pooh اينجا باز درد و دل ميكنيم :122: :203:
ميخاي بري كجا با كي درد و دل كني:97:
نمایش نسخه قابل چاپ
pooh اينجا باز درد و دل ميكنيم :122: :203:
ميخاي بري كجا با كي درد و دل كني:97:
سلام پو عزیزم:72:
حال نوشتنم خوب نبود اما دوست دارم واسه تو بنویسم.
تو خیلی مهمی.
تو خیلی مفیدی.
تو امید وایمان به خدارو در من زنده کردی.
تو خیلی مهربونی.
تو بنده خوب خدا هستی.
تو...
...
...
من دروغ نمیگم.یعنی همیشه سعی میکنم نگم...
این یک واقعیته که وقتی داشتی درد دل میکردی ومن میخوندم خیلی چیزا ازت یاد گرفتم...
قادر به گفتنشون نیستم اما باور کن ندونسته معلم خوب من شدی.
حرفای فقط خدا محترم هم درسته...
اما پوی دوم متفاوت از این پو بود.خواسته یا ناخواسته تو پست هاش بروز میداد که اعتقاد به خدا تو گوشت و خونش هست.یه نمونه براتون میذارم از یک قسمت اتز پستهای خودتون واسه یکی از دوستان:
...بعدش هم انشاالله یه ازدواج موفق میکنی.شد شد.نشد به درک.این همه راه برای زندگی هست
سلام آقا امین مدتی که تو این تالار میشناختمتون واقعا از پستهاتون استفاده کردم. انشاءاله هرجا هستین شاد و سربلند و موفق باشید
ما همگی منتظر بازگشت و حرفای شیرین و آموزنده شما عزیز هستیم.
راستشو بخوای منم یه مدتی میخوام از تالار و دوستان فاصله بگیرم ولی فکر کنم هنوز مونده تا خداحافظی کاملم. چون هنوز خیلی چیزا هست که باید از دوستانی چون شما یاد بگیرم
موفق باشید و به امید دیدار دوباره :72::72::72:
همگیتون رو خ دوست داشتم. از همتون چیزای خوب یاد گرفتم.
تشکر ویژه دارم از مدیر همدردی ،فرشته مهربان ، اقای sci ، بالهای صداقت ، محسن عزیزی، باران68، ani
از کاربرن محترم و دوست داشتنی ای که من حضور گرمشون رو از ورای پستای زیباشون هر چند مال چند وقت پیش بود حس می کردم و لذت می بردم و یاد می گرفتم
از کاربران محترم فعال توی تالار.
خ چیزها یادگرفتم ازتون و بابت تمامش واقعا سپاسگزارم.
از یه عده اموختم واقعا معجزه امکان پذیره! از یه عده هم یاد گرفتم که چقدر ساده میشه همه چی رو خراب کرد! تو خیلیها دیدم وابستگی یعنی چی! از یه عده هم بزرگواری رو یاد گرفتم!
اگه با پستام اذیتتون کردم عذر میخام. از همتون متشکرم! برای همتون ارزوی خوشبختی و سلامتی دارم .
امیدوارم دوباره ببینمتون . خدانگهدار
دوستای عزیز نرید خب! چرا میرید؟؟؟:47:
آقای مدیر این تاپیک رو قفل کنید تا کسی نتونه خداحافظی کنه:302:
ما منتظرتون هستیم،زودی برگردید:300:
آقا امین ،مهراد جون ،kamr ، آسمانی خیلی زود برگردید باشه؟:shy:
سلام :72:
بازار خداحافظی چه داغ این روزا.با اینکه من خودم جزء افرادی هستم که معتقدم هر سلامی یه خداحافظی هم داره،اما همیشه با رفتن هر دوستی از تالار ، احساس بدی میاد سراغم.به خصوص با دیدن اسم خانم مهرااد.خیلی غیر منتظره بود !
من تازه میخواستم یه تاپیک بزنم و شما بنده رو تحلیل شخصیت کنی.کجا رفتید پس؟
به نظرم همدردی دوست خیلی خوب و ارزشمندی رو از دست داد.امیدوارم دوباره بیان و پستهای زیباشون(من عاشق اون پستهای همراه با شوخی ایشون بودم.خیلی انرژی مثبت میداد) رو تو تاپیکها ببینیم.
انشاءالله هر جا که هستید خوب و خوش و سلامت باشید.
