمک کنن والان درآرزوی آن دوران وآن دوستها
کمی تو خودشه
درازدواج کمی سخت گیربنظر میرسه
کمی مغروره وسعی میکنه خاص باشه
مذهبی بودنش باتعاریف خاص هم آمیخته هست
دست خطش نه خوبه نه بد میشه گفت دستخطش توی دوران راهنمایی تثبیت شده یعنی ساده می نویسه
درشرایط فعلی به انرژی مثبت بیشتری نیاز داره
قانونگرا
وضع مالی متوسط
برنامه ی رسیدن به اهدافش کمی با احساسات آمیخته شده بنابراین پاره ای وقتها به نتایج پیش بینی نشده میرسه
تجربه عاطفی_عشقی هم داشته
کم شوخی میکنه وکم حوصله
یه انتقاد:چندبارکه اسمشو توی تالار دیدم وپستی برای حذف یاویرایش گزارش دادم کیوان دست بهش نزد شایدباموبایل اومده نمیدونم
اگه کسی رو ناراحت کنه توذهنش میمونه سرفرصت از دلش دربیاره
وقت بیکاریش کمه
کیوان ورزشکاره اعتمادبنفسش میانه ست ولی هنوزاونجورکه باید یخش ذوب نشده ولذت جرأت مندی رو خوب نچشیده بالاخره یه جاگیرمیفته شایدتوخواستگاری :311:
کمی زود عصبی میشه تاحدودی حساس وزودرنج
خصوصیاتش دهه شصتی
فرهنگ پذیریش خوبه
روحیه عاطفی وشاعرانه
بیشتر سنتی
مودب
اون خصلت خوب که مردم کردستان بهش معروفند درکیوان هنوزهست وشایدازنظرفرهنگی اگه از دستش بربیاد تقویتش کنه :310:
قابل اعتمادو کمک کننده
براش آرزوی خوشبختی وبه اوج رسیدن میکنم:72:
:324:افرادی که جواب پستها رو ندادن کجا هستند؟؟؟؟