خدا نگهدار خانم معلم :72::72:
فقط خدا :72::72::72:
سلام و احترام خسته نباشید به تمامی اعضای تالارهمدردی عاشورای حسینی تسلیت می گویم
من برای همیشه از تالار می روم دلم برای تالارهمدردی خیلی تنگ می شود یادی از اعضای تالارهمدردی
خانم فرشته مهربان خانم انی خانم نازنین اریایی خانم بی نهایت خانم بی دل خانم ویدا خانم دختر مهربون خانم بهار زندگی خانم یادی از اعضای قدیمی تالار بکنم واقعا برای من خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر قدردانی می کنم
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
به نام خدا
سلام
این تاپیک خداحافظی اعضاء یکی از طنزهای تلخ و شیرین این فضای مجازی شده! کافیه یک مروری به پستهای بعضی از اعضاء بندازید تا به جنبه طنز بودنش پی ببرید! مثلا همین آقای "محمد ابراهیمی" مثل اینکه نذر داره هر چند روزی بیاد اینجا خداحافظی کنه! (جالبه که بعد از خداحافظی قبلیش ما هیچ سلامی ازش ندیدیم ولی خوب دیگه بالاخره هممون نیاز به توجه همنوعمون داریم به خصوص اگه مجرد باشیم!!! :311:)
عزیزان نیازی نیست که اینقدر برای رفتنمون مراسم باشکوه بگیریم! همه رفتنی هستند، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! :305:
البته من هم از اینکه پستهای بعضی از دوستان خوبه همدردی رو نبینم ، تاسفم میخورم ولی امیدوارم که هر چند وقت یکبار دوستان با نوشته ای ما رو شادمان کنند. نیازی نیست که تمام وقت پای همدردی بشینیم و از زندگی خودمون رو بندازیم ، بلکه اعلام حضور گاهانه! برای تجدید صمیمیت فضای همددی به نظر خیلی خوبه! (رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود)
به قوله لوطی ها : خلاصه اینکه ما خراب رفقیم! با همدردی به از این باش که با خلق عالمی!
خدا همه رفتگان رو بیامرزه ، امید آنکه شدگان قدیم و جدید از برای التیام دل داش ابرام هم که شده یک چراغی بزنند! باشد تا رستاخیزی دیگر را شاهد باشیم!
منتظریم!
.
در پناه حق.
با سلام
بنده از که بودن با تک تک دوستان همدردی بسیار خشنودم.
و دوست دارم همیشه پس از هر خداحافظی باز هم آنها را در جمع خود ببینم.
به افتخار همه کسانی که بعد از خداحافظی بازم به ما حال می دهند و به ما افتخار می دهند و در جمعمون حضور پیدا می کنند:104::104::104:
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی
من بدون سلام به این فروم اومدم ولی دور از انصاف دیدم بدون خد.احافظی برم
از بین 649 میلیون سایتی که ثبت شده (تا آپریل) همدردی یکی از سایتای مورد علاقه من در کنار یوتوب، توییتر و گوگل بوده؛ مطمئنا اگه تمام سایت های ثبت شده رو می دیدم باز هم به این سایت علاقمند می شدم، چون از این سایت خیلی چیزها یاد گرفتم و این یادگیری روی رفتار هم تاثیر مثبت داشته (به گفته دوستانم)، باور کنید کم تر کسی بوده تو این سایت که ازش چیزی یاد نگرفتم، یه لیست تهیه کرده بودم از افراد و چیزهایی که ازشون یادگرفتم ولی به علت طویل شدن منصرف شدم؛ از همین جا صادقانه و از صمیم قلب از تمام افرادی که با پست های مفیدشون منو مستفیض کردند تشکر می کنم و در ضمن از کسانی هم که به اسمآ ( so called اون کلمه ای که میخام بگم از شانسم معادل فارسی نداره) اسپم دادن هم تشکر می کنم چون یا اطلاعات عمومیم رو بردن بالا یا غیرمستقیم بهم یاددادن راه حلشون به درد این مشکل نمیخوره؛ از همه صمیمانه سپاسگزارم ولی صمیمانه ترین و عمیق ترین احساساتم رو (واقعا نمیدونم چه کلمه ای رو به کار ببرم) نثار خانم نادیا7777 و آقای sci می کنم که تک تک پست هاشون برای من دریایی از شناخت و آگاهی بوده.
یادمه حدودای ساعت 12 که توییت های یکی از شخصیت های مورد علاقم رو می خوندم با تصویری با این محتوی مواجه شدم
اونجا فهمیدم که باید دست از کارهای متفرقه و بهونه گیری بردارم؛ یادمه لحظه ای که به این نتیجه گیری رسیدم ساعت 12 شد، یه لحظه به ذهنم اومد پروردگار هر روز 86400 ثانیه به من تقدیم می کنه و من باید از این ثانیه ها درست استفاده کنم، به همین خاطر چون ازدواج حداقل تا یکسال اولویت زندگیم نیست مجبورم سایت رو به مدت حداقل یکسال ترک کنم، ولی هرگز محیطی با این همه تفکرات و تجارب مختلف رو برای همیشه ترک نخواهم کرد و مطمئنا برای استفاده از تجاربتون برای حل چالش های زندگیم (فردی و خانوادگی) دوباره بازخواهم گشت.
در پایان به خاطر پست هایی می تونسم بدم و ندادم و پست های که نباید می دادم و دادم اول با عشق از خودم عذر میخام و بعد صمیمانه از شما
از صمیم قلب برای همه شما آرزوی تندرستی، سعادت و آرامش رو دارم.
بدرود:72::72::72